Jeden svět

Komentáře uživatele Angelitos

Angelitos

Angelitos zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martina

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 84
500 dní se Summer ((500) Days of Summer)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.3.2010
Trochu depka na duši a zmatek   v hlavě... Asi jsem ten film   moc nepochopila. (Mmj. proč   ta holka brečela na konci   Absolventa?...Hm) Těžko se   mi ztotožňovalo s celým   tím příběhem, a to je   možná můj problém. Je   pravda, že film je trochu   odlišný od těch dnešních   rom. komedií, ale tohle nikdy   nebude můj šálek kávy a   příběh rychle upadne v mé   zapomnění.
8. Míle (8 Mile)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2008
Dějová linka filmu byla   chvílemi zdlouhavá. Eminem   jako herec nebyl nějak   špatný, a myslím si, že   svou roli zvládl dobře.   Hudba byla fajn. Myslím že   pro fanoušky je povinnost   tento film vidět, a pro   nefanoušky pohodovka do nudy   :)
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Tento film ve mně zanechal   opravdu zvláštní pocit.   Obsahuje velice neobvyklý   příběh malého robota,   který se chce stát živým   chlapcem. Film Vás nutí   přemýšlet. Určitě   doporučuji.
Absolvent (The Graduate)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Další z filmů, které je   škoda nevidět!
Musím říct, že Dustin   Hoffman pro mne není herec na   prvních příčkách v   žebříčku, ale v tomto   filmu opravdu zazářil. Celý   děj jakoby odrážel to, jak   se cítí a co by chtěl   každý mladý absolvent.   Prostě dělat si své   vlastní věci, hlavně ať mu   do toho nikdo   "nekecá", a už   vůbec ne rodiče. Celý film   vlastně vede k zamyšlení.   Musím přidat bod i za   vtipnou stránku filmu   /potápěč, pan domácí na   kolejích aj./ i když konec   mi už vtipný nepřišel.
Vynikající film s   dobrým obsazením a kvalitní   hudbou! :)
Africká královna (The African Queen)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Asi jsem od tohoto filmu   očekávala příliš, podle   názorů, které jsem zde   četla.
Pro mě to   byla ne příliš   okouzlující podívaná.   Líbilo se mi však to, že   byla v pozadí válka, a také   ambice Rose zničit   němčourskou loď. Musím   říct, že jsem se místy i   zasmála, když Rose vyslovila   svá přání a Charlie se na   to moc netvářil. Jinak   Bogart v roli takového   "hňupa" mě opravdu   neokouzlil. Kde se ztratil ten   fešák například z   Casablancy, či z Big sleep?:)   Strašný nezvyk. Jinak film   hodnoutím 7. :)
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Vynikající! Tento filmek   bych mohla vidět pořád.   Poprvé jsem jej viděla bez   návaznosti na seriál, a   vůbec to filmu neubralo. Teď   jsem již fanouškem seriálu   a filmík vidím i z jiného   úhlu. Jsou zde skvělé   akční scény, ale také   známé zatajování důkazů   vládou. Převoz virusu   cisternami, nakažení včel,   a černý olej, to vše je ve   filmu perfektně zpracováno!
Akta X: Chci uvěřit (The X-Files: I Want to Believe)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2008
Na tento film se asi nemohu   dívat úplně objektivně,   protože jsem velkým   fanouškem Akt X.
Dočkala jsem se konečně   druhého filmu a měla jsem   možnost vidět ho v kině.   Moc mě mrzí kritika, která   dává filmu přímo údery do   slabých míst, která já tam   ovšem nevidím. Musím říct   že se mi moc líbí dějová   linie i zápletka. Film se   musí pozorně sledovat,   protože když linku   přerušíte je opravdu   těžké vše pochopit. Na   film jsem šla dvakrát, a   musím říct, že podruhé   jsem uvěřila, anebo spíše   úplně pochopila a vžila se   :). Nakonci vidíte, jak   všechno navazuje na sebe.
Myslím, že pro fanoušky   je ten film skvělý protože   řeší to, co bylo načato v   posledním dvoudílu deváté   série, a sice to, jak oba   bývalí agenti žili do této   doby. Také je zde mnoho   odkazů na některé díly.  
Myslím (a tuším,   že to Chris Carter také   vyslovil), že pro fanoušky   je tento film takovým dárkem   a já za něj děkuji :).
Doufám v třetí film a v   zelené mužíčky :))
