Duben
ohodnotit

Konečná

The Last Stand

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
7.2.2013
„Důchod je pro bábovky.“

Komentáře k filmu Konečná

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2020
"Árnýmu" to s   kvérem pořád sluší, i   když, jak sám říká, už   patří do starého železa.   Ale s padouchama umí pořád   pěkně zatočit. Popravdě,   dělat šerifa v zapr..ným   městečku mu jde k věku teď   mnohem líp.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2020
Překvapení pro mne. A   protože jsem se občas i   zasmál, dávám do   nadprůměru. Ale ne moc   velikého, jen tak, aby se   neřeklo. 
 
 
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2020
K tomuhle filmu jsem se dostal   se zpožděním několika let   ale je to úplně jedno   protože některé věci se   prostě nemění a hvězdou   mezi akčními drsňáky lze   být i se 70 na krku. Je ale   fakt že to Arnold umí   pořád dobře prodat a budiž   mu přičteno ke cti že si   nikdy nehrál na to že dělá   nejaké umění. Tohle je v   první řadě dobře odvedené   filmařské řemeslo a ve své   kategorii určitě víc než   dobrý průměr.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.7.2015
Odpad
Pro tenhle shit neexistují   snad žádná měřítka.   Drogový boss si pro útěk z   US&A vybere Corvettu a   most do Mexika si postaví v   Arnieho vesničce. FBI ho   není schopná dohnat. Arnie   je na to víceméně sám.   Blablabla blablabla. Takže   pokud vynecháme stupiditu   scénáře. Zbude nám hrstka   vidláků vedených Arniem   proti komandu   profesionálních zabijáků,   kteří pokud se na ně   vystřelí, začnou utíkat.   Teda až na jejich velitele.   Ten je asi velitel, protože   střílí po všem co se hýbe   a má nejdelší trvanlivost.   A nejtragičtější na tom   všem je, že kromě jednoho   mexikánce na straně těch   hloupějších to všichni tak   strašně žerou. Takže Uwe   Bolla poslat na ty   plantážníky a vracet   vstupné, povinně!Prostě   snímek jen pro jednoduché   tvory kterých je nejen v   Americe dost...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2015
Dle motta: 'Důchod je pro   bábovky' nám Arnie názorně   dokazuje, že rozhodně   ještě nepatří do starého   železa. Vsadil na   jednoduchost a přímočarost,   takže je jeho návrat   výsostně excelentní a   správně výbušný. Prostě   Arnie jak ho máme rádi.   Žánrově snímek patří   mezi moderní western. Drsný   kraj, drsní lidé, drsný   šerif. Správných hlášek   tu sice zrovna moc není, ale   tvrdost příběhu alespoň   odlehčí vkusný a cílený   humor. Střílí se tu hlava   nehlava, až to téměř   zastiňuje už tak jednoduchý   děj. Ale o to tu asi   především šlo. Arnie už   není tak hbitý jako dříve,   ale viditelně dělal co mohl,   aby nás diváky   přesvědčil, že na to   pořád ještě má. A já   bych řekl že má. Remcat   mohou jen závistivci, kteří   v jeho věku doma polehávají   s invalidním důchodem na   gauči a nadávají na   politiku. Film zaměřený   více na akčnost než na   příběh považuji za   zvládnutý a akčně vkusný.
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2015
Arnold v důchodu...
... je pořád starej dobrej   Arnold, i když je starej a   čas od času si musí nasadit   brejle na čtení B-). I tak   ještě pořád má betelnou   páru aby zmastil fasádu   zepáru mladších kousků...   vůbec totiž není za   zenitem, jak by se mohlo   zdát. Díky bohu. Takže fajn   podívaná, co má říz :-)
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2014
Návrat do starých časů se   moc nezdařil. Přece jenom   Arnie už nemůže tolik   bouchat, alespoň však může   slušně střílet a umí to.   A šlo to i omladině, která   k němu vzhlížela.
Harry Dean Stanton   efektně odstřelen, Peter   Stormare zase za syčáka,   Arnold občas i hrál, dokonce   i pár humorných vsuvek bylo   a mít za sousedku paní   Salazarovou bych se docela   bála.
Celková   konečná to Arnieho přímo   není, ale akčňáky už   chlapec neudejchává.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Guvernér opět na filmovém   plátně, ne sice jako   nesmrtelný terminátor, ale   opět je zpět, tentokrát v   roli šerifa, kdyby takhle   vypadali v 65 letech naše   hvězdy. Platí to o hercích,   ale třeba i zpěvácích až   na určité výjimky.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2014
Konečná pro Arnolda...
Snad ne.Vážně jsem se   obával co Arnie spáchá v   Hollywoodu těsně poté co   vystoupí z papalášského   Tatraplánu.
Upřímně, hora svalů   už to nějaký pátek není a   Oscara nejspíš taky už   nezíská. Tak čím by nás   Herr guvernér mohl   překvapit?
Odpověď   je jasná. Arnold je prostě   persona. Jeho charizma by se   dalo krájet.
Navíc   korejský režisér Kim Ji   Woon své hvězdě našel ve   filmu tu správnou parketku a   bylo vymalováno.
Schwarzenegger vlastně   hraje sám sebe. Přiznává,   že stárne, všichni diváci   ale tak nějak tuší, že   tenhle týpek má ještě dost   sil na na to rozflákat držku   o mnoho mladším sokům.
A i z toho důvodu film   funguje.
Když se k   tomu přidá další velmi   slušné herecké obsazení (   např. vždy výborný Forest   Whitaker) a solidní režijní   vedení je z toho výborný   akční film, jako ze staré   školy...
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2013
Arnold navázal na vtipnou   akčnost svých neohrožených   postav z minulého století a   i jako starý pardál znovu   válčí, tentokrát v   malebné vesničce jako   neohrožený šerif!
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2013
Nebolo to uplne zle ale ani   dobre.zaciatok je dost nudny   ale asi o 20 min sa to pekne   zacina rozbiehat a uvidime   obcasnu akciu ale tu najvacsiu   sireziser nechal na   koniec.dalej niektore sceny   vyzeraju ako z need for speedv   podobe super rychleho a   neznicitelneho auta.este je tu   aj skvely hlaskujuci johnny   knoxvile ktory fakt dobry ale   nechava sa mu malo   priestoru.takze celkovy dojem   kazi malo akcie,pomale   rozbiehanie pribehu a malo   priestoru pre johnnyho   knoxvila
viana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2013
Arnie je zpět...
...a moc mu to slušelo!V   tomto filmu jako by hrál sám   sebe,starého opotřebovaného   ale ještě dobře   naštvatelného   chlapáka.Bezva   hlášky,rychlá   autíčka,kruté   přestřelky,no prostě   -100minut uteklo jako nic a   pocit z filmu   parádní!DOPORUČUJI!
Alukim
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.10.2013
Arnie je späť
Arnoldom Schwarzeneggrom   vrátil sa späť a je znova   vo forme. Oplatí sa tento   film vidieť, režijne aj   scénaristický je sklvele   zvládnutý a Arnie podáva   veľmi slušný výkon.   Výhrady mám len na jednú   scénu pred koncom filmu, keď   Arnie 66-ročný porazí   Eduarda Noriegu 40-ročného   ako nič, vyzeralo to dosť   komicky.
Celkový dojem   z filmu mám veľmi dobrý.
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2013
Is Back?
Když jsem si poprvé   přečetl o tomto filmu, byl   jsem nadšen. Arnie se mi   vrátí! A hned mě napadlo   není už pozdě? Neměl mít   v této době za sebou již   dalších 5 kultovních   filmů, a teprve začínat v   roli guvernéra? No takto   jednoduchá ale svižná   akční jednohubka, ve které   Arnold dokáže smysl pro   humor na sebe sama. Nic víc   nic míň, každou vrásku na   čele mé osmdesátkové   legendy jsem intezivně   prožíval... čas nezastaviš   bohužel :(
ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2013
Konečná (2013)
jou, jou, jou. arnie dodržal   sľub a vrátil sa. a že sa   vrátil vo veĺkom štýle ako   zo starej školy.
perfektná akčná   jednohubka, ktorá poteší   každého fanúšika akcie.   osobne mi to silne pripomína   dvojku expendables. proste   prekliato dobré béčko v   pozlátenom balení.

+ sebairónia   arnieho ako filmu samého
+ otrepaný nápad   poňatý trochu inak
+   stará poctivá akcia
+   scéna s policajnou brutalitou   (svetlica)
+ záplava   dobrých hercov
+   absencia love storky (viac   menej)
+ hlášky
+ nápad so zástupcom   šerifa s big gunom   džordžetkou

ja som spokojný, dostal   som presne to, čo som dostať   chcel (a čo som vôbec   nečakal že dostanem) + malý   bonus
jiriczech
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2013
Arnold
Mnohem víc než funkce   guvernéra, mu sedne funkce   šerifa v ospalém městečku   kdesiv americe, poblíž   mexických hranic.
"Arnie is back!"
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2013
KONEČNÁ

„Jak se cítíš?“  
„Staře.“

Arnold   Schwarzenegger se možná   cítí staře i unaveně, ale   to ještě neznamená, že už   patří do starého železa.   Co už možná ve starém   železe je, je žánr   akčních filmů v tomto   podání. Nemyslím si, že   Konečná je špatný film. To   určitě není. Kdyby byl   natočen před dvaceti lety   byla by to bomba – pecka.   Jenže dnes jsou moderní   poněkud jiné filmy a tak v   tomto kontextu má Konečná   od počátku horší šance na   úspěch, zejména u mladé   generace. Pro nás, kteří   jsme akční osmdesátky   hltali, pro nás své kouzlo   určitě má.

Nikdo nemládne, i na   Arnim jsou jeho léta prostě   znát a je jen sympatické,   že je tak zcela přirozeně   až s noblesou dokáže   presentovat. Nehraje si na   nic, co není. Stejně   přirozeně působila i   narážka: „Děláš, nám   emigrantům, ostudu!“

Myslím si, že   Konečná byla pro Arniho   opravdu hodně dobře zvolenou   hereckou příležitostí k   návratu a on ji beze zbytku   využil. Mně se ten film   líbil a jistě jsem jej   neviděla naposledy.
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2013
Vítej starý, dobrý,   neprůstřelný Arnolde. Jsem   rád, že jsi se vrátil a   nezapomněl jsi přitom na   suchý humor ani na rotační   kulomet. Vždycky mne totiž   potěší pohled na   neústupného chlapíka,   kterého organizovaný zločin   nedokáže odstranit z cesty   ani za pomoci výhrůžek,   bazuk či úplatků. Fungovalo   to v osmdesátých letech a   já se hrdě řadím mezi ty,   na které to zabírá pořád.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.6.2013
Tak tenhle film mě šíleně   naštval! Arnold by se měl   už na to vy*rat! Taková   blbost!
Začátek je   slibný, divák se seznamuje s   postavami a příběhem, ale   postupem času vás to bude   štvát. Jeden šílenec   uteče a zase je tu ten samý   kolotoč. Opět se jedná o   bezsoucitného hajzla, takže   oddělá každého, koho   potká. Výkon samotného   Arnieho stál úplně za prd a   děj film mi ke konci   připomínal bitvu o most v   Zachraňte vojina Ryana.
Filmová brutalita také   vypovídá o jasné   nevyspělosti režiséra a ty   klišé, těch tam je opravdu   dost.
S postavami jsem   pak vůbec nesoucítil,   úplně mi bylo jedno, jestli   to Arnie dokáže, nebo ne.   Film vás totiž vůbec   nedokázal stotožnit se s   ním a jsou chvilky, kdy jsem   si říkal, kdo je opravdu   hlavní hrdina příběhu.   Arnold Schwarzenegger, nebo   Forest Whitaker? Forest se mi   zdál ve filmu nejlepší, ale   Arnold a ten jeho výkon?   Hrůza. Příšerný akční   film.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2013
Arnie v The Last Stand   dokazuje, že ještě   nepatří do starého železa   a umí ještě uzvednout ten   kus železa, kterým pak   vystřelí zlým hochům mozek   z hlavy. Film je solidní   řemeslo. Kim Ji-woon   přináší na americkou půdu   svou představu akce a díky   vhodně umístěné kameře   má ta akční složka grády.   Hlavně sekvence s Corvettou   umí dost pohltit. Jináč
ta závěrečná   naháněčka s Camarem byla   fajn, ale spíš jsem toužil   po nějaký závěrečný   silniční honičce a né   výlet do pole. Ale budiž. Co   mi však trošku vadilo, že   snímek tak nějak jede furt   na půl plynu, který při   téměř 100 minutové   stopáži místy ubijí a sem   tam to zachraňuje i magor   Johnny Knoxville.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2013
Jsem ráda, že Arnie se   vrátil do kin. A taky mě   potěšilo, že ač starší   policajt, nedělal ze sebe   mlaďocha a i v projevu boje   ukázal že ho to bolí. Není   to žádné komando, které   postřílí a jen sám   přežije...i když celou   bandu postříleli. :-)No   těšme se na další akční   film.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Prý velký návrat Arnieho,   bylo slyšet ze všech stran   už dloouho před premiérou.   Arnold nám sice trochu   zestárnul a taky maličko   nakynul, ovšem do   "konkurenta" z   "Céčkových" vod   Stevena Seagala mu pořád   pár desítek kilo chybí.   Což je jednoznačně plus :-)   Na druhý straně, pokud jste   čekali film jako od Michaela   Baye, budete nepochybně   zklamáni...Kecám, budete   dost možná spokojeni, i   když těžko říct, já sám   zatím pořádně nevím, co   na něm lidi vidějí. A na   Arnoldovi taky ne.   Nepopírám, že kupříkladu   Predátor nebo Pravdivé lži   jsou kvalitní filmy, jenom   nestojí na něm a já osobně   ho spíše než za akční   hvězdu považuji za jakousi   figurku, která je mi spíše   pro smích a vůbec bych se   nerozpakoval jí zařadit do   pomyslného filmového   panoptika po bok postaviček,   jako je DJ Qualls, Jirka   Krytinář, Ron Perlman nebo   Steven Seagal. Možná za to   můžou i ty četný   parodie...
