Jeden svět

Komentáře uživatele vendy13

vendy13

vendy13 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Venny Svobodová

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 47
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Mně se tento film moc   líbil.
Podle názvu   jsem si říkala:To bude   určitě blbost a nechtělo se   mi na to koukat.
Nic   méně jsem byla   překvapená.
Myslím,že oba herci:   Julia Stiles a Heath Ledger   zvládli své role skvěle,oba   herce mám moc ráda.
Juliu Stiles jsem znala   jako Kathrine Thornovou ve   filmu:Satan přichází,tam   byla skvělá a v tomto   snímku nesklamala.
Heathea Ledgera znám zase   ze snímku:Zkrocená hora,kde   předvedl skvělý výkon.
Zkrátka přikláním se k   těm,kterým se film líbí.
Angelika, markýza andělů (Angélique, marquise des anges)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2009
Angelika patří už ke   starším filmům   60.let,oceňuji herecké   výkony v hlavních úlohách   herečky Michele Mercier (   Angelika ) a herce Roberta   Hoseina ( Jofre DePeirack ).S   filmem se přenesete do   období vlády francouzského   krále Ludvíka XIV.
I   když je Angelika mnohými   lidmy zavrhována,ocení ji   lidé,kteří mají rádi   romantické filmy z   francouzského prostředí.
Bambi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Starý příběh Walta   Disneyho...tak krásný a   dojemný.Mám radši takové   Animáky,kde je vidět,že se   kreslilo rukou a nepodílel se   na tom počítač.Vždyť to   je tak krásné...
I   teď,když už jsem velká se   ráda podívám.
Pokaždé mě dojme   scéna,kdy Bambi stratí   maminku...Utíká,pak je   šťastný,že vyvázl,hledá   svou maminku a už ji nemůže   přivolat,najít ji...pak   uvidí svého otce,který mu   řekne větu: ,,Tvoje maminka   se už nikdy nevrátí´´-Tak   to vždycky bodne u   srdíčka.
Bambi má   ale své přátele:   kurážného zajíce Dupíka a   roztomilého,věčně   ospalého tchoře Kvítka   :-)
Společně s němi   vyrůstá a společně se i   jako dospělí zamilují.
Bambi potká svojí   kamarádku z dětství:   Fili,do ní se zamiluje a   zůstane s ní.
Bambi 2 (Bambi II)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Tak tady na filmu Bambi 2   (pokračování   nejkrásnějšího Disneyho   filmu) je opravdu vidět,že   je novodobí.Jednička byla   natočena o 64let dříve.To   je moc dlouhá doba a i když   tady je lepší ostrost a   barevnost obrazu,tak už to   není ono.
Dvojka je   jen o tom,co Bambi   dělal,když maminka   zemřela,jak žil s otcem.V   jedničce maminka   zemřela,bambi odešel s otcem   a pak byl dospělý.A my   nevěděli jak to s ním bylo   po maminčině smrti,to ale   není tak důležité,ale   přesto se to natočilo o   64let později.
Děj je   opravdu chudý...velká   škoda,opravdu moc   velká...Jednička byla   mistrovské dílo a to dvojka   nikdy nebude...
Beethoven 2 (Beethoven's 2nd)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2011
Beethowen-hvězda mého dětství
Beethowen je jednoznačně   komedie.A první díl se   tvůrcům náramně povedl a   díl druhý byl ještě   lepší!Příběh bernardýna   Beethowena je pro děti   lepší než jakýkoliv   český dětský   film!Příběhy   zvířátek-pejsků totiž   děti více zaujmou než   ,,tupé´´ příběhy   trapných dětí z   vesnice.,,dvojka´´je super   bavící komedie,u které se   zasmějí i dospělí,vřele   doporučuju!
Bony a klid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Film režiséra Víta Olmera   vrací staré a už   zapomenuté vekslácké   časy,kdy veksláci stáli   před Tuzexem a nabizeli   Bony.
Slavná věta z   filmu: ,,Nechceš bony?Ňáký   bony?´´provází některé   herce,kteří hráli hlavní   role tato věta   dodnes,například herce Jana   Potměšila,který hrál tehdy   hl.roli Martina z Mladé   Boleslavy.
Režisér se   rozhodl natočit v roce 2010   pokračování filmu s   názvem: Bony a klid 2,ale   film byl už jednou   odložen,tak doufejme,že se   podaří natočit.Hlavní role   by měli hercům zůstat   stejné: Jan Potměšil v roli   Martina,Roman Skamene v roli   veksláka Bínyho a Veronika   Jeníková v roli Evy.