Ally McBealová (Ally McBeal)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Poslední řady seriálu mě   nutí, ubrat Ally nejlepší   hodnocení. Seriál Ally Mc   Beal mám opravdu moc ráda!   Humorná stránka seriálu je   vynikající, a je postavena   také do právnických   případů. Stačí, když jde   Ally po ulici a slyší svou   oblíbenou píseň, všichni   okolo začnou tančit, to je   jedna z velice krásných   scén. Postavy jako Piškot,   nebo Richard Finch tomu   dávají pořádnou nálož   humoru. Také miluji trapasy   Ally, a prožívám   neúspěchy u opačného   pohlaví. První série jsou   výtečné a nemám k nim   žádnou výtku. Ovšem   poslední řady jsou jakési   nucené a dívám se spíš   jen ze zvyku, nebo proto, že   nic jiného v tv není.
Austrálie (Australia)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Nemám slov. Tento film mě   fakt DOSTAL. Po dlouhé době   pořádný VELKOFILM se   vším, co má být :) Opravdu   vynikající dílo, skvělí   herci, vynikající děj, a   hlavně, pro mě velké plus,   děj je protkán písní,   kterou ztvárnila Judy   Garland. No a poukázání na   srdcovní záležitost The   Wizard Of Oz. Děj je   výborný, okolí a herci   také - nemůžu jinak -   prostě DESÍTKA. :) Konečně   pořádná kinopecka :)
Báječný den (One Fine Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Souhlasím s předchozím   komentářem. Pohodová   komedie přímo na relaxaci.   Určitě stojí za   shlédnutí, ať už také   kvůli hvězdnému obsazení   hlavních rolí.
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (Bridget Jones: The Edge of Reason)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Mega podprda
Nevím jak Vám, ale v jednu   chvíli mi dvojka přišla   lepší než jednička:). Ten   skvělý začátek,   vynikající děj, veliká   sranda. Hlavně věznice,   Thajsko a houbičky, skvělá   dovolená na horách, a nová   práce je výborná. Nevím,   kde se bere taková kritika.   Pro mne je Bridget jednička!
Casablanca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Nevím, čím přesně si   tento film získal tolik   diváckých srdcí, ale něco   na tomto filmu opravdu je!   Něco co Vás osloví, a   kvůli čemu Vás Casablanca   vtáhne do sebe. Je to   vynikající film s   vynikajícími herci a   výrazným dějem.
Casablancu stoprocentně   doporučuji vidět.
Cestující (Passengers)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.3.2010
Těžký průměr lomeno nuda.   Tenhle film bych fakt   nedoporučovala. Je to vcelku   o ničem, a opravdu   překvapivý konec /ironie/.   Za týden si to nebudu   pamatovat, a budu ráda.
Closer (The Closer)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Musím přiznat, že pro mě   je tento seriál srdcovka.   Kriminální seriály vlastně   moc nemusím, ale tenhle je   trochu jiný. Kyra Sedgwick   ztvárnila hlavní roli   luxusním způsobem. Myslím,   že si ji buď zamilujete,   nebo ji budete nenávidět :).   Seriál má prostě šťávu!   Musím ocenit i práci   zvukařů - ta hudba je super.   Nechybí vtip ani napětí!
Nemůžete se podívat na   jeden díl, a pak seriál   zhodnotit, protože jeho   kvalitu a podstatu poznáte   až po více dílech. Fakt   nemám co vytknout a dávám   desítku :)
Co se nepromíjí (The Unforgiven)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.6.2008
Je to trapné, ale musím   přiznat, že jsem se na film   podívala jen kvůli Audrey   Hepburn a jejímu hereckému   výkonu. Příběh pro mne   začal být zajímavý až v   době, kdy se začalo řešit,   zda je Rachel indiánka. Ve   filmu jde jako asi ve   většině westernů vidět   možná až přílišná a   zbytečná rasová nenávist   vůči indiánům. Místy je   film až zbytečně   prodlužován a propleten   nezajímavým dějem. Nelíbí   se mi nalíčení matky, proti   které je i stěna barevná.   Herecký výkon Audrey se mi   zdá dobrý, dokonce jsem jí   tu indiánskou krev místy   věřila :).
Cujo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Jak vidím všechny   předchozí komentáře,   musím přidat i nějaký   kladnější. Mně osobně se   film hodně líbil. Ani   chvíli jsem se nenudila, a   pořád jsem si říkala co   bude dál. Chvílemi to byl   docela "masák". Fuj   a ta pěna u huby...no já   myslím že filmek není   vůbec špatný na takový   sobotní večer - akorát :).
