Zari
ohodnotit

10 důvodů, proč tě nenávidím

10 Things I Hate About You

Další název:
10 Dinge, die ich an dir hasse; Deset důvodů, proč tě nenávidím; 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
2.9.1999
„Zkrocení zlé ženy na americké střední škole aneb Kdyby se toho byl Shakespeare dožil...“

Komentáře k filmu 10 důvodů, proč tě nenávidím

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 50
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Ne že bych byl gay (nic proti   nim), ale skoro víc se mí   líbí Ledger než Stiles;   nejen v této roli na mě   prostě nepůsobí nijak   sympaticky. Přesto jsem film   shlédl do konce a asi nejvíc   mě pobavil ten šíp v zadku,   který byl ale jasný už od   chvíle, kdy se v záběru   objevily luky. Jako celek film   nijak nevyniká ze svého   žánru, prostě jen jedna z   mnoha podobně laděných   rom.kom; inspirace   Shakespearem na tom nic   nemění.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2005
vydařená moderní variace na   klasické zkrocení zlé   ženy...moderní, romatické a   dost vtipné...co víc si   můžeme od romanticke komedie   přát? a navíc herecké   obsazení je hvězdné...
Hortensie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.2.2010
Já asi dost zklamu   příznivce (příznivkyně)   tohoto filmu, ale tak nějak   mi neřekl vůbec nic.   Shakespeara mi nepřipomínal   ani náhodou, zdlouhavý děj,   nudné dialogy a ten všude   proklamovaný humor se tedy v   mém případě nekonal. Je to   film určený mladší   generaci, než jsem já,   ačkoliv je hodně snímků   pro teenagery, na které se s   chutí podívám, tentokrát   jsem se neskutečně nudila.   Film, na který se už zcela   určitě nepodívám.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2009
10 Things I Hate About You
Vynikající romantická   komedie u které se zaručeně   pobavíte. Já osobně ho   řadím mezi mé   nejoblíbenější filmy,   viděla jsem ho už mnohokrát   a nikdy se dost nenabažím.  
Je zde mnoho mých   oblíbených herců Heath   Ledger, Julia Stiles, Joseph   Gordon-Lewitt, kteří zde   působí jako mladé   hvězdičky, ale ze všech   tří se stali nakonec   kvalitní herci. Samozřejmě   nejlepší postavou z celého   filmu je evidentně tatínek,   kterého hraje Larry Miller.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2020
Scénář tohoto snímku byl   napsán na motivy hry Williama   Shakespeara 'Zkrocení zlé   ženy', popisující typické   vztahy mezi muži a ženami, a   to jak na poli obyčejné   lásky spíše platonické,   tak i na poli nenávisti   mužů k ženám. Shakespeare   ve svém díle tak vcelku   trefně vyjádřil city a   úvahy hlavních postav v   rámci daných skutků. No a   tvůrci se něco takového   pokusili vtěsnat do doby   současné mezi   středoškoláky, ale, tak   jako Shakespeare, zase tolik   na pilu netlačili. A snad je   to i škoda, neboť vzniklo   poměrně odlehčené dílo,   na kterém Shakespearův vliv   není vůbec znát. Zábavný   aspekt sem tam z něčeho   vyznívá, ale v zájmu věci   to nějak postrádá   patřičnou dynamiku.   Ironický postoj k postavám   sráží na kolena   očekávanou romantickou   atmosféru, čímž se celý   koncept pohybuje hlavně na   nenápadnosti rozvíjejících   se osudových cest daných   jednotlivců. Atmosféra je   tedy spíše nudná a bez   zájmu navodit diváckou   pozornost. Na jedno   nenáročné shlédnutí   snímek postačí, z paměti   diváka však velmi rychle   vyšumí.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Přežil jsem to jenom díky   H.Ledgerovi a Julii   Stiles.Kdyby tady nehráli oni   dva, tak jsem to DVD asi   vyrval z mašiny a vyhodil z   okna.
Tihle dva mě   přesvědčili, že to bude   stát možná za to.