Co žere Gilberta Grapea? (What's Eating Gilbert Grape)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Název odrazoval...
Co žere Gilberta Grapea? Co   si pod tím názvem máme asi   představit?Rozhodně ne   Jonnyho Deppa v roli mladého   muže a jeho mladšího   (bohužel hendicepovaného)   bratra,kterého skvěle   zahrál oblíbený mladičký   herec Leonardo DiCaprio.Film   má svůj vtip,své napětí a   originální děj mu   nemůžeme odepřít.Postavy   skvěle   propracované--zvlášť matka   čtyř dětí Bonnie.Filmu   nemůžu nic vytknout,ráda se   na něj často dívám a   zaujme snad všechny   kategorie.
Damien - Omen II. (Damien: Omen II.)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Vskutku velmi pěkné   dílko,jako pokračování   slavné jedničky se   povedlo.nevyšplhalo už na   takový vrchol,ale scény jsou   stále dramatické a   napínavé.Opět doplňuje   hudba Jerryho Goldsmitha   stejně jako v jedničce,což   je základ.Režisér Don   Taylor si s dějem pohrál a   navazuje na jedničku   režiséra Richarda   Donnera.Můžu film   doporučit,není zde   prolévána krev,což je   určitě dobře.Řadí se   spíš mezi Psycho/Thriler.
Druhá nebo první (Stepmom)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Musím souhlasit s tím,co už   je tu psáno.
Já jsem   tento snímek viděla v TV   nedávno a velice se mi   líbil.Děj není   kýčovitý,a na snímek se   dá dívat neustále.Jak už   zde říkala Hortensie,postava   Isabel (Julia Roberts) je zde   opravdu moc sympatická jako   fotografka.Do poloviny filmu   je malou Anne nenáviděna.Až   na ní začne hledat to   dobré,situace se   změní.Vlastně Isabel by   mohla být její starší   sestra.
Během děje se   maminka dozvídá,že umírá   na rakovinu,to jí velice   změní.
Líbilo se   mi,že filmaři neskazili   příběh tím,že neukázali   matčinu smrt.Film končí   Vánocemi,kde obě děti Anne   a Ben dostávají od matky   skvělý dárek pro každého   jeden.Ben kouzelnický   plášť,na kterém jsou   fotografie jeho a maminky.Anne   dostane deku též s   fotografiemi.
Film   končí vyfotografováním   celé rodiny.
F.L. Věk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2009
F.L.Věk je překrásný   Československý seriál z   roku 1970,oceňuji krásnou   úvodní znělku od Jiřího   Srnky,skvělé herecké   obsazení,ve kterém   zazářilo 180 známých   herců,oceňuji také pana   režiséra Františka   Filipa,který tento 13.dílný   seriál stvárnil a   připomněl v něm zapomenuté   pojmy: lásku,statečnost a   především také lásku k   vlasti.
Seriál   natočil podle knižní   předlohy spisovatele Aloise   Jiráska,který se pro knihu   inspiroval životem vlastence   Františka Ladislava   Heka,který se narodil roku   1769,žil v Dobrušce,kde   můžeme ještě dnes vidět a   navštívit jeho rodný   dům,na náměstí F.L.Věka   je dokonce jeho socha.
V hlavní úloze F.L.Věka   se vám představí Radoslav   Brzobohatý.
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2011
ve 3D
V kině jsem byla na 3D   ,takže můžu s chladnou   hlavou hodnotit a né jako   jistí jedinci,nebo spíš   jedinec,který hodnotí jen   podle toho,že je film   novodobý!Děj byl hodně   zajímavý a každopádně   napínavý až dokonce!!!Po   scéně,kde Harry   zemřel,nikdo nevěděl,co se   bude dít dál s   Bradavicemi,žáky   Bradavic,apod. Mysleli jsme   si,že všichni nakonec   zemřou a tím Harry Potter   skončí!Ale...omyl!!!Konečn?   ? scéna dokonce   DOJEMNÁ!Zážitek z   kina-krásný!Stálo to za to   a stálo by za to jít ještě   jednou!..Efekty byly hodně   dobré,chvílemi až   horrorové.Je opravdu za co   chválit.
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2014
Kdo by ho nemiloval ?
Hříšný tanec - jemný   " romanťák "   ,který pojednává o letní   lásce a tanci. Ať už je   příběh jakkoliv   předvídatelný, tady platí   pravidlo " V   jednoduchosti je krása.   " Film znám už od   dětství a do dnes mi   vykouzlí úsměv. Ať už za   to může sympatie herců,   příjemná hudba nebo   krásné tance, film zůstane   v srdci napořád. Dávám   nejvyšší hodnocení a   myslím , že opravdu   oprávněně.
