Duben

Komentáře uživatele craze

craze

craze zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Nejlepší náhoda
Pokud bych viděla upoutávky   nebo billboardy na Basterds   asi bych na to nešla,   přestože Tarantina miluju.   Nesnáším totiž válečný   filmy. A když minula první   scéna tak jsem si říkala no   nazdar, to jsem se uťala. A   pak už to jelo. Na konci jsem   brečela smíchy, Náckové mi   přišli neuvěřitelně   vtipní, partička odboje v   kině zcela nepřekonatelná.   Pitt téměř překonal svůj   výstup v Po přečtení   spalte a to už je co říct.   :-)
Holka z města (New in Town)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Nezklamala...
Holka z města je zcela   předvídatelná, poměrně   pohodová záležitost co   ničím neurazí ani   nenadchne. Nejvíc mně bavilo   ztvárnění ožralé   managerky, válející se v   závějích tu i onde, majíc   přitom "vše pod   kontrolou". Oddechovka, u   které nebrečím ani já (a   to je co říct), kde je   jasné jak vše skončí, bez   hlubšího příběhu. Ale   Zellweger je jako vždy celkem   roztomilá.
Kamarádova holka (My Best Friend's Girl)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Děs běs
Chudák Kate Hudson... Šla   jsem se pobavit na   "dámskou   oddechovku". Kate Hudson   hrála svojí oblíbenou,   roztomile neplánovaně   zamilovanou pipinku (viz Jak   ztratit kluka v deseti dnech)   a docela jí to šlo. Ovšem   její parťák... to bylo   příšerný. "Asshole   Tank" no.... kdo neviděl   neuvěří... obzvlášť akce   svatba sestry byla tak   přehraná a přetažená, že   byla neskutečně trapná,   namísto vtipná. Celkově   film není ani vtipný ani   oddechový... v místech, kde   si chtějí holky v kině   dělat   "ááááááááách...   to je krásný" na sebe   dva zamilovaní hází   urážky, které se jen   těžko chápou a ten chlápek   zkrátka nevypadá dobře....   Prostě opruz. Pár vtipných   momentů ala oholené obočí,   ale to je vše.
Milenci (Two Lovers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2009
...
Zoufale relistické. Kdyby se   byl býval utopil, dala bych   tomu desítku. I když to, že   se neutopil a celý   následující závěr je   ještě realističtější.   Kdo to viděl a nevzpomněl si   na nějakého známého nebo   známého kamarádů, který   by něco podobného zažil,   bude asi raritou.
Návrh (The Proposal)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Ale jo....
Šla jsem si ulevit od   každodenního stresu a ono se   to povedlo. Zuřivý synáček   otesávající kus dřeva,   pipina klečící v   superúzké sukni po kolena na   chodníku, neschopna   decentního povstání (komu v   takovém modelu neupadly   klíče před barákem,   nechápe o čem mluvím),   babka tančíčí indiánské   tance a předstírající   infarkt. Žádné   překvapení, mimika Bullock   je v některých momentech   zcela odzbrojující a její   rádoby intimní doteky opravu   bájo. I ten chlápek   chvílemi vypadá jako   romantický hrdina. Holky si   přijdou na své. Na   odpočinek super. :-)
Po přečtení spalte (Burn After Reading)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Kritičtí intoši....
Kritičtí intoši celého   světa, sledujte dobře roli   Johna Malkoviche v tomto   filmu. Pravděpodobně tak   skončíte. :-)))))))))))))  
Smála jsem se, až mi   praskala bránice. Usměvavý   prodejce biblí v šatníku   zastřelen svalovým reflexem   prostopášníka. :-)))))))   "A-GENT".   "Řekněte paní   doktorce, že mám nové   klíče!". A rozhovor   Johna Malkoviche s bankovní   úřednicí na téma číslo   účtu, to je snad   celosvětová záležitost.   Pět z pěti netolik   inteligentních   filmokonzumentů vřele tento   film doporučuje. :)))
Případ nevěrné Kláry (Il Caso dell'infedele Klara)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Je to NAPROSTÁ HRŮZA
Tenhle film nemůžu   doporučit vůbec nikomu. Ani   šestnáctiletým   puberťačkám, ani intošům   s láskou k české   literatuře, ani divákům   Románu pro ženy, co se   těšili na podobný   zážitek. Co tam ta banda   italského komparzu, omylem   obsazeného do hlavních   rolí, předvádí, to je   nevídané. Když už si   režisér nevěděl rady s   těma pitvořícíma se   polenama a patetickými   scénami ve scénáři, hodil   pár nešťastníků před   kamerou do pelechu. Od páté   minuty mi jen velmi zaujatá,   lehce korpulentní divačka,   zuřivě svírající ruku   svého intošského   protějšku, sedící na mé   unikové dráze k uličce,   bránila v okamžitém   opuštění kinosálu.   Propadala jsem se do sedadla   hlouběji a hlouběji až   úplně nejhlouběji. Hrozná   nuda, nevkus, patos, hnus.   Chudák autor originálu.

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

4 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Útulek pro záchranu šimpanzů J...

18:20 - 19:10

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

9 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178282
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10