Dobrý - dávám za 6.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Heath byl playboy, to se musí   nechat. Měl jsem trochu   problém mu jeho rebelskou   roli zbaštit, ale to je moje   věc, na jeho standardním   výkonu to nic nemění.   Celkově příjemná   podívaná, která bude tím   lepší, čím   zainteresovanější teenager   je divák.
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Dosti slušná komedie která   nás nezklame je to slušně  
obsazeno i děj   filmu je slušní já osobně   se pobavil
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2012
Začátek je poněkud   slabší. Po několika   větách, které se snažili o   rozesmání diváka, jsem   zjistil, že film nebude   komedií do slova a to je tady   na FDB něco přes padesát   hlášek. Pro mě jsou v tomto   filmu srandy asi jenom   dvě.
Snímek se pak   ale rozjel a bavil mě, ale ne   jako komedie, ale jako   normální film. Nejvíce se   mi líbil Heath Ledger, který   mě opět dostal svým   hereckým vkusem a říkal   jsem si: Heathe, proč jen jsi   musel zemřít. Mladičký   Gordon-Lewitt mě také   nadchnul a Julia Stiles   taktéž. Snímek se mi   nakonec líbil a dávám 8/10.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Jedna z mála teen komedií u   kterých se dá zasmát a   nejsou úplně trapné.   Spíše pohodovka pro klidný   večer...
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2007
Myslela jsem, že to bude   další laciná teenagerovská   patlanina, které rozhodně   nemusím, ale ve výsledku   jsem byla překvapená a tím   pádem i spokojená. Přesně   jak píše Karabekian –   žádný prasárny,   úchylárny ani tělní   tekutiny, ale vcelku   inteligentní humor,   osvěžující případ v   tomto žánru.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2018
Je to svěží, vtipné a bez   zbytečných banalit. Bavila   jsem se i přesto, že už   mám střední dávno za   sebou. Škoda jenom, že Heath   Ledger už tady není s námi   - krásná vzpomínka.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Deset důvodů, proč tě nenávidím
Komedie s několika   komediálnícmi prvky a   trochou romantiky. Hlášky   nebyly nijak originální, ale   někdy film působil vtipně.   Nejlepší postavou z filmu   byl ten černošský učitel a   jeho hádky výhradně s   některými studenty. Tvůrci   si ale nemohli odpustit jeden   detail, který je snad ve   všech amerických komediích   ze střední školy: Za   nějakých nenormálních   okolností se seznámí kluk s   holkou (což by se asi   normálně nestalo), zamilují   se do sebe. Ten kluk ji   zklame, ale nakonec se   udobří. A vše končí   happyendem.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2018
Příjemný film pro zábavu a   oddych. Teenagerovská komedie   s romantickým nádechem ze   střední školy, která   určitě pobaví.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Dvě sestry na střední.   Jedna je „terčem číslo   jedna“ u většiny   spolužáků, druhá díky   své povaze nenáviděná   téměř všemi bez výjimky.   Jenže mladší Bianca   nemůže randit, dokud   nezačne i starší   neoblíbená sestra. Několik   kluků proto rozjede hru,   která má ono rande strarší   Kat zařídit…
Docela   příjemný překvapení. Je   to spíše romantická komedie   pro teenagery, přesto ale   dobrá zábava. A svým   způsobem i mírně   originální. I   když…téměř od první   chvíle je naprosto jasné jak   to celý skončí a v   příběhu jsem se skutečně   nedočkal ani jediného   překvapení, což je   nepochybně škoda. Na druhou   stranu mě velmi potěšilo   obsazení – Heath Ledger je   standartně dobrý, ale v   mých očích ho zastínila   mladičká (a opravdu   kouzelná) Julia Stiles, jíž   role nepochybně výborně   sedla. Povedené jsou i   některé komediální   situace, o které se   povětšinou stará   „hňup“ Mike, nebo   hláškující drsňačka Kat.   Tý navíc v drsnosti a   vtipnosti skvěle konkuruje   černošský profesor Morgan,   jehož všechny scény jsou   skutečně výborné. Snímku   tudíž odpouštím již   zmiňovanou klišovitost,   protože jsem se bavil až   nečekaně dobře. A závěr   se sonetem je navíc kupodivu   docela dojemnej:-)
