Zari
ohodnotit

Cesta

The Road

Další název:
Apokalypsa: Cesta smrti (SK)
Rok:
2009
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
29.4.2010
„Celý svět se nenávratně změnil“

Komentáře k filmu Cesta

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
Zimmy871
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Tenhle film nema cenu vubec   hodnotit bez toho, aniz byste   cetli knizku. To ze je   matouci, jak se to od zacatku   odehrava a ze prijde   apokalypsa a nevi se vubec   jaka atomova ci nejaka zivelna   pohroma popripade vyhasinani   slunce, to ani v knize nebylo.   Proste se to stalo. Film se   knihy dost drzi. Dokonce bych   rekl, ze je vernou kopii.   Viggo Mortensen hraje skvele.   Apokalypticke misto a   naturalismus - kanibalismus,   nemoce, cechy, lovci lidi,   proste vsechno to, co si   myslim, ze kdyby to prislo, ze   se opravdu stane (nemam o   lidstvu valne mineni) je   zfilmovano presne tak, jak   jsem si to predstavoval.   Klobouk dolu. Akorat nechapu,   proc to jde do kin az   ted.....nejakej problem s   distribuci ci co.
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2010
Tvůrcům se podařilo   úspěšně vystihnout   charakter knižní předlohy a   vše je podbarveno nádhernou   hudbou Nicka Cavea a Warrena   Ellise. Pomalejší spád   vůbec filmu neuškodil a ty   retrospektivy nemají chybu.   Opravdu silný emotivní   zážitek okořenění   kanibalismem a   postapokalyptickou vizí   našeho světa. Co víc si   člověk může přát? John   Hillcoat po vynikajícím   Proposition ještě   přitlačil na pilu a ve   spojitosti s tímto filmem se   nezdráhám použít slovo   "dokonalý".
krikina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2010
Musím říct , že tenhle   styl filmů mi nesedl, málo   děje, ponurá atmosféra ..   ale tenhle film byl opravdu   nezapomenutelný , .. už   kvůli té představě, co   bych dělala na jejich místě   já ..
PauliePorcelain
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Přiznám se že jsem se   filmového zpracování téhle   vynikající knihy bál jako   čert kříže. Měl jsem   strach hlavně z toho že film   úplně změní moje   představy. Ale nakonec to byl   neskutečný zážitek...vše   bylo přesně tak jak jsem si   to představoval při   čtení(možná i   lepší),herecké výkony   výborné, zvláště   Mortensen jako otec. stejně   jako u knižní předlohy i u   filmu jsem uronil slzu.   Každopádně doporučuji si   na to zajít!!!
BOS3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Celkom dobre zobrazená,   bezútešná   post-apokalyptická situácia.   Otec a syn na ceste na juh,   kde očakávajú niečo   lepšieho než len poletujúci   popol, zamračené nebo a   neustálu zimu. Na ceste   stretajú gang, starca,   kanibalov a dalších   pozorujú len z dialky napr.   skupinu chlapov loviacich   ženu. Majú neustále hlad.   Film udržoval napatie a bol   som zvedavý, ako si poradí   režisér s koncom. Objaviť   nejaký zelený ostrov a   štastnú spoločnosť ludí   sa im naštastie nepodarí a   koniec je plynule hladký,   žiadne zvrhlé konštrukcie a   nelogičnosti. Ešte po   skončení vo mne dojem z   filmu doznieval a bol som   nekonečne rád, že máme   elektriku, teplo a všetky tie   hovadiny bez ktorých by sme   boli hotoví.
kara.lol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Tenhle film ve mě zanechal   naprosto nezapomenutelný   dojem. Postapokalyptické   filmy já můžu, takže jsem   jej očekávala s napětím.   Pro někoho může být nuda   sledovat dva lidi, jak vlečou   nákupní košík, nicméně   mě se hrozně líbilo, jak   zde byl vykreslen a rozvíjen   vztah mezi otcem a synem.   Veliké plus dávám i za   prostřihy do doby "před   cestou". Na konci už mi   jaksi bylo jasné, že to   dopadne jak to dopadlo, proto   jsem ho taky celý   obrečela... Asi jsem měkota.
kvietek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Tohle jsem nečekal...
Předem upozorňuju, že   miluju apokaliptické filmy.   Vždycky jsem si to   představoval,že lidi začnou   žít jak před pár set lety.   Ale tohle je brutální   syrová katastrofa- žádná   zvířata, žádné rostliny,   nic k jídlu...tedy vlastně   jen lidi :) Možná se film   trochu vleče, ale i těch   pár napínavých okamžiků   mě udrželo v pozoru celou   dobu.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2011
Cesta k lepší budoucnosti...?
Silný a depresivní snímek   ze kterého jsem byl dlouho   špatnej. Musím vyzdvihnout   jak realisticky je to   natočené a vypadá to fakt   hrozivě a zlověstně!! Film   po kterým člověk musí   celkem popřemýšlet, ale   spíš být rád, že tohle by   nemusel prožít:-(
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2012
Pokud chcete opravdu velkou,   šedou, vlezlou, hnusnou a   dlouhotrvající depresi, tak   tady ji máte v plné   parádě!
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2011
Cesta
Velmi vydařené drama s   výraznými naturalistickými   prvky, které filmu vdechují   nezapomenutelnou atmosféru.   Film na mě vyzněl celkově   dost ponuře a syrově.   Myslím si, že tvůrci   zachytili rozpadající se   civilizovaný svět velice   autenticky. Nevadilo mi ani   pomalé tempo, které sem tam   vystřídala nějaká ta   dobrodružnější scéna.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2015
