Zari
ohodnotit

Dům voskových figurín

House Of Wax

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
28.7.2005
„Chytit. Zabít. Vystavit.“

Komentáře k filmu Dům voskových figurín

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.5.2019
Klasický horor podle 1000x   stejného schématu.   Perličkou je angažmá Paris   Hilton. Jinak opravdu klasika   se zajímavým požárem muzea   v samém závěru.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.2.2018
Co je platný profi snímek,   když se první polovinu   šíleně nudíte, a ve druhé   se to, na co čekáte, tedy   GORE, objeví jen párkrát.   První část sestříhat o   půl hodiny a šel bych s   hodnocením výše. Takto jsem   se nudil a nudil. Proč tak   hloupý název filmu, který   už byl použit, měli to   nazvat vesnice nebo městečko   voskových figurín, však   nebyly jen v domě. Pro mne   zklamání, nečekal jsem   takovou nudu. Dávám dvacet   za těch pár uslintaných   efektíků a to je vše.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.5.2016
Vyvražďovačka...vyvražďov   ačka v místech, odkud by se   normální člověk okamžitě   snažil zmizet. Ne tak   teenageři určení k   likvidaci. Toulají se, pokud   možno každý sám, okolím.   Tak dlouho, dokud je nedožene   voskový maniak. Nic   světoborného, pořád na   jedno kopyto. Jen v tomhle   filmu první útok přichází   dost dlouho po začátku filmu   a chybi jakýkoli náznak   strachu. V. Paris navíc už   voskový obličej má.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.10.2014
Teenagerovská   vyvražďovačka   nepostrádající nic ze své   klyšovitosti. Máme tu   další partičku mládeže   jedoucí od někud někam   zastavujících na své   poslední životní zastávce.   Tentokrát je to muzeum   voskových figurín se svým   ukrytým vrahounem   nenechávajícího na ničem   nic suché. Šablona je   poctivě naplněna,   slascherové scény   patřičně brutální, co má   se stát se stane. Nic víc,   nic míň. Ale takovou spoustu   nelogičností a nesmyslů   pohromadě už opravdu dlouho   nebylo možné spatřit. Kdo   se nechá strhnout dějem si   jich možná ani nevšimne,   ale pro hororové fajnšmekry   je to ohromná rána. Co si   tvůrci mysleli? Že je divák   schopný sežrat opravdu vše?   Tentokrát se vskutku   přepočítali.
superfilmar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Dost jsem od tohoto hororu   čekal, ale dočkal jsem se   akorát trapného blábolu. Ze   začátku se to rozjíždí   celkem slibně, ale pak je to   jen horší a horší. A ten   divnej konec tomu nasadil   ještě větší korunu.   Nebál jsem se, já se smál   trapnosti a nelogičnosti toho   filmu. A ještě tupým   hereckým výkonům.
30%.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.12.2011
Na poprvé mě to přišlo   jako další trapný a   zbytečný horor,ale pár   věcí mě zaujalo tak jsem   tomu dal šanci č.2 a musím   uznat,že jsem názor maličko   poupravil.Film má   strašidelnou atmosféru a   zajímavé je   celé"mrtvé"město.   Paris Hilton mě nijak   nevadila,ale viděl jsem   lepší filmy tohoto   ražení.Proto nakonec 50%
karolli
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2011
Film mě velmi příjemně   překvapil.Mezi pozitiva bych   zařadila určitě Elishu   Cuthbert, která hrála   výborně a Chada Michaela   Murraye bez trička.Jediné,   co mi na filmu vadilo, byla   Paris Hilton, díky které   srážím filmu hvězdičky.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2011
Film se mi velice líbil už   proto, že herci předvedli   dobrý výkon.Taky děj se   velmi povedl, protože neni   vůbec složitý na   pochopení.Jen co na tomhle   filmu zkazili byla Paris   Hilton.Ta se do toho vůbec   nehodila, protože to není   typ co utíká před   vrahem.Jinak film nemá chybu.
Fantom005
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Laciný horor o mladé partě,   která se dostane do   podivného městečka.   Dlouhotrvající klid   vystřídá náhle brutální   slet vražd a zalévání do   vosku. Nic nového.
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2010
Podle mě celkem průměrný   film. Většina hororů jsou   úplný hovadiny, víte, že   je to docela nereálný. Mají   vyděsit, budit temnou a   ponurou atmosféru, a to podle   mě Dům voskových figurín   splnil. Nejhorší byla Paris   Hilton, tu bych jako herečku   vůbec neobsazovala.
