Zari
ohodnotit

Akta X: Chci uvěřit

The X-Files: I Want to Believe

Další název:
Akty X: Chcem uveriť (SK)
Rok:
2008
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
24.7.2008
„Agenti FBI Mulder a Scullyová vyrážejí za dalším případem, jehož vyšetřování nás zavede do světa paranormálních jevů...“

Komentáře k filmu Akta X: Chci uvěřit

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
Angelitos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2008
Na tento film se asi nemohu   dívat úplně objektivně,   protože jsem velkým   fanouškem Akt X.
Dočkala jsem se konečně   druhého filmu a měla jsem   možnost vidět ho v kině.   Moc mě mrzí kritika, která   dává filmu přímo údery do   slabých míst, která já tam   ovšem nevidím. Musím říct   že se mi moc líbí dějová   linie i zápletka. Film se   musí pozorně sledovat,   protože když linku   přerušíte je opravdu   těžké vše pochopit. Na   film jsem šla dvakrát, a   musím říct, že podruhé   jsem uvěřila, anebo spíše   úplně pochopila a vžila se   :). Nakonci vidíte, jak   všechno navazuje na sebe.
Myslím, že pro fanoušky   je ten film skvělý protože   řeší to, co bylo načato v   posledním dvoudílu deváté   série, a sice to, jak oba   bývalí agenti žili do této   doby. Také je zde mnoho   odkazů na některé díly.  
Myslím (a tuším,   že to Chris Carter také   vyslovil), že pro fanoušky   je tento film takovým dárkem   a já za něj děkuji :).
Doufám v třetí film a v   zelené mužíčky :))
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Mně osobně tento film hodně   překvapil je to skvělé sci   fi
skvělé je   obsazení byla by škoda   měnit to skvělé duo .
Blackhawk13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Od tohohle filmu jsem čekal   něco víc když jsem viděl i   serial, ale byl to taky dobrý   film. Sice bych tam rači   uvítal mimozemšťany, ale   budiž. Mě se vždy líbyla   ta hudba jak je to i na   začátku serialových dílů.   Jenom doufám že Chris Carter   zase vymyslí nějaké to   pokračování.
kcobain
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Vzhledem tomu že jsem já   osobně AktaX   "uzavřel" už   dávno a dlouho sem to   neviděl, těšil jsem se na   to jak malej Jarda, vždyť   seriál jsem hltal jeden díl   za druhým a zpráva že bude   další celovečerní film   tohoto kultu X mě naplnila   radostí.No ale postupem děje   ve filmu ta radost opadala,   vždyť sou to právě ti   zelení mužíčci a jiné   tajemno, které mě udržovaly   u obrazovky, přijde mě to   jako napínavá akční   podívaná, která by bez   Muldera a Scullyové asi byla   i lepší, a body dávám za   závěrečný děj, při   kterým sem se nemohl dočkat   jestli to ta holka přežije   nebo ne, a za pohled na   obrázek G.Bushe :D.
Zkrátka , perfektní   podívaná, jak autoři   slibovali , to ano , ale podle   mě to s pravými AktyX nemá   moc společnýho...Škoda,   snad další film už bude   víc zaměřen na   paranormální jevy.
Fugas16
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Celkem to šlo
Nová akta-x docela ušla na   to že nové pokračování   těchto seriálů atd jsou   hrozná slušný příběh i   po vizuální stránce to de.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2009
Naprosto neuvěřitelný   příběh muže, který   dokázal najít dvě ženy,   které někdo předtím unesl.   Jednalo se o pedofila, který   měl nadpřirozené   schopnosti. Nikdo mu   nevěřil, kromě Muldera.   Sculiová mu začala věřit   také. A tak se začalo   pátrat. Ztracenou policistku   našli. Je zajímavé vidět   Muldera a Sculiovou po X   letech opět v akci.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2011
Pamatuji, že když v TV   začala být uváděna první   série, byl jsem nadšený a   nevynechal jsem žádný díl.   Jak přibývaly další   série, opakovaly se nápady,   a já už další sezóny snad   ani sledoval. Proto je pro mě   film milým připomenutím   seriálu, a jsem s ním vcelku   spokojen. Je to napínavé a   nic jiného od tohoto titulu   nečekám.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2013
Druhý celovečerní film   slavného fenoménu je co se   týče paranormálních věd   trochu zklamání. Jedno   "médium" to   nezachrání. A co je   nejhorší, divák musí znát   předešlý seriál, jinak   nepochopí vztah Muldera a   Scullyové a vůbec o čem se   vlastně mluví, když se   připomíná něco z   minulosti. Jako thriller je   však tento snímek natočen   velice zdařile. Atmosféra se   buduje svým přijatelným   tempem až do svého   zdárného finále, který je   však na druhou stránku   docela předvídatelný.   Nejsou tu nudící uměle   prodlužované scény, na   které dojel onen seriál, a   tak co se týče napětí,   rozhodně nezklame. Škoda jen   té seriálové návaznosti,   na to si měli dát tvůrci   pozor. Jinak je film jako   krimi thriller přijatelný.   Fanoušky seriálu bohužel   nenadchne.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2014
