Zari
ohodnotit

Návrh

The Proposal

Další název:
Selbst ist die Braut; Narzeczony mimo woli
Rok:
2009
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
27.8.2009
„Dokázali byste si vzít někoho, kdo Vám ničí život?“

Komentáře k filmu Návrh

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Průměrná americká komedie   založená na hereckém   výkonu Sandry Bullockové,   které zdárně sekunduje Ryan   Reynolds. Tyhle komedie   těží podle mého názoru   pouze z popularity S.B. a   nesou se na vlně průměrné   návštěvnosti v kinech. I   když několik zdařilých   scén, psík unesený orlem,   pánský strip. Pohodový film   k sobotnímu večeru s   lahvičkou červeného a s   dámskou společností.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2017
Celkem povedené téma. Mnohé   pány jistě potěšil pohled   na nahou Sandru. Dovolím si   ale namítnout, že filmaři   trochu ulítli s nápadem, že   orel unese psa.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Opět jedna z komedií, která   staví na domnělé či   prvotní nesourodosti dvojice.   Ač jsem sama překvapená,   Sandře s Ryanem to spolu   seklo a komedie, ač nebyla   vyloženě k záchvatům   smíchu, byla milá,   neobjevovaly se trapné   dialogy a přes příliš   sentimentální mezihry.
Prostě slušná zábava,   kdy člověk nemusí litovat   věnovaného času
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2009
The Proposal
Příjemná romantická   komedie. Překvapila, čekala   jsem, že to nebude žádná   sláva, ale ona ta byla   solidní romantika, kde opět   exceluje Sandra Bullock   tentokráte má po boku Ryana   Reynoldse. Tato dvojce mě   okouzlila, protože bych si   nikdy nemyslela jak jim to   společně půjde. Návrh   patří k lepším   romantickým komediím.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2009
Návrh
Už z traileru může člověk   přesně tipnout, o čem film   bude a jak skončí. Prvních   pět minut v kině mu vše   stoprocentně potvrdí. Ale   přesto si nemohu stěžovat.   Za své peníze jsem dostal   přesně to, co jsem chtěl. V   ničem mě neošidili, nic mi   neubraly. Dokonce jako bonus   mi přidala zcela nahou Sandru   Bullock, a musím říci, že   je to opravdu kost...;-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.3.2016
Kupodivu velice povedená a   zábavná romantická komedie   tentokrát se Sandrou Bullock   a Ryanem Reynoldsem, kteří   si to i viditelně náležitě   užili. Šablona romantických   etud je zachována a tak opět   sledujeme příběh dvou   lidí, kteří se profesně   setkali, byli nuceni vlivem   okolností trávit společně   svůj čas, aby nakonec mezi   nimi plamínek přitažlivosti   přeci jen vzplanul. A já už   jen čekal, kdy se vztah   rozpadne, aby to stejně   nakonec zase skončilo   svatbou. Nic tedy nového pod   sluncem, ale to neznamená,   že by se na to nedalo dívat.   Naopak. Děj je plynulý,   veselý a zábavný zároveň   a ke konci pochopitelně i   citově založený. Tento   snímek slibuje skvělí   filmový   romanticko-komediální   zážitek.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2018
PROCESOR!
Hezká romantická komedie ke   kafíčku a dortíčku. 1* sem   musel vzít za   "vyznání" v   kanclu, jinak sem se bavil.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Celkem vzato příjemná   romantická komedie.I když   tyto slaďáky já zrovna   nevyhledávám, tak občas   přece jen udělám   výjimku.Sandře Bullock to   stále sluší, Ryan Reynolds   se hodí do všech žánrů a   zvládá to.Film působí   sympaticky a dokáže pobavit   i normálním způsobem, než   kterékoliv jiné komedie,   které si dopomáhají   všelijakými   nechutnostmi.Myslím jsi, že   Návrh mi stačil pouze vidět   jednou a vracet se k němu   nebudu rozhodně příliš   brzy.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Romantických komedií s   hodně podobným dějem je   opravdu celá řada. Nakonec   ono asi v takových filmech   neni moc co vymýšlet   novýho. Záleží už jen,   jak příběh filmaři   divákovi podají a jaké   maličkosti v ději člověka   můžou upoutat. A tak i   NÁVRH, který je námětem a   dějem naprosto stejný s   milionem podobných komedií,   nabízí příběh šéfky a   jejího asistenta, kteří se   nemají moc rádi, ovšem   když šéfce hrozí   vyhoštění ze země za   prošlé pracovní vízum,   dojde z její strany k   menšímu vydírání, aby si   jí vzal nebo se může   rozloučit s kariérním   postupem. Samozřejmě by to   byla svatba jen kvůli   americkému občanství.   Jenže co čert   nechtěl...najdou v sobě   skutečně zalíbení.   Standartní děj, standartní   zápletka... Ale právě díky   vedlejším prvkům, jako je   např. babička hlavního   hrdiny, jejich pes a vůbec   vedlejší postavy příběhu,   dělají z tohohle filmu   výbornou oddechovku. Opravdu   výborný pohodový a hlavně   vtipný film!