How_Up
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Nejlepší byla zabitá Paris,   jinak to bylo fakt dost   hrozný. Akorát ta dětská   fotka postrašila a   "bezpečí", že je   to jen film. Nic takovýho   bych potkat nechtěla. Po   filmové stránce děsný   podprůměr.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.5.2010
House Of Wax
Na tomhle snímku jsem byla v   kině a když jsem odcházela   poklepávala jsem si na čelo,   na co, že jsem to vlastně   šla.
Po letech jsem   si film pustila znovu, co   kdyby náhodou mě zaslepil   můj dřívější nedospělý   vkus, obávám se, že dnes na   tom filmu najdu víc záporů   než kladů. Hlavním   průserem celého filmu je to,   že po 45 minut sledujeme   bandu mladých delikventů,   kteří jednou z bodu A do   bodu B, nakonec se do bodu B   nedostanou, protože se jim   porouchá auto a za celou dobu   se tam ničeho nedočkáte,   což je asi problém, když se   jedná o hororový žánr.
První akčnější   scény, tedy vražedné,   protože Vincent a Bo jsou   velmi úspěšní jak v   tvorbě figurín tak v   zabíjení, se dočkáme kolem   45 minuty! Samozřejmostí   jsou nemožné reakce   hlavních hrdinů, máme dům   z vosku, který se brzy   rozteče, protože v něm   hoří a koho by z Vás   napadlo běžet nahoru, ano   přesně tak odpověď na tuto   otázku zní hlavní hrdinka   Carly. Faktem, že ten vosk by   byl horký a těžko by se v   něm někdo mohl producírovat   asi tvůrci příliš   nezkoumali.
Herecky   je na tom možná film dobře,   ale jestli někomu role   skutečně sedla byla to má   neoblíbená Paris Hilton,   její herecký talent je   nulový, ale přesto   dokázala, že to je ten druh   žánru, kde by se mohla   vyskytovat a ještě v tom   být dobrá. Elisha Cuthbert a   Michael Chad Murray by   vypadali daleko lépe jako   pár než-li jako sourozenci,   jen malý dodatek.
  Suma sumárum jedná se o   silně podprůměrný snímek,   který nejen, že vidět   nemusíte, ale ani byste   vidět neměli. Plakát   vypadal daleko lépe než   celý film.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Horory s týmto štýlom   patria medzi môj obľúbený   žáner. Videl som ho už   niekoľko krát, a popritom   jeho sledovanie ma nikdy   nenudilo. Dej je pomerne dosť   napínavý a pútavý. Pri   jeho sledovaní prevláda   celkom zaujímavá atmosféra.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Jeden z nejlepších   hororů,co sem kdy   viděl.Musím uznat,že u   hororu u mě taková reakce   často nebýva,tohle mě milo   překvapilo.Hodně nechutný   scény tam jsou a voskáci z   domu sou dost děsivý.Je to   vlastně dvojice   chlápku,myslím že   bratři,který zabíjejí   návštevníky města a pak z   nich dělají voskové   figuríny,které vystavujou v   múzeu VF.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Může se to zdát divné,ale   nejvíc mě na tomhle hororu   baví   scénář,nesnášenlivost   bratra a sestry a především   kouzelné městěčko tří   bláznivých bratrů.A   úžasná je také   originalita,to se musí   nechat.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Tak nebyl to zadny supr   horror,ale libila se mi pointa   a hlavne zpracovani tech   voskovych figurin.Takze jako   jo..beru to
marecek.7
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2009
zajímavě vymyšlené   způsoby vražďění. ikdyž   u některých už   ohrané.příběh byl také   dobrý, nechybělo ani   napětí.jak to dopadlo se   dalo čekat ale i tak to   nnebylo vůbec špatné.80%
GACY
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Super horror
Je to jeden z mojich   najoblubenejsich hororov a nie   len kvoli hlavnej   predstavitelke ( Elisha   Cuthbert ) ale aj kvoli   pribehu film ma zaujal uz hned   na zaciatku a pokracovalo to   az do konca mohlo to byt este   o nieco lepsie preto davam   9...ale doporucujem
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2009
tento film byl   vynikající.tekoucí voskový   dům byl taky super,stejně   tak jako roztékající se   figuríny
prostě   vynikající horor.
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2009
Lehce nadprůměrná   vyvražďovačka, docela   dobře natočena s nejednou   silnější chvilkou a bonusem   v podobě správně chutně   zabité Paris Hilton. :)
ValaMalDoran
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Dobrý horor. Taková klasika,   ale určitě to stojí za to.   Jak tam ta nebohá holčina   prostrčí ten svůj prstík   skrz mříž a najednou   cvak... a prst nikde. Jinak   hodně napínavý.
Cllementine
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Na tomto filmu je jen jedna   věc pozitivní, a to ta, že   tu Paris zemře poměrně   příšerným způsobem. To z   něj dělá nejpovedenější   a do budoucna možná   nejkultovější film ve svém   žánru.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Moderna,
která nezklamala především   v rovině, v níž se   zaměřuje jen na pubertální   diváky. Staromilce a ty,   kteří od filmu čekají   víc, než jen masakr party   nadrženců a   "šokující" a   zbytečně akční konec,   však nejspíš nevytrhne.   Nehledě na některé tváře,   na něž jsou hororoví   fandové víceméně   alergičtí.
ICEMAN1979
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.6.2008
Nic extra pruměr film da se   koukat ale že bych ho řadil   mezi elitu to ani nahodou kdo   se rád bojí ať se   podivá:o)
karinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2008
ze začátku jsem si říkala   jak tohle může být nějakej   horor ale pak asi v polovině   filmu to bylo vážně hrozný   a hlavně ten konec jak tam   ten chlap skoro všechny   pozabíjel!!!!
Thomax
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Průměrná vyvražďovačka s   lehce předvídatelným   dějem. "Herečka"   Paris Hilton nám předvede   pár nacvičených póz a   naštěstí docela brzy umře.   Ostatní herci jsou tak   průměrní, že už si na ně   nevzpomínám. Co si naopak   pamatuji dobře, je hořící   dům voskových figurín,   který je udělaný velice   efektně. Odpolední   jednohubka.
misalka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2008
Mno při prvním schlédnutí   sem se dost bála pač sem na   to koukala o   půlnoci..........ale gdyž   sem ho schlédla znovu nebylo   to tag hrozné..zatím patří   mezi mé nejlepši shlednuté   horory i přes zbytečnou   upotavku do minulosti ktera   zabrala prvnich 5 min se mi to   opravdu líbilo a i když   patří mezi hororové   vyvraždovačky sem s timhle   filmem spokojená
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Pôsobivá výprava (les,   mestečko, múzeum),   drastické vyvražďovanie,   práca s voskom a zaujímaví   vrahovia. Pripravte sa na   dlhú noc v mestečku Gatlin,   pardon, Ambrose. Spomedzi   obetí vyzdvihujem nie Paris   Hiltonovú, majúcu životný   herecký výkon za sebou, ale   problematického Nicka; nie je   bežnou hororovou postavou a   po väčšinu minutáže má   príjemný zlozvyk vo chvíli,   čo narazí na gaunera,   vrhnúť sa naňho. Výsledkom   je hustá   hixploitation-vyvražďovačka   , kde sú sily spravodlivo   rozložené – zlosynovia   prichádzajú o oči, pekné   devy o prsty.
chorobka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Zděsil jsem se, když jsem   zjistil, že ve filmu hraje   nicka Paris H. ale nakonec to   mohlo být daleko horší.   Zvlášt mě potěšilo jaký   docela brutálná konec ji   scénarista přichystal:-).Je   pravda že partička   teenagerů v divném   městečku opravdu není nic   extra, ale myslím si, že   voskový dům, at už muzeum   nebo přípravna (nebo co to   bylo) byly docela   koukatelný.Konec s   roztékajícím se voskem a   téměř nesmrtelným   záporňákem byl možná   trochu naivní,ale budiž.Jo a   na Paris se dalo i vcelku   koukat.
Sonney
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.12.2007
Připadá mi, že v Hollywoodu   koluje univerzální šablona   na horor, téměř všude je   parta puberťáků, v každé   je někdo strašpytel, někdo   vtipálek a někdo strašně   odvážný, no a pak je zde   psychicky narušený zabiják   (zde dokonce dva) a děj je   taky všude stejný (včetně   prostředí). Tenhle jakože   "horor" byl k   nerozeznání od Texaského   masakru, snad možná námět   byl jiný, i když ve   výsledku jde všude o   stupidní vyvražďovačku.   Copak je tak těžké natočit   kvalitní horor?
Clockwork
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Posledni dobou stojej horory   opravdu za vyliz p***l.   Stupidita nekterejch reziseru   posila kolikrat kvalitni   namety nebo remaky k ledu kde   uz zustanou. House of Wax je   jeden z tech lepsich ikdyz nic   noveho pod sluncem remake   zustane stale jen remakem.
davidek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Klasický horor v novém a   nutno říci, že v kvalitním   kabátě, ale stále to samé.   Nic nového pod sluncem.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Typický horor jakých se na   nás z hollywoodu valí mraky.   Snad jen těch pár gore   efektů je celkem slušných.
martaz
Hodnocení:
Přidáno: 30.10.2007
Každopádně skvěle   obsazený . Přesně tenhle   typ hororů mám strašně   ráda, je to takovej ve   kterým není prolito   "až tolik krve" a   jinak děj je dost v podě ale   že by byl nijak namakanej tak   to fakt ne..ale za zkouknutí   stojí
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.9.2007
Nebyl to zas takový trapas   jaký jsem očekávala. Ze   začátku mě to dokonce   celkem bavilo. Film měl   přijatelnou atmosféru s   tím, že jsem napjatě   čekala, co bude. Pak to ale   přišlo a film se změnil v   naprosto typickou tuctovinu.   Zase ty směšný tzv.   "lekací scény"   (tohle ještě dokáže   někoho vyděsit?),   nestartující auta, typické   nelogičnosti – jak je   třeba možné, že člověk,   který má v sobě zabodnutý   dva šípy z kuše se dokáže   pohybovat úplně stejně jako   kdyby je tam neměl? A k tomu   dokonce ještě dokáže   svést souboj se zdravým   člověkem a uspět v něm,   no, není tohle borec? Ta   holka s useknutým prstem,   který ani moc nekrvácel (?)   byla taky nějak fit.
Co jsem ale nechápala   nejvíc, byla přítomnost a   herecký počin Paris Hilton.   Její grimasy, zmatené pohyby   a "hraní" byla   katastrofa. Ale pozor! To se   však změnilo ve scéně, ve   které před svým milencem   tancovala v rudém prádélku   – to jedinný ji opravdu   šlo. Ale pro film je to   docela málo. U hodně blbé   závěrečné scény v   roztékajícím se baráku   jsem už jen usínala.
Parvati
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2007
Nebýt na mě až moc   rozvleklého začátku, který   při druhém zkouknutí nudí   byl by to jeden z nejlepších   hororů posledních let.   Druhá polovina byla skvělá   a poměrně brutální   (ufiknutý prst, Pariska...) a   konci kdy se voskový dům   roztekl se nedalo téměř nic   vytknout...až na to že se   přeživší promenovali v   rozteklém a tedy i horkém   vosku a nevypadali na to že   je to pálí :-D
petulla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Žádný horor, od kterého   můžete očekávat takový   příběh, originalitu a   trhák jako od třeba Kruhu a   Kruhu 2. Ale zato obsazení   Paris Hilton a představitele   Deana z Gilmore Girls   přitáhne diváky. Dále   silný příběh, zvraty,   napětí.....Po dlouhé době   mě horor zaujmul. Opravdu   doporučuji, ale v některých   scénách to je opravdu hodně   drsní a pro silné nátury..
kaylin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Nemám rád tyhle americké   rádoby horory. Vážně ne a   tenhle, jako mnoho dalších   podobných za moc nestojí.   Jediné, co tady skutečně   potěší je smrt Paris   Hilton, která je skutečně   efektní. Jinak figuríny jsou   pěkně stará klasika a tak   to asi mělo zůstat.
alex.daniels
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.9.2006
Snad i tu pitomou Paříž...
...museli dlouho přemlouvat,   aby se upsala takovýhle   volovině. A to už jsem ji   viděl v mnohých rolích :-)
IceCold
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Tak toto som naozaj   nečakal!Skvelý   thriler,ktorý potešil   mnohých v mojom okolí   včetne mňa!Fakt dobrý   nápad a podarene spracovaný   naraz!To sa už dnes tak   ľahko nevidí...Jediná   škoda je koniec...
Nika
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2006
...celkem se mi líbila celá   zápletka, dokonce i   provedení. Ale konec už mi   připadal trochu neohrabaný.   Jako by jim došli nápady a   scéna roztávajícího domu   bylo spíš sci-fi...
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2005
House of wax
Laciné béčko,které mě   však v mnohém příjemně   překvapilo.Nebýt zdlouhavé   úvodní části,ve které jen   čekáte že se něco dít   začne,a ono nic:-),mohlo být   mé hodnocení ještě o chlup   vyšší.Zejména zajímavě   natočené finále v   hořícím voskovém domě mi   z paměti hned   nezmizí,stejně jako Elishin   uštípnutý prst:-)Rozhodně   se jedná o to lepší z   dílny Dark Castle,společně   s Texaským masakrem.
Karabekian
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.9.2005
Jestliže jste o některém   americkém hororu poslední   doby někdy řekli, že to   bylo béčko, propadák, děs,   hrůza a já nevím, co   ještě, pak opravdu   netuším, jakým titulem   byste označili toto   "cosi". Nebudu to   ani nazývat filmem, neboť   bratři Lumiérové by se   museli otáčet v hrobě.   Něco tak totálně   sutpidního, nechutnýho,   nevkusnýho a banálního jsem   neviděla ani nepamatuju.   Dovolím si říci, že   scénář byl naprosto   idiotský. Zcela   "úžasné" dialogy   - například když mladý   pár hledá v malém   městečku na benzínce   majitele - on:"Tady nikdo   není." Ona:   "Zkusíme se podívat do   kostela." No rozumíte   tomu? Neskutečné!! Také je   zde řada opravdu   "vtipných" scének,   některé z nich by se jistě   uchytily v reklamě   -například:
na co   používat staré dobré   lepicí pásky na zalepení   pusy, když existuje něco   takového jako vteřinové   lepidlo? Hnus, opravdu...   Všechny chlupy na těle mi   také stojí při stále se   omílajících scénách v   každém filmu tohoto žánru:   Je temná noc. Uprostřed lesa   leží dívka se svým   chlapcem ve stanu. Dívku   probudí nějaký šramot.   Budí svého chlapce a říká   mu, že něco slyšela. Ten   jen zabručí a otočí se na   druhý bok. Ona jako typická   odvážlivka vyleze ze stanu a   plíží se do tmy pátrajíc   po tajemném zvuku, aby   nakonec vyděšeně   zaječela.... Bla bla bla. To   nám chcete říct, že   všichni   "týnejdžři" jsou   tak blbí?? Je mi na   zvracení...
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.8.2005
Tuctový horror v minulosti   už několikrát zpracovaný.   Kvalitu zvyšuje jen moderní   technika a modernější   trikové záběry. Milovníci   žánru jistě si na tento   film zajdou do kina a možná   i koupí, či jiným způsobem   seženou DVD. Je trochu na   škodu, že obdobné horrory   točí puritáni. Jinak   nebudete ušetření detailů   na uříznutou hlavu,   ustřihování prstu,   probodnutí hlavy a pod.
legenda
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.7.2005
Ach,bože môj...
Tento horror je príkladom   toho, ako sa dobré a   kvalitné horrory nemajú   točiť. Jedným slovom hnus,   brutalita, detailné až   zvrátené zábery na   krvacajúce ľudské telo.   Režisérovi zjavne   neprekážalo ako príjme   divák to, že úplne kľudne   tam niekomu   "odstrihnú" prst a   kamera zoberie detail.
Som milovník dobrých   horrorov, no tento horror   nebol strašný svojím   napätím, nie, skôr bol   nechutný ...
Radím   dobre, ak nie ste   zvrátený,dáte na moju radu   a tento film budete úplne   ignorovať, ako keby ani   neexistoval, ináč oľutujete   vyhodené peniaze a čas ...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16560minih16560Poslední mejdan (1982) 
Poslední mejdan n
minih30558minih30558Spodina (1979) 
Scum n
minih82724minih82724Sektor 7 (2011) 
7 gwanggu n
minih90371minih90371Volte mě! (2012) 
The Campaign n
minih17288minih17288Přes palubu (1987) 
Overboard n
minih140381minih140381Ve jménu Krista (2016) 
Risen n
minih40156minih40156Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 
Corpse Bride n
minih43085minih43085Divočáci (2007) 
Wild Hogs n
minih48414minih48414Pach krve 3 (2009) [Video] 
Wrong Turn 3: Left for Dead n
minih100131minih100131Inspektor Regan (2012) 
The Sweeney n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

15:25 - 16:05

22 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Bitvy 2. světové války v barvě

15:45 - 16:30

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

12 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:25 - 16:40

22 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama