Jeden svět

Komentáře uživatele MucBar

MucBar

MucBar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 22
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Jeden z nejlepších filmů
Deset důvodů proč t   nenávidím je jeden z   nejlepších filmů.   Post-moderní adaptace   Zkrocení zlé ženy,   okořeněná zdravým humorem   a odlehčeností. Pokaždé,   když mám velmi špatnou   náladu, pustím si právě   tento film. Je až   neuvěřitelné, jak v něm   člověk může najít...
Auta (Cars)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Neměl by chybět!
Auto to je animovaná pecka   roku 2005 a animáků vůbec.   Navštěvovaností hravě   trumfla i Za plotem (a to se   mi i tento filmeček moc   líbí). Auta mají nápad,   mají šmrnc a vtip. Neměla   by chybět v žádné   filmotáce (alespoň né té   dětské)! I když filmečků   o proměně hrdiny je   nezpočet, auta jsou jistým   způsobem originál ;)
Cesta vzhůru (Higher Ground)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Jeden z lepších
Higher ground, neboli Cesta   vzhůru je bezpochyby jeden z   lepších seriálů, který   vás přivede do zařízení   jménem Horizont. Seriál je   zaměřen na skupinu mladých   lidí, kteří mají   především psychycké   potíže. Fakt je, že pravý   Horizon (ve kterém zdřejmě   brali tvůrci seriálu   inspiraci)byl v reálu   založen v osdesátých letech   Peterem Maffayem a jeho   přáteli, jako charitativní   organizace na pomoc dětem v   nouzi, není zase až tak   luxusní, jako   zařízení/škola v seriálu;   nicméně svůj účel   obstojně plní i dnes. Sám   Peter Maffaye tvrdí:   "Děti by měli zůstat   dětmi." Podobná   zařízení jako je toto,   mají bezpochyby zásluhu na   zachování několika   lidských životů.
Na   tento seriál se vždycky   ráda podívám. Věřím, že   hlavní postavy jsou   vykresleny podle reálných   lidí. Každý z nás má   nějakého   "kostlivce" ve   skříni...a čas od času je   třeba uklidit...
Dohola (Blow Dry)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Hezká podívaná
Účesy, které berou dech.   Někdy až nevěřím, že by   to na hlavě   drželo...pobavilo mě i   bizardní trénování   barvení vlasů...Kdo viděl   pochopí, kdo ne - je na   čase, aby jste si udělali   pohodový večer. :)
Equilibrium
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Bere dech!
A to doslova. Jeden z velmi   precizně natočených a   rozpracovaných filmů, který   rozhodně stojí za to vidět!
Gumídci (Adventures of the Gummi Bears)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Ano, Vaše mrzutosti...
Tak tuhle větu asi nikdy   nezapomenu. Mimo hopsinkové   šťávy a roztomilých   medvídků, jsem si oblíbila   i Knížete Ignora a úplně   nejvíce jeho malého poskoka   Stoupu. Z Gumídků mám   nejraději Barču, nejen   proto, že máme stejné   jméno :)Gumídci, Kačeři,   Šmoulové, RR, Mája,   Starostlivý medvídci a   Šťastný Luke, to jsou   postavy mého dětství...
H2O: Stačí přidat vodu (H2O: Just Add Water)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Realizovaný sen
Seriál o kouzlu, které by si   přála nejedna mladá dívka.   I já jsem si jako malá   často představovala že jsem   mořskou panou, než jsem se   začala oceánem zabývat.   Souhlasím s tím, že oceán   skrývá mnohá tajemství,   avšak díky tajemným bílým   žralokům se bojím volného   moře.
H2O je pěkně   točení seriál, u kterého   se rozhodně nebudete nudit,   jelikož je nejen seriálem,   ale i příběhem, který má   šmrnc, humor, kreativitu a   tajemství. :)
Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Taneček jinak
Trochu mě mrzí název tohoto   filmu. Kdyby dostal pouze   druhou část titulu, možná   by sklidit neuvěřitelný   úspěch. Jenže - tento   snímek se s prvním dílem   nedá srovnávat. Jednička i   nadále zůstává jedničkou.   Přesto se mi film líbí,   jelikož mám taneční filmy   líbí; obsahují vášen, bez   které se nedá žít...
Kluci a holky (Boys and Girls)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Relaxační komedie