I když to není takové   sci-fi jako některé díly   seriálu spíše je to   klasický thriller,na jedné   straně Scullyová která se   věnuje doktořině a na   druhé straně Mulder který   se vrací k FBI aby pomohl   najít ztracenou agentku   kterou unesli obchodníci s   orgány.Docela dobrá   napínavá   podívaná,chvílemi trošku   nudnější ,ale dalo se to.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2008
7/10
Tak za prvé toto nejsou   klasické Akta X ale velice   dobrý drsný thriller.Film   má tempo nepostrádá   napětí a snad i trošičku   toho tajemna.Bylo příjemné   vidět ty dva zase spolu jen   to neměli vydávat za další   díl Akt X.Snímek měl na   můj vkus také až příliš   mnoho krvavých nechutností   ve stylu SAW na ůkor   bohatší dějové zápletky.   Přesto musím opakovat velice   povedený film v daném   žánru jeden z těch   rozhodně lepších   doporučuji shlédnout!
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2009
Dostojne pokracovanie serialu
Zaujimavy thriller s   popularnou dvojicou,ktory moze   sklamat tych fanuskov,ktori   cakali viacej mysticna a   sci-fi.Na druhu stranu je   pribeh viac uveritelny a ma   celkom dobry spad.Jedine   G.Anderson sa mi zdala unavena   a miestami znudena.Naopak   Duchovny bol vyborny.Film   doporucujem.
Vig
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Nená to tak úplně zlé...
Na film jsem se hrozně   těšila a nevím, zda-li jsem   byla zklamaná, nebo   nadšená.
V první   řadě mne překvapil vztah   Muldera a Scullyové, pak mi   dosti chyběly paranormální   jevy.
Herecké výkony   obstojné, nápad dobrý,   myslím, že je to dobrý   příslib do budoucna.
Další filmy jen   vítám!!!
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Mám s tím filmem v podstatě   jediný, zato docela   závažný problém – de   facto se vytratily   paranormální jevy. Hodně mi   to stylem a strukturou   připomnělo některé epizody   z prvních dvou sezón, které   hrály především na   hororovou atmosféru. Je zcela   bez debat, že druhý díl je   v prvé řadě o postavách   – o jejich motivacích a o   jejich samotném vztahu. A v   tom je vlastně ten háček   – jdete na Akta X kvůli   zeleným mužíčkům, nebo   kvůli Mulderovi a Scullyové?   Přesně od toho se bude   odvíjet většina zdejších   hodnocení… P.S. Záběr na   obrázek George Bushe s   X-files hudebním motivem, to   si zaslouží vytesat do   kamene!
ValaMalDoran
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Příběh, který zapadá do   celé série epizod Akta X.   Docela se mi to líbilo,   většina filmu se odehrává   ve sněhu a v noci. Prostě   film pro příznivce Muldera a   Sculleyové.
Faustka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2010
„Nevzdávej to“…a tak to   nevzdávám. Každý by měl   dostat šanci. Takové FBI   např. Muldera a Scullyovou   už odepsalo(aby je poté   vzali na milost, kdo jim na   to..). Nebudu jako oni. -:)   Možná to není ta   nejideálnější tečka za   Akty X, ale když Ti nahoře   vše pečlivě   zaznamenávají, tak nemůžu   být nikdy dost obezřetná.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Největšími slabinami   snímku jsou jeho   nevyrovnanost , slabší   scénář a absence většího   mysteriózna na které jsou   všichni fanoušci seriálu   zvyklí. Za klady považuji   odhalení některých dlouho   očekávaných a na druhou   stranu také šokujících   tajemství vztahu mezi   hlavními hrdiny nyní již   civilisty Mulderem a   Scullyovou , klasickou   seriálovou atmosféru   (hlavně ve druhé části   filmu) , zajímavé téma a   dobrou režii. Moje   očekávání byla vcelku   naplněna , ale na předchozí   díl tohle pokračování   nemá. Uvidíme co bude dál a   jestli ještě někdy uvidíme   své oblíbené hrdiny v   honbě za pravdou , která se   skrývá tam někde venku...
luckyluck001
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2014
Není to taková pecka, jako   byl seriál, ale svoji   tajemnost to má taky. Až na   hovadinu Scullyové a její   transplantování je to   dobré.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2009
The X- Files: I Want to Believe
Po dlouhých 8 letech se   navrací Fox Mulder a Dana   Scullyová. Ti kdo sledovali   seriál a filmy, které vždy   souvisejí s tajemnem měli   velká očekávání a tak se   velmi lehce stane, že Akta X:   Chci uvěřit bude   zklamáním.
Příběh   mi přišel poměrně   nezajímavý, prostě takový   klasický thriller ve kterém   hrají dvě nejznámější   postavy seriálového světa,   a to je tak veškerá   podobnost s televizním   seriálem. Ztracená agentka,   kterou má pomáhat najít   nejen médium, ale také   Mulder, který zásadně   nepracuje bez Scullyové,   takže to je tak hrubý   náčrt toho co se tam děje,   na můj vkus to bylo   zbytečně dlouhé, dobrá   čtvrt hodina se mohla utnout.   Tajemno tam samozřejmě je,   jen ne v té správné dávce.   Přesto chemie mezi hlavními   hrdiny jako by nevymizela a   tak jediné pojítko mezi Akta   X a filmem jsou právě   hrdinové. Mulder a Scully   forever!!!
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Po neuveriteľne dlhej dobe   nebolo na škodu vidieť   bývalého agenta FBI,z aktov   X Foxa Muldera(David Duchovny)   a jeho kolegyňu Danu   Scullyovu zase spolu v tomto   psychologickom trilleri,   ktorému nechýba fantázia.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.9.2013
Natahování
Už nesčíslněkrát bylo   řečeno, že snaha   natažení série tématu   ublíží a přesto se točí   série filmů. Tohle to jen   dokazuje.
superfilmar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2012
Akta X už byla vyřešena a kult skončil
To už na světě nezbyl   jediný paranormální jev,   nebo co? Akta X: Chci uvěřit   jsou v podstatě jen   obyčejnou detektivkou, bez   jediného nádechu tajemna,   jak jsme si u Muldera a   Scullyové už zvykli. Je to   sice jen detektivka, ale v   podstatě napínavější a   místy i temnější. Tvůrce   seriálu Chris Carter šel v   tomto snímku hlavně do   psychologie hlavních hrdinů   a minulosti, kterou prožili   nejen spolu. Film ztrácí   dech až ke konci, jinak se na   to ale dalo poměrně slušně   dívat. Už to natočeno být   nemuselo, všichni by se bez   tohoto filmu asi obešli.   Přesto je to poměrně dobré   připomenutí kultu X. Ale jen   dobré. 65%.Rozhodně jsem   čekal více napětí, více   záhad a alespoň více UFO.   Bohužel. Aspoň jsem se   párkrát pobavil.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.12.2018
║Rozpočet   $30miliónov║Tržby USA   $20,982,478║Tržby   Celosvetovo $68,369,434▐   Tržby za predaj DVD v USA   $15,741,783 //počet   predaných kusov 781,861║   Príbeh už neponúka na   dnešnú dobu žiadnu   prevratnú výpoveď, ktorá   by mohla ohúriť, priniesť   neistotu, zdesenie, otriasť   našou vierou, či privodiť   zimomriavky. Tento film by sa   bez problémov mohol rovno   začleniť svojou úrovňou do   radu priemerných častí   tohto kultového seriálu. A   ja osobne na vzdory určitej   pasivity, či už v   prepracovanosti postáv,   dialógov, som si aspoň ako   tak zaspomínal na staré   dobre časy, keď seriály   nezachádzali do nejakých   extrémov či brutálnych   scén ako je tomu dnes. Som   radšej keď sa o nechutnej   scéne len povie ako keby sa v   tom malo premieľať a pitvať   celé vyšetrovacie oddelenie.   A aj preto som si túto   trošku rozťahanú   seriálovú epizódku aspoň z   časti užil. Z nedostatkov   filmu najviac vyčnieva   dvojica agentov Mulder a   Scullyová. Ide o ich súhru,   ktorá robila vždy to   príjemné protipólne   iskrenie týchto postáv ale   teraz to už nebolo to pravé.   Aj keď to zas nebola zrovna   katastrofa ale bolo tam   cítiť dlhoročné   odlúčenie od týchto   postáv. Tým pádom to   stráca na uveriteľnosti ich   správania a taktiež tomu moc   nepomáhajú ani ostatné   vedľajšie postavy(Amanda   Peet, Billy Connolly), ktoré   by mohli o niečo spestriť   dej a vymaniť sa z   priemernosti. Po technickej   stránke to je dosť slušne   zvládnuté, hlavne strih, ten   hneď na začiatku navodí tu   správnu skľučujúcu   atmosféru tajomna, škoda že   potom to už mierne začne   škrípať a do deju sa   začnú dostávať hluché   miesta čo odradia našu   pozornosť. Trikovej animácie   je našťastie minimum, lebo   za ten malí rozpočet čo mal   film, by si moc toho dovoliť   nemohli. Občas poteší aj   nejaké to vtipkovanie,   odľahčenie, asi najviac   pobaví obraz prezidenta Busha   zavesení na stene a hlavne   keď popri tom zaznie   ústredný hudobný motív   tohto seriálu. Akoby bola pre   režiséra záhada, že sa   stal prezidentom dotyčný   človek. Koniec filmu ostáva   otvorený, pre možné   pokračovania ale pre slabý   úspech je dosť nereálne   očakávať návrat k filmovej   sérii. A tým sú Akty X, na   vždy uzavreté! /videl v   kine: 65%/
Steve997
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Bohužel už to nejsou ta Akta   X, na která jsem se kdysi   rád díval v televizi. Tady   jde spíš o mysteriózní   kriminálku, chvílema   napínavou, jindy trošku   nudnější. Připadalo mi to   spíš jako prodloužená   epizoda nějaké pozdější   sezóny seriálu, kdy už Akta   X téměř ztratili své   kouzlo. Ve finále tedy vůbec   nic nového, kromě vývoje   vztahu mezi Mulderem a   Scullyovou. I tak si ale   radši znovu pustím první   dvě série seriálu, které   opravdu stály za to a   doufám, že některý z   dalších filmů se k   původním epizodám aspoň   trochu vrátí.
sismik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tak nevím, Akta X slibovali   napětí, slibovali akční   podívanou.....a nic z toho.   Celkem slušná podívaná,   která by si vzhledem k   popularitě seriálu   zasloužila mnohem více   propracovat. Děj je zmatený,   divák tápá a nechápe.   Hodně mi vadilo i to, že se   neukázalo jestli vidění   toho Otce byli opravdové nebo   ne. I když přiznávám, že   tohle se naopak některým   mohlo líbit. Námět je   výborný, jen kdyby si   tvůrci odpustili vztahy mezi   dvěma hlavními hrdiny,   kterých je filmu podle mého   znytečně moc a místo toho   lépe propracovali   vyšetřování série vražd.   Nevím, možná je to tím,   že pracuju ve zdravotnictví,   ale z motivů těch vražd a   všech těch pokusů mi šel   mráz po zádech a tak je   podle mě škoda, že se tomu   tvůrci více nevěnovali.   Opravdu hodně zmatený   děj.
Suma   sumárum.....mohlo být líp
renefer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Jsem velkým příznivcem   seriálu Akta X. Když se mi   ho před deseti lety podařilo   sehnat na VHS, jezdila jsem v   polední pauze v práci domů   a místo oběda sledovala   alespoň jednu epizodu. Ani   film Klon nebyl špatný. Ale   tohle??? Děs a hrůza, když   odhlédnu od překvapivě   dovršeného vztahu obou   stárnoucích hrdinů, kam se   podělo mystično a tajemno???   Film mě totálně zklamal,   šlo spíš o krvák, kde se   rozřezávají lidé za živa   a naopak žije hlava   oddělená od těla. Do toho   smutný příběh   umírajícího chlapce,   kterého se Scully coby   lékařka snaží zachránit   navzdory všem a všemu.   Ačkoliv začátek byl   slibný, celkově jsem byla   velmi zklamaná a 6 bodů   dávám jen kvůli tomu, že   jsou to Akta X, přestože k   seriálu to má skutečně   hooodně daleko :-((
LenC2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2008
co jako fanoušek Akt X   očekávám , že bude něco   co tu ještě nabylo chapu že   tento film byl určen hodně   lidem kteří neviděli   žadný díl Akt X, ale jak   jsem viděl Muldera a Scully v   postely to byla konečná .   Příběh není nejhorší ,   ale opět jsem čekal neco   mimozemského a né nejaké   ruské vědátory davam 5
jardiv
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Nechce se věřit…
Když jsem se konečně   doplahočil k závěrečným   titulkům, zůstal jsem s   otevřenými ústy –   nechtělo se mi totiž   uvěřit, že jsem opravdu   viděl film Akta X. Přesto,   že v hlavních rolích   vystupovali Mulder a   Scullyová!
Kam se   podělo to kouzlo tajemna,   které dělalo seriál tak   přitažlivým? Kam se podělo   napětí, s kterým jsme   koukali na každý díl?
Tenhle film bych zařadil   mezi tuctové thrillery, ne li   přímo mezi „béčkové“   akčňáky. Pátrání po   unešených s využitím   vyšinutého kněze s   jasnovideckými schopnostmi -   a to je tak všechno. Pardon,   pak jsou tu ještě úmorná   mudrování obou   protagonistů! Ránu z milosti   mi zasadila Dana, když   kategoricky prohlásila něco   ve smyslu:
„Tu svoji   sestru stejně nikdy   nenajdeš, tak už na ni   radši zapomeň!“
Co   se týče zápletky, mám   pocit, že jsem něco velmi   podobného četl před lety v   nějaké ruské   vědeckofantastické   povídce.
Jak už se   někdo zmínil v jednom z   předchozích hodnocení, jde   tady asi o totální pohřeb   Akt X. Škoda!
Snape
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.7.2008
Mdle herecke vykony,   predvidatelny scenar a hlavne   naprosto nijaky konec. Leos   zatim nejslabsi film, ktery   jsem videl.
slajd
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2011
Akta X nikdy nebylo mým   favoritem a tento film jen   upevnil mé důvody. Vše je   velmi předvidatelné a nebýt   Davida Duchovnyho ani bych se   nedokoukal do konce
prvosenka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.4.2011
AKTA X – CHCI UVĚŘIT

Jak jde čas, tak   čím dál tím víc ztrácí   téma filmu na   přitažlivosti. Film byl   docela zklamáním. Po letech   jsem se těšila na   osvědčenou zábavu s   příchutí tajemna, ale   zůstala jsem někde hodně   daleko za očekáváním.   Prostě u tohoto filmu se   žádný comeback nekonal. A   mně to bylo líto, ale je to   tak.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.12.2008
Když přesně před deseti   lety vznikl film podle   populárního seriálu Akta X   byly nadšeni nejden fanoušci   ale i diváci, kteří mají   rádi zábavné a napínavé   podívané. Teď se k nám   opět vracejí známí agenti   avšak tento návrat už   nepotěší ani fanoušky   seriálu ani   "normální" diváky   hledající zábavu. Z   očekávaného hitu Akta X s   podtitulem "chci   uvěřit", který už   fanoušci seriálu znájí z   úvodní seriálové znělky   se stal tuctový nudný   thriller postrádající vše   čím byl původní seriál   tak populární. Není zde   žádné tajemno ani napětí   avšak místo toho je snímek   plný nelogičností a z filmu   úplně vyzařuje to, že si s   ním autoři nevěděli rady a   čas od času si museli   vypomoct nějakou náhodnou   berličkou, která agenty   opět přivede na stopu. Při   sledování jsem si říkal,   že se to ani nemuselo   jmenovat Akta X jelikož to   má se seriálem společné   jen postavy. A vztah Muldera a   Scullyové je zde taky   postaven na vedlejší kolej.   Z očekáveného snímku se   tedy stalo obrovské   zklamání, které je o to   větší, že je pod snímkem   podepsaný "otec"   Akt X.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.7.2013
Nikdy jsem nepřišel na chuť   seriálu Akta X. Nyní nán za   sebou jeden film, který je   jedním z volných příběhů   ze zmíněného seriálu.
Z celého filmu mne   zaujala jedna věc -   nelogická. Sculliová pracuje   jako doktorka, a co všechno   nestihne během dvou dnů? Má   na starosti jednoho malého   pacienta, jehož nemoc je   podle všech dostupných   údajů nevyléčitelná. Už   nevím, jaký ta nemoc měla   pojmenování. Ale - jeden den   si Murderovi posteskne, že   takového pacienta má a hned   druhý den pomocí kmenových   buněk se rozhodne tohoto   pacienta léčit. Co mezitím   stihne? Vygoogluje způsob   léčby, přesvědčí vedení   i radu nemocnice o léčbě a   pustí se do samotné léčby.   To vše za 48 hodin? Kde   googlovala? Na českých   stránkách doktorka.cz či   zpovednice,cz? Ta situace s   tím chlapcewm je ve filmu   podružná.
Jde tu o   jinou záhadu o pátraní po   zmizelé agentce. To mi   řekněte ještě jednu věc.   Oni mají obecně pracovníci   FBI na mundurech napsáno že   to jsou od FBI? A to tak   velkým písmem, že jej lze   přečíst i z letadla? ňák   se mi to nezdá.
Dialogy jsou tradičně   příšerné plné klišé   hlášek.
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.9.2008
Pro me zcela   neprijatelne.Naprosto tuctova   kriminalka,ktera nema se   serialem naprosto nic   spolecnyho,az na hlavni   protagonisty coz je podle meho   docela smutnej konec Akt   X.Timhle celoveceraakem to   Carter pohrbil az na uply dno.
aribary
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Kam se poděla AKTA X???
