Duben
ohodnotit

Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Rok:
2012
Délka:
137 minut
Premiéra v ČR:
12.7.2012
„Peter se snaží přijít na to, jak se stal jedincem, jakým je dnes...“

Komentáře k filmu Amazing Spider-Man

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2016
Nesnažila jsem se porovnávat   nové zpracování s dnes už   pomalu klasikou s Tobeym,   naopak jsem si nového   Spider-Mana užila. Andrew   Garfield mi seděl,   zpracování se více drželo   původního komiksu,   technicky, zvláště v   továrně Coscorpu   zajímavější zpracování,   přerostlá ještěrka mi   připomínala želvičku Ninja   a Stanu Leeovi bude asi   chvíli trvat než si poklidí   v knihovně.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2012
The Amazing Spider-Man
Jako příznivec jakéhokoliv   komiksu jsem si tenhle nemohla   nechat ujít, obzvláště,   když tam hraje můj   oblíbený Andrew Garfield.   Přiznám se, že jsem nemělo   obavy ani tak o Garfielda jako   spíš o Rhyse Ifanse, které   mám zažitého jako vtipálka   a tak se mi nějak nehodil do   role hlavního záporáka,   což jak jsem zjistila během   filmu mi vyvrátil. Andrew   Garfield jako mladý Peter   Parker, nemám námitky, byl   vynikající vnukl Peterovi   trochu toho vtipu a celkově   mi přišlo, že ty to   užíval a i když mám Tobyho   Maguira v roli Parkera ráda   musím přiznat, že Garfield   u mě prostě vede! Musím   souhlasit s tím, že jsem tak   nějak doufala, že nám bude   trochu poodhalena záhada   úmrtí Peterových rodičů,   ale bohužel nic.

