Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Captain Marvel

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2019
Já tuhle postavu beru jako   způsob, kterým marvel   vyřeší všechny svý   problémy v Endgame. Film se   ovšem povedl. Efekty jsou   velmi dobré, ačkoli na konci   to bylo takový zvláštní,   film je vtipný, herci. A   líbila se mi i hudba.
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2019
Lepší než jsem předpokládal
Skvělé vizuální efekty,   úžasný příběh a   dokonalé hlášky. Akční   scény také skvělé, ale to   úplně nejlepší na tomto   filmu je samotný Nick Fury a   jeho "hodná   číča".
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2020
Dalsi z rady skvely hrdinu a   predevsim zajimavy navrat na   samotny zacatek vzniku   Avengeru, navic poutavy pribeh   a pozvanka na zaverecny   Endgame...je na co se tesit :)
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2019
Další kvalita
Marvel už nepřekvapí tím,   že jeho filmy mají   konstantně vysokou   kvalitu.Toto je další dukaz   v řadě,zajímavý děj,   pěkně spojené s ostatnímy   filmy z řady, v tomto   případě předsazené. Film   pěkně plyne a graduje, a   dokážu odpustit že hlavní   hrdinka není úplně to co   bych si představoval jako   nejsilnějšího Avengera.   Zase Kvalita 75%
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2019
V zásadě povinnost pro   všechny   "marveláky" a zcela   jistě doplňující základ   pro poslední Avengery. Ale   celkově opět Marvel boduje,   jak ziskově, tak   kvalitativně. Kapitánka   Marvel je přesně to, co   člověk tak nějak chce   vidět. Akce - humor -   bravurní vizuálnost -   podkreslené hudba a   především zapadající   kousek skládačky.   Sympatické jsou i známé   postavy, v podobě Coulsona,   Furyho nebo Ronana ... Takže   obecně se dá říct, že   divák dostane to, co   očekává. Což je vlastně i   jediný zápor filmu z mého   pohledu, nic extra, nic   dechberoucího, prostě dobře   odvyprávěné scifko se   vším, co k tomu patří.
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2019
Jděte na to bez předsudků
Tenhle film má jeden problém   a to je propagace a obecně   taková divná aura, která se   kolem něj strhla. Spousta   lidí na to hází haty   jakože moc feministický a   kdesicosi. Jako jasně.   Hlavní hrdinka že ženská,   Mar Vel je ženská, i když   původně to byl chlap. Já to   prostě beru tak, že teď je   to prostě takhle nějak   populární a v Doctor Strange   taky z Ancient One udělali   ženskou. Další teorií pak   je, že prostě si producenti   usmysleli, že musí být ve   čtvrtých Avengers, i když   původně tam být neměla a   tak pro ni natočili film.   Jednak je otázkou, jestli to   tak je, protože to by teda   byla dost škoda do toho   takhle na poslední chvíli   zasahovat a druhak i kdyby,   tak ji klidně mohli dát až   do těch Avengers a až potom   pro ni natočit film, ale to   už je jedno.

Každopádně, když od   toho odhlédnete a vemete to   jako normální marvelovku,   tak se podle mě řadí někam   na zlatý střed. Většina   hrdinů se konstantně   objevovala ve 4, 5, 3 filmech,   aby se tak nějak někam   posouval jejich charakter. U   Marvel se to muselo stihnout v   jediném film u, takže tam   prostě tak nějak není na   nic pořádně čas a to je na   tom asi tak to nejhorší.   Úvodní akce postrádá   marvelovskou barevnost, což   je prostě škoda a je tam tak   nějak skoro k ničemu. No a   finále, kde Marvel bojuje s   vesmírnejma loděma holejma   rukama, tak to je zase   totální digiální porno,   ale ono se to jinak ani   udělat nedá. Děj mezi tím   je v pohodě, ale celkem   předvídatelný. Moc pěkný   soundtrack. Asi nejvíc mi   vadí, že z Furyho udělali   polokomickou figurku.

Každopádně bude   zajímavé sledovat, jak to   vyřešej v Endgame, protože   takhle silná by v podstatě   zvládla Thanose sama a nikoho   k tomu nepotřebuje.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.3.2019
Také se ke mě dostaly   zvěsti jak Brie pustila svoje   ultrafeministické výrazivo   na špacír a všechno bílé   heterosexuální a nedejbože   mužské, bylo špatně. Tak   jsem to odignorovala a   snažila se dát si další   dílek marvelovské   skládačky, aniž bych   zkoumala pozadí. Efekty a   lokace na jedničku, Phil   Coulson jako zelenáč a Jude   Law je syčák, který fakt   zahraje všechno. Ona i ta   Brie docela šla, občas měla   akorát takový nepřítomný   pohled. Asi by se dali   poslední Avengers skouknout i   bez kapitánky, ale když už   byla příležitost... Akorát   si budu muset zkontrolovat   našeho kocoura.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.3.2019
Captain Marvel
Jelikož poslední Marvelovka   skončila tak jak skončila,   museli tvůrci přijít s   novým super hrdinou, s   někým, kdo by mohl Thanose   porazit a nejlépe ještě   nějak oživit mrtvé, aby   mohli účinkovat i v   dalších filmech. Takže hned   jak se Captain Marvel objevil   v kinech, vyrazil jsem na   něj, a nezastavilo mě ani   to, že jsem se zrovna   nacházel v Malajsii.
Režisérské duo, o   kterém se mluví jako o   představiteli feminismu, Annu   Boden a Ryan Fleck, jsem   popravdě vůbec neznal. Ani   hlavní hrdinka Brie Larson mi   nebyla moc povědomá, a   popravdě ani moc sympatická.   Takže asi jediný herec,   který mi něco říkal, byl   nakonec pouze Jude Law.
Příběh docela o ničem,   alespoň mě se zvrat a story   moc nelíbila, efektů spousty   že se v tom chvíli nedalo   ani vyznat, Captain Marvel na   můj vkus moc silná a   chování postav divné.   Každopádně i přes to všem   fanouškům komiksových   snímků doporučuji, jelikož   je Captain Marvel klíčovou   postavou v dalších   Avangerech, takže nevidět   tento díl by byla velká   škoda...
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2019
║Rozpočet   $152miliónov║Tržby USA   $353,805,815║Tržby   Celosvetovo $990,605,815▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Tak trochu dochádzajú   Marvelu sily a hlavne   nápaditosť. Je to už   strašne stereotypné   schématické, tuctové.   Neponúkne to žiadny silný   element, ktorý by to niečim   viac povýšil, dal tomu   význam. Postavy sú už na   jedno kopyto, hlavne ich   motivácie, činy, myslenie.   Výber hercov nie je úplne   zlý Brie Larson je fajn, nie   moc okukaná ale chybou je že   jej postava nakoniec vyznie aj   tak akosi plocho, patrične   neohúri, nestrhne. Skôr   taký mladík ako Samuel L.   Jackson si to tu dosť slušne   kradne pre seba, vie si   utrhnúť sústo, či   pobaviť, prípadne čo to aj   tá mačka spraví. Zas Jude   Law mi tu nesedí vôbec.   Triky a akcia také, že   priemer nič viac. Fakt si   neviem predstaviť chuť aby   som sa k filmu vrátil   opätovne. Nepomôžem si ale   pri takýchto filmoch mi   chýbajú ďaleko zručnejší   režiséri tipu Cameron,   J.J.Abrams, či zjavenie ako   James Wan. /videl v kine: 70%/
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2019
Uvedení dalšího Avengera se   povedlo. Brie Larson se uvedla   jako opravdu kvalitní   superhrdinka a Marvelu se   opět podařilo lehce přidat   postavu do rozjetého vlaku.   Dobrá práce.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2020
Celkem
dobrý snímek, dobře   natočený, fajn efekty,   dobrý námět, slušné   herecké výkony, občas   dobré hlášky. Asi ne   nejlepší ze   "série", ale   určitě koukatelné...
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.7.2019
Další marvelovka. Kvalita   zpracování zůstala na   dostatečné úrovni, takže   mě to bavilo i když nijak   zvlášť nenadchlo.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.4.2021
Další tahák z dílny   Marvelu až taková pecka   není. Další z příběhu co   zapadá do celku Avengers.   Létající žena co metá   blesky vlastně jen dobře   vypadá jinak mě tato postava   nebere.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Captain Marvel se vrátí v   Avengers: Endgame. Ale to jsme   věděli. Že je Jude Law   skvělý herec, který   ukázkově vystřihne svou   postavu a přidá jí určitou   hloubku … To jsme rovněž   věděli. Že jsou Los Angeles   a Louisiana úchvatné a   jedinečně fotogenické   lokace byla také jasná věc.   Ale že dostaneme standardně   odvedenou a ničím   inovativní komiksovou   podívanou, to trochu   překvapilo, když se o tomto   projektu psalo téměř jako o   revolučním. Ale to bylo v   první řadě kvůli těm   ženám. Jedna se postarala i   o kostýmy, které není   možné označit jiným slovem   než FAMÓZNÍ! Suverénně   nejlepší složka celého   filmu. Na druhou stranu   pořád lepší než Black   Panther. Jinak se tradičně   dočkáme jedné scény mezi   závěrečnými titulky, ve   které se objeví nám velice   dobře známé figury. A co   potitulková scéna? Ta je v   podstatě jen tak pro   zasmání.
Fordfilms
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2019
Fordfilms 7/10
Captain Marvel mě příjemně   překvapila. Dal bych jí   6-7/10. Jako film takový je   skvělý. Porovnání s   dalšími MCU filmy, patří k   těm slabším. Ta zápletka,   ... nebyla špatná. Já bych   to udělal chronologicky za   sebou, třeba jako 1. IRON   MAN.Každopádně je to pouze   můj názor.
corea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2019
Dá se to přečkat do konce,   ale od marvelovského světa   jsem zvyklý na vyšší   standard. Přitom tu není   žádný velký zádrhel, až   na přehnanou stopáž   (vzhledem ke skromnějšímu   ději) nastavovanou   rozplizlými psychedelickými   výbuchy a představami. Krom   těhle scén je film   vizuálně příjemný a   chytlavý, tak akorát   proložený občasným   fórkem. Jenže to nebere za   srdce, hlavní hrdinka a její   osudy mi zůstaly putna a beru   to jako výsledek celkem   plytkého děje i nevýrazné   představitelky. Jak by řekl   Austin Powers, prostě tomu   chybělo "mužo".
tommaxis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.4.2021
Jsem myslel že pilotka s   velkou fyzickou přípravou   bude umět alespoň běhat.  
Ale její křivé nohy   při běhu tak bijou do očí   a zvlášť to jde vidět   když běží za   rozjíždějícím vlakem, pak   je střih a její postava je   vytvořena počítačově a   najednou má nohy rovné.
Daeroxmonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.9.2019
Průměr
Ok, byl jsem trošku   kritický. Není to úplně   nejslabší marvelovka, co se   mi ve filmu líbilo byl plot   twist na konci filmu, efekty   (to u marvelu jsou vždy   dokonalé) a dost skvělá   hudba, která pasuje k   90tkám. Herecký výkon   hlavní role nebyl žádný   zázrak, ale slabota to   nebyla. Samozřejmě tady   válel pán Samuel L. Jackson,   který tu byl perfektní. Film   je koukatelný, ale že bych   se na tenhle film já osobně   podíval znovu, tak to asi ne.
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.4.2021
Skalní mě zase proklejou ale   já si nemúžu pomoct. Tohle   je jen samoúčelné   komiksové hemžení a nemá   se skutečnou filmařinou a   opravdovým herectvím vůbec   nic společného. Jde tu jen a   pouze o bezduchou,   neoriginální vizuální   atrakci.
beneva
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.4.2021
Málokdy se mi stane, abych   vypnula film před koncem. A   skoro nikdy ho nevypnu už po   čtvrt hodině. Ale teď jsem   to udělala s pocitem   mnohokrát vymáchaného   pytlíku čaje...
"Kree!" Teal'c   by se divil...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih58369minih58369Útěk ze Sibiře (2010) 
The Way Back n
minih43397minih43397Ledově ostří (2007) 
Blades of Glory n
minih116724minih116724Gangster Ka (2015) 
Gangster Ka n
minih27786minih27786Sběratel kostí (1999) 
The Bone Collector n
minih96046minih96046Rivalové (2013) 
Rush n
minih47497minih47497Sluha Jeho Veličenstva (2007) 
Слуга Государев n
minih13645minih13645Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983) 
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi n
minih25062minih25062Vyšetřování ztráty třídní knihy (1997) 
Vyšetřování ztráty třídní knihy n
minih30981minih30981Kameňák (2003) 
Kameňák n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:45 - 16:35

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - 1938: Chamberlain chce mír s H...

16:05 - 16:30

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

41 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

41 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Reklama