Kluci a holky je filmeček   určený pro dlouhé večery,   když už opravdu nevíte, na   co se podívat. Děj je v   celku běžný a místy jsou   hodně nadsazené dialogy,   což dílku moc nepřidává   na zajímavosti. Celý film   tak zachraňuje úsměv sexy   Freddieho v pěkně   vydařeném tanečku s Claire   Forlani. Trošku mi vadilo,   že je znát, kdo je z páru   ten starší, nicméně   nezpochybňuji že to Claire   (alias Jeniffer) ve filmu   sluší.
Občas si film   se svým oblíbeným hercem   pustím, avšak znám lepší   filmy, kde si vedl mnohem   lépe. :)
Kriminálka Miami (CSI: Miami)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Inteligentní zábava
Kriminálka Miami patří   rozhodně k   "chytřejším"   kriminálkám. Bláznivě se   tam nehoní za pachatelem v   obroské rychlosti, ale k   pachateli vede věda a   chladné uvažování. Když   jsem tento seriál viděla   prvně, nadchl mě podobně   jako Sběratelé kostí na   Primě, akorát ho dávají   podstatně dříve.
Detektiv Horatio Caine v   podání Davida Carusa se Vám   za krátkou dobu vryje do   paměti a tuto postavu si   snadno oblíbíte, stejně   jako dvojci vědecky   zaměřených vyšetřovatelů   Calleigh Doquesne (Emily   Procter) a Rayena   Wolfa(Johnathan Tago). Pro mě   je tato krimi nejen relax,ale   i inteligentní televizní   zábava.
Legenda o Zorrovi (The Legend of Zorro)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Pěkná podívaná
Film se mi líbí nejen kvůli   hlavním hrdinům, ale i díky   zpracování. V jedničce sice   bylo víc vášně, akce a tak   dále, ale ani tady nechybí   pohyb a efekt. Pokračování   většinou bývají méně   zdařilá než první díly,   které zasadí určitá   očekávání a přináší   něco nového. Faktem však   zůstává, že Legenda o   Zorrovi stojí za podívanou.   :)
Moje tlustá řecká svatba (My Big Fat Greek Wedding)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Můj mozek se zastavil...
To je bezpochyby jedna z vět,   která mi málem strhla   bránici;Tento film mě vždy   hodně pobavý, ačkoliv je   fakt že zápletka děje není   moc originální (tím se   také film řadí mezi   romantické komedie), avšak   je to jeden z nejlepších   filmů roku 2002. Opravdu si   jej ráda pustím, protože se   vždycky nasměji u vtipných   hlášek a situací, které   ovšem střídá ukázka   starých tradic řeckých   rodin (které rozhodně k   smíchu nejsou)...ale i tady   je vidět, že láska hory   přenáší :)
Pátý element (Le cinquième élément)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Pecka!
Určitě jeden z velmi   povedených filmů! Barvitý,   akční, originální a   hlavně s příběhem! Film se   mi moc líbil a i když jsem   Millu viděla i v Resident   Evilu, tady je lepší. Bruce   je herec, který jako jeden z   mála umí hrát. Efekty a   strhující perfektní hudba   mi dává dojmu, že všechny   scény do filmu zapadají jako   puzzle a nic tu není navíc.   Zkrátka nebudete se nenudit   :)
Poslední tanec (One Last Dance)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2009
S jiskrou naděje
Taneční trojce, která se   vlivem přílišné   pedantnosti lektora rozpadle,   se setkává znovu po smrti   ředitele taneční školy;   právě té lidské duše,   která jim nenávratně   změnila životy; aby   zatančili svou první a   poslední premiéru svého   nezapomenutého tance. Krok za   krokem si znovu vzpomnají,   znovu se poznávají a   odkrývají silná tajemství,   která je provázela celé   dlouhé roky. Znovu objevená   srdce, výborní herci a   hlavně prvotřídní   tanečníci, Vám zatančí   tanec svého života.
Riddick: Kronika temna (The Chronicles of Riddick)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Boj síly a mágů
Riddick a jeho příběh je   určen nejen fandům fantasy.   Je pravda, že tomu, kdo   neviděl díl první:   Černo-černou tmu, na který   Kronika temna volně navazuje,   nemá příběh kompletní a   často takového diváka   nudí. Já si však tento film   užívám, jak po stránce   vizuální (Vin patří mezi   mé oblíbené star :D ), ale   i po stránce dějové (díky   zajímavému příběhu). Je   fakt, že film sází hlavně   na efekt, ale řekla bych, že   právě efekty propůjčují   fantasy a sci-fi   nezaměnitelnou magičnost.  
Boj choré síly a   čar (s ojedinělou   elegancí)je svým způsobem   zárukou, že je na co se   dívat.
Rychlá rota (Chip 'n Dale Rescue Rangers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Lék proti nemoci