Čaroděj ze země Oz (The Wizard of Oz)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Opravdu kouzelný filmový   příběh s nádhernou   muzikou. Musím pochválit   hlavně krásnou úvodní   píseň Somewhere over the   Rainbow, která zní z úst   Judy Garland opravdu skvěle.   Prokázala zde svůj velký   herecký i pěvecký talent!   Judy Garland je zde ve své   první velké roli, která   odstartovala její velkolepou   kariéru.
Moc pěkné,   určitě doporučuji :).
Čekej do tmy (Wait Until Dark)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2008
Výborný film! Musím   přiznat, že jsem často byla   napnutá jak struna!   Vynikající filmové   obsazení Audrey Hepburn. Bylo   vidět, že se na tuto roli   pilně připravovala, dokonce   se učila brailovo písmo. I   v tomto pro ni těžkém   životním období zvládla   tuto roli excelentně!   Nedovolila bych si a nemohu   jinak, než hodnotit   nejvyšší známkou.
Český sen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Chlapci to udělali výborně.   Perfektně reálně natočený   snímek o tom, jací jsou   Češi, neboli jací jsme :0.
Čokoláda (Chocolat)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2008
Na tento filmek jsme se dlouho   těšila a konečně jsem ho   viděla.
Byla jsem   příjemně překvapena.   Námět je velice originální   a moc se mi líbí ta   starodobá atmosféra malého   městečka, chování lidí k   cizincům, a moc jednoho   člověka nad tolika lidmi. U   tohoto filmu, jako byste   čokoládu spolu s lidmi sami   ochutnávali.
Moc   pěkný filmík na dobrou   pohodu :).
Deník Anny Frankové (The Diary of Anne Frank)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2008
Myslím, že tento film by   měli vidět všichni (a   hlavně také Ti, kteří   nečtou moc rádi). Příběh   několika málo lidí, kteří   nechtěli zemřít v   koncentračním táboře, a   proto se skrývali přes   neuvěřitelné dva roky v   malém prostoru. Tady se   odvíjí život dospívající   dívky, která si v tomto   období píše deník, a my   můžeme díky němu do tohoto   období nahlédnout. Popisuje   krutost války a Hitlera, ale   také všechny své pocity -   jaké je to skrývat se a   nemoct se nadechnout   čerstvého vzduchu. Po celou   dobu příběhu je tady stále   naděje, že jednou bude   dospělá a bude moci dělat   vše, co chce. Je tu naděje,   že válka skončí, a že   všichni budou osovobozeni.   Dokonce, i když jsem podle   knížky a začátku věděla,   jak vše dopadne, pořád jsem   naivně doufala, že tento   příběh bude mít svůj   happyend.
Deník Bridget Jonesové (Bridget Jone's Diary)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Úplně malilinkatý kalhotky
Deník Bridget Jonesové je   vynikající romantická   komedie, na kterou bych se   mohla dívat pořád nejen   kvůli skvělému humoru, ale   také kvůli ději, který je   zajímavý hlavně tím, jak   je dnešní. V této době   existuje mnoho žen, které by   se mohly s Bridget rovnat,   alespoň v nějaké fázi   jejich života. Filmík je o   dnešních ženách. Opravdu   stojí za shlédnutí, a nejen   jedno :).
Dětská hodinka (The Children's Hour)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2008
Velice originální děj!   Konec je vynikající a pro   mne zůstal otevřený.   Člověk přemýšlí, proč   se to muselo stát. Kvůli   jedné holčičce, která   chtěla větší pozornost?
Doporučuji tento film   vidět je svým způsobem   opravdu originální,   vynikající výkon Audrey   Hepburn nemusím snad ani   připomínat :))
Divotvorný hrnec (Finian's Rainbow)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Tento muzikál byl pěkný,   hezké písničky. Snad   neumím posoudit tak veliké   dílo, avšak nechytl mě za   srdce, jako jiné. Ale za   podívání určitě stojí.
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Bistro u dvou přátel
TAto komedie je vynikající.   Výrazný humor, dobrá   dějová zápletka, a osobité   hlavní role navyšují   kvalitu tohoto šíleného   filmu. Jde zde hlavně o   srandu, a kdo ji má rád,   tomu se tento film určitě   zalíbí. Hlášky jako   :"Máš oči jako kůň,   nebo "Říkali jsme mu   Půlprdelák" Vás   opravdu nemohou nechat   klidnými. Další povedené   kousky s prdícím polštákem   a bučící krabičkou, a   hlavně Quentinovo   "Chceš být u kasy, nebo   chceš roznášet" vás   opravdu musí zvednout ze   židle. Budete se válet po   zemi :D.