Jelikož jsem znal předem   knižní předlohu, která se   mnou pořádně zacloumala,   měl Hillcoatův filmový   přepis ztíženou pozici.   Zbývalo mi jen zkoumat,   nakolik se mu podařilo   vykreslit tu ubíjející   tíseň a beznaděj, které   kniha vyzařuje, a na hlubší   citový ponor už nezbylo   tolik místa. Přesto si   myslím, že Hillcoat převedl   Cestu na plátno nejlépe jak   to jen šlo. Citlivě,   věrně, bez snahy obalit tu   pustinu aspoň sprškou   hollywoodské efektnosti. Ze   dvou nejdrastičtějších   scén předlohy tu vůbec   nejhrůznější vynechal, a   musím říct, že jsem za to   docela rád. Mocně   depresivní je film i bez   rožnění.
Vig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2009
Skvělý film, kde je úplně   jedno, co se stalo, kdy se to   stalo a proč se to stalo.   Důležité je to, co to s   lidmi udělalo a jak se tím   vypořádá hlavní hrdina se   svým synem.
Skvělé   dialogy mezi nimi,   maličkosti, které jim   postačí mne zas na chvíli   přinutili se zastavit a   popřemýšlet, jak   zhýčkaní jsme a jak si   nevážíme věcí a lidí   kolem sebe...
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2014
Opravdu syrové a pochmurné   dílo o smyslu lidské   existence, které jen tak   nevymažete z paměti a   upřímně jsem na váškách   jak jej hodnotit. Knihu jsem   nečetl, ale film samotný se   mi do paměti vryl, ikdyž   bych k němu výhrady měl -   třeba ten mluvený závěr v   titulcích mi tam vyloženě   neseděl.
VOIVOD
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2011
SPOKOJENOST
Líbilo se mi. Je to klišé,   ale film nutí přemýšlet,   co s náma jednou bude.   Prostě je to tak a kdo   říká že ne, kecá a je   posranej intelektuál :-)
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Výborné záběry   postapokalyptického světa,   depresivní film, čekal jsem   i trochu děsu, ale vždy   když se začlo něco dít,   hned to skončilo. Například   když narazily na kanibaly   ztratily se jim během 5   vteřin, když na ně   stříleli lukem z okna, byl   opět za 5 vteřin konec.   Škoda některé nudné   pasáže mohli udělat   zajímavější. Trailer to   sliboval.
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2012
Když slunce už nesvítí, ze   světa zmizely barvy a lidé   přestali býti lidmi, z   přeživších zůstává jen   málo těch, kteří si   zachovali lidskou tvář. A ti   putují tam na jih, kde je   určitě lépe a větší   teplo. Tato prostá naděje se   stala novým smyslem života,   stejně jako je její   neochvějnou součástí ten   tvoreček vedle Vás (Váš   syn)...
Něco se stalo   a přišla apokalypsa, co? No,   vždyť je to teď jedno,   nyní záleží už na docela   jiných věcech, záblesk je   minulost. Dnes je tu cesta a   nutnost přežít – v   takřka monotónním   putování za účasti   vizuálně skvostných   depresivních scenérií.   Komorní realistický styl   vyprávění bez líbivé   všeukazující popcornové   akce, ale také film s málem   otázek v logice.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Skoda nevyuzitej sance
Filmova adaptacia vynikajucej   knihy nedopadla zle, ale velka   skoda premarnenej sance na   maximalne hodnotenie.
Postapokalypticka   atmosfera sa podarila zachytit   na vybornu, ale absolutne sa   nepodarilo vyuzit potencial   hviezd, ktore si vo filme   zahrali.Viggo nebol zly, ale   jeho filmovy syn svoju rolu   nezvladol a posobil umelo   /priznavam-mozno to bol   reziserov   zamer/.Theron,Duvall,Pearce-sk   veli herci, ale ich mini role   by zvladol kazdy B-ckovy herec   a to je skoda.Akcne sceny   mohol reziser tiez vynechat,   pretoze posobili rusivo a skor   sa mal zamerat na psychologiu   postav.Aj napriek tomu musim   film doporucit, pretoze ta   atmosfera a depresia Vas   pohltia.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Tohle nás doopravdy čeká?   Zřejmě ano, budeme snít,   doufat a bojovat. Drama   schovává mnoho představ o   lidské dokonalosti a   nedokonalosti. ,,Jak poznám   že jste hodný?"   ,,Nijak, musíš to   risknout." Trošku mě   ten konec zaráží, copak si   ten chlapec nevzal nic z toho   co ho táta naučil? A hned   vše porušil? Beznaděj   člověku zastíní všechny   myšlenky, co je správné a   co ne. Pravdou je, že chlapec   cestou vždy poznal kdo je   hodný, to snad jediné celý   konec ospravedlňuje, i když   nadšený z něj nejsem. Film   se může zdát v některých   momentech až moc tmavý,   takže to na úžasu nic   nepřidá. Velkou tíhu tedy   nese Viggo Mortensen   "Man", který   nezklamal a svou zkušeností   vysedáváním a   filozofováním u táboráku   hodně přidá, hlavní   zbraní byla právě myšlenka   a cíl. Asi bylo správné,   že se filozofování   upřednostnilo nad akcí,   která byla pozlátkem.   ,,Přejete si někdy   umřít?" ,,Ne. V této   době je bláhové toužit po   takovém luxusu."   Depresivní a skutečné.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.2.2012
Zvláštní film....
... který se určitě nebude   líbit každému. Mně ten   začátek taky moc nebavil,   první půlku jsem skoro   prospal :-). Pak se to víc   rozjede. Je to hodně k   zamyšlení - nic moc   budoucnost, hlavně ten   nedostatek jídla a strach z   kanibalismu - to je na tom   filmu docela morbidní.
Je tady velmi slušné   herecké obsazení a ponurá   atmosféra.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2012
CESTA

Smutná,   citlivá a velmi depresivní   adaptace proslavené předlohy   McCarthyho. Stejně jako v   knize je téměř vše, co   způsobilo zničující   katastrofu, zahalené rouškou   nejasností a tajemstvím.   Film pomalu a s notnou dávkou   empatie vypráví příběh   nekonečného putování dvou   bezbranných postav po   světě. Jen jakási nejistá   naděje, nepodložené   tušení a slepá víra je   pohání dál na cestě na   jih. Cesta je zajímavé drama   s thrillerovými prvky, kdy   trochu vzrušení přináší   jen strach se setkání s   cizími a nebezpečnými   lidmi. Naštěstí se ve filmu   nevyskytují žádné   zbytečné okázalosti a   efektní akční momenty pro   diváky. Film kromě nutných   otázek – kde hledali   jídlo, proč se po tak   dlouhé době nezkazily   zásoby, proč z temného nebe   neustále padá popílek, ale   voda je stále čistá a   podobně, přináší i   otázky filozofické. Ukazuje   vnitřní sílu a odolnost   čelit extrémním situacím,   ukazuje bojovné povahy, plné   optimismu a naděje, že   jednou někde najdou místo   pro život. Ale přináší i   deprese z marnosti,   vyčerpání a pesimismu,   pocitů, že to stejně nemá   smysl, až po touhu ukončit   trápení jednou pro vždy.   Film také ukazuje vzájemné   pouto mezi otcem a synem,   jejich rozdílné pohledy na   nastalou situaci, vztahy k   cizím, nejistou důvěru k   ostatním lidem, hledání   těch „dobrých“,   otřesenou víru v dobro,   které ještě nebylo úplně   poraženo.

Putování otce a syna   téměř mrtvou krajinou je   sice velmi působivé, jen   setkání se skupinou, které   už chybí základní prvky   lidskosti, přineslo trochu   vzrušení. Pomalé tempo   snímku se postupem času   stává úmorným až se   nakonec vytratí i kouzlo oné   depresivní   post-apokalyptické vize.   Přestože se zdá být ve   filmu všechno správně   poskládáno, nakonec vše   vyšumí nějak do ztracena.   Možná i proto, že cesta   ještě nekončí. Cíl je   stále v nedohlednu…
Duen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2011
Tento film je hodně   rozporuplný,,,některým   liden se moc líbí a   někteří naopak...já jsme   tak mezi,,děj mi přišel o   ničem,,jakýsi výsek času   bez konce po nějaké   katastrofě kde vystvává   spousty otázek které nejsou   zodpovězeny..Efekty dobré   ale to celkově dobrý film   nedělá...čekal jsem   více,,třeba ve vzoru Book of   Eli...
nobynoblhoch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2010
nonono
jedine co u mne boduje je   vykresleni sveta, film je na   to,ze pusobi   nepropracovane-nedotazene,nech   utne dlouhy a nic moc se v nem   az na vyjimky nedeje.takze 70%   za vypravu,ale kdyz si   odmyslim tu tak je to spis   konverzacka ve 2 osobach s nic   moc obsahem.vykriku po   oskarech se musim jen   smat-mozna tak spinavy   mortensen by mohl dosahnout na   nominaci,tot tak vse
mazator
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2010
6/10
Film cesta,otec ze synem miri   za necim lepsim,nez se deje   kolem nich.Po apocalipse je na   svete nedostatek vseho   jidla,vody a bot.Cela planeta   umira.Siri se   kanibalizmus,lide jsou proto   loveni.Urcite me ve filmu   chybeli krysy ty maji preci   prezit vse,asi ne.Trihler to   urcite neni napeti slabe,spise   jen drama.Proto me hodnoceni   takto.Jak uz jsem nekde   cetl,ve filmu nejlepsi reklama   na Coca-colu to muzu potvrdit.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2011
Tyhle postkatastrofické filmy   mají někdy zajímavou   výpravu, výtvarné   provedení a kulisy, ale   někdy je větší katastrofa   to vydržet sledovat. Snad se   raději podívám na něco   veselejšího, než na tuto   ponurou zábavu. Nechutně se   to táhne a děj spíše   nudí. A proč mám takový   pocit, že obdobný příběh   byl zfilmován snad stokrát?
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2019
Atmosféru by to postapo   mělo, ale...těch   nesrovnalostí tam bylo   příliš. Neznámá   katastrofa biblických   rozměrů. Ok, ale kam se   poděly ty haldy mrtvol (lidi,   psi, kočky, krávy, ovce)?   Kluk se narodil pár měsíců   po události, bylo mu tak   deset a cestou potkali snad   jednu, dvě kostry. Všude   tedy muselo zákonitě zůstat   mraky konzervovaného jídla,   střelivo, věci, boty,   zbraně. Přesto měli dva   náboje, o boty se báli,   měli pořád hlad a vládl   kanibalismus. Podivné.
sismik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Film,který mě opravdu nijak   neoslovil a podle mě naprosto   postrádá jakýkoliv smysl   nebo pointu...katastrofické   filmy mám obvykle docela   ráda, ale tohle byl opravdu   jenom nějaký chabý pokus.   Přitom film má podle mě   hodně nevyužitý potenciál.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Způsob této katastrofy zdá   se mi poněkud nešťastným.   Shrňme si co víme. V   podstatě nic. Začalo to   nějakým oslňujícím   zábleskem, občas se třásla   země, vymřela všechna   zvířata, uschly všechny   stromy a nic nerostlo. Tak   bylo v průběhu filmu   konstatováno. Co z toho lze   usoudit. Některá zvířata   nemohla pomřít hladem, krysy   nebo potkáni by měli doslova   hody a následně by se mohli   stát potravou pro lidi.   Dřevokazný hmyz a jejich   larvy by prožívali ráj na   zemi a některé houby   taktéž. Další potrava. Nic   z toho tam však nebylo, což   znamená, že všechno   zahynulo důsledkem blíže   nespecifikované katastrofy.   Tudíž se nabízí otázka:   „Jak to, že přežili   lidé?“ A nebylo jich zrovna   málo. Když už si filmaři   vymysleli nějaké   prostředí, tak by se toho   měli držet, např. odstranit   čerstvě napadané listí,   tedy za předpokladu, že v   jejich teoriích nevymřely i   všechny mikroorganismy a   bakterie mající na starosti   rozklad biologického odpadu.   A jsme zase u neopodstatněné   existence lidí. Mrtvoly lidí   se ale rozkládaly, takže asi   chyba. To odkvetlé rákosí s   ještě čerstvým chmýřím,   taky nebyl zrovna košér. A   dále. Jedna ze starostí byly   boty. V každém obydlí si   mohl kdykoliv najít jiné,   včetně lepšího a   čistějšího oblečení.   Proč si na svoji obranu   nenašel lepší zbraň, měl   na to cca deset let. Města   vypadala poměrně zachovale a   po miliónech mrtvých lidí   muselo zůstat milióny   užitečných a potřebných   věcí. Kam se všechny   poděly? Tahat věci v   nákupním vozíku s malými   kolečky po nerovném terénu   nepovažuji za zrovna vhodné   řešení atd. Zřejmě   strašně nepraktický   člověk. Proč se ten syn,   který se narodil až po   katastrofě a v těchto   podmínkách vyrůstal, choval   jak rozmazlený fracek a   nevěděl která bije. V době   kdy od nich odešla matka a   oni se vydali na cestu   odhaduji jeho věk tak na   10-12 let. Čím se živili do   té doby? A jak mohl   přežít, tak dlouho, ten   téměř slepý stařec. Čím   krmili kanibalové ty lidi   uvězněné ve sklepě, taky   lidským masem? Z čistě   praktického hlediska se   jedná vyloženě o   plýtvání. Vyudím, dřeva   bylo dost, zavařím a mám   klid. Nemusím hlídat,   nemusím se starat. I když   pravda, čerstvé maso je   čerstvé maso. Ještě mě   napadla jedna dost morbidní   věc, ale to si raději   nechám pro sebe a nebudu   popuzovat případné   útlocitné povahy. A kde se v   závěru vzal ten pes a brouk,   když všechno vymřelo.   Blýskání na lepší časy   pro nositele „ohně“?   Světlo na konci tunelu, k   záchraně a obnově lidstva?   Už dlouho jsem neviděl tak   nelogický film. Ale jo. Na   cestě, odnikud nikam, šlo   hlavně o vztah otce a syna, o   nezměrnou vůli žít a   atmosféru. Všechno ostatní   bylo jen v rámci atraktivity   na nalákání diváků.   Musím ovšem podotknout, že   Cesta, ve srovnání s   ostatními   post-katastrofickými filmy   poslední doby (2012, Den   poté, Potomci lidí), i přes   všechny možné i nemožné   nesmysly, nad nimi vyčnívá.   Ale jen mírně.
thejduk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.4.2014
U tohohle filmu nevím, proč   se nazývá apokalypsa - je   spíše podle mne zařazen   mezi ty filmy, kde mne název   opravdu zklamal a víckrát se   na něj nepodívám,   takovéhle filmy vidět   opakovaně nemusím - to   prostě není film podle mého   gusta.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.8.2018
║Rozpočet   $25miliónov║Tržby USA   $8,117,000║Tržby   Celosvetovo $27,635,305▐   Tržby za predaj DVD v USA   $8,814,575 //počet predaných   kusov 490,474║ Prvá   polovica filmu ide strašne   uvlečene, proste dej do   prázdna, v tej druhej sa   konečne dočkáme aj   nejakých lepších momentiek,   keď sa hľadajú tí dobrí   ľudia, čím sa dej spruží   a vytvára nejaké zázemie.   Film je svojím spracovaním   dosť chladný k divákovy a   tým pádom si nenájdeme ani   cestu k putujúcej dvojici   postapokalyptickou krajinou.   Potenciál to malo slušný   ale režisér to podľa mňa   nezvláda a aj keď rozbehne   nejakú tu pestrejšiu   scénku, rýchlejšie ju   ukončí než by mohla v   niečo vyznieť, je to   skratkovité, bez citu, bez   skutočných emócii,   Mortenesen je snaživý ale   nemá fakt čo hrať a ani   spomienkové momentky   otec(Mortenesen)-matka(Charliz   e Theron)-syn nič deju   nepomôžu lebo su strašne   prázdne, bez kúska lepšieho   spojiva s plynúcim dejom.   Nepomôžem si ale režisér   Hillcoat mi jeho chladným   štýlom vyprávania príbehu   vôbec nesedí. /40%/