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2011
svěží, protivná, zamilovaná
tohle byla vážně skvělá   komedie, která dle   posledních zpráv v reálu   přerostla také v lásku...   Ryan a komedie s již   otřepanou Sandrou? Proč ne?   skvělé scénky, skvělý   námět, skvělá komedie,   bavila jsem se velice (a to   komedie nesnáším)...
Pixel116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Úžasná komedie o ředitelce   společnosti (Sandra   Bullock),kterou chtějí   vyhostit a tak sfinguje svatbu   se svým asistentem. A   zápletka začíná!
jardiv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Dračice ovečkou, psík vlkem…
Každý zkušený vypravěč   historek ví, že i ten   nejobyčejnější příběh,   když se správně podá,   dovede zaujmout a pobavit.
Tak je tomu také u filmu   Návrh. Naprosto banální   zápletka s předem daným   happy endem (díváme se   přece na romantickou   komedii), kde sledujeme   přerod krásné dračice   Margaret i jejího   zakřiknutého asistenta   Andrewa je vyprávěna natolik   zajímavě, že vám přijde   docela líto, když se na   plátně objeví závěrečné   titulky. A k tomu se   podíváme i na dalekou   Aljašku – co víc by si   mohl divák nebažící po   ničem jiném než trošce   oddechové zábavy přát?
Proto vzdávám čest   režisérce Anne Fletcher a   doporučuji!
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2013
Roztomiloučkej film s né   zrovna originálním námětem   a překvapivým dějem. Sandru   miluju už od puberty, takže   ji rád uvidím kdekoliv, ale   Reynolds se do komedií moc   nehodí podle mě, jedině že   by v nich hrál strom nebo   mrtvolu.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2010
To ale byla teda pitomost.   Nedivím se, že Sandra   dostala maliny, protože jsem   jí tu drsnou šéfku ani na   chvíli nevěřila a ty   trapné pokusy o grimasy byly   ještě horší. Kdyby tam   nehráli hezcí lidé a nebylo   to z atraktivního   prostředí, asi bych to ani   nedokoukala. Prostě   slaboduchý film, poskládaný   ze všeho, co už tady 1000x   bylo.
Georgie2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Ok, 6 nebo 7, nemůžu se   rozhodnout. Nesnášejí se,   pak musí dělat, že se mají   rádi, a když se políbí,   všechno je jinak, bla bla   bla... Ale Ryan Reynolds umí   udělat senzační psí oči.   A vo tom to je...Howgh.
diamant
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Na první podívání   zábavný film s neotřepanou   zápletkou. Abych mohl   zvýšit hodnocení musel bych   tam najít nějaký další   hlubší smysl popřípadě   něco dojímavého nebo k   zamyšlení. Ale to asi nebyl   záměr. Nebudete-li tam něco   takového hledat jistě se   lehkým způsobem pobavíte.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2009
Pro mě velmi příjemná ,   byť v rámci žánru nic   nového nepřinášející   komediálně romantická   záležitost , kterou ovšem   neuvěřitelně táhne   vynikající duo Sandra   Bullock - Ryan Reynolds ,   které pozvedá úroveň   snímku o třídu výš a já   nemůžu jinak , než dát   nadprůměrné hodnocení.
Roux
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2011
Fajn oddechová komedie,   žádný náročný   přemýšlení. Reynolds a   Bullock jsou skvělá dvojce,   která filmu dodala   patřičný šmrnc. S filmem   jsem spokojená =)
Nymeria
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2011
Sandra Bullock sa mi tu   páčila, a aj Ryan Reynolds   tu bol fajn, takže   príjemná, neurážajúca   romantická komédia...
anetaaneta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Neokoukaný děj filmu se mi   líbil. Kromě toho Ryan   Reynolds je fak kus chlapa,   takže se dalo na co dívat.   Zdá se mi ale, že první   polovina filmu byla taková   svěží a vtipnější.
Honey0105
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.11.2010
Podle ukázek jsem se na film   moc těšila a nemohla jsem se   dočkat, až bude v kinech.   Když se tam dostal, tak jsem   s kamarádkou hned vyrazila.   Už je to dýl a za tu dobu   jsem film viděla vícekrát a   vlastně se mi stále líbí.   Sice ty nejlepší scény byly   obsaženy už v traileru, ale   já se stejně bavila a bylo   to příjemné pokoukání.   Každou ženu určitě   potěší i odhalená hruď   Reynoldse nad kterou já tedy   slintala (:D). A i Bullockový   to tam slušelo i když je   vidět, že stárne, tak   herecké výkony má stále   dobré. (:))
Nikotyna
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2011
pro mě jednoznačně   nejlepší dosavadní film se   Sandrou :) od začátku až do   konce jsem se u něj nasmála,   příběh je sice hned od   začátku jasný jak skončí,   ale i tak to jeho kvality zas   tak nemění :)
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2015
Tak tu som sa poriadne   nasmiala...Sandra, skvela   herečka, tie jej hefty :-),   ked išli k jeho rodičom-   úžasna príroda...
mischel251
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Zbožňujem romantické   komédie tohto typu. Film je   veľmi zábavný a zaujímavý   hlavne kvôli scénam, ktoré   sú viac menej neočakávané.   Veľmi dobré herecké   obsadenie v hlavnej úlohe so   Sandrou Bullock. Rozhodne   stojí za pozornosť. A ako to   už v takom filme býva vždy   to má happy end.
HD-gwtw
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.12.2009
jsem jediná....
komu přišlo to jejich   zamilování okatě   nevěrohodné?
Bohužel jsem jim to   nevěřila ani na chvíli...   se scénářem si mohli dát   víc práce.
d.lilien
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Svěží
Tenhle film má vtipu dost,   víc než jiné romanťáky.   Ale nebýt tam Sandra Bullock,   nevím nevím. Ona je prostě   jedinečná komediální   herečka. Sečteno podtrženo   - mezi námi na nic nového v   Hollywoodu už asi nepřijdou,   ale když dají roli někomu,   kdo má sílu ten film   podržet, tak ať je točí   dál. Bylo to svěží,   vtipné, romantické, prostě   klasika:-))
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2010
Velmi svěží romantická   komedie .Musím přiznat,že   už jsem se docela dlouho tak   dobře nepobavil.Dal bych i   deset hvězdiček,ale díky   poslabší poslední   čtvrtině filmu jen osm.
pusinkadenniska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2009
nejlepší
fakt výborná komedie, takhle   jsem se už dlouho nenasmála.   Byly jsme na tom 4 a musím   říct, že všichni z toho   stejný pocit. Fakt super   komedie. Vřele doporučuji
bellrose
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2015
Vselek na usmev a pohodu
Moje druha   srdcovka....romanticka   komedie, plna usmevnych chvil   kdy se zasmejete od ucha k   uchu a nebude konce a rozhodne   nezapomenutelna, film si   clovek nadlouho zapamatuje   diky dokonale sandre:)v tomhle   filmu je jak zarici   hvezda..... Pro romanticke   duse rozhodne ke shlednuti, i   pro muzske publikum kterym   nevadi trocha romantiky,   rozhodne ale komedialni cast   ve filmu tu romantiku tlumi.   Film je doslova na podzimni   sed dne jak relaxacni vselek,   ale nejen na podzimni   obdobi:)budete se radi vracet   k filmu kdykoliv....
craze
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Ale jo....
Šla jsem si ulevit od   každodenního stresu a ono se   to povedlo. Zuřivý synáček   otesávající kus dřeva,   pipina klečící v   superúzké sukni po kolena na   chodníku, neschopna   decentního povstání (komu v   takovém modelu neupadly   klíče před barákem,   nechápe o čem mluvím),   babka tančíčí indiánské   tance a předstírající   infarkt. Žádné   překvapení, mimika Bullock   je v některých momentech   zcela odzbrojující a její   rádoby intimní doteky opravu   bájo. I ten chlápek   chvílemi vypadá jako   romantický hrdina. Holky si   přijdou na své. Na   odpočinek super. :-)
Rehorek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2011
Opravdu se zamilují???
Podle mě to mělo dopadnout   jinak. Bulock si mela vzit   toho exotickýho tanecnika a   Reynolds si mel vzit svoji   lasku z mladi. To by byl podle   meho lepsi konec.
dasylva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Jako oddechovka je to slušná   komedie,jistě stokrát   obehrané téma,ale to snad u   komedie nevadí.Párkrát jsem   se od srdce zasmál. P.S.   Kdyby ses milá kocko   zajímala o filmy,věděla   bys,že Sandra dostala malinu   za úplně jiný film a sice   za All about Steve. Nechci   poučovat,ale taky nechci   mást ostatní.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih88019minih88019Velký Gatsby (2013) 
The Great Gatsby n
minih117077minih117077S muži to není lehké (1985) 
Nije lako sa muskarcima n
minih18184minih18184Rukopis nalezený v Zaragoze (1965) 
Rękopis znaleziony w Saragossie n
minih50306minih50306Hořící peklo (1995) 
Fallout n
minih32742minih32742Jádro (2002) 
The Core n
minih126120minih126120Pasolini (2014) 
Pasolini n
minih74229minih74229Promiňte, jste pro nebo proti? (1966) 
Scusi, lei è favorevole o contrario? n
minih113458minih113458The Opening of Misty Beethoven (1976) 
n
minih82456minih82456Konkurs (1981) [TV inscenace] 
Konkurs n
minih49448minih49448Rachel se vdává (2008) 
Rachel Getting Married n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama