Zari
ohodnotit

Klub sráčů

Kevin & Perry Go Large

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
15.2.2001
„Neskutečná prdel od tvůrců Mr. Beana“

Komentáře k filmu Klub sráčů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Absolutně šílená chvílemi   nechutná,úchylná ale   krásná komedie.Trapná ale   skvělá hudba.Nevím co byste   od komedie chtěli vždyť je   to k smíchu od začátku do   konce.DJ BULVA JE COOL.
kcobain
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tak tohle je naprostá pecka,   nikdy to neomrzí a pokaždý   se směju hustým situacím.   Bezva filmík a kdo neviděl o   moc přišel :D
RoboDevil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Já bych šukal až bych pukal!
Tak u téhle komedie nemůže   zůstat oko suché!
Komu se nelíbí at mi   klobouk políbí!!!!
Dávám deset!!
karelhamsa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2009
Nejlepší hláškou z filmu   je: Vaše ksichty urážej mí   zrcátko. Jinak je to film,   který se dá vidět. Nic   strhujícího, ale celkem   slušný. :-D
klistatko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Tohle nejzábavnější,i   když nechtná komedie a dvou   praštěných klucích.Jejich   písnička je bombastická :-D   Určitě doporučuji,když se   budete nudit...
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Klub sráčů
Co k smrti nesnáším jsou   americké teenagerovky.   Vždycky ten samý průběh.   Parta pubertálních mladých   krásných looserů (chodí na   střední a vypadají na   třicet) se snaží sbalit   nějaké kočky. U toho si   užívají středoškolské   houseparty, ve filmu září   pohodička na sto honů a na   konci samozřejmě všechno   dobře dopadne a každý se   vyspí s každým. Jako v   reálu. ??
A konečně   někdo tyto hovadiny   zparodoval. Puberťáci vůbec   nejsou pěkní, nejsou tak   přehnaně moudří,   neplánují svůj budoucí   život...
Konečně   film, který opravdu ukazuje   jak je to s námi v pubertě,   jakou v té době máme úctu   k rodičům, co jsou naše   priority.
Je mi 21 a   už jenom za tu výtečnou   hudbu (v Amnesii hráli   Tiësta) dávám 9/10.   Nejlepší scéna, kdy jdou   Perryho rodiče na disko,   pozastavují se nad vysokou   cenou a prodavač je setře:   "Slevy pro důchodce   nevedem."
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Tak tady poplavu hodně proti   proudu a vůbec se za to   nebudu stydět! Odsoudit to   kvůli nechutným scénám   nebo trance hudbě, může   právě jen mnohými z vás   zmíněný puberťák,protože   tahle komedie má velkou   kvalitu! Je fakt,že bez scén   polknutých fekálíí či   vymačkávání akné, bych se   taky obešel(na to jsem se ani   dívat nemohl),ale smál jsem   se celej film! Defakto stejný   námět jako u Blbý a   blbější. Dvojice   neuvěřitelných   tupců(paniců),která má   nějakej cíl a za každou   cenu se ho snaží splnit a   během toho zažije spoustu   příhod. Určitě bych   vyzdvihnul hlavní hereckou   dvojku,protože zahrát   takřka ve 40ti náctiletý   puberťáky,kteří jsou   ještě k tomu dementní,jak   český zákony,to chce   opravdu hodně hereckýho umu.   Dj Bulva byl taky výbornej a   hudba jakbysmet. A ty   hlášky? haha...slušná   práce :-D Podle hodnocení je   evidentní,že tahle   bláznovina řadí diváky do   dvou skupin...odpady nebo   plná palba. Film je kvalitou   lehce nad průměrem,ale když   vidim ty odpady,tak volim tu   plnou palbu....Tenhle film je   tak dementní až to bolí,   ale základem u komedie je   smích a já se   smál!--->90%
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2016
Klub sráčů
Asi po 10 letech jsem se   rozhodl znovu podívat na   tento úchylný skvost a   musím uznat, že tento film   kdysi v mých teenagerovských   letech ve mě cosi (snad   dobrého) zanechal, neboť   jednotlivé scény a mnohé   kultovní gagy jsem si s   nostalgií dost živě   vybavoval. Je to zkátka   nářez plný vynikajích   situací od začátku až do   konce, které jsou sice hodně   přiblblé, ale zato řádně   srandovní, že jsem při   sledování smíchy padal ze   židle. Líbí se mi hlavně,   že tvůrci neberou film   vůbec vážně, dělají si   ze všeho jen srandu a   celkově děj dohání až do   těch největších absurdit.   Navzdory tomu, že nejsem   příznivec elektronické   hudby a nesnáším blicí   scény, musím na základě   výše uvedeného hodnodit   hodně vysoko.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Totálně super ujetá   hovadina.Něco takhle   vymletýho sem snad ještě   neviděl.Ale kupodivu mi tahle   buranská fekal slátanina   neskutečně sedla a já se   řezal téměř každýmu   řečenýmu hlodu.Nejvíc se   mi líbily Kevinovi hádky s   fotrem."Tak tohle není   fér!"
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2012
56%
56 procent. Tohle hodnocení   si Kevin a Perry asi   zaslouží. I mezi svými   přáteli nacházím   ty,kteří mají pro Klub   sráčů pouze slova   pohrdání,ale také   ty,kteří tuhle britskou   taškařici řadí mezi své   top nejoblíbenější   filmy.
Já si   uvědomuju,že se přiřazuju   mezi tu infantilnější   skupinu,ale dělám to při   plném vědomí a rád.
Úchylné je na této   komedii úplně všechno. Už   jen to,že v hlavních rolích   dvou chlapců teenagerů   vystupují tehdy   osmatřicetiletý !!!   (spoluscénárista) Harry   Enfield a jeho parťáka   hrála !!! o tři roky   mladší Kathy Burke je dooost   ujetý. Srandovní je,že to   hrajou fakt dobře a člověk   jim jejich věk i celkem   věří.
A pak už je   tu jen spleť více ,či   méně tzv teenagerovského   fekálního humoru a ten si   prostě musí najít   ty,kteří na něj slyší.   Osobně jsem si našel ve   filmu dost momentů,které mě   pobavily. Nicméně musím   přiznat,že pochopím   lidi,kteří tuhle řachandu   štítivě hodí do koše.Já  
dávám s čistým   svědomím devítku.
A   ještě o něčem se musím   zmínit. Snem obou hlavních   hrdinů je stát se   světovými Dj . Tady tvůrci   KLubu sráčů (název filmu   je dalším nesmyslným   tragickým příkladem české   distribuční   nemohoucnosti...s Klubem   rváčů nemá film absolutně   nic společného...snad jen   to,že v něm taky hrají   lidi)rozhodně nešetřili a   na filmu spolupracovaly   špičky tehdejší taneční   muziky,což je znát a   soundtrack se velice dobře   prodával v celosvětovém   měřítku.
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Totálně ujetej filmík, ale   dost mě bavil :) Komedie o   dvou tragédech, (teda   vlastně o jednom Tragédovi a   jednom Zrzavym chlupovi:),   který jedou na Ibizu,   protože se chtějí stát   slavnejma dýdžejema. Je to   taková hovadina, že prostě   fakt nevim, co k tomu napsat   :)
Tristan_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Skvělí, ulítlí, úchylný,   dementní, teploušský,   kreténský, a nepochopitelný   film. Asi tak nějak bych   definoval tenhleten (ne)   špatný film. :-)
ajaajena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2008
Kathy Burke v roli Perryho je   prostě neodolatelná nebo   neodolatelný? Je to sice dost   nemravný a nechutný film,   ale mě pobavil a to už   několikrát.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2011
extrémní nářez, šílená   komedie u které jsem se   maximálně pobavil, občas   byl hodně znechucen, ale do   příběhu to pasovalo   skvěle. Doporučuji všem, co   rádi trochu drsnější   humor.
pik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Jedna z nejbláznivějších   komedií vůbec. Rozhodně   doporučuji nejen   puberťákům, ale i   starším. Je to jedna z těch   praštěných hudebních DJś   filmů, kde nejde o hloubku,   jako o holku. Texty písní,   výkon hlavních   předtavitelů a nádherná   Ibiza co víc si přát.   Bláznivé a přesto skvěle   pobaví. Je pravda, že   člověka trochu tahá   sledovat jednoho z hlavních   představitelů, neboť je to   žena, která hraje klučinu.   Pokud čekáte, že budou   mluvit slušně rozhodně na   to nekoukejte !
Hellish_Satanica
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2006
No ne že by to byl nějak   úžasný film, ale jelikož   to vnímám jako hodně   parodované   "prcičky", které   nemám zrovna ráda, tak jsem   se celkem bavila :-))
xerno2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Málo dodělaný, ale jinak   dobrý film, zvlášť ta   hudba - naprosto dokonalá.   Sice trochu trapný, ale   pěkně přehnaný, dost s   tím DJ Pólem Bulvou. Taky mi   ale bylo na blití, a to ze   scény vymačkávání   beďarů. Zatím se ovšem   nestalo, abych se u tohoto   filmu nezasmál - nuda u něj   není ! Rozhodně bych ho   nechtěl nezařadit mezi 200   nejhorších filmů tady. Je   to dost hodně bláznivá   komedie režírovaná Edem   Byem a každopádně se to   vůbec nepodobá Červenýmu   trpaslíkovi, kterého 12 let   před natočením Klubu   sráčů narežíroval   rovněž Ed Bye. Je to dost   podivný. Taky mi přišel   dost divnej českej název,   když ten originální je   naprosto normální.
lebowski
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2005
Obvykle říkám, že nic   britského mi není cizí, ale   tohle je i na mně moc!   Pohoršení je o to větší,   že to režíroval režisér   velice pěkného britcomu   Červený trpaslík.
suil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.12.2009
Blbost u který jsem se docela   smála, je to pěkná parodie   na všechny ty teen slaďáky   a dá se na to koukat, ale   nesmí se to brát   samozřejmě vážně, ale to   si myslím ani tvůrci   nechtěli...
Ziidgaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2004
Svým způsobem se to mohlo   líbit osobám v nejhustší   fázi puberty a pak možná   některým ulítlým lidem,   jako jsem já. Kulturně z   toho nemám nic, ale ty dvě   ztracené existence mám   docela ráda a můžu se smát   celý film...
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.7.2008
To je hodně ujetá sranda.   Extrém, který v té době   překonal mnohá zaběhnutá   klišé a zboural hranice   dobrého vkusu a slušnosti.   Neznám nikoho, komu by se to   nelíbilo, ale na druhou   stranu nikdo vyloženě   neřekl, že je to "fakt   boží". Prostě průměr   s ambicí úměrnou věku   diváka.
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2009
dost slabé začátej jde ale   pak to stojí za starou   bačkoru je to škoda rozjelo   seto pěkně ale smůla   opravdu škoda
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.6.2019
Hrozná blbost, je to hnusný   a to až tak moc, že se tomu   člověk zasměje. A nakonec i   herecký výkon herců je   unikátní.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.11.2004
Celkově spíše   podprůměrný film plný   hnusáren, které se vám buď   budou líbit nebo budete   autory nenávidět.
Vídžej
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.2.2004
Hnusáren je tam až dost a je   pravda, že nechutnosti jsou   to dost drsné, ale kdybych   měl říct pravdu, tak bych   si z toho filmu vystříhal   nějakých čtyřicet dobrých   minut. Nápad to možná nebyl   špatný, ale chvílemi jsou   to křečovité scény s   jediným úmyslem. Chceme aby   divák buď jásal nebo   zvracel. Díky takové filmy   opravdu potěší (myšleno   ironicky)
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.10.2010
Kevin & Perry Go Large
Ve svých pubertálních   letech jsem se setkala s   Klubem sráčů poprvé,   musím říct, že ani tehdy   na mě film příliš   nezapůsobil a dnes tomu není   jinak. Sledujeme dvojici   paniců - Zrzavý chlup a   Tragéd, tenhle párek je   zoufalý a to hodně a i když   u některých částí jsem se   pobavila, po většinu filmu   jsem byla znechucená ať už   sledováním nechutného   vymačkávání akné či   jiných nechutností, které   tento film nabízí a, že   jich je opravdu mnoho.
Nejsem žádný puritán,   ale myslím, že tohle tak   docela nepatří na plátno,   nebo kdo by tuhle katastrofu   chtěl sledovat, jak se   říká, dvakrát a dost a   přesně toho hesla se budu   řídit.
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.8.2012
Tak fakt nevím
Tak fakt nevím,co si o tom   mám myslet.Na jednu stranu   šílenost plná fekálního   stupidního "humoru"   s příběhem o dementovi a   ještě větším dementovi.Na   druhou stranu jsem to dokoukal   do konce,bavila mě muzika ve   filmu a občas jsem se i   usmál(neplést s smál).V   první okamžiku jsem to   chtěl absolutně ztrhat,ale   nakonec budu asi hodný.Ikdyž   některé scény jsou opravdu   ale opravdu   "podivné":-)
Rocky4
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.2.2008
Co k tomu říct, dřív se mi   to líbilo, jako puberťákovi   samozřejmě. Dnes je to jen   trapný film. Snad pro   ostatní, co to ještě   neviděli, když to   neuvidíte, o nic jste   nepřišli, koukněte se   radši na sérii Prciček a   uděláte tak 1000x líp.
Cllementine
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.10.2007
Velmi přiblblý film. Je až   k nevíře, že ho režíroval   stejný režisér, co má na   svědomí Červeného   trpaslíka.
Ivett
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Panebože, tak to je filmová   katastrofa. Film mi sám o   sobě přijde dost ujetej.   Tenhle typ humoru vážně   nechápu. Můj mozek se   prostě odmítá smát hovnu   plavajícímu v moři. Ale to   všechno by se ještě dalo   zkousnout. Ale dorazila mě   informace, co napsal lebowski   - tohle že režíroval Ed   Bye??? Tak to je   strašný....vzhledem k tomu,   jak úžasnej je Red   dwarf...tohle je pro mě osmý   div světa...
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.12.2013
Tak tohle je už opravdu   síla. Komedie o dvou   přiblblých týpcích,   kteří jsou zbláznění do   DJnku a chtějí si 'vrznout'.   Fekální humor tu je na   takové výši, že je snad   nepřekročitelný.   Zvrácenost již nezná mezí.   Existuje ještě nějaká   hranice vkusu? Sledování   tohoto snímku je jen pro   silné a odvážné povahy. A   tu mají snad jen puberťáci.   Těm jako jediným se to   může líbit. Režisér musel   být taktéž neúnosně   ujetý, když se pustil do   natáčení takového díla.   Zajímalo by mě, kolik   dostali herci honorář, že   do toho šli. Příběh se   odehrává na Ibize, a tak   podle toho vypadá i   soundtrack. Směs nejlepších   klubových tracků své doby   potěší nejednoho clubera. A   to je také jediné plus na   celém počinu. Nemohu ale   tvrdit, že jsem se jedinkrát   neusmál. Asi už blbnu.   P.S. Doporučuji před   shlédnutím tohoto snímku   nejíst. Při scéně   mačkání ohromných   'jebáků' a megalomanské   blití z balkónu v tanečním   sále na party natahuje na   zvracení.
Chrustyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.5.2009
První půlhodina docela ujde   ale jak se dostanou na Ibizu,   tak to jde do háje. Trapná   komedie plná fekálního a   infantilního humoru.
Petrusis
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.1.2004
Toto snad ani není pravda.   Bohužel znám lidi kterým se   tato rádoby komedie, nebo co   to je, líbila.
sissi
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Tak tenhle film je jeden   velkej průser. Je nechutný,   nevtipný a ještě tam hrajou   podprůměrní herci (spíš   neherci).
alex.daniels
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.9.2006
Jak hluboko lze klesnout...
...aneb coby velký fanda   Miloslava Bean-Sládka jsem   protrpěl fakt, že tento film   je počinem stejných   tvůrců...proboha ještě   kdyby obsadili R. Atkinsona a   nechali ho požírat h**** :-(
LiborF
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.4.2015
Už podle názvu jsem čekal,   že půjde o buranskou   komedii. A nemýlil jsem se,   ale bylo to mnohem horší,   než jsem čekal. Vtipy   opravdu od toho   nejkalnějšího dna a navíc   - žádný náznak, ale   opravdu když už - tak   pěkně explicitně (a do   závěrečných titulků   ještě jednou). Celá   zápletka - hodně trapná.   Přehrávání obou hlavních   hrdinů i trapného super   dikžokeje Bulvy - hrozné. A   české nakřáplé hlasy obou   "puběrťáků" byly   hodně nepřííjemné. Takže   - marně přemýšlím, jestli   jsem někdy viděl něco   horšího...
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.1.2021
Príbeh o dvoch white trash
Pred týmto komentom som   písal koment k Párty Hard od   domácich. Tu vidíte   prekrásny rozdiel vo filmoch   s podobným zameraním. Kým   Řezník natočil vlastne kult   a originálny snímok, naši   západní tvorcovia natočia   totálny odpad. Nechápem ako   to mohlo mať úspech, lebo   toto bol prvoplánový   fekálny antihumor. A   najsmutnejšie je, že palce   mal v tom režisér, ktorý   mal aj palce v Červenom   trpaslíkovi. To už je dosť   smutné. No a určite tu máme   kandidátov na   "najiritujecejšia   filmová dvojica v histórii   filmu". Táto dvojica   bolo totálne dno a nie je to   na zlaté maliny, je to na   čiernu burgyňu. Celý film   je jeden hnus a jediné kde   som sa ako tak zasmial bolo,   keď ten najnesympatickejší   antiDJ pil to palene cez oko,   aby mu to lepšie búchalo.   Film môžem odporučiť iba   ak máte dlhodobé problémy   so žalúdkom a potrebujete si   uľaviť
Cash89
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Primitivní film pro   primitivní publikum,a to   převážně myslim lidi mezi   13 až 15,možná 16 let.Na   sráčích není co   chválit,vtipy se občas   povedou,ale to jen ve   vyjímečných případech.
Papaja73
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.7.2008
Vzpomínám si,že na tento   film jsme šli kdysi se   školou.Měla to být odměna   za vítězství v nějaké   soutěži.My čtrnáctiletí   pubertáci jsme z filmu měli   samozřejmě ohromnou   srandu.Učitelky však na tom   byly poněkud   hůře.:)Nejspíš se tloukly   do hlavy,co to vybraly za   film,který tak kazí morálku   mládeže.:)Po letech musím   uznat,že film je skutečně   strašný.
paxo44
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.6.2005
Jedna z najväčších   blbostí čo som videl.
A naozaj nerozumiem   prekladu názvu, to sme sa   zasa vyznamenali
Rumenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Upřímně řečeno po deseti   minutách, kdy jsem měla tu   smůlu na tento film koukat,   jsem byla vděčná Gatesovi   za vynález typu zavřít!   Nejprimitivnější zábava,   co se dá vymyslet, plná   přiblblejch přehnanejch   rádoby pubertálních   výlevů hlavními   protagonisty, kterých se   leknete hned na začátku.
ane15
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.2.2009
naprosto příšerná   volovina, dala bych tomu   nejradši nulu, je to   odstrašující, ihned   vypněte!!!!! :-)
tukan100
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.10.2007
Nechutná blbost nechápu jak   to nekdomůže nazvat   komedií.Jít na tohle do kina   tak by me z toho šlehlo
lelvicek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2004
Hnus
Nepamatuju si, kdy jsem viděl   větší kravinu

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih3675minih3675Batman a Robin (1997) 
Batman and Robin n
minih17218minih17218Touha smrti V (1993) 
Death Wish V - The Face of Death n
minih6534minih6534Dobrodruzi (1967) 
Les Aventuriers n
minih30583minih30583Velký šéf (1969) 
Le Cerveau n
minih36332minih36332Dědictví Ferramontiů (1976) 
L‘ Eredita Ferramonti n
minih17989minih17989Romance za korunu (1975) 
n
minih6117minih6117Desperado (1995) 
Desperado n
minih41425minih41425Cradle Of Fear (2001) 
Cradle Of Fear n
minih35837minih35837Legenda o červeném draku (1994) 
Legend of Red Dragon n
minih100152minih100152Chuckyho kletba (2013) 
Curse of Chucky n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pustina (2016) [TV minisérie]

00:20 - 01:20

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:50 - 01:50

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

103 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

88 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blanche Mehaffey

Mehaffey Blanche

Naposled navštívené:
Blanche Mehaffey

Mehaffey Blanche