Tak tohle je tedy hodně   slaboučký čajíček,tedy   spíš taková vymáchaná   fusekle ve vlažné vodě.
Murder a Sculliová v   jedné posteli coby spokojení   agenti FBI ve   výslužbě?Neustálé   mudrování o tom,že už   agenti nejsou a ať si tahle   organizace poradí bez   nich.Veškeré tajemno se   scvrklo do jednoho rádoby   senzibila,který ukazuje kde   je jaká mrtvola   zakopaná.Děj naprosto   plytký a novátorský asi   jako pohádka o Červené   karkulce a rozvláčnělý   jako Paroubkovy proslovy.S   Akty X má tento film   společné oba hlavní   představitele bohužel k   jejich vlastní škodě.Kdo si   chcete ponechat vzpomínky na   ta pravá Akta X nevkládejte   prosím toto DVD do svého   přehrávače.
ICEMAN1979
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.7.2008
už i tady byl čas přestat   si myslím.Už i serial byl   nuda a asi věděli proč   končit tak proč to znova   otvírat a hrabat se v   tom??slávy prvních dílu už   nemuže dosáhnout nic
Thomax
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.9.2008
Kam se podělo tajemno a   záhady? Musím se přiznat   že seriál už nějaký čas   nesleduji. Ale jelikož první   "kinoverze" se   docela povedla, těšil jsem   se i na druhou. Nevím čím   to je. Možná se autoři moc   dívají na kriminálku New   York, nebo na Dr. House, ale   tohle bylo moc. Přehazovat   lidské hlavy, ruce a bůhví   co ještě z jednoho těla na   druhé mi přišlo dost   přitažené za vlasy. Dost na   tom že Mulder se Scullyovou   neustále řeší své osobní   vztahy, vztahy k pedofilům a   k náboženství. Akta X byla   vždy o paranormálních   jevech, ufonech a snaze vlády   tato tajemství ukrýt.
Bohužel pokus o tajemno v   podobě kněze který má   vidění vyšel na prázdno.   Stejně tak malý umírající   chlapec, kterého se   Scullyová snaží za každou   cenu zachránit je spíše na   obtíž a ději nic   nepřínáší ani ho nikam   neposouvá.
Špatně   odvedená práce a   promarněná šance na   oživení kdysi tak slavného   seriálu.
P.S. Ta hudba   u Bushova obrázku zase   takový odvaz není.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39701minih39701Jak jsem uspořádal Ameriku (1974) 
Sistemo l'America e torno n
minih45706minih45706Žralok (2006) [TV seriál] 
Shark n
minih23338minih23338Youngblood (1986) 
Youngblood n
minih31002minih31002Co horšího se může stát? (2001) 
What's Worst That Could Happen? n
minih30996minih30996Memento (2001) 
Memento n
minih12276minih12276Memfiská kráska (1990) 
Memphis Belle n
minih14263minih14263Něžní zmatkáři 2 (1988) 
Zärtliche Chaoten II n
minih40476minih40476Noc s nabroušenou břitvou (2003) 
Haute Tension n
minih51148minih51148Kyklop (2008) [TV film] 
Cyclops n
minih5783minih5783Ďáblův advokát (1997) 
The Devil's Advocate n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

The X-Files (2015) [TV minisérie]

 The X-Files (2015) [TV minisérie]
The X-Files n
 
Žánr: mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Carter

(pokračování)

Akta X (1993) [TV seriál]

 Akta X (1993) [TV seriál]
Akta X n
The X Files
Žánr: sci-fi / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: David Nutter, William A. Graham, Rob Bowman

(spin-off)

Reklama