Marc Webb a jeho nový   Spider-man mě mile   překvapil, oproti jeho   předchozímu filmu 500 dní   se Summer je to velká změna,   ale ten originální vtip tak   je rozhodně cítit, i když   na můj vkus byl film trochu   zbytečně dlouhý, ale dalo   se to přežít, obzvláště   když Vám je naservírována   takováhle zábava.
Jinak snad jen dodám to   co název napovídá The   Amazing Andrew Garfield!!
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Restart Spider-mana přišel   nečekaně a velmi rychle.   Sotva skončil třetí   filmový příběh, tvůrci   byli posedlý nedočkavostí   přinést na plátna kin   Spider-mana znovustvořeného   pro novou generaci. Stejně   tak se to stalo i s komiksovou   předlohou, a tak je nový   Spider-man daleko   svižnější, živější,   akčnější, rychlejší,   ukecanější, zkrátka   předurčen současnému   teenagerskému publiku. A tak   tu tedy máme snímek nový.   Úplně ve všem nový, a na   to se po tak krátké době po   původním zpracování velmi   těžko zvyká. Peter Parker   je prostě teenager každým   coulem a podle toho taky   vypadá. Přidrzlý spratek,   který si o sobě myslí, že   spasil svět. Syrová   současnost. Svižnější je   tedy také toto nové   zpracování a řekl bych, že   až moc. Oni ty akční scény   naberou takové vražedné   tempo, že se ztrácí   přehlednost. Tohle má jen   jednu jedinou výhodu, a to,   že si divák absolutně nemá   šanci všimnout případné   nechtěné chybičky. Jinak to   kazí celkový, jinak dobrý   dojem. Určitě se restart   povedl, jen měl přijít   přeci jen o něco později.   Takhle hodně ztrácí na   bodech a zcela zbytečně.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Když jsem se doslechl, o tom   že má být další   "Spíďa", tak jsem   si říkal : Na co vlastně a   proč tak brzo?
Ovšem,   když jsem tuto novou verzi   viděl, tak jsem to docela   pochopil a musím uznat, že   jsem byl spokojený s tím,   že ji natočili.Zaujala mě   totiž pointa - ten výzkum v   oblasti biologie a   genetiky.
Nejvíc   nadšený jsem ale byl z Rhyse   Ifanse, původně jsem chtěl   dát 7 bodů, ale kvůli němu   dávám 8.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2012
První hodina je téměř   totožná s verzí s Tobeym   Maguirem ,poté se jen změní   hlavní záporák na ještěra   místo na GreenGoblina,   určitě to není špatný   film ale dělat v podstatě   Remake filmu který vyšel   před 10 lety je asi moc brzy
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Z The Amazing Spider-Man jsem   měl strach, že se nedokáže   prosadit mezi týmovkou   Avengers a vrcholícím   Temným rytířem. A tak   nějak to dopadlo. Nemůže se   to rovnat s tou a tou   comicsovkou, ale do Avengers   by mohl později zapadnout a   jistě by to osvěžilo   komediální momenty mezi ním   a Iron Manem. Webb si jede   svůj příběh a ehm, Andrew   Garfield v roli Spideyho je   větší pohodář, než Tobey   Maguire. Webb vnukl Spideymu   více hlášek, jak je známe   z comicsů nebo videoher a to   mě docela bavilo. Ústřední   postava si dává načas, než   se stane   "Spider-Manem", ale   ok, beru to. Akční scény   nepřekvapily, ale ty už i v   Raimiho trilogii nebyly zrovna   2x zajímavé. Emmě Stone to   jako blonďaté a chytré Gwen   Stacy vůbec neslušelo (dle   mého názoru, tmavá barva   vlasů v Zombielendu jí   slušela daleko více a   sršela sex-appealem na   všechny strany). Film   samotný se sledovat dal,   emoce režisér pouštěl na   plátno s větší razancí,   což zafungovalo, ale   nečekejte žádnou zábavu s   více vrstvami. Ten film byl   stvořen proto, aby bavil, a   to se mu podařilo. Toť vše,   co jsem chtěl k filmu říci.   Pokud se vymění Webb na   režijním postu, jak bylo   již zmíněno, rozhodně si   sequel nenechám ujít, ale   příští záporák by mohl   mít lepší hloubku. I   přesto, že je to dobře   natočené, tak Raimiho vizi   shledávám raději.
