Zari
ohodnotit

Králové ro(c)ku

Tenacious D in the Pick of Destiny

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
93 minut
„Kdo získá trsátko ze Satanova zubu, stane se rockovou legendou, i kdyby byl nejhorším kytaristou pod sluncem.“

Komentáře k filmu Králové ro(c)ku

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Docela ujetá hudební   komedie, ale rozhodně se   dodívejte až dokonce,   protože nebudete mít moc   možností vidět rockpvě   zpívajícího ďábla :))))
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2009
taková blbůstka ale pěkná   člověk si u to ho to   odpočine
  nenároční filmeček dá se   říci i slušně natočen
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Pro mě trochu nepochopitelná   a tudíž i nudná komedie.   Jack Black byl super stejně   jako miniroličky Bena   Stillera a Tima Robinse ale   jinak mě tohle půtování   dvou rockerů za speciálním   trsátkem nebavilo.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2012
No, největší film všech   dob to tedy rozhodně nebyl,   dokonce mnohem horší než   Škola ro(c)ku, přesto jsem   vydržela a nelituji - už   kvůli scéně se Satanem,   loupeži trsátka a dalším   chuťovkám mně stojí za to,   dát si ho někdy ještě   jednou, i když, přiznávám   - bez J. Blacka by tento druh   komedie klesl až na dno   žabomyších sraček močálu   v New Jersey, nicméně, Jack   byl přítomen a mě tak   může těšit, že opět   nepodcenil sílu svého   obočí :-)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2013
Králové ro(c)ku
Svým způsobem je film   pořádná blbina, zato však   blbina, u které se člověk   dobře pobaví. Holt, je   třeba brát děj a celkově   film s pořádným nadhledem a   odstupem. No a závěr filmu   rovná vrchol všech   dosavadních absurdit v   podání Jacka Blacka. Nakonec   na filmu je nejzájimavější   všudypřítomná rocková   muzika.
Cash89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2008
Začínám si myslet že Jack   Black je rockový   zpěvák...Už ve Škole rocku   nám předvedl jak to umí   roztočit...v Králech rocku   to roztáčel stejně   šíleně ale tížený   úspěch prostě nepřišel,   né že by hrál špatně ale   nějak obyčejně, a prostě   nepředvedl nic   nového...zasmál jsem se mu   ale připadalo mi že se to   neustále opakuje...Zbytek   filmu zachránila hudba která   byla opravdu hustá nevim   jestli to byl punk nebo metal   :) ( já to neposlouchám )   ale rozhodně to mělo grády   a mě se to vážne   líbilo...ale jenom hudba   prostě nestačí a tak   dávám 6!!!
mildaaxe
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Totální zklamání,   začátek sice nebyl nic moc,   ale přesto bylo prvních 20   minut ještě ucházejcích,   pak už to šlo jenom   dolů..Jako nechápu koho   tohle mohlo oslovit...Body   dávám jenom za slušnou   hudbu a dvě slušný scénky   – první setkání KG a JB a   potom eště závěrečnej   souboj s ďáblem.Oba momenty   ale stejně zachraňuje jenom   hudba.Myslim že Black by se   měl rozhodně vykašlat na   psaní scénářů, podle   tohohle výsledku na to   opravdu nemá a většina   filmu byla velká   trapárna.Vrchol byl   zhoubičkovanej JB co se   setkal se svým otcem   Yettim.Navíc přitom měl   stejnej účes jako idol   teenagerů, ten hermafrodit z   Tokio Hotel.Nehodlám na tuhle   hrůzu koukat někdy znova...
jardiv
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Jak obalamutit přísného diváka
Ach ten rock! Je jako nějaké   zaklínadlo... Natočíš   průměrnou pitominu s chabou   zápletkou, kde herci-neherci   občas třísknou do kytary,   prošpikuješ to známými   skladbami pokud možno ze   zlaté éry klasického rocku   a ejhle – i já přísný   divák poctivě odsedím 90   minut před obrazovkou. A   vlastně ještě trochu   navíc.
Přece si   nenechám ujít nechutný   žertík přilepený až za   samý konec závěrečných   titulků. No, těch   obhroublostí a necudností si   užijete dost v celém filmu a   možná právě ty ho drží   stranou od zoufalství   uprášených krabiček v   šerém koutě   videopůjčovny, který   navštěvují tak leda pavouci   (a to ještě musej bejt   zmutovaný).
Jestli si   však myslíte, že Jack Black   točí filmy prostě proto,   že to jeho cédéčko nikdo   nekupuje, to jste teda   šlápli sakra vedle: stačí   pár kliknutí na wiki a   padnete na (jak by řek´ JB)   prdel. Jo jo, deska zlatá v   UK a platinová v USA. Holt   tam maj asi jinej vkus. A   kolik je vlastně k tomu   potřeba prodat nosičů?
Ale pro lásku boží,   nemějte mě za zapšklého   mrzouta, co už jen všechno   kritizuje protože mu   přestalo chutnat i to pivo.   Dílko si můžete klidně   skouknout bez újmy na vaší   auře. Naopak se často i   zasmějete. Asi jediný   moment, kdy ruka šátrala po   dálkáči, byl módní úlet   na houbičkách. Myslím že   od dob Bezstarostné Jízdy   už k drogovému tématu nemá   žádný rejža co dodat...  
Ovšem popoví a   rapoví odpadlíci, ti at´si   pustěj radši třeba Step Up.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.3.2016
Bohuzel
trend urcuji mene inteligentni   amici utracejici svoje dolary   v kine. Podle toho ty scenare   vypadaji. Navic tenhle herec   snad nikdy nic dobreho   nenatocil. Ani tady to neni   vyjimka. Film o nicem. Dve   hvezdy za zaverecny battle se   Satanem a slusnou muziku ve   filmu.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2008