Chlapci a chlapi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Seriál režiséra Evžena   Sokolovského si zaslouží   velkou pochvalu od úvodní   znělky až po herecké   obsazení.
Na tento   seriál se určitě rádi   podívají naši tátové a   dědečci,kteří na vojně   byli a zavzpomínají na   ni.
Spoustu lidských   osudů jsou zapleteny v tomto   seriálu,jedná se o páry,ale   také o šikanu Ctibora.
Kamarádi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Souhlasím s   ostatními:Seriál je   nádherný,jednoduchý,dětsk?   ?,myslím,že nemám co mu   vyčíst.Někomu tento seriál   připadá jako seriál o   ničem,ale tady jde o   přátelství a líbilo se   mi,že mezi sebe ti 3 kluci   :Váleček,Honza a Ferda   přibrali ještě dívku   Gábinu.
Co se týče   dílů,tak nejvíc se mi   líbil ten poslední,kdy   kamarádi jdou bruslit a   chytí zloděje,který ukradl   peněženku.
Moc hezké   vidět malého Marka   Ebena,nebo Antonína   Navrátila :o) Staré časy se   už nevrátí,ale tento   seriál nám je bude stále   připomínat.
Kamarádi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Pokračování milého   seriálu,kdy kamarádi byli   ještě malí.V tomto   pokračování už   dospívají,je jim 16let a   bohužel jeden kamarád nás   opustil,Ferda.Takže kamarádi   vzdychají po jeho   odjezdu,protože jim Ferda   nepíše.Gábina jde do   tanečních,kluci se vypraví   za ní.Už nemůž pochválit   tak jako první sérii,tady   není to kamarádství tak   osvěžující.
Zřejmě ději opravdu   chyběl Ferda.
Kráska a ošklivka (The Hottie and the Nottie)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Velice pěkné,musím   souhlasit.
No,musím   přiznat,že o novodobých   snímcích vím své,ale   tenhle film mě rozhodně   nezklamal.
Paris Hilton   taky nemusím,ale zde mi   vůbec nevadila,asi proto,že   držela se svou bohužel   ošklivou kamarádkou June.
Velice sympatický byl   Nate.
Film končí   vskutku jako pohádka.
-Nádhera.
June   byla při proměně ještě na   konec hezčí než   Christbell,to jsem koukala.
Lady a Tramp (Lady and the Tramp)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Ano...tak tohle je   další...jedna z   nejkrásnějších pohádek ze   sbírky Disneyho.
Krásná,milá a něžná   fenka Lady a   odvážný,gentlemanský,pouli   ční voříšek Tramp.
Jejich příhody a láska   mezi nimi...opět dojemné.
Děj krásný a   milý,něžný a   půvabný,působivý a   dojemný.
Opět se   ráda dívám,i když už na   to nemám věk,pořád stejně   působivé.Co více dodat k   těm dvěma hlavním a tak   odlišným hrdinům tohoto   slavného filmu z roku 1955...
Lady a Tramp II - Scampova dobrodružství (Lady and Tramp II: Scamp's Adventure)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Tak to ne...opět se pokusili   o pokračování stejně jako   u Bambiho...ovšem opět se   nepovedlo.
Děj je   hodně podobný   jedničce,ovšem už není tak   půvabný a milý.Už tu i   vidíme novodobost a   počítače...jednička je   krásně ručně malovaná a   rozhodně to působí líp.
Scamp je ještě   štěně...zamiluje se (což   je sice pěkné,ale měli ho   spíš dát jako   dospělého,tak jako vyrostla   v jedničce Lady)
Do   děje se zaplétá i banda   pouličních psů,ty bych   spíše vynechala,berou tomu   filmu něžnost...je to   zkrátka moc škoda.
Líbáš jako Bůh
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2010
Tento film se mi velmi   líbil.
Trochu mi   připadal jako kdyby byl   natočen v 80.lech,děj byl   velice dobře zpracován a   vůbec jsem se u tohohle filmu   nenudila.Byl skvěle herecky   obsazen,líbilo se mi,že   tento snímek byl určen   spíš pro starší   generaci,ale pobaví i   mladší.
Lidice
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Film,který se 100% povedl!!!
Lidice,
snad první   český film,který mi   vstoupil do hlavy a prodral se   do srdce.