Pardal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.10.2007
Připadalo mi to spíše jako   výchovný film na nedělní   dopoledné na nějaké   komerční televizi nežli   teenagerovská komedie.   Údajně podle Shakespeara - k   smíchu!!!
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Mrcha (Julie Stiles), ktera   postupne roztava diky H.   Ledgerovi, aby jeji sestricka   mohla zacit poznavat kluky tak   jak se patri. Neni to spatna   komedie. Za shlednuti urcite   stoji
brnvl2105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Skvělá komedie z prostředí   střední školy,dobré   herecké obsazení.Co vše   dokáže láska ke zkrocení   puberťačky,která si myslí   že ví a může vše.Jeden z   dobrých filmů Heata Ledgera   ,kde se za záporňáka stane   příjemný kluk.
Georgie2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Co jim ten Shakespeare udělal...
Zkrocení zlé ženy jsem   četla jako teenager a dost   jsem se u toho bavila. Ne tak   u tohohle filmu. A obávám   se, že to není tím, že už   nejsem teenager...Při   sledování stylu zábavy   amerických studentů mi   nezbylo než soucítit s   "potrhlým"   starostlivým otcem. Nemluvě   o tom, že citové pochody   hlavních hrdinů jsem vůbec   nechápala, natož abych je   stačila se zalíbením   sledovat.
Vídžej
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2003
Tak jaký ten Heath vlastně je?
Trošku se mi zdá že tenhle   film je nedodělaný.   Rozhodně na příběhu by se   dalo lecos upravit tak aby to   nebyla jasná   "klasika". Taky   Ledger by ze sebe určitě   mohl dostat trochu lepší   herecký výkon. Naproti tomu   je film obohacen o pár hodně   dobrých vtípků a   vychytávek, které ho staví   zase do trochu lepšího   světla.
ELEONORA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Film mne velice zpříjemnil   sobotní večer u televize.   Mne však, více, než role   studentů "dostal"   Larry Miller v roli otce   dospívajících dcer. Hrál   velice přesvědčivě,   přesně, tak jak to v   životě chodí. Bylo to   velice dojemné a krásné.   Julia Stiles teprve   vyzrávala, v Bournech už je   to skvělá herečka, která   má, doufám, před sebou   slibnou karieru. Že jsem   mohla opět sledovat herectví   "temného rytíře",   mne velice potěšilo. Jako   oddychovka s   "hepáčem" velice   příjemné. Doporučuji.
bouncer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2003
10 důvodů
Příjemná komedie ze   středoškolského   prostředí...na nic si   nehraje a nevíc vám   nevnucuje pořád dokola jak o   to přijít a neukazuje   všechny tělní tekutiny :-)
Nikotyna
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2010
suprová romantická komedie.   ;) nechybí jí humor, akce,   láska. Herecké obsazení   nemohlo být lepší. Ledger   tam vypadá opravdu skvěle.   80%
ally.o
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2005
Je to opravdu vkusně   natočená komedie pro mladé   bez zbytečných vulgarismů a   přehršle erotických   narážek. Nejsem už ve   věku kdy bych takové filmy   vyhledávala, ale přivedli   mě k němu mí synové /14 a   let/. Dnes můžu říct, že   je to jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Nádherná muzika, veselé   narážky a herecké výkony   dobré úrovně. Kdo se chce   hezky pobavit ať po tomto   filmu určitě sáhne /bez   ohledu na svůj věk/.
lera
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2010
Skvělá komedie, která mě   vždy dokáže pobavit a nikdy   neomrzí. Stejně jako   úžasný Heath Ledger, který   svou postavu zahrál na   jedničku.
simca.talpi
Hodnocení:
Přidáno: 1.3.2008
Teenagerovská komedie s   dlouhovlasým Ledgerem, Julií   tiles o takové normalní   střední škole. Vtipné,   romantické,úsměvné. Jen by   mě zajímalo proč obsadili   do role modela takového   nehezkého kluka.
vendy13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Mně se tento film moc   líbil.
Podle názvu   jsem si říkala:To bude   určitě blbost a nechtělo se   mi na to koukat.
Nic   méně jsem byla   překvapená.
Myslím,že oba herci:   Julia Stiles a Heath Ledger   zvládli své role skvěle,oba   herce mám moc ráda.
Juliu Stiles jsem znala   jako Kathrine Thornovou ve   filmu:Satan přichází,tam   byla skvělá a v tomto   snímku nesklamala.
Heathea Ledgera znám zase   ze snímku:Zkrocená hora,kde   předvedl skvělý výkon.
Zkrátka přikláním se k   těm,kterým se film líbí.
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Suprová komedie !!
Můžu říct že zatím   žádná komedie ( až na   malé vyjímky ) mě nezaujala   jak tato !! Krásně   natočená krásný Heath   Ledger !! No prostě krása !!
Karabekian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2006
Tenhle film patří do mých   Best Of. Viděla jsem ho snad   stokrát a určitě ho ještě   stokrát uvidím ;). Jeda   inteligentní hláška za   druhou, skvělé postavy a   skvělí herci. Žádná   prasárnička, to ne....   Prostě jen hrozně milý   filmek, co vám zvedne náladu   tak o 150%... :)
Petr1984
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2009
I když je asi tento film   spíš určen dívčí části   diváků, mně se líbil taky.   Dokonce mi nevadila ani   přítomnost Heatha Ledgera,   kterého je všude poslední   dobou nějak až moc plno.   Zápletka volená podle   Shakespearovy hry přenesená   do současnosti se ukázala   jako hodně dobrá. Upřímně   jsem se bavil. Snad jen   hlavní hrdinka nebyla zrovna   okouzlující kráska:-)
kllatenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Heath Ledger je to nejlepší   na tomhle filmu. Zápletka nic   moc, střediškolská   americká romantika. Ale s   tím jsem i počítala, takže   jsem neočekávala mnoho.   Proto mě film neurazil a   příjemně jsem se pobavila.
slajd
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2011
Průměrný film s parádním   obsazením. Motivem filmu je   klasické téma a to láska na   střední škole. Nejlepším   na celém filmu je výkon   Heatha Ledgera
Tarik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2004
Komedie o osudech pár   studentů na střední škole   se tvůrcům opravdu povedla.   Po zvukové stránce je na tom   film velmi dobře a některé   melodie jsou opravdu   super...
Zápletka je   sice okoukaná - jeden kluk   dá peníze jinému klukovi,   aby sbalil jednu holku, ale   ten kluk se potom do holky   zamiluje a problém je tady...   Ncméně je celkem   originálně ŕešená...
Film určitě stojí za   hodku a pul casu (ja sam jsem   ho videl 4- krát) a myslím   že se budete bavit...
ja.rebel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Nejsem milovníkem   teenagerovských komedií, ale   v tomto případě jsem se   opravdu docela dobře   pobavila. Jednoduché,   vtipné, účelné. Pohodový   film, který Vás nesrazí na   kolena, ale taky v žádném   případě nezklame.
poupatecko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2010
super...
Vyjímečně dobrá komedie,   na kterou se můžete podívat   několikrát a nikdy se vám   neomrzí. Pěkný příběh s   krásným Heathem Ledgerem v   jedné z hlavních rolí.
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Já myslím, že tenhle   filmeček pobaví nejen nás   pubeťáky:-) Příjemnej film   o lásce, škádlení a že to   skončilo happy je jen dobře.   Heatha Ledgera je fakt škoda.   Byl skvělej herec, ale asi   měl svoje důvody, proč to   udělal. Jinak mi tento film   vyhovuje, protože jsem velkej   milovník romantiky.
popcorn_cola
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Moja najobľúbenejšia   romantická komédia:)
Film ako moderné   spracovanie Shakesperovskej   hry ma nesklamalo, rada si to   pozriem vždy. Vynikajúce   herecké obsadenie, hlavne   hlavná dvojica Heath   Ledger-Julia Stiles. Heatha   môžem v každom filme, ale   tu sa mi mimoriadne páčil.   Oceňujem dobrý humor, ktorý   bol dobre dávkovaný. Celé   je to podfarbené nezávislou   hudbou. Proste perfektné:)
TEDDYM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2007
10 důvodů, proč tě nenávidím
Před několika lety jsem na   tomto filmu byla v kině a   byla jsem nadšená. Proto,   když ho nedávno dávali i v   TV, jsem neváhala a zkoukla   ho znova.
Film je   o dívce, která se z   oblíbené stala neoblíbenou   ve své škole. Žije jen s   tatínkem, který hází   hlášku za hláškou a se   setrou Biancou, která svou   sestru zrovna dvakrát   "nemusí". (   popravdě, kdyby mi můj otec   řekl, že na večírek v   doprovodu chlapce můžu jen v   tom případě, když půjde v   doprovodu chlapce i má sestra   a ta samozřejmě nikam   nepůjde, protože se jít tam   nechce a ani by s ní nikdo   nešel, také bych zrovna   láskou nehýřila.... Ještě   že mám bráchu :o))
Největší model ze   školy chce dostat Biancu, ale   jelikož má zákaz   "vycházek" bez   sestry, podplatí   největšího podivína ze   školy, o kterém kolují   prazvláštní řeči, aby Kat   sbalil.
Filmík   je plně nabitý super   hláškami, které stojí za   to si poslechnout, konec je   nevtíravě milý.
  Opravdu doporučuji :o)
jaromir.sasinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Skveli film,mohli jste ho   zhlednout uz i v televizi. Moc   se mi komedie libila. Videl   jsem ho uz asi trikrat,takze   super.
za8
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Filmy takehoto stylu su uplne   suprove. Zaner o mladezi a   este takto zaradenej, kde   clovek vhupne do niecoho a ani   to nechcel - teda do lasky -   tak to je proste   romanticke...akurat pre   mna...;-) Ale vzdy to tak   byva, ze koho clovek nechce,   tak do toho sa napokon zalubi.   A tento film je toho zivym   dokazom, ze sa to stava...
MucBar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Jeden z nejlepších filmů
Deset důvodů proč t   nenávidím je jeden z   nejlepších filmů.   Post-moderní adaptace   Zkrocení zlé ženy,   okořeněná zdravým humorem   a odlehčeností. Pokaždé,   když mám velmi špatnou   náladu, pustím si právě   tento film. Je až   neuvěřitelné, jak v něm   člověk může najít...
makycc
Hodnocení:
Přidáno: 19.2.2009
Skvělá romantická komedie u   který se opravdu zasmějete a   zaspomínáte na Heatha   Ledgera, který už bohužel   není mezi námi nesmím   zapomenout ani na Julii   Stliles kterou prostě miluje.   Filmu bych nic nevytkla.
Mackgyver
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2005
Komedie pro mladé a starší   co nepoznali tu krásnou   romantiku, kterou nám film   nabízí. Ukazuje jak láska   je slepá a že člověk,   který je opravu zamilovaný   je schopen udělat opravdu   cokoliv, aby tu svoji   vysněnou získal. A to se   neobejde jak je zvykem bez   komických scének, kterých   je v tomto filmu "haba   kuk"
Pherkard
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2018
Sice teen rom kom ale trochu   netradicnejsie pojata a naozaj   mila
Miguela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2008
zrovna běží na čt 1 a   jináč je to hezký film o   tom jak sou hollky citlivý a   že když jim někdo ublíží   tak je to hodně   poznamená!!
ale i to   se dá časem odbourat   vzlášť když Ti pomůže   ledger!!ovšem pozor nesmí ji   znovu zranit...ikdyž vše   končí happy endem