Bez nějakého zbytečného   přemýšlení by se dalo   říct, že se jedná o vcelku   povedenou komedii s rockovým   podtextem a báječným   J.Blackem. Tenhle komik   dokáže rozpumpovat i nudné   pasáže a svými gagy   povětšinu táhne celý film.   Dokonce se dokáže i velice   sympaticky rozezpívat a   člověk by až nevěřil, jak   mu to jde:) Příběhová   stránka je dost přitroublá,   místy nelogická a   nevytváří nějak dobrý   dojem. Holt - průměrná   komedie s famózním Blackem a   "hardcore" hudbou.
terka69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Jako film to nestálo za nic,   ale ta hudba byla skvěla :P   It just ROCKS!!!! Blázen   Black opět zazářil ;)
BlackElvis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Scénář je vyloženě k   smíchu. Jediné co dokáže   potěšit je nadmíru skvělá   muzika, Dio, Stiller, Robbins   a zfetovaný Jack Black!
lucy.v
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2012
Další americká ptákovina.   Ale občas se u toho člověk   zasměje a na odreagování po   práci to není špatný film.   Prroto dávám lepší   průměr.
qerulant
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2007
Jako fanoušek takřka všech   rockově-metalovejch odnoží   nemůžu být úplně   objektivní. Zkrátka - jo, je   to blbina vlastně o ničem.   Jenže je to blbina se   solidní (a dobře zahranou)   muzikou a navrch se šíleným   Jackem Blackem. A protože   jsem jenom jednoduchej   nablblej metalovej fanda,   dávám asi víc, než si   Králové zaslouží. :-)
pakacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Příjemná a opravdu vtipná   hovadinka na odreagování.   Občas je potřeba vypnout,   tak proč ne zrovna u tohohle?   :o)
Salám
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Úlet
Nadchne všechny fanoušky   Jacka Blacka...Výborné   herecké i hudební   výkony...Praštěnej děj, na   který je potřeba velká   řádka ironie, což   někteří jedinci, a lidi co   nemaj "rock v srdci"   prostě nedávaj.
uodevr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Naprostá povinnost pro   všechny, kteří k rocku   mají alespoň vzdálený   vztah z třetího loktu.   "What we got's gonna turn   your brain into shit."
Pjotra108
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2010
První rada: tento film se   musí brát trochu s   nadhledem. Nejde o nic víc   než muzikantské ego a humor   Jacka Blacka, který se   potřebuje trochu vyřádit a   udělat reklamu na svoji   kapelu. První záběr, kde   kreslené postavičky J. B. a   K. J. poprdí celou obrazovku   mě sice trochu odradily,   takže jsem už nečekala nic   závratnýho, ale nakonec tam   bylo pár dobrý joků.   Některý sice trochu   nevkusný, některý možná i   trapný, ale přesto se našlo   pár dobrých, díky kterým   jsem se fakt zasmála. Např.   vystoupení na Master   Exploder, scéna z   Mechanickýho pomeranče,   psychedelický zážitek se   Sasquatshem :) nebo vlastně   hned první scéna o J. B.-ho   dětství s vynikajícím   Meatem Loafem. Jack Black   ukazuje, že si umí udělat   srandu sám ze sebe a jeho   film je prostě dobrá   oddychovka pro ty, co mají   rádi trochu rockovější a   našlápnutou muziku a J.B.   PS: A finále s Belzebubem v   podání Davea Grohla je   opravdu hudebně vydařené!
Reysangr
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.8.2007
Ten to filmj e od dvou   rockerech kteri neumi dobre   hrat proto hledaji strunu   osudu . Udelaji pro to vse   zjistit si kde je a naplanuji   loupez . Ale az ji ukradnou   umi hrat skvele a kdyz tak   hraji objevise dabel ktery ji   stvoril a chce ji spatky .   Predhani se spolu s dablem v   pisnickach.
Vyhraji   dva rockeri a dabel se vraci   do pekla se stunou ale oni mu   urvou roh ze ktereho kdyz si   zahouri jim de hranisamood   sebe. Film v celku o nicem   lepsi je uz
Skola   ro(c)ku
SkalcianCZ
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2019
TOP
Jeden z mých   nejoblíbenějších herců v   jednom z mých   nejoblíbenějších filmů..   Co dodat.. Pro mě,jako pro   Rockera je tahle komedie TOOP   a nikdy mě neomrzí :-) Supr   počin, chtělo by to dvojku ;   -)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih29225minih29225Austrálie (2008) 
Australia n
minih35438minih35438Walker, Texas Ranger (1993) [TV seriál] 
Walker, Texas Ranger n
minih44879minih44879Pan Včelka (2007) 
Bee Movie n
minih37133minih37133Další hroznej pátek (2002) 
Friday After Next n
minih41881minih41881Asterix a Vikingové (2006) 
Astérix et les Vikings n
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih8297minih8297Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček? (1995) 
Father of the Bride Part II n
minih7158minih7158Dvojčata (1988) 
Twins n
minih7565minih7565Fantozzi (1975) 
Fantozzi n
minih19590minih19590Star Trek: První kontakt (1996) 
Star Trek: First Contact n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blesk (Pik lik feng; Pi li huo)

Blesk
Pik lik feng; Pi li huo

Alberto De Amicis

Amicis Alberto De

Naposled navštívené:
Blesk (Pik lik feng; Pi li huo)

Blesk
Pik lik feng; Pi li huo

Alberto De Amicis

Amicis Alberto De