Jeden svět

Komentáře uživatele Parvati

Parvati

Parvati zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
Cry Wolf
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Opravdu inteligentní   thriller, který nesází na   vraždy, ale na atmosféru,   která je ke konci opravdu   hutná. Film dokáže napnout.   Herci jsou sympatičtí a film   končí opravdu vyšperkovanou   grandiozní pointou která mě   zvedla ze židle, ale kupodivu   vše do sebe krásně zapadlo.
Duch jezera (Strandvaskaren)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Tak tohle je katastrofa,   myslela jsem si že se unudím   k smrti. Hrozní herci,   mizerné repliky, vrah k   popukání a mezi tím vším   jen nudná vata...toto   "dílo" opravdu   nikomu nedoporučuji.Tento   film se právem řadí mezi   nejhorší horory co jsem kdy   viděla, lituji 45,- Kč   půjčovného.
Dům voskových figurín (House Of  Wax)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2007
Nebýt na mě až moc   rozvleklého začátku, který   při druhém zkouknutí nudí   byl by to jeden z nejlepších   hororů posledních let.   Druhá polovina byla skvělá   a poměrně brutální   (ufiknutý prst, Pariska...) a   konci kdy se voskový dům   roztekl se nedalo téměř nic   vytknout...až na to že se   přeživší promenovali v   rozteklém a tedy i horkém   vosku a nevypadali na to že   je to pálí :-D
Krvavá hostina (Feast)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2007
Jo tak tenhle film se mi   líbil, není zde možnost se   nudit, protože monstra   zaútočí ihned poté co se   seznámíte se všemi lidmi v   baru. Ono seznámení je   vtipné a pokud dáte na   popisky typu "do úsvitu   je mrtvý" tak se   můžete pořádně divit :-D   Z filmu čiší nadšení a i   komické prvky jsou komické,   hodí se do filmu a nejsou   trapné. Tento film opravdu   můžu doporučit.
Neviditelné zlo (See No Evil)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Lehce nadprůměrný americký   horůrek, který má opravdu   cool hlavního záporáka,   jinak je všechno ve starých   kolejích parta mladých   delikventů dostane za úkol   vyčistit starý hotel, ale   namísto toho brutální vrah   pročistí jejich řady, už   od začátku je ale jasné kdo   přežije, ale to mi napětí   nezkazilo.
Předvečer svátku Všech svatých (Halloween)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Dokonalý film plný napětí,   není divu že se stal kultem.   Halloween ač strhaný   kritikou trhal rekordy v   návštěvnosti, založil   moderní slasher a dostal mezi   hvězdy "královnu   křiku" Jamie Lee Curtis.   Po napínavé první části   přichází ta druhá plná   krve a hrůzy. Dokonalý   klenot mezi horory, který se   plně vyrovná svým   předchůdcům.
Tajemství loňského léta (I Know What You Did Last Summer)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Tento film je jednou z   prvních vyvražďovaček a   pro mě má své kouzlo, když   sem ho viděla jako malá tak   jsem se docela bála, ale   nyní uznávám že moc   strašidelný sice není, ale   zápletka je docela   originální. Scéna kdy   rybář nahání královnu   krásy Helen vás nenechá   vydechnout jak je napínavá,   konec je na tom podobně,   tento film je taková moje   srdeční záležitost a s   čistým svědomím ho mohu   doporučit.
Tajemství loňského léta 3 (I'll Always Know What You Did Last Summer)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Třetí díl je pro mě   určitým zklamáním, z   hlavního záporáka se stalo   už něco jako je třeba Jason   z pátku 13. a hlavní   hrdinové už nejsou co   bývali, třeba taková Brooke   Nevin opravdu není jako   Jennifer Love Hewitt, jediný   kdo mi tam nevadil byla asi   mladičká Torrey DeVitto,   která měla charisma tolik   asi jako všichni ostatní   dohromady, jako Horor je to   průměr, jako třetí část   série TLL je to velmi   podprůměrný film.
Tajemství loňského léta: Rok poté (I Still Know What You Did Last Summer)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Dvojka už je o něco slabší   než jednička, ale zase je   mnohem více nabitá akcí, a   má rychlejší rozjezd jak   první díl. Ráda se na film   podívám poněkolikáté a   věřím že mě nudit nebude.   Tato série už pro mě   zkultovněla asi jako   Vřískoty, kterým je   podobná. Starý dobrý   horůrek.
Temná legenda 3 (Urban Legends: Bloody Mary)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Oproti velmi dobré jedničce,   průměrnější dvojce   přichází opravdu špatná   trojka...herci jsou většinou   hrozní, postavy nevýrazné,   nyní si vzpomínám pouze na   postarší afroameričanku,   která byla velkou kamarádkou   THC.Vraždy také nic moc,   uvedu zde jen močení na   elektrický plot, nebo pavouka   co naklade vajíčka pod   kůži ze které pak vyleze   rovnou pěkných pár stovek   malých pavoučků.
Tento film mě opravdu   nepotěšil a do této série   se hodí asi tak jako   Halloween 3 k prvním dvoum   dílům.
Valentine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Toto je film přesně dle   mého gusta. Oběti jsou   sympatické, scény zabíjení   zajímavé. Vražd je ve filmu   všeho všudy asi devět, a   myslím že mimo záběr jsou   pouhé tři. Rozličný je i   arzenál vražedných zbraní   /od sekerky přes vrtačku až   k nádherné práci s lukem a   šípy :-D / Jediné mínus je   bohužel to, že tento horor   vás nevyděsí, ale to u   novodobých strašidelných   filmů není žádná novinka.   Důležité je že po celou   dobu se budete bavit a na nudu   nezbyde čas. Pro milovníka   slasherů dokonalé.
Vřískot (Scream)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Skvělý film který znovu   oživil horor, hororoví   fandové zde najdou mnoho   odkazů, a hlavně je to   opravdu napínavé od   krvavého začátku do ještě   krvavějšího konce, tomuto   filmu děkuji za oživení   vyvražďovaček a za   objevení skvělé Neve   Campbell. Doufám že z toho   bude za pár let takový kult   jako je třeba Halloween
Vřískot 2 (Scream 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Po skvělé jedničce   přichází zase skvělá   dvojka, která si utahuje z   druhých dílů, zase je zde   plno odkazů, plno krve a plno   dobrých nápadů(vražda v   kině) Herci jsou opravdu   kvalitní, jinak konec je dost   podobný prvnímu dílu, ale   to vůbec neubírá na kouzlu   tohoto dílu.
Vřískot 3 (Scream 3)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Musím souhlasi že v   porovnání s prvními dvěma   díly třetí silně   pokulhává, napětí mi tam   chybělo, nové postavy byly   jen maso a ty staré už   nebyly to co bývaly v   prvních dvou dílů. Horor   nadprůměrný,jako část   Vřískotovské trilogie to   už je bohužel průměr.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10