Poznámka: Očekával   jsem, že režisér půjde do   větší hloubky, co se týče   minulosti Peterových   rodičů.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.12.2012
Obrovské zklamání
Spider-man je můj   nejoblíbenější komiksový   hrdina. Viděl jsem i   předchozí díly   režírovány Samem Raimim a   ty mi přišly spíše pro   děti, proto jsem se na tento   film hrozně těšil. Myslel   jsem, že filmaři použijí   nový engine, ale ono ne a   znovu v tom cítím tu   atmosféru pro malé děti a   musím říct, že předchozí   filmy jsou lepší.
O   tom co jsem četl o tomto   filmu, jsem si udělal dost   slibnou představu. Těšil   jsem se na zmutovaného   Connerse, Gwen Stacy atd, ale   vše bylo zklamáním.   Začátek by šel, uvedl do   děje, pak mi ale přišlo,   že filmaři chtěli ze   Spideyho udělat spíše   komedii, protože se ve   snímku nacházelo víc a víc   trapných a scén, které   měly rozesmívat diváka. Jak   film plynul dál, nalézal   jsem velké nedostatky, např.   Packerovo proměna ve   Spider-mana mi přišla   odfláklá, probudí se v   metru, skočí na zeď a   dělá voloviny, ani jeden   náznak toho, že by mu bylo   zle, nebo se cítil jinak.   Nebo přepadení v tom   obchodě, jak pak ten lupič   zabije i strejdu Bena. Vůbec   mě scéna nevedla k nutnosti   brečet, jako v prvním díle,   prostě odfláklý. Později   Spidey bude bojovat proti   jednomu lumpovi, už zase.   Doufal jsem, že už proti   němu bude stát více   parazitů. Je z čeho   vybírat. Rhino, Shocker,   Scorpion a další, ale   castingem prošel jenom   Conners jako ještěr, i to   jsem doufal, že bude vypadat   nějak líp, jeho podoba mi   opět přišla nějak   odfláklá, aby se malé děti   co koukaj na ten film nelekly.   Popravdě mě jeho podoba   také zklamala a spíše mi   připomínala Hulka. To rovnou   mohli filmaři natočit zbrusu   nový film Spider-man vs Hulk.   Co mě dále naštvalo je to,   že filmaři vystřihli   Jamesona, šéfa těch novin,   to je přeci základ, ne?   Peter Parker má být fotograf   pro Jamesonovo noviny a oni to   vystřihnou? Hrůza! Další   podle mého průser je, že   Spider-man je také znám   tím, že nikomu neprozrazuje   svou identitu, tady to udělal   dvoum lidem a úplně na   pohodu! V půlce filmu je to   klišé. POřád dokola ta   samá písnička, něco   podobného, jako v Temný   rytíř povstal. Na druhou   stranu jsem našel i klady.
Za umělé sítě   Spider-mana, které   vystřeluje ze svých   přistrojů na rukách   chválím, protože to takhle   podle mého má i být a Flash   Thompson není takový   parazit. sice na začátku   Parkera trochu zmlátí, ale   na konci to jsou už   kamarádi, za což také   chválím.
V tomto roce   se hodně řešil souboj:   Spider-man vs Batman. Oba   filmy se tento rok natočily a   oba už jsem také viděl,   ohodnotil a okomentoval. Nedá   se říct, kdo vyhrál,   protože oba filmy jsou   zklamáním, ale podle   hodnocení je pro mě lepší   Batman, protože jeho film   Temný rytíř povstal má o   dvě hvězdičky víc, než   Amazing Spider-man. Od obou   snímků jsem očekával   hodně, ani u jednoho jsem se   nedočkal. Doufám, ale, že   přijde režisér, který má   Spider-mana natočit tak, jak   má být.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.6.2013
Slůvko ,,Amazing,, v názvu   filmu je v tomto případě   tak zcestné, jako bychom   chtěli po prezidentu   Zemanovi, aby se vzdal   alkoholu. Jestli Samu Raimiovi   za trojku kritici pořádně   umyli hlavu, tak režiséra   tohohle snímku museli   vykoupat rovnou celýho. Marc   Webb je sice ještě mladý   režisér, ale obávám se,   že nějak závratně slibná   budoucnost ho nečeká. Film   postrádá tempo, děj je   chabý, herecké výkony jsou   chladné, nevýrazné a   hlavní hrdina mi připomíná   spíše ,,emo,, pornstar z   laciného gay porna. Zbytek   herců taky žádná   hitparáda. Za zmínku stojí   snad jen Martin Sheen, který   se ale díky své roli ve   filmu příliš neohřál.   Přerostlá vytuněná   ještěrka byla taky do nebe   volající. Jako plusy bych   viděl slušně natočené   scény se Spidermanem, jeho   pohyby byly efektní a docela   pěkná hudba... nicméně tim   bych asi skončil. Filmy se   Spidermanem mám rád, ale   tohle si asi MARVEL za   rámeček nedá --->40%
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2012
Nejamazingovatější Spider-man všech dob
Tak tohle je ten   nejamazingovatější   Spider-man, jakého jsem kdy   viděl. Teda promiňte, ale   ať se jde Sam Raimi postavit   na druhé místo, protože v   souboji s Marcem Webbem by   skončil v těsném závěsu.   Deset let starý Spider sice   nemá jedinou chybu, ale   tenhle se mi prostě líbil   alespoň dvakrát víc. Andrew   Garfield je jako Peter Parker   naprosto senzační, líbila   se mi i Emma Stone.   Největšími jedničkami jsou   ale v tomhle filmu Rhys Ifans   a Martin Sheen. Lizard je   záporák na jedničku, akce   je tu hromada a já o ní   můžu mluvit jen v   superlativech. Je tu i dost   vtipu, Spidey hláškuje i   při soubojích. Efekty jsou   něco absolutně záživného.   Chvíli sice trvá, než si na   sebe Peter navleče svůj   oblek, ale věřte mi, když   říkám, že ten film nemá   jedinou nudnou chvilku a   pořád se něco děje.   Geniální byla i ta   závěrečná mezitutulková   scéna. Líbilo se mi, jak se   tady mluvilo o minulosti   Peterových rodičů, ale   mohlo toho na toto téma být   ve filmu víc. Nejlepší   Spiderman co byl kdy natočen   a jeden z nejlepších   komiksových filmů vůbec.   Uteče vám strašně rychle a   ani chvíli vás nebude nudit.   Akce, vtip, oibsazení,   scénář i efekty na   jedničku. Už se těším na   pokračování. 100%. Ten   kostým je excelentní a   konečně je vše podle   komiksu.
RM
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2012
Nevím, přišel mi   tentokráte takový trošku   sterilní ten náš spiderman.   Přijde mi to nějak   zbytečné, takhle krátce   točit znovu.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $230miliónov║Tržby USA   $262,030,663║Tržby   Celosvetovo $757,890,267▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $71,821,857 //počet   predaných kusov 1,719,782║   Tržby za predaj DVD v USA   $38,817,141 //počet   predaných kusov 2,251,230║   Bez problémov stráviteľný   letný komiksový blockbuster,   ktorý neotrasie pôvodnou   Raimiho trilógiou ale za to v   mierne inom štýle podá   také dospievanie mladého   Parkera. Neodmysliteľne to   pripomenie už klasicky   zaužívaný Nolan-ov štýl   reštartu filmovej série,   takže je to taký Spider-Man   Začína, kde Parker dostáva   teda riadne zabrať, skoro   štvrtinu stopáže chodí   pekne dootĺkaný, psychicky   sa každú chvíľu musí   otriasť. Možno niekoľko   pasáži pôsobí zbytočne   zdĺhavo ale to by bola asi   jediná taká výčitka,   všetko ostatné je na peknej   fungujúcej vlne aj keď   príbeh moc nového neprinesie   a asi najviac zaujme živelná   kamera, zvŕtajúca sa zo   všetkých možných uhlov pri   akrobáciach Spider-Mana,   využívajúca efektne aj 3D   rozmer, v tomto ohľade to   bolo pekné sústo, kde   netreba opomenúť ani   trikovú stránku kde bola asi   utopená aj pekná časť   veľkého rozpočtu. Český   dabing už ako je zvykom bol   skúr rušivý element. /videl   v kine 3D verziu: 80%/
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Teen Spidey
Jako fanda všech   Marvelovských hrdinů jsem si   nemohl nechat tohle   vzkříšení ujít...Mno,   myslel jsem, že to bude   lepší než to bylo. Prostě   Raimiho spidermanové se mi   líbili víc, jeho styl   pojetí atd. Tady sledujeme   školní léta Petera Parkera,   ale jinak už tu vše bylo,   kousnutí, objevení   schopností, smrt   strýčka...První hodina mě   fakt nudila, ale ta druhá   byla o něco málo lepší.   Nemůžu si pomoct, ale Andrew   Garfield se mi do role   spidermana prostě nehodí a   ani se mi v ní nelíbí. Pro   mě je to takovej kluk od   vedle. Jsem zvědavej na   druhej díl, co zase páni   scénaristi vymyslí. Dávám   6 a to je až dost, škoda:(
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2019
Spider-Man nesklamal...
Nova filmova adaptacia   Spider-Mana prichadza po 10   rokoch a kazdy fan tento   pribeh pozna   naspamat.Sklamanie sa   nastastie nekonalo.Talentovani   herci Garfield a nadherna   Stone podali
skvely   vykon.Specialne efekty   vyborne, az na spracovanie The   Lizard-a.Ako milovnik komiksov   som bol velmi spokojny a scena   so Stanom Lee vynikajuca.
Film jednoznacne   doporucujem.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2012
Pokud bych hledal slovo,   které by charakterizovalo   nového Spidyho, volil bych   "MODERNÍ" ...   Přesně takhle se mi jevil   Peter Parker v novém kabátu   - uvolněnější a v jistém   ohledu i střelenější. Film   je to našlapaný, aby také   ne - za 150 miliónů dolarů.   Audiovizuálně není co   vytknout, každý obrázek   vypadá téměř dokonale a   ozvučeno taktéž na   výbornou. Dvojice hlavních   herců na mě působila velmi   sympaticky, i to jejich   romantické tokání přineslo   ovoce. V celkovém souhrnu   jsem spokojen, u filmu jsem se   náramně bavil, i když se   jedná o naprosto stejný   příběh jako u prvního   Spidera. Také se mi zdálo,   že ve druhé polovině   Spider-Man kapánek   pokulhával díky scénáři.   A také mi vadily nelogické   chyby typu 'ten se objevil na   tom správném místě zrovna   v tu pravou dobu' ...
terka69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2013
Dlouhou dobu jsem se tomuhle   Spidermanovi vyhýbala kvůli   "klasice", která u   mě, po zhlédnutí této   adaptace, poklesla v   pomyslném žebříčku. Tento   Spiderman nebyl podle mého   názoru lepší efekty, ale   hlavně příběhem a   hereckými výkony.   Závěrečný titulek opět   nezklamal a už se těším na   pokračování.
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Já to nemůžu porovnat ani s   Raimiho filmy, ani s komiksem.   Popravdě řečeno mě   Spiderman absolutně   nezajímal, dokud se neobjevil   s obličejem Andrewa Garfielda   a s Emmou Stone po boku. Kdosi   se vyjádřil, že tahle verze   se bude líbit ženským, a   něco na tom bude. Aspoň mě   víc bavilo sledovat, jak si   Peter Parker poradí s novými   schopnostmi, zodpovědností a   city ke Gwen, než jak si   Spiderman poradí s   kriminálními živly a   ještěřím mutantem...   Andrew i Emma podali super   výkon a opravdu jim to spolu   sekne. Akorát se nemůžu   zbavit dojmu, že jsem viděla   jen sestřih filmu o polovinu   delšího - některé scény   navazovaly tak nějak   nepřirozeně a dialogy byly   super, ale jakoby postavy   původně měly daleko víc   prostoru - už podle traileru   to vypadá, že musí   existovat spousty   vystřižených   scén...Rozhodně to ale   musím vidět ještě   jednou:-).
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2024
Za mě lepší net ten první
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se mi to hleat.   Každopádně Garfield je   definitivně lepší   Spider-man, Gwen je   definitivně lepší než Mary   Jane. Jsem v menšině, takže   dál nic psát nebudu, jen   jsem tu chtěl doplnit   hodnocení sám za sebe.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2019
Film se povedl. Ze začátku   jsem měla s hlavním hercem   trochu problém, ale pak jsem   si na něj i zvykla. Efekty se   taky povedly, stejně jako   padouch byl udělaný mnohem   lépe než třeba ve filmu z   roku 2002. Celkově se mi ale   ten z 2002 líbil trochu víc.   Připadal mi dotaženější a   uzavřenější. Tady to bylo   trošičku chudé.
Peracos
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.5.2014
ZBYTEČNÝ FILM
ZBYTEČNÝ FILM