Jsem   velice ráda,že jsem na   Lidice do kina zašla až   poté,co jsme byli se školou   na dějepisné exkurzi,kde mě   vše doslova uchvátilo.Nejen   památník popravených   mužů,sochy 88dětí,dveře   kostela (jedinné,co z něj   zbylo),ale také se mi líbilo   multimediálně vybavené   muzeum,kde Vám pustí   krátký film.Poté Vás   odvedou do expozice,kde si   můžete prohlédnout   fotografie všech Lidických   obyvatelů,dokument s   Lidickými ženami,poslechnout   hudbu jenž Vám pohne   žlučí,dopisy Lidických   dětí,...a tak dále,a tak   dále...veliký zážitek.

Na film jsem se   proto moc těšila,protože   jsem věděla,že jeho tvůrci   určitě nezkazí toto mnou   očekávané dílo.Musím   říct,že jsem byla filmem   tak unešená,že dokonce   pohnul s mojí   psychikou.Polovina filmu se   dá bezpečně zvládnout v   klidu.Od chvíle,kde je   vyslíchán mladý muž (ted   jsem zapomněla jméno) a   mladá dívčina Anička,se to   zvládnout nedá.(A to byli v   kině dvě těhotné ženy,to   jsem nemohla uvěřit jak na   něco tak velice psychického   můžou jít)Pak už jde ve   filmu akce za akcí až do   úplného   konce.PSYCHIKA,PSYCHIKA,PSYCHI   KA!!!Ale děkuju tvůrcům   českého filmu,panu   režiséru a německým a   také našim hercům,že   Lidice byli opravdu Lidice!
Máj
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Tento novodobý snímek na   motivy knihy (Poezie) Karla   Hynka Máchy podle mého   názoru byl velice   povedený.Velmi dobře   vystiženo období,ve kterém   se děj nachází.Byla   zachována původní myšlenka   díla.
Filmové   zpracování Poezie je velmi   těžké na nahrání a   režiséru Brabcovi se to   náramně vydařilo.
Povedlo se mu vtěsnat do   děje postavu kata (Jan   Tříska),který i když nebyl   v původní poezii,byl pro   tento děj velmi   důležitý,stál na rozhraní   života a smrti.Jan Tříska   tuto roli stvárnil velice   bravurně a myslím,že se mu   opravdu povedlo stotožnit se   s touto postavou.
I   přes kritiku dnešních   diváků jsem byla se snímkem   velmi spokojená,čekala jsem   slabší výkon.Byla jsem ale   mile překvapena.
Medvědí bratři (Brother Bear)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Musím se přidat k ostatním   komentářům.
Je to   nádherný příběh,tak   dojemný děj se u tolika   filmů nenajde,u Animovaných   většinou ano.
Já   osobně tyto příběhy mám   hrozně ráda.Víte jeden   medvědí bručoun a malý   ukecaný medvídek...tak tohle   téma mám vskutku velmi   ráda.
pro malé děti   je to úžasné,krásná   pohádka.Pro větší děti   slouží k zamyšlení.
Tvůrcům se to   mimořádně povedlo.Co více   dodat...snad jeden z   nejlepších Animovaných   filmů.
Modrá laguna (The Blue Lagoon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Musím naprosto souhlasit s   petra.barbie Film byl pro mě   jako pro malou holčičku   krásný.Tajemný příběh   dvou lidí,kteří stroskotali   na pustém ostrově,který   skrýval spoustu krás.Když   Peddy - námořník zemře a   oni se ocitnou sami na   ostrově,musí si sami poradit   a postarat se o sebe.Když   vzplane čistá láska,Em   porodí dítě a oba se stanou   rodiči.Malého peddyho ( jak   jej pojmenovali)   vychovávají,učí jej   plavat.Když Em zatouží   vidět druhou polovinu   ostrova,kde žili s   námořníkem Peddym,malý   Peddy si sám nasbírá   jedovaté bobule.Tím se osud   naplní a změní životy   všem,mladí lidé umírají a   jejich dítě....(viz.Návrat   do Modré laguny)
Na vlásku (Tangled)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Locika aneb Na vlásku
,,Na vlásku´´ mi bylo   doporučeno od známé,která   mi pohádku vyprávěla o čem   zhruba je.Vzpomněla jsem   si,že když jsem byla   dítě,máma mi četla tuto   pohádku,jmenuje se Locika.

