Duben
ohodnotit

Mission: Impossible II

Další název:
M:I-2
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
31.8.2000
„Další nesplnitelná mise Ethana Hunta se točí kolem smrtícího viru a akcií farmaceutické firmy.“

Komentáře k filmu Mission: Impossible II

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2010
Pro mě z trilogie nejlepší   akční film a i dobří herci   jako Hopkins se tam objevují   mě se to moc líbilo   doporučuji.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2013
A je to tady. Zvláštní   agent Ethan Hunt má další   případ. Briana De Palmu   vystřídal John Woo, který   pojal výsledný dojem   vizuální stránky zcela   jinak. A přesně tak, jak   jsme u něho zvyklí. Prostě   po svém. Velkolepá akce,   adrenalin, zpomalené   záběry, holubičky, citové   výjevy a hlavně, tzv.   krvavý balet alá Woo. Krapet   zmatený první díl tak   nabral zcela nový směr. Děj   je tentokrát jednoduchý a   jasný. Kde chybí slova,   nastupuje akce. John Woo jde   do detailu a neponechává nic   náhodě. Vzniklé nelogické   situace tak nabírají   komiksový nádech a s Ethana   Hunta vytváří   neporazitelného hrdinu,   který si ví se vším a ve   všem rady, ze všeho se   jednoduše dostane a hlavně,   neúnavným přístupem jde   stále vpřed.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2013
MISSION IMPOSSIBLE II

Agenta Ethana   Hunta jsme zastihli na   dovolené ve skalách:
,,A až příště   pojedete na dovolenou, dejte   nám vědět kam."
„Kdybych vám dal   vědět kam jedu, nebyla by to   žádná dovolená."

„Abychom mohli   vytvořit našeho hrdinu,   vytvořili jsme monstrum“.   Chiméru, tajemný vir, který   má schopnost vyhladit celé   lidstvo. Hlavně slouží jako   zdroj nevídaných příjmů.   V nesprávných, bezcitných a   chamtivých rukou jsou   ohroženy životy mnoha lidí.   Na straně zla stojí Sean   Ambrose, protivník nad míru   schopný – bývalý agent a   kolega Ethana Hunta. Dokonale   zná jeho mentalitu, všechny   metody a pravděpodobné   postupy. Ethan musí   přesvědčit bývalou   Seanovou milenku Nyah, aby mu   pomohla a doufat, že s její   pomocí se mu podaří   Chiméru zničit. Kromě toho   mu opět pomáhají různá   technická udělátka, která   mu dovolí se dokonale   maskovat. Ale protivník   ovládá stejné finty a tak   jejich souboj skutečně není   nudný.

Tentokrát je příběh   okořeněn kromě bezchybné   akce i trochou romantiky.   Jenže když se k   důležitému pracovnímu   úkolu dostanou osobní city,   nevěstí to nic dobrého.   Chiméra se stala mezitím   nástrojem pomsty a nevěrnou   milenku i Ethana čeká závod   s časem. V sázce je   příliš mnoho…

Tento díl je o poznání   zajímavější, akčnější   a nese typický rukopis Johna   Woo. Chemie mezi hlavními   postavami funguje znamenitě a   přináší odlehčení i   nový rozměr do ryze   špionážního příběhu.   Tohle se povedlo, tohle já   můžu.
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2017
MI jsou prostě skvělé filmy   a i když dvojka je asi trochu   mimo hlavní proud, díky   neskutečně akčním scénám   (jak jinak od Johna Wo) je to   pro mě opravdu srdcovka,   proto tak vysoké hodnocení.   Taky Thanide Newton je   neskutečně krásn ženská a   to i dneska. Příběh   průměr, akce luxusní,   soundtrack perfektní.
foxx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2008
Určitě zdařilé   pokračování MI-1 z roku   1996. Kdo miluje špionážní   akce plné napětí, ve stylu   ne nepodobnému Jamesi   Bondovi, ten si tento druhý   díl nemůže nechat ujít.   Tom Cruise alias Ethan Hunt   opět dokazuje, že je   nepřemožitelný,   neporazitelný a   nezranitelný, schopný   vyřešit jakýkoliv problém   a "vysekat" se z   jakýchkoliv potíží.
kllatenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Nemám ráda akční filmy   tipu bondovek a podobných,   ale MI: 2 mě dostala. Je   mnohem lepší než jednička   i trojka.
Nádherný   Tom s dlouhýma vlasama,   šplahjící po skále a princ   z Věčného příběhu   dělají nezapomenutelný   okamžik. Možná že by mě   za to spousta lidí   ukamenovala ale já tenhle   film miluju, je to taková   moje úchylka
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Tom Cruis jako Ethan Hunt se   nám zaláskoval do zlodějky,   která mu dopomůže k   zneškodnění viru a jeho   protilátky. Ovšem ona je   při tom natakažena virem a   musí do 20 hodin dostat   protilátku. Čas neúprosně   běží!
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2010
Podlě mě je dvojka z těch   tří nejlepší a Cruise tam   má aspon půl minuty   zavřenou pusu (to se jen tak   nevidí)
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2003
Pozvěte si uklízečku
Když potřebujete uklidit   pozvete si uklízečku pokud   na to nestačíte sami. Pokud   potřebujete zacgránit svět   od jednoho maniaka neboi od   víc maniaků koho si pozvete?   NO jasně Toma Cruise. Ale   pozor pak budete muset pozvat   tu uklízečku. Tom se o   pořádek moc nestará:)
kamicek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Dvojka s Tomem Cruisem je   skvělá! Hlavně, když je   děj lepší než jednička...   honičky na motorkách   střílečky, prostě akce!
kyushi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Opravdová akce
Jak znázvu patrno tak každá   jeho akce je perlička. Hunt   předvání chytrost,   vytrvalost, atletickou postavu   a odvahu sobě vlastní.   Některé akcičky jsou trochu   přehnané, ale přesto si   mě tento filmeček získal a   viděl jsem ho už   několikrát, ale přesto je   hezke to znovu vidět.
pavelnop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2003
MI II
Věhlasný vědec vyšlechtí   nebezpečný virus za účelem   velmi účinné protilátky,   kterou by se dala vyléčit   většina nemocí. Teroristé   ovšem usilují hlavně o onen   virus a protilátku si   chtějí nechat jen pro   sebe.
A tomu musí   agentura IMF (Imposible   Mission Force) zabránit.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.5.2014
Evan (T.Cruise) musí získat   smrtící virus Chiméra, aby   zabránil jeho nasazení a   zachránil svět - další   mise, která je nemožná, ale   hlavní hrdina ji opět   samozřejmě splní. Další z   filmů, postavený na hlavním   hrdinovi a různých   technických vychytávkách.   Podle mne srovnatelný s   jedničkou - v něčem   lepší, v něčem horší.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2009
M:I 2 je velmi vydařené   pokračováni,možná i   lepší než jednička.Tom   Cruise jako agent Hunt opět   skvělý ve filmu mistra   akčňáku Johna Woo.Asi tak   dvě třetiny filmu sou jen   špionážni a poslední púl   hodina je prosákla akcí,kde   Cruise ukazuje své kousky na   motorce.K tomu skvělá   filmová hudba a o dobrý   zážitek je postarané.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Kdo má rád honičky aut a   dokonce divoká jízda na   motorkách plus střílení   spousta mrtvej tak to si   užije až na konci tohoto   filmu.Oproti jedničce více   akční ale až ke konci   filmu.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.6.2018
Tenhle film se povedl trochu   lépe než ten první. I když   v akčních chvílích se je   stále snaží zdůraznit a   zakčnit. Už sice   natahováním na dlouho, už   jen zpomalováním, které má   vést k umocnění. Bez toho   by se film obešel. Jinak děj   mi nějak nevadí, ačkoli   jsem se občas ztratila v tom,   kdo je kdo. Občas byl i   předvídatelný, to jsem   prostě věděla, co se stane.   Díky těm spomaleným   scénám jsem měla spoustu   času na přemýšlení. Po   herecké stránce mi film   nevadil, takže příště bez   zpomalování!
Rendys
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2008
VŠECHNY DÍLY JSE MI LÍBILY   TENHLE BYL ASI TAK STŘED   NEJLEPŠÍ BYLA ASI JEDNIČKA   ALE KOUKAT SE DÁ NA VŠECHNY
Widlaak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.11.2009
Pokračování je značně   slabší než původní film.   Díky režii Johna Woo není   nouze o šílené rádoby cool   akční scény, které jsou   dělány hlavně na efekt a s   realitou nemají nic   společného, přesto komu se   líbil první díl a má rád   akční filmi neměl by se   nudit.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2012
viděl jsem jen tento a první   díl, třetí a čtvrtý   zatím ne, ale ani jeden mě   neuchvátil přišlo mi to   jako změť různých   nesmyslů, začátek éry   akčnáků kde jen koukáte na   efekty ale vlastňe moc   nevíte o co jde
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.4.2013
Průměrná akční podívaná   s nijak zvlášť záživným   příběhem.Po vizuální   stránce docela dobrý   ,akční scény docela   ujdou.Režijně se J.Woo moc   nevyznamenal a herecké   obsazení taky nic moc.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Čekal sem tedy rozhodně   více. Více jak půlka filmu   je spíše nuda a pak se   najednou John Woo probere a   ukáže nám co umí (honička   na motorkách je sice   přehnaná ale dobře se na   ní kouká).
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.4.2012
Film nezapře svého   režiséra. Zpomalovačky při   akcích jsou sice zajímavé,   ale nejsou zapotřebí v   jiných scénách - snaha o   romantiku, o význam dané   scény. Akce a triky   výborné, ne tak nadsazené   jako tunel v 1, proto   hodnotím o 1 výš.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.7.2018
║Rozpočet   $125miliónov║Tržby USA   $215,409,889║Tržby   Celosvetovo $546,388,105║   John Woo miestami vytáča   akciu na plné obrátky až to   je neúnosné a zbytočne   "smiešne"   preplácané, veru mal aj   omnoho lepšie akčné časy   než tu. Príbeh dosť   kolísavý, strieda lepšie   momentky z poslabšími. Nuž   scenár bol opäť slabunký   ako pri prvej časti, ani sa   nečudujem že z tých   niekoľkých scenáristov   tohto filmu už nikto nepísal   nič pre väčšie kino   projekty. Film v mnoha   ohľadoch zachraňuje nadmieru   výborná hudba(Hans Zimmer),   tá fakt stojí za to a asi   hlavne kvôli nej sa vraciam   občas(raz za 5rokov) k tomuto   filmu. Len o kvapku   zábavnejšie nez prvý dieľ.   /videl v kine: 50%/
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.9.2019
Tom Cruise nemá moc   špatných filmů, ale pár   jich je. A zrovna tenhle, je   jeden z nich. Už když na   začátku vidíte, jak bez   jištění, stovky metrů ve   vzduchu, poskakuje ze skály   na skálu, tak si říkáte,   jaký fantasy zase začíná.   Poté zaznamenáte zpomalené   a zdlouhavé pohledy, jak z   nejslavnějších westernů   60tých let minulého   století, jednu neherečku ze   Zambie, která má sice hezký   rty i pěkný tělo, ale...No   a máte zaděláno na průser.   Pak jste svědky trapné   honičky TTčka /Porsche a   najednou zjistíte, že vás   po půl hodině přešla   chuť. Tom Cruise je v roli   superagenta asi stejně   věrohodnej, jako novoroční   projevy prezidentů. Pouze   silou vůle dokokáte do konce   a vlastně vás to vůbec   nebaví. Toto je fakt velká   bída ----40%
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Hodně špatný vtip. Woo sice   (po delší době) dokázal   dát hlavnímu hrdinovi onen   božský status, na který   jsme u jeho filmů zvyklí,   ale bohužel si pro to vybral   špatný film. Přeformovat   uvěřitelného agenta v   neporazitelnou mašinu je dost   nešťastné vkročení do   série M:I. Jako film Johna   Woo s Tomem Cruisem v hlavní   roli jde o slušný, leč   nijak výjimečný lehký   nadprůměr. Ale jako   pokračování   špionážně/akčního   prvního dílu je takhle   namachrovaná akční romance   docela úlet...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.10.2016
Každý má jiný vkus, ale   tady docela nechápu, že to   někdo dokouká do konce.   Mínus jedna hvězda by   seděla. Nulový příběh,   žádná logika a děsivá   nuda. Mission Impossible!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17265minih17265Přeladit na život (1988) 
Switching Channels n
minih109996minih109996Doktor Strange (2016) 
Doctor Strange n
minih157975minih157975Poslední bohatýr (2017) 
Poslednij bogatyr n
minih36697minih36697Spider-Man 2 (2004) 
Spider-Man 2 n
minih24614minih24614První den mého syna (1964) 
První den mého syna n
minih33365minih33365Lovec (1980) 
The Hunter n
minih52386minih52386Alenka v říši divů (2010) 
Alice in Wonderland n
minih56779minih56779Zelená zóna (2010) 
Green Zone n
minih87636minih87636Jeff, který žije s mámou (2011) 
Jeff, Who Lives at Home n
minih144918minih144918Zloději zelených koní (2016) 
Zloději zelených koní n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Mission: Impossible Odplata - První část (2023)

 Mission: Impossible Odplata - První část (2023)
Mission: Impossible Odplata - První část n
Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Fallout (2018)

 Mission: Impossible - Fallout (2018)
Mission: Impossible - Fallout n
 
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)

 Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)
Mission: Impossible - Národ grázlů n
Mission: Impossible - Rogue Nation
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké / Hongkong / Čína
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

 Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Mission: Impossible - Ghost Protocol n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké / Spojené arabské emiráty / Česká republika
Režie: Brad Bird

(pokračování)

Mission: Impossible III (2006)

 Mission: Impossible III (2006)
Mission: Impossible III n
 
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Mission: Impossible (1996)

 Mission: Impossible (1996)
Mission: Impossible n
 
Žánr: thriller / špionážní / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian De Palma

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

55 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

12:40 - 13:35

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:45

60 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

0 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10