Jednou   jsem si tento skvělý filmík   pustila dokonce při obědě,   a málem jsem se zalkla :D
Takže perfektní -   určitě se podívejte!   Doporučuji u něj nejíst :)
Džungle rtěnek (Lipstick Jungle)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.3.2010
Tenhle seriál není nic   převratného, na co by se   člověk rád často a znovu   podíval. Je to dobré, když   nemůžete usnout, nebo jako   pozadí, když si třeba   čtete knížku. Nic extra ale   odpad bych tomu nedala. Dá se   to :) Ale ten název je fakt   divný :D
Every Sunday
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Tento krátký filmek Every   Sunday, jinak známý také   jako Every Sunday Afternoon a   The Sunday Afternoon, byl   údajně vyroben jako   obrazový test pro Judy a   Deannu. Pro Judy to byl teprve   druhý výstup před kamerou v   MGM, tedy po dalším   krátkometrážním filmu La   Fiesta De Santa Barbara. Ve   filmu je jasně vidět   unikátnost obou dívek,   přičemž jedna zpívá   klasiku a jedna swing. Obě   jsou originální svým   odlišným způsobem. Nedá se   říct, že jedna je lepší,   a jedna horší protože obě   jsou perfektní ve svém   "oboru" (jiném   druhu hudby).
Fany
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Na jednu stranu se strašně   smějete a na druhou stranu si   říkáte - to je děs. Tento   český film mě opravdu   sebral. Pomohl mi tak trošku   nahlédnout do života trochu   "jiných" lidí. Pan   Divoký byl vynikající :).   Nad výkonem Bohdalové se   upřímně klaním :))
For me and my Gal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
V první řadě se jedná o   velice pěkně propracovaný   muzikál. Hudební a taneční   složka spolu s hlavními   herci je skvělá. Jediné, co   můžu vytknout byly ostatní   zpěvačky, které měly   takový ten až příliš   vysoký hlas, kterému opravdu   neholduji :D.
Moc se   mi líbila celá dějová   linka a hlavně válka v   pozadí. Nebyl to jen takový   ten klasický muzikál, ale   bylo v něm i něc o víc.   Poukázání na válečné   období a taky na to, jak se v   tomto období měli herci a   zpěváci, mě moc zaujalo :).   Prostě tento muzikál   určitě stojí za   shlédnutí, a to nejen proto,   že se v hlavních rolích   ukázaly perfektní hvězdy.
Frajer Luke (Cool Hand Luke)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2008
Rozmýšlela jsem se, zda dát   9, nebo 10, ale nakonec jsem   se rozhodla pro nejvyšší   známku. Ten film ve mně   něco zanechal. Hodně   poutavé, místy vtipné, film   vede často k zamyšlení.   Něčím mě to uchvátilo, a   určitě to není jen díky   herci, který obsadil hlavní   postavu :).
Prostě   hodně zajímavé, možná i   tím, že film tohoto druhu   jsem ještě neviděla.   Učitě doporučuji.
PS: Myslíte, že jde   sníst 50 vajec?:D

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

12 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se

12:25 - 12:50

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

22 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10