Duben
ohodnotit

Houbičky

Shrooms

Další název:
Shrooms - Im Rausch des Todes; Grzybki
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
86 minut
„Rozšiř hranice svého vědomí!“

Komentáře k filmu Houbičky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Skvělej horor, co je   napínavej od začátku až do   konce. Mě teda horory až tak   nebaví, ale tohle je dobře   udělaný film. Je určitě   daleko lepší než ta trapná   Záhada Blair Witch. Akorát   se mi zdálo, že ten konec   mohl být víc srozumitelnej.
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2010
Poměrně solidní   schizoušsko-haluzo-houbičkov   á záležitost.-) Za tu   "podělanou krávu"   co "podělaně   mluví" přihodím   ještě jednu   "haluškovou". :o)
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
"Nemůžeme mít všechny   stejné halucinace".Při   téhle větě mi bylo celkem   jasné,jak to všechno   dopadne,přesněji   řečeno,kdo je vrah (přesný   příklad hororu Přízrak   univerzity,i když ten je   tisíckrát   kvalitnější).Přesto   název,děj   originální,líbilo se mi i   herecké obsazení.Ale čekal   jsem víc.
BrainSick
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2010
Příjemné překvapení
Nemůžu si pomoct, ale pro   mě absolutní spokojenost,   ano brutality mohlo být víc   a gore scén určitě také,   ale i přes toto se mi film   líbil a myslím, že je   ideální na to, když jste   sami doma a nemáte co dělat.   Pro mne milé překvapení.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2011
zítra navštívím les a budu sbírat houbičky :)))
mohlo se to zdát jako   kravina, ale já se   neskutečně bavila, co byla   skutečnost? co byla fikce?   nebyl to klasický stupidní   horor, jaký je běžně   znám, bylo to tak jiné ve   svém projevu... k tomu, že   jsem v tomto snímku viděla   Kruh, Pach krve, Záhadu Blair   Witch a nevzpomenu si co   ještě dále, mě   usvědčilo, jak lze snadno a   zajímavě vytvořit   "kopii"   slavnějších strašáků...   na filmu šlo poznat, že   není z americké dílny,   nepůsobil totiž uměle.   Není to film desetiletí, ale   patří mezi zářivější   snímky svého žánru v   prostředí lesů,které jsem   viděla. Vidět v úvodu dva   zdegenerované úchyláky mi   připomnělo - je to jasné,   budou je vraždit v lesích,   tak jako v Pachu krve a   podobných snímcích, kde   běhají stvůry po lesích,   opak byl ale pravdou... tak   nepředvídatelné smrti mohly   být jedině fantazií i pro   horor a vůbec muži v   kápích v lese jsou dílem   opojných houbiček   taktéž... do definitivního   konce mne však nenapadlo, kdo   je vrah... dokonce jsem si   myslela, že nakonec žijí   všichni, že se jen sfetovali   natolik, že jim přišlo, že   je povraždili, tak to ale   nebylo. Po dlouhé době film,   u kterého jsem neodhadla   vraha a strpěla nálady na   houbičkách, dále s   přítomností neodolatelného   Jacka Hustona = minimálně   takové hodnocení, jaké jsem   udala.
ancaz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2011
Až taková kravina to   kupodivu není... No dobrá   banda puberťáků co   hystericky pobíhají po lese   a blondýna s vidinami jsou   extratuctové. Ale ta legenda   o sirotčinci má něco do   sebe. Navíc jsem předtím   zkoukla ještě větší   kravinu, takže6.
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Docela ambiciózní horor,   který si dává záležet na   vizuální stránce, ale   ztrácí na scénáři.   Možná to chtělo pomalejší   rozjezd, protože ve druhé   půlce jakoby už nebylo z   čeho vařit, to honění po   lese začalo být fádní a   slibně nastolená atmosféra   se vytrácela. Rozuzlení se   mi celkem zamlouvalo, asi   proto, že v tomhle žánru   nemám zase tolik nakoukáno.
marecek.7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.7.2009
díki názvu houbičky jsem   tak trochu čekal že to bude   horor bez jakéhokoli zla   když nepočítám taru nebo   jak se jmenovala každopádně   celej film jsem pořádně   nevěděl o co furt jde   pořád se opakovalo to samé   že jsem byl později fakt   dost zmatený.přes ten   býdný děj jsem čekal na   konci zajímavý zvrat který   to všechno vysvětlí a mě   spraví chuť.konec to sice   vysvětlil ale dost divně a   moje pocity z filmu se   rozhodně nezlepšili.film   rozhodně nesplnil svůj   ůčel kterým pravděpodobně   bylo vyděsit.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.3.2009
no...mohli ukázat všechny   vraždy v plné kráse...
jinak docela dobrej   film,mysteriozní za   podívání to stojí.
za 3/5
K-R-I-S-T
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.7.2009
typickej, americkej   horor...parta teenageru si   vyrazi do Irska na houbicky. A   jak asi takovej horor muze   dopadnout? Vsichni nakonec   umrou akorat hlavni hrdina   prezije. Mohli by prijit uz s   necim jinym. Tenhle film me   teda nezaujal, cekala sem   vic...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.11.2011
Průměrný lehounce se   táhnoucí horor, který   nepřináší nic zajímavého   či pokus o něco nového.   Chvílema i nuda a vyzdvihuji   hlavně místa kde bylo   točeno, příroda je zde   hezká a temná zároveň,,,,
Papaja73
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Vlastně jsem od tohoto hororu   žádné zázraky   neočekávala.Proto mě toto   dílko ani nemohlo   překvapit.Parta amerických   puberťáku ztracená někde v   irských   lesích,neznámý,šílený,vr   aždící psychopat a   halucigenní houby.Tato   kombinace zaručuje typický   průběh,který už jsme ve   filmech tohoto typu viděli   tisíckrát.Sázka na   jistotu,už prostě někdy   nudí.
ib777
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2007
Kdo se chce bát
Když chcete aby se vaše   blízká osoba k vám tulila   tak neváhejte. Ale jináč   průměrný horor kde se   pořád utíka a skoro nikdo   neví před čím ale snad si   každej to něco najde.
DeWitte
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.10.2007
nezrat je!!
No tak to je haluz ani ve snu   by me nenapdlo ze je to nekdo   schopnej natocit...asi jako   antidrogovou kampan...ale   kdybych bral v potaz ze je to   realita takl bych nikdy na ty   houby nechtel narazzit:-/
Petra.Barbie
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Jeden z mála ještě koukatelných hororů.
Jako u všech hororových   filmů, ani zde se nemůže   mluvit o žádné extra   úrovni, ale aspoň narozdíl   od wichských čarodějnic,   arachnofóbií, zplozenců   pekla či vymítačů ďábla   má tento film jakýs takých   děj, místy je protkán   psychologickými momenty.   Člověk se nebojí, ale   alespoň ho film nutí občas   přemýšlet, což je u hororu   vrchol kvality.
Mlapiska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.2.2012
Velmi vulgární   halucinogenní naháněčka v   lesích. Největším hororem   je zde způsob vyjadřování   a chování jednotlivých   účastníků mezi sebou.   Jinak nudné pobíhání bez   ničeho se směšnýma   lekačkama, ale s celkem   ucházejícím závěrem.   Pokud tedy bylo záměrem   tvůrců diváka znechutit   vytvořenými charaktery   postav, tak se jim to docela   povedlo, nahnat strach nebo   udržet napětí? Ani omylem.
jany1
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Naprosta ztrata času,film je   celej nejakej   divnej,příznivci krvavych   scen si zlehka treba přijdou   na své ale jinak je film   taková nic neříkající   slatanina.
BinLADIN
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Hodně velká blbost mně to   osobně vůbec nechytlo bez   špetky nejakého nápadu   podle mně naprostá hrůza
Clockwork
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Myslenka neni vubec spatna,ale   zpracovani je katastrofalni.   Celej film je o tom jak par   lidi beha po lese a rvou jak   idioti. A u toho konce jsem se   srdecne zasmal.
Roux
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Připomínalo mi to jako   splátanina několika jiných   filmů dohromady, která mě   naprosto neoslovila. V   dnešní době nikdo nejspíš   nedokáže natočit dobrý   horor.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Nuda čiší z filmu a to   nejen první půlhodinu. Pak   pár prostřihů ve tmě,   rychlé švenky, další   rychlý střih... Prostě jsem   občas nestihl postřehnout co   se to děje. Děj má sice   spád, ale je ubohý.   Zpočátku jsem se těšil na   pořádné úlety a gore a   houby. Vlastně, pardon,   houbičky. A tak za houbičky   houby hodnocení.
Warden
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2007
Lepší se vyhnout
Neskutečně neoriginální a   pitomý horor.O nějaké   atmosféře nemůže být ani   řeči.Tento film jsem do   laciné pointy doslova   "přetrpěl".Nelze   než varovat!
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.5.2012
Tak jsme tudle dopoludne   neměli co dělat,čili jsme   dali vepřo,zalili to pivákem   z Lidlu,vzali kameru a   odpoludne s   Frantou,Máňou,Pepou a   růženou natočili v lese za   vsí parádní biják aneb   film od něhož nic   nečekáte,abyste nakonec   dostali ještě míň. Jedna   hvězda za mluvící krávu.
moni-alli
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.3.2011
Jak už tady psal někdo   přede mnou, někdy mi to   přišlo jak splátanina   několika filmů (hororů)   dohromady. Copak nemůžou   scénáristé přijít s   něčím novým než že si   skupinka spárovaných   adolescentů vyjede do   přírody, večer u ohně si   povídají strašidelné   historky a legendy a když   jdou pak celí vystrašení   spát, začne je jakási   zamaskovaná postava nahánět   po celém lese??
Pro   ty, kteří už mají   nakoukáno pár hororů, si   myslím, že to bude ztráta   času jako pro mě. Pokud   však hororům moc   neholdujete, ale i přes to   máte chuť se dnes večer na   nějaký podívat, tak pojďte   klidně na   "Houbičky".

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih132874minih132874See No Evil 2 (2014) 
See No Evil 2 n
minih38684minih38684Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003) 
Bom, yeoreum, gaeul, gyeoul...geurigo bom n
minih54727minih54727Saw 6 (2009) 
Saw VI n
minih47577minih47577Zrcadla (2008) 
Mirrors n
minih29166minih29166Mrtvá loď (1980) 
Death Ship n
minih62487minih62487His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (2009) [TV film] 
His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th n
minih8180minih8180Hellraiser 3: Peklo na zemi (1992) 
Hellraiser III: Hell on Earth n
minih18998minih18998Sladký život (1960) 
La Dolce vita n
minih40854minih40854Poslední legie (2006) 
The Last Legion n
minih41923minih41923Cry Wolf (2005) 
Cry Wolf n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10