Kdo jste viděli   Spider-mana z roku 2002 ,tak   tento titul vynechte .
Néé že by byl špatný   ,ale je dějově stejný a   nemá takový švih .Nic na   víc ,co by upoutalo pozornost   .
Speedy01
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2012
Jsem rozčarovaný. Některé   scény super, některé   vtipné. Jiné zase trapné,   nudné a taky i zdlouhavé.   Nedá se ale říct, že bych   byl vyloženě zklamaný, nebo   naopak nadšený, proto   dávám průměrné hodnocení   5/10.
wolvie95
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.6.2014
S Raimiho sériou (áno,   dokonca aj s trojkou) sa to   nedá porovnávať, zvlášť   v rovine akčných scén nový   Spider-Man v mnohom stráca,   pretože akčné scény sú   veľmi slabo natočené a je   ich pomerne málo v celom   filme (vzhľadom na rozpočet   230 melónov je to   zarážujúce). Veľmi mi   nesadol tiež Garfieldov   Parker, je síce pre   niektorých cool, ale mne jeho   hláškovanie a frajerské   správanie pri niektorých   scénach liezlo na nervy. A   navyše jeho Spider-Man na   mňa nezapôsobil tým   klasických dojmom superhrdinu   z predchádzajúcej série,   ktorý má ochraňovať   občanov pred zločincami a   kriminálnikmi. Ale zapôsobil   na mňa takým čudným   dojmom, ktorý ani neviem   popísať. Za každú cenu   vtipný a hľáškujúci   Spidey mi nejako nesadol. Čo   mi naopak veľmi sadlo, najmä   pre moje oči, bola Emma   Stone, na ktorú by som sa   mohol pozerať aj dlhšie.   Bohužiaľ scény s ňou a   Peterom, ktoré tvoria   približne tak polovicu filmu,   patria k tomu najlepšiemu z   celého filmu. Keď to mám   zhodnotiť, tak mi tento   reštart príliš nesadol.   Zbytočne rozťahaný,   spočiatku na mnohé strany   rozbočujúci sa   dej,sľubujúci mnohé veci,   ktorý nakoniec nič nové   neprezradí a končí nakoniec   tou najviac predvídanejšou   cestou. Z hľadiska   romantickej línie by som   nemal výhrady, ale ako zrod   nového Spideyho mi to nejako   nesadlo. 50%
aribary
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.6.2013
Nechápu
Nechápu kde se zde berou   některé nadšené   recenze,ale asi se někdo   díval na jiný film než   já.Nechápu herecké   obsazení a děj filmu a   hlavně nechápu,proč tohle   komiksové céčko vůbec   vzniklo.Na to aby někdo   natočil remake jedničky je   ještě docela brzy a hlavně   když už,tak by musel   překvapit úplně novým   pojetím a-la Batman začíná   a nebo film nadupat takovou   akcí a trikovou   smrští,která nedá   divákovi vydechnout.Ale nic z   toho de nekonalo.Triky   historické,akce pomálu a   herecké výkony přímo   úměné bídnému scénáři   a režii.Prostě to   nechápu.........
papamidnight
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.10.2012
anti amazing spiderman
Mě osobně new spider-man moc   nebral,můžu jen pochválit   herce a ...to je asi tak   všechno.Já zůstanu věrný   verzi Sama Raimiho a   skvělého spider-mana   2.Tenhle film se tváří   dospěleji,velkolepěji..ale   je opravdu takový?Můj názor   je že moc ne.Možná kdyby mi   bylo patnáct,film by se mi   líbil výc.Škoda čekal jsem   o dost výc...
elaphe
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2012
očekávání bylo ....
tak tohle původnímu   spidermanovi nesahá ani po   kotníky.
Trapný   způsob, jak se dostane do   supertajný laboratoře,...   jak ho kousne jeden z tisíce   panouků (proč vůbec na něj   spadli ?)
A jak zjistí   že má super schopnosi při   jízdě na skateboardu, a asi   milión dalších drobností.   Tohle už nevylepší ani   celkem poveden záporák a   slušný efekty. Škoda   táááák jsem se na to   těšil :(
LookE
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Nikdy více...
Hrozná sračka.... Absolutně   dementně překopaný   příběh, neuvěřitelně   nesympatická ústřední   milenecká dvojice a triky na   úrovni původního   Spider-Mana. Který je jentak   mimochodem 10 let starý,   ehmn... Nolan restartoval   Batmana skvěle. Webb   Spider-Mana strašně a všem   nám udělá převelikou   službu, když už v tom   pokračovat nebude.
Hemža
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2012
Tuto verzi opravdu preferuji   nad předešlou trilogií,   protože tento film se   vážně řídil komiksovou   předlohou-Spidy byl vtipnej,   oblek měl podle komiksu, i   pavučiny si netkal sám, ale   měl je v tom stroječku,   místo Marry Jane tam byla   Gwen a aspoň tam byla   nějaká zmínka o jeho   rodičích a od Doktoru   Connersovi. Desítku si ode   mě zaslouží a už se   těším na další díl.
Mar-12
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Až na vizuálně špatně   vypadajícího Lizarda a   nedotáhnutý Spider-Manův   zrod, který už podobným   způsobem odflákl Webbuv   přechůdce Raimi, je Amazing   Spiderman modernější,   napínavější a mnohem   realističtější, než již   zmiňovaný Raimiho film. Ten   ho však předstihl humorem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32653minih32653Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) 
Charlie's Angels: Full Throttle n
minih6305minih6305Diktátor (1940) 
The Great Dictator n
minih46574minih46574Útočná síla T (1994) 
T-Force n
minih23485minih23485Zahradník z Argenteuil (1966) 
Le Jardinier d'Argenteuil n
minih42184minih42184Dva výtečníci (1977) 
I Due superpiedi quasi piatti n
minih138760minih138760Tajemné vraždy (2015) [TV film] 
Trigger Point n
minih145993minih145993Spojenci (2016) 
Allied n
minih20322minih20322Šťastnou cestu (1943) 
Šťastnou cestu n
minih144392minih144392Goldstone (2016) 
Goldstone n
minih8716minih8716Hrbáč (1997) 
Le Bossu n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k digital]

 Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k digital]
Amazing Spider-Man 2 n
The Amazing Spider-Man 2
Žánr: akční / komiks / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Marc Webb

(pokračování)

Senzační Spider-Man (2008) [TV seriál]

 Senzační Spider-Man (2008) [TV seriál]
Senzační Spider-Man n
The Spectacular Spider-Man
Žánr: animovaný / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Dave Bullock, Jennifer Coyle, Victor Cook

(---)

Spider-Man 3 (2007)

 Spider-Man 3 (2007)
Spider-Man 3 n
 
Žánr: sci-fi / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(---)

Spider-Man 2 (2004)

 Spider-Man 2 (2004)
Spider-Man 2 n
 
Žánr: dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi, Dianne Crittenden

(---)

Spider-man (2003) [TV seriál]

 Spider-man (2003) [TV seriál]
Spider-man n
 
Žánr: animovaný / dobrodružný / akční / krimi / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Susan Blu, Sebastian Brodin, Alan Caldwell

(---)

Spider-Man (2002)

 Spider-Man (2002)
Spider-Man n
 
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(---)

Spider-man bez hranic (1999) [TV seriál]

 Spider-man bez hranic (1999) [TV seriál]
Spider-man bez hranic n
Spider-Man Unlimited
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / rodinný
Země: Kanada
Režie: Patrick Archibald

(---)

Spider-man (1994) [TV seriál]

 Spider-man (1994) [TV seriál]
Spider-man n
 
Žánr: akční / rodinný / animovaný / krimi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bob Richardson, Robert Shellhorn

(---)

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

05:30 - 05:59

23 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

23 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

68 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Hurvínek a kouzelné muzeum (20...

03:35 - 05:55

138 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10