papinoka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.2.2013
Obecně tyhle   postkatastrofický filmy   nemám rád, takže je ani   nevyhledávám. V tomto filmu   je spousta naprosto   nelogických situací, až si   člověk může ukroutit   hlavu. V každém případě,   pominu-li tyto   "detaily", tak   představa, že bych se měl   dožít této doby, je   strašná a díky tomuto filmu   jsem si to uvědomil, že bych   nechtěl jít od nikud nikam.   Někomu se to určitě líbit   bude, mě to nenadchlo, ale je   spousta strašnějších   výtvorů. Proto 4 hvězdy.
Worech
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.6.2018
Kniha je vynikající. Ve   filmu je zachována toliko   atmosféra post apo krajiny,   která je skvěle nasnímaná   a skutečně stojí za   podívanou.
Jinak je   to nijaké. Herecké výkony,   provázanost dějové linky,   ke konci nic, než mořská   šeď, ani minimální   katarze. Možná mě štval   ten nemrcouch v roli synka,   nevím. Podruhé už si to   nedám.
4 hvězdy za   výpravu.
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Musím souhlasit s hvezdynem.   Něco tak blbého jsem už   léta neviděl. Filmy, které   ukazují jak lidstvo je   zmrzačené, zkašené,   hnusné, odporné a jak   filmaři ukazují život po   světové katastrofě planety   těžko vztřebávám. Mnohem   lepší je podobný film   "Kniha přežití".   Tohle byla jenom ztráta   času.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.8.2015
Slepá ulička
Cesta která nikam nevede.   Postapokalyptický žánr   dává tvůrcům řadu   možností jak dívaka   zaujmut. Tady snad byla snaha   jediná, unudit ho k smrti.   Snímek bez štávy a gradace   který prostě jen plyne...
setler
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.11.2010
Tenhle film mě dost   nudil,jedna dobrá scéna,ale   jinak žádný zázrak. Film o   tom jak vezou nákupní   košík...a konec? Taky nuda.  
PS: Knížku sem   nečetl,ale myslím,že ta   bude skvělá,až bude   čas,tak si ji určitě   přeču.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.7.2013
Tak jsem to zkusil podruhé,   abych mohl být zcela   objektivní. Zkoušel jsem se   spíše dívat na krajinu.   Nepomohlo, ani na podruhé   jsem to nedal. Prostě   nedokážu civět na dva lidi,   poslouchat stupidní monology   a dialogy a do toho všeho   ještě, aby byl děj už tak   statický ještě   statičtější retrospektivy.   No fuj. Pár dobrých scén   zde je, třeba vychrtlí lidi   a padající stromy, ale jinak   je to prostě jen nuda a   šeď. Protože jsem to jel   velkou rychlostí, tedy   podruhé, netuším proč na   to pobřeží šli. Třeba jim   to na tom konci někdo řekl.   2013072310352/11120 s.u.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41287minih41287Sesterstvo putovních kalhot (2005) 
Sisterhood of the Traveling Pants n
minih43100minih43100Poslední plavky (2007) 
Poslední plavky n
minih72469minih72469Synku, synku, cos to proved (2009) 
My Son, My Son, What Have Ye Done n
minih10107minih10107Kdo se bojí Virginie Woolfové? (1966) 
Who’s Afraid of Virginia Woolf? n
minih52902minih52902Hříšná láska (2001) [TV seriál] 
Cuando seas mía n
minih38764minih38764Šílení (2005) 
Šílení n
minih21506minih21506Tváří v tvář (1997) 
Face/Off n
minih10753minih10753Kráska dne (1967) 
Belle de jour n
minih25262minih25262Astenický syndrom (1989) 
Astěničeskij sindrom n
minih37410minih37410Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy (2003) 
Les riviéres pourpres 2: Les Anges de l´apocalypse n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Archivní tajemství

18:30 - 19:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

39 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ballade

Ballade
Ballade

Naposled navštívené:
Ballade

Ballade
Ballade