Zari
ohodnotit

Líbáš jako ďábel

Další název:
You Kiss Like the Devil
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
17.5.2012
„Poprvé líbal jako Bůh a po dvou letech je to ještě vášnivější...“

Komentáře k filmu Líbáš jako ďábel

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
879katy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2012
Tento film velice   doporučuji... Holubová a   Bartoška vás zaručeně   rozesmějí ...Někde jsem   četla,že Holubová svou roli   přerává,a toto tvrzení   není pravdivé.Nemohlo být   lepší obsazení.
tampiss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Wow. Musím uznat, že mi ten   film včera prostě sedl :-)   Nejvíce se mi tam líbil pan   Bartoška... Jinak u všech   výborný výkon.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2014
Volné pokračování snímku   'Líbáš jako bůh' se již   nese v cela jiném hávu. Od   lehké romantické komedie se   příběh přenesl v místy   až ztřeštěnou, tentokrát   komedii dobrodružnou. Osudy   protagonistů zavlály do   Maroka, kde zažili něco, co   si obyčejný smrtelník snad   ani neumí představit.   Nejvíce tu exceluje Eva   Holubová, kterou jsem v   takové roli snad viděl   poprvé. Její komediální   talent by se měl rozhodně   ještě někde využít.   Výborná kamera, nádherné   scenérie, výborný scénář   a herecké výkony všech   zúčastněných opět   přidávají na kvalitě   tohoto počinu. Tentokrát se   tu už tolik nehláškuje, ale   v zápalu děje to snad ani   nevadí. Je tu daleko více   humoru, který se místy   poněkud přepaluje, ale   vzápětí je zatáhnuto za   uzdu a vše zase jede v   zajetých kolejích. Marie   Poledňáková tentokrát   vsadila na jinou kartu a   rozhodně se jí to opět   povedlo. Oba snímky jsou   zcela jiného ražení, než   na jaké jsme byli od ní   zvyklí. A jak jsem psal u   prvního snímku, je to   jedině dobře. Alespoň se   vymanila ze škatulkování a   vytvořila snímky, které   jsou zcela zbytečně   podceňovány. Že mají   hodně co do kvality rozhodne   až čas. Do té doby nechť   baví ty, kterým se to   líbí.
Nasudr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Svieže dielko, akých sa v   posledných rokoch točí   veľmi málo. Väčšinou to   ide dolu vodou. Toto voľné   pokračovanie filmu Líbáš   jako bůh nestratilo na   kvalite, aj keď trochu viac   som čakal od časti   nahrávanej v Maroku. Tam som   čakal, základ dejovej línie   filmu, bohužiaľ namiesto   toho, tam stále niekto   niekoho prenasledoval. Toho   už bolo priveľa. Ale napriek   tomu, privítal by som aj   tretí diel. Hlavní   predstavitelia nesklamali.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.6.2012
Líbáš jako ďábel.   Údajně poslední film Marie   Poledňákové. Nutno   přiznat, že opět se ji   povedl divácký film,   divácká komedie. Volně   navazuje na předešlý   snímek Líbáš jako Bůh.   Rozdělil bych jej na dvě   části, první je taková   rozvláčná a obsahuje   spíše opakující se vtipy z   předešlého filmu. Postupem   času se komedie mění na   bláznivou komedii s   dobrodružnými prvky. Už   samo exotické prostředí,   Maroko, dobrodružství   nabízí. Z nudy se skutečně   rodí zábava.
K filmu   bych pár výtek měl, jedna z   nich je však zásadní a to,   že by si ve scénáři   klidně mohli odpustit   opakující se trapnou   hlášku „Na to ti sere   Bílej Tesák!“. Hláška   už není zas tolik vtipná a   je to něco, co jsme   používali snad už někdy   před více než dvaceti lety   jako študáci ve škole.   Není to nijak originální.  
Herecké obsazení –   zábavu zajišťují   ostřílení herci. Poklonu   moji má stále krásná Nella   Boudová, která zde dostává   vedle hlavní čtveřice   větší prostor.
V   celkovém hodnocení obou   filmů za lepší považuji   ten první.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2013
Film volně navazuje na film   Líbáš jako bůh - ale   úrovně jednotky nedosahuje,   i když se na něj dívat i   opakovaně dá. První část   jsem sice neviděl, sice na   naše poměry je to   komediální film dobře   obsazený. Ovšem za megafilm   to v žádném případě   nepovažuji - aspoň podle   Novy. Na můj vkus je to jen   běžná komedie.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2012
Docela řachanda, ale   zbytečně nafouknutá. Byly   tam cítit prostoje a pak,   paní režisérka   Polednˇáková je známá   výběrem povolání hlavních   postav, vždy jsou   atraktivní. Celý život   hlavních postav je jedno   velké dobrodružství, i   nevěra.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2016
Ačkoli je PR v tomhle filmu   požehnaně (namátkou třeba:   Geis, Jacobs, Soda Stream,   kávovar Bosch), tak jde o   poměrně úsměvnou věc.   Říďa festivalu perlí,   dokonce i ta Holubová se dá   přežít. Jen mi přijde, že   film byl napsán na multikulti   objednávku z EU. Tenhle pocit   a trapná hláška o Tesákovi   mi sráží hodnocení. P.S.   služby Geis jsou tragické,   Jacobs stejně nepiju, Soda   stream je zbytečnej krám a   kafe si vařím sám...mají   reklamy ve filmu smysl?
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Líbáš jako ďábel
je český pokus o rozvernou   až ztřeštěnou   komedii.Většinu času se to   i docela daří.Jen škoda   některých už přetažených   scén.Ale i tak pobaví a   neurazí
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2018
Marii Poledňákové
už je 76 let a sama   potvrdila, že film Líbáš   jako ďábel, je jejím   posledním. A nejspíš je to   dobře, protože její dílka   měla v poslední době   mírně, ale přesto   sestupnou, kvalitu.
Po   diváckém hitu Líbáš jako   bůh, tedy přichází   pokračování, Líbáš jako   ďábel.
Dříve bylo   potřeba k vyprodávání kin   natočit dokonalé dílo, dnes   už postačí lehký   nadprůměr. A právě lehce   nadprůměrný byl první   díl. Díl druhý už je jen   průměrný. Přibylo   dryáčnictví, humoru za   každou cenu, nelogičností i   product placementu. Na druhou   stranu nám zůstali všichni   hrdinové, které jsme si   oblíbili a hlavně paní   režisérka, která i když   natočí průměrný kousek,   přesto ho umí udělat tak   nějak mile, takže se divák   necítí být ošizený.
Přeji paní režisérce   krásný a dlouhý podzim   života, protože její filmy   už dlouho rozdávají radost   a úsměv a ještě dlouho   budou. A na to se   nezapomíná...
kanyak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.5.2013
provní půlka ušla, druhá stojí za houby...
první polovinu jsem se   jakžtakž bavil, v druhé   polovině však najednou jedna   ztřeštěná a nesmyslná   scéna střídá druhou, a je   z toho akorát guláš, který   mi už vůbec nechutnal.   Jestli toto má být skvělá   česká zábavná komedie, tak   to jsme to teda dopadli...
sismik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.11.2012
Méně povedené   pokračování. Určitě je to   slabší než první díl a   ani jsem se tolik nebavila.   Některé zápletky už jsou   přitažené za vlasy.
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.11.2019
Tohle je opravdu velký   malér, ke kterému asi vůbec   nemělo dojít! První díl   "LÍBÁŠ JAKO BUH"   byl na naše poměry určitě   nadprůměrný film a asi   díky jeho zaslouženému   úspěchu se nechala paní   režisérka Poledňáková   přesvědčit k   pokračování. To je však   jen ubohý slabý odvar pro   který by termín   "nastavovaná kaše"   byl lichotkou. Je to jen   série prvoplánových   trapností nestojících za   komentář. Od toho   nejnižšího hodnocení lze   upustit jen díky   prvotřídnímu obsazení a   snaze herců podat za daných   okolností pokud
možno   maximální výkon. Je to   škoda protože paní Marie   Poledňáková je mimořádná   osobnost naší kinematografie   a má na svém kontě řadu   výborných filmů!!!!!
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.11.2013
Pro mě osobně spíše   zapomenutelná komedie o   manželských a mileneckých   problémech a jednom   romantickém výletu.Bohužel   moc směšných scén jsem ve   filmu nenašel takže   podprůměrná zábava.
dreamerCZ
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.1.2018
Smutný to je
První díl fakt nebyl   špatnej, ale tohle je   příšerná hovadina. Skoro   to vypadá, že si štáb jen   udělal příjemnou dovolenou   a přitom zplodil tuhle   píčovinu. A navíc   Holubová. Já jí nikdy moc   nemusel, ale myslím si že   hrát opravdu umí. Pak ale   nechápu co to tady jako   předváděla? Rozhodně to   bylo asi její nejhorší   herecký výkon.
mat.ilda
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Obří sdružená reklama na   Direct Pojišťovnu, Jacobs   Café, SodaStream, Dolce   Gusto, MasterCard, Armani   Jeans (možná i prášek do   pečiva, neboť bábovka   dostala dost stěžejní roli)   v telenovelovém koloritu a s   tak vytuněnými aktéry, že   cukrkandlové reklamní   rodinky proti nim vyhlíží   jako fronta před Armádou   spásy. A všechny ty   "ažpodnosnacpané"   produkty spojuje stupidní   zápletka v zoufalých   pokusech o situační komiku,   aby se mohla dotrmácet až k   pointě, kterou nese název...   no, jednu výhodu tady přece   jenom vidím, víc, než kde   jinde, právě tady můžete   zjistit, zdali jste už klesli   na divácké dno, nebo jestli   máte ještě rezervy. Hmm,   ať žije pořekadlo JAK NA   NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK!   :-O

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24178minih24178Zůstaň hladový (1976) 
Stay Hungry n
minih47978minih47978Zrcadlo nenávisti (1987) [TV inscenace] 
Zrcadlo nenávisti n
minih4073minih4073Bílý Bim, černé ucho (1977) 
Belyj Bim - Čornoje ucho n
minih56076minih56076Špatnej polda (2009) 
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans n
minih39401minih3940139 stupňů (1935) 
The 39 Steps n
minih45748minih45748Slídil (2007) 
Sleuth n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n
minih17912minih17912Rocky 4 (1985) 
Rocky IV n
minih38751minih38751Kameňák 3 (2004) 
Kameňák 3 n
minih7770minih7770Freddyho smrt - poslední noční můra (1991) 
Freddy's Dead: The Final Nightmare n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Líbáš jako Bůh (2009)

 Líbáš jako Bůh (2009)
Líbáš jako Bůh n
 
Žánr: komedie / romantický
Země: Česká republika
Režie: Marie Poledňáková

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Toulavá kamera (2003) [TV cykl...

14:20 - 14:55

6 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
39 stupňů

39 stupňů

Naposled navštívené:
39 stupňů

39 stupňů