Dějem jsem byla   unešená a zároveň jsem   byla zvědavá,jestly se tahle   pohádka vydařila v   animovaném podání.Musím   říct,že mě příjemně   překvapila,protože jsem   pohádkou byla unešená od   začátku do konce.

Je to napínavý ,   dobrodružný příběh , ve   kterém je vtip,napětí a   vše co má mít správný   animovaný film nejen pro   děti,ale i pro dospělé.

Na konci mě ten   film dostal.Ale jak to má   být v pohádkách-skončilo   vše dobře.

Nádherná podívaná,na   kterou se můžu dívat   každý den a neomrzí   mě.Opravdu se povedla a   nemáme jí co vytknout!
Návrat do Modré laguny (Return to the Blue Lagoon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Jemný filmek
Pro někoho je tento film   hloupoučké spracování   dlouhého románu.Ale pro mě   je to něco skutečně   nádherného.Krásný   film,opravdu s krásnými   herci.Dokonalý český   dabing,krásná exotická   příroda,to je něco tak   nádherného a ta čistá   láska ...film je po téhle   stránce nepřekonatelný,snad   jen jedničkou =)
Někdo to rád horké (Some Like It Hot)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Skvělá americká stará   komedie,která díky svému   ději a skvělému obsazení   nikdy nezestárne.V hlavních   rolích se vám představí   herečka Merlin Monroe,Jack   Lemmon a Tony Curtis.Děj je   skvěle promyšlen a zábavně   sformulován,tak aby diváky   bavil od začátku do konce.
Omen IV: Procitnutí / Přichází Satan - Procitnutí (Omen IV: The Awakening)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Snímek Omen 4:Procitnutí už   moc nezařazuji k Trilogii The   Omen,i když v tomto čtvrtém   díle vládne Damienova dcera   Delia (Asia Vieira).Ale opět   děj nezklamal,i když není   příliš   složitý.Dramatické scény   opět doplňuje hudba Jerryho   Goldsmitha,ale nyní není   nová,ale z předešlých   dílů vypůjčená.Zazní   song z The Omen (prvního   dílu) a z The Omen 3   (třetího dílu).Delia je   mnohem uzavřenější než   Damien,tajemnější.K Delii   už nebyly natočeny už   další díly,nemá smrtelný   konec tak jako Damien a mimo   to ještě dá život novému   Antikristu Alexandrovi.
Pěnička a Paraplíčko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Dílko Pěnička a   Paraplíčko je vskutku moc   pěkně natočené.V hl.roli   Pěničky se vám představil   herec Radoslav Brzobohatý   (musím říct,že v této   roli zazářil),tam je   krásně vidět to,čeho já   si nesmírně ve filmech   vážím a to je: Pochopit   toho darebáka.Tam na konci   právě toho Pěničku   pochopil komisař   Vacátko.Pěnička byl přece   taky člověk,měl duši a   srdce...Tam jde právě o   to,toho člověka pochopit.
Jinak se mi na filmu   velice líbila hudba,ta byla   krásná.A děj za první   republiky,kdy se ještě lidi   oblékaly jinak,chovali se k   sobě jinak...Teď už to tak   bohužel není a nikdy nebude.
Pí a jeho život (Life of Pi)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.4.2013
Pí a jeho život
Snímek Pí a jeho život -   zprvu chci vyjádřit to , co   ve filmu stálo za to . -   KAMERA, STŘIH, EFEKTY ... a   tím to končí ! Ta horší a   důležitější část filmu   je NUDNÝ NÁMĚT, PITOMÝ   SCÉNÁŘ, HERCI , NA KTERÉ   SE NEDÁ DÍVAT . Musím   podotknout ,že snímek má   velice zajímavý trailer,   takže Vás donutí , udělat   si o snímku vlastní   představu, jistá   očekávání,... jenže potom   vidíte film, který ve Vás   vyvolá jen nudu. Moji známý   v kině dokonce usínali . Od   režiséra Anga Lee jsem   čekala více. Ale bohužel   ... Snímek je jeden z   nejhorších z roku 2012.
Poslední střetnutí (Omen III: The Final Conflict)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Poslední střetnutí patří   do Trilogie The Omen,natočil   ho v roce 1981 režisér   Graham Baker.Do hlavní role   32letého Damiena Thorna   obsadil herce Sama   Neilla,který se s rolí   skvěle vžil,opět oceňuji   hudbe Jerryho Goldsmithe.
Děj už Damiena   trošičku opouští a   zaměřuje se spíše na   politiku a mnichy,kterým se   do rukou dostanou dýky z   Meggada,které se našli v   Thornově muzeu.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10