Takže   nejsem zdaleka jeho   fanouškem, přiznávám, že   do týhle podívaný jsem byl   ne až tak dobrovolně   navezenej kamarádem - u něj   to bylo 5tý shlídnutí, u   mě to taková trvalka ani   zdaleka nebude. I přesto jsme   zůstali přáteli :-) Na   druhý straně jako   jednorázová oddechovka,   nejlépe ve společnosti   někoho, kdo to taktéž   nebere moc vážně to zase   špatný není - akce tu je,   postavy jsou přiměřeně   sympatický (klaďasové) a   nesympatický (záporáci a   pro mě osobně taky magor   Johnny Knoxville, já toho   člověka vůbec nemusím, za   což může nepřekvapivě ta   jeho bůhvíproč kultovní   šou, která je ještě   dementnější, než její   název. Ano, mluvím o   Jackass. Jako nepřekvapuje   mě, že si to amíci   zamilovali (a MTV generace   obzvlášť) ale už více   nepochopitelné pro mě je,   že má spoustu zastánců i u   nás). Právě proto jsem i   jistým zvráceným způsobem   vděčný, že jeho postava   sem vůbec nezapadá, je   naprosto zbytečná, trapná a   otravná. Sem měl totiž   strach, aby se mi v tý roli   náhodou nelíbil :-)   Naštěstí je přesně   takový, jak jsem si ho vysnil   :-)
Z dalších rolí   zaujme třeba Forest Whitaker   i když... zase ty agenti   FBI...ach jo, to je takový   klišé - když jsou oni   zmínění agenti hlavními   hrdiny tak jsou takřka   neomylní superlidé, když je   hlavní postavou někdo jiný   na stejné straně barikády,   tak akorát musí chudák   řešit jejich pochybení a   napravovat jejich často až   kolosální neschopnost a to k   nebohýmu Forestovi není   zrovna dvakrát fér...   tudíž tady potěší spíše   kvůli vlastní přítomnosti,   než že by zde předváděl   něco extra. Myslím, že ho   je do tohoto filmu tak trošku   škoda. Podobně jako Petera   Stormarea (asi netřeba   dodávat, na jaký straně   barikády konkrétně on   stojí :-) Samozřejmě v   něčem takovým nemůže   chybět ani povinnej ženskej   element. Upřímně, Genesis   Rodriguez mě zrovna   neuchvátila, ale policajtka   Jaimie Alexander i číšnice   Christiane Leucas nejsou   špatný...
Po   příběhový stránce není   moc co řešit, je to   očividně jenom taková   berlička pro to, aby nám   všem došlo, proč to ten   veterán musí ve svým věku   všechno absolvovat. O kiksech   v logice asi nemá moc cenu   se bavit, ale na druhé   straně se u nich dá docela   dobře bavit :-) A už se   konečně dostávám k tomu   hlavnímu - totiž k akci.   Ohodnotil bych jí asi jako   průměr s občasnými   záblesky "vyšší   střední třídy",   hlavně co se vtipu týče.   Není jí navíc kupodivu ani   tolik. jelikož už jsem lehce   naznačil, jak je to se   zbytkem filmu, je to trochu   škoda. Možná by to mohl   vynahradit závěrečný   souboj, ale když se rve   pětašedesátiletý Owens s   chlápkem v nejlepších   letech, čekal bych podle   prostých přírodních   zákonů trošku jiný   výsledek, znalý však   zákonů platících pro   filmové hrdiny, překvapen   jsem nebyl. A triumfální   příjezd Owense po akci zpět   do buranova patří k těm   vůbec nejpovedenějším   momentům. Jenom škoda, že   náš padouch Cortez přežije   i zlomení vazu, ale holt   mexikáni jsou asi z trochu   jinačejšího těsta, než   je zvykem :-)
Vyzdvihnout pak musím   ještě pár opravdu   povedených hlášek, z nichž   některé (pronesené   samozřejmě s hrozným   rakouským přízvukem) mají   určitě potenciál stát se   kultovními. Narozdíl od   zbytku filmu. Myslel bych si,   že Arnold si mohl (otázka   je, jestli opravdu mohl) pro   comeback vybrat i lepší   film, ale lepší zůstat v   Béčkových vodách než   zamířit za kolegou Seagalem   do ještě nižší ligy. Já   ho ale nikdy nijak nežral a   přestože jsem dosud   Terminátory netknut,   pochybuju, že se to ještě   někdy změní...
RM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2013
Wow, to byla jízda :-O
I v pětašedesáti to   Arnímu pěkně šlape -   skvělý návrat akčního   hrdiny. Film nic složitýho,   ale i v jednoduchosti je   krása.
ludvicek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Arnold pokračuje
Film ,který osloví   především starší   fanoušky akčního   žánru.Oblíbený herec   ukazuje,že jeho herecká   kariéra nekončí, má   neustále co nabídnout.
+ Režisér volil   dobře,při obsazení méně   známého herce by každý   začal přemýšlet nad dějem   tohoto dobře natočeného   filmu.
- Která bohatá   záporná postava si radši   ukradne jedinečné   auto,postaví most a jede   přes celý stát, místo aby   nasedla do letadla a tradá   pryč
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2013
Tohle je určitě ten pravěj   návrat akčního hrdiny jak   má být.Arnold v roli šerifa   v poklidném městečku dokud   se neobjevý nájemní   žoldáci aby připravily   přejezd přes hranice   uprchlému vězni.Film se   skvělou akcí,dobrými efekty   a dobrými hláškami.I když   Arnold hodně zestárnul   pořád je to super zábava.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Last Stand-Vítej zpět Arnie!
Docela slušná směsice   černého humoru,akce a   napětí.Arnie se vrátil a   jsem rád,že zas hraje!už v   Expendables 2 byl výbornej,je   i zde i přes jeho   věk:-))Taktéž potěšil   Forest Whitaker a Peter   Stormare v roli zloducha a   další herci!Určitě   shlídnu ještě jednou.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Big Arnie´s back
Arnold se vrátil se vší   parádou, když jeho poklidný   úřad šerifa, v ospalém   městečku Sommerton u   mexických hranic, naruší   vražda farmáře,   přestřelka a telefonát od   FBI že je podezření že se   u nich pokusí přejít   hranice nebezpečný   narkobaron. Navíc po   přestřelce , při převozu   do nemocnice zemře jeho   zástupce. Dá si to Ray Owens   dohromady a rozhodne se že   tyto činy nenechá bez   potrestání. Zjistí že   zločinci staví u nich most   přes kaňon, protože v   Sommertonu není žádný   hraniční přechod. Pustí z   vězení bývalého kolegu   který se teď baví jenom   chlastem, ale je skvělý   střelec. Ve 4 s pár   brokovnicema by nedokázali   vzdorovat jejich arzenálu ani   minutu, využijou služeb   místního, pomateného   nadšence do zbraní Johnnyho   Knoxvilla. S výbavou kterou   jim poskytne se tato pětka   vydává na ochranu svého   města a mstu za mrtvého   kamaráda.
Několikrát   arnold ve svých filmech   prohlásil, JÁ SE VRÁTÍM!!   a tentokrát to splnil do   puntíku a ve svém věku ve   výborné formě, v   některých scénách je sice   vidět pokročilý věk   našeho Terminátora, ale kdo   by to nepřešel, když se   může kochat jak se   největší akční hrdina   všech dob, prohání s   brokovnicí v rukou, cedí   skrz zuby drsné hlášky   jednu za druhou??? Neběhá   už po plátně sice polonahý   a neoslňuje svými   proporcemi, ale je to stále   ten starý ARNOLD   SCHWARZENEGGER, který porazil   Predátora, zachránil Johna   Connora v Terminátorovi 2,   pátral po unesené dceři   Jennie v Komandu!!! A já jako   skalní fanda tohoto   Rakouského dubu, už od mých   útlých dětských let, jsem   se nemohl dočkat na jeho   návrat k herectví po   skončení politické kariéry   a snímek The Last Stand mě   rozhodně nezklamal, už od   začátku nabírá   neuvěřitelné otbrátky,   hlavně první hodina je   opravdu našlapaná. Navíc   skvělé herecké obsazení :   Arnold, oscarový Forest   Whitaker, Luis Guzmán, Johny   Knoxville ,který teda   nějakou zásadní roli nemá,   ale dodal filmu trochu humoru   a nadhledu . Jestli teda   Arnold hodlá pokračovat v   nasazeném tempu budu jedině   rád. Už letos by na nás   měl svou kamennou tváří   potěšit v několika   dalších snímcích, takže   nemusíme čekat dlouho!!! Mě   zbývá dodat jediné : Vítej   zpátky Arnie!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16644minih16644Poslední výstřel (1950) 
Poslední výstřel n
minih63218minih63218Komtesa Mary (1983) [TV inscenace] 
Komtesa Mary n
minih57416minih57416Paintball (2009) 
Paintball n
minih187292minih187292Den první (1989) [TV film] 
Day One n
minih48619minih48619Vzdušný úder (2004) [Video] 
Air Strike n
minih54650minih54650Ruslan (2009) 
Driven to Kill n
minih51440minih51440Zázračné dítě (1993) [TV film] 
Zázračné dítě n
minih128942minih128942Everest (2015) 
Everest n
minih13629minih13629Návrat bažantů (1982) 
Le retour des bidasses en folie n
minih48883minih4888330 a půl metru (2008) 
100 Feet n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:15 - 09:45

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

12 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

32 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178293

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10