Spolu se šmoulama a kačery   mě opět postaví na nohy :)   Jako malá jsem tyhle seriály   milovala. Dneska se na ně   dívám kyž mám zápal plic   a jsem skoro měsíc doma...co   člověka vyléčí líp, než   správně procvičená   bránice...
Sběratelé kostí (Bones)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Skvělý seriál pro přemýšlivé lidi
Sběratelé kostí je   seriálem pro lidi, kteří   mají rádi akci, vědu,   inteligenci a fakta. Od   prvního díl jsem jej začala   pravidelně sledovat. Možná   i proto, že je mi   Dr.Brennanová (Emily   Deschanel)něčím blízká a   detektiv Selley Booth (David   Boreanaz) prostě   neodolatelný.
Oblíbila jsem si i   Angelu, dokonalost   portrétování a používané   technologie opravdu obdivuji.   Pokaždé si pokládám   otázku, zda taková   technologie opravdu   existuje..Celý   vyšetřovací, seriálový   tým spolu perfektně   spolupracuje a je možné   sledovat cestu řešení   případu. "Přemýšlí   u své práce!" Na druhou   stranu vidíme, že i   vyšetřovatelé mohou dělat   chyby, které lze napravit,   pokud se o to člověk   snaží. Škoda, že takových   schopných vyšetřovatelů   není víc.
Šílenci na prknech (Out Cold)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Parádní ;)
Parádní komedie o tom, co   všechno se může během pár   dní stát na bílé Býčí   hoře, když se parta   mladých, nespoutaných lidí   pustí do boje za svůj domov.   Nechybí srdíčková láska,   komediální prvky a parádní   jízda na sněhu! Rozhodně   filmeček, u kterého   pocítíte bránici ;)
Šmoulové (The Smurfs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Gargamel nemá rád šmouly...
Tak borůvkové mužíčky   mám ráda už léta. Jednu   dobu jsem vlastnila i nálepky   a optisky. Byly na dveřích   od koupelny, klávesnici,   monitoru, stole,   skříni...šmoulíci byli   všude. Můj Taťka konečně   našel přezdívku šitou na   míru...jahody se staly   posedlostí. Komu šmoulové   nezměnili život (podobně   jako Gumídci méďové, nebo   Mája), asi nikdy nebyl malý!
Ti druzí (The Others; Los otros)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Zauzlit=rozuzlit
Snímek, který mě úplně   poprvé překvapil svým   rozuzlením. Z prvopočátku   si myslíte, že noví   nájemníci bojují s duchy,   přičemž duchové jsou oni   sami. Pochopení je tím   nejděsivějším momentem.   Smyčka, která stahuje, až   téměř nemůžete popadnout   dech...
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.11.2012
Moc digitálního světa
Od chvíle, co jsem zavřela   poslední knihu TW ságy, jsem   se těšila na film.   Pokládala jsem si otázky,   jak scénárista vyřeší   některé komplikované   momenty knihy.
Trochu   mě mrzí, že některé   části příběhu z knihy na   plátně úplně chybí, ale   to už by měl konec víc než   jen dvě části.   Neuvěřitelně moc mě   zklamalo digitální   mimino...udělalo se mi z toho   až mdlo, když si vezmu,   kolik má TWS fanoušků a   kolik film stál! Mimino mohlo   být o mnoho lepší, ne-li   opravdové!Chvilku hledat by v   tomto případě stálo za   to.
Celkem vzato jsem s   filmem spokojená a kino jsem   si užila.
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Pěkná práce
Film se mi moc líbil. Já i   má sestra a kamarádka jsme   odcházely s příjemnými   dojmy. Je fakt, že kniha je   spíš o vztahu a citech, než   o upírech jako takových; ale   film je natočen precizně a   pěkně. Trochu mě zamrzelo,   že natáčecí společnost se   rozhodla vyměnit režiséra.   To, jestli byl tah špatný,   nebo dobrý budeme moci   porovnat až s následujícím   dílem, který přijde v roce   2010.

TV Program

ČT1 - Svatební cesta do Jiljí (1983)...

15:50 - 17:15

49 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Jeruzalém, město vášní a naděj...

16:30 - 17:25

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Dovolená s Andělem (1952)

14:50 - 16:40

109 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Nebojsa (1988)

16:05 - 17:55

34 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190389
Osobností: 697537
Fotografií: 763185
Plakátů: 375866
Obsahů a biografií: 178014
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10