je   to hezký a patří to do mé   20 nej filmů
Torision
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Hodně pohodová ač docela   průhledná teenagerovská   komedie, se sympatickým   obsazením, kde je totálně   nejlepší Larry Miller,   jakožto otec, kterej   nejspíš sežral všechno   moudro světa, taky dobrej   úměrnej příběh, kterej je   zábavnej a vyhýbá se   fekálnímu humoru. Navíc   když k tomu připočtu dobrou   hudbu vyjde mi dost cool   oddychovka na hodně   zkouknutí ! "Víš, můj   kamarád Cameron má velkej   zájem o Biancu   Stratfordovou" -   "Má bradavky s   příchutí piva nebo   co?"
jancarik
Hodnocení:
Přidáno: 14.12.2007
tento film se mi libi ale ta   sestra to je des ,bez ni ani   na krok nechtela bych mit   takovou segru, taky se mi   libilo ze ten kluk to prvni   dostal jako ukolem ji oblbovat   a nakonec se do ni opravdu   zamiloval
MySensual
Hodnocení:
Přidáno: 6.2.2004
Nezávislý film o závislých středoškolákách
Jasně,proč koukat na film o   střední škole,když jí   sami máme až nad   hlavu?!Protože tenhle film ti   ukáže,že nejsi jediný   průšvihář ve třídě a   že z člověka,kterej   nepatří zrovna mezi   oblíbence na škole,se může   vyklubat vtipnej a milej   kluk(Heath Ledger),kterej má   mnohem víc krásy než   největší manekýn a   pařič,a to tak moc že   nejprve ze sázky a později z   opravdové lásky,dokáže   zaujmout nepopulární   rebelku(Julie Stiles),která   má averzi ke klukům.Když se   k tomuhle bomba   scénáři,který je   inspirován Shakespearovou   komedií-Zkrocení zlé   ženy,přidá ještě pár   neotřelých vtípků s   trochou sarkasmu a úžasných   melodií(soundtrack stojí   zato),vznikne originální   komedie,která dokáže   zlepšit náladu!
Pepousek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2010
tento cfilm se my dost   zamlouval i kdyz ze začatku   to tak nevypadalo. nakonec   jsem byl ale dosti spokojen.   hlavně jsem ho sledoval s   partnerkou a ta byla velice   spokojena
kristyna9999
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Prosim
Prosím vás neví někdo tu   "básen" co tam   říkala v tý hodině ta   starší sestra? Jak končila   tím, že nejvíc nenávidí   to, že tě nedokáže   nenávidět? Moc díky:)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih36314minih36314Klíček ke štěstí (1992) [TV inscenace] 
Klíček ke štěstí n
minih44693minih44693Než si pro nás přijde (2007) 
The Bucket List n
minih28401minih28401Agent v sukni (2000) 
Big Momma's House n
minih20987minih20987Thelma a Louise (1991) 
Thelma and Louise n
minih36007minih36007O buchtách a milování (1986) [TV inscenace] 
O buchtách a milování n
minih89857minih89857Legenda Van Damme (2011) [TV seriál] 
Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors n
minih39229minih39229Princové jsou na draka (1980) [TV inscenace] 
Princové jsou na draka n
minih35412minih35412Pán prstenů: Návrat krále (2003) 
The Lord of the Rings: The Return of the King n
minih19118minih19118Smrt černého krále (1971) 
Smrt černého krále n
minih41761minih41761Bláznivá olympiáda (2005) 
The Ringer n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

10 důvodů, proč tě nenávidím (2009) [TV seriál]

 10 důvodů, proč tě nenávidím (2009) [TV seriál]
10 důvodů, proč tě nenávidím n
10 Things I Hate About You
Žánr: rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Gil Junger, Henry Chan, Phil Traill

(jiná verze filmu)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Margarita Strunova

Strunova Margarita

Lyle Bettger

Bettger Lyle

Andrew James McManus

McManus Andrew James

Naposled navštívené:
Margarita Strunova

Strunova Margarita

Lyle Bettger

Bettger Lyle

Andrew James McManus

McManus Andrew James