Zari
ohodnotit

Pravdivé lži

True Lies

Další název:
True Lies - Wahre Lügen
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
142 minut
Premiéra v ČR:
6.10.1994
„Vést dvojí život není snadné ani pro Arnolda Schwarzeneggera. Ostatně, uvidíte sami v nové akční komedii.“

Komentáře k filmu Pravdivé lži

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Skvělý snímek který   nenudí, má skvělý akční   náboj ,ve stylu Jamese Bonda.   Arnold který celý život   tají před rodinou své   pravé zaměstnání a jeho   nejbližší si myslí že je   nudný PC poradce.Manželka   nakonec zjistí že se vdala   za "RAMBA"
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2009
velmi slušné akční dílko   velmi dobře je i obsazeno   film
je plní   akční scén a efekty jsou   skvělé
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Když se na jednom filmovém   projektu sejde Arnold   Schwarzenegger s Jamesem   Cameronem, tak hodnocení   nemůže být menší naž 10.   Je tomu tak u obou   Terminátorů a tenhle film   není vyjímkou. Svým   pojetím pochoputelně   vybočuje ze společné tvorby   obou mužů, neboť v   případě Pravdivých lží   jde o výbornou akční   komedii, ale dokázali, že i   tenhle žánr dokážou   zvládnout na 1*! Arnold svým   monotónním výrazem   tentokrát i trochu šetřil a   sem tam se i zasmál nebo   pořádně nasral. Je to   výborná podívaná, ať už   si Arnoldovi odpůrci myslejí   co chtějí. Já na jeho   filmech vyrůstal a nedam na   ně dopustit.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Perfektní akční scény, s   výbornými triky. Velmi   zajímavý a hodně napínavý   děj filmu s kvalitními   herci.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Tohle mě opravdu moc bavilo.   Podle mě je to taková   vtipná akční komedie a to   mě baví. Arnolda fakt   nemusim, ale v tomhle filmu   byl dobrej. A Jamie Lee Curtis   se mi tu hodně líbila.   Dobrej film
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Další velmi povedená   komedie s Arnoldem   Schwarzeneggerem.
Je to   taková parodie na   bondovky.Snad by nemusely být   tolik viděť obličeje   kaskadérů,kteří zaskakují   za Arnieho ve velmi   nebezpečných scénách,ale   jinak supr film.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Velmi povedená špionážní   komedie. Arnoldovi v roli   tajného agenta to velmi   seklo, každá scéna byla   nabitá napětím a humorem.   Budete se bavit od začátku   do konce.
Technotronic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2008
Zvláštny agent Harry Tasker   (Arnold Schwarzenegger) vedie   dvojaký život. Plynule   rozpráva šiestimi jazykmi,   je dobre vycvičený v   kontrašpionáži a pracuje   ako medzinárodný špi=on pre   vládnu organizáciu   najvyššieho utajenia, ale   jeho žena Helen (Jamie Lee   Curtis) už pätnásť rokov   verí, že má za muža   obyčajného nudného   obchodníka s počítačmi.
Harry má všetky   schopnosti, prostriedky a   odvahu chrániť svoju   krajinu...
Dokáže   však ochrániť svoje   manželstvo?
SvoKar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2011
"Vzala jsem si Ramba!"
Pro mě po Predatorovi druhá   nejlepší Arnoldovka spolu s   Komandem.
Výborná   akce, excelentní triky, ne   zcela tradiční příběh,   občasný humor...
Zejména B. Paxton si svou   roli určitě   "užil"; Helen mohla   hrát trochu hezčí herečka,   ale postavu má dobrou; T.   Carrere jsou šaty v hrudníku   dost volné (z jiných filmů   je známo, že moc obdařená   není).
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.10.2016
Snímek je americkým remakem   francouzského filmu   ´Podtrženo, sečteno!´.   Hlavním pojítkem obou filmů   by se dala označit scéna s   padající a střílející   střelnou zbraní po schodech.   James Cameron se k námětu   postavil jako vždy čelem a   natočil vkusnou akční   komedii se všemi atributy   svého žánru. Už na   začátku nijak nepřekvapí   parodie na Jamese Bonda. Film   tentokrát netáhne jen Arnold   Schwarzenegger, jak bývá   zvykem, ale neméně zdatně   mu tu sekunduje Jamie Lee   Curtis. A funguje to. Akční   scény tají dech a baví   zároveň. Po snímku   ´Poslední akční hrdina´   se tak jedná o Arnoldovu   další parodii, avšak v   daleko tvrdším kabátě.   Nikdo by to tak efektně   nenatočili jako sám Cameron.   Vize je tu vskutku dokonalá.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Akční povedený film od   Camerona se skvělím   obsazením Arnold jako tajny   agent , který manželce v   podání Jamie Lee Curtis lže   každý den. Akčních scén i   vtipných hlášek je k   vidění hodně.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Výborná akční komedie se   skvělým Arniem a Jamie Lee   Curtisovou. Skvělé hlášky   (vzala jsem si Ramba),   komediální situace   (striptýz byl dokonalej) a   vyborný akční scény   (hlavně scéna na mostě je   nezapomenutelná). James   Cameron opět předvedl, že   je maximální perfekcionista   a naserviroval nám dokonalou   zábavu. Po Terminátorovi 2 a   Predátorovi nejlepší   Arnoldův film.
Mlapiska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Akční nabušení svalovci a   superhrdinové jako je Arnold   mě zrovna dvakrát   nevzrušujou, přesto si tento   film nenechám téměř nikdy   ujít.
Proč? Snad   nikde totiž nejsou akční   scény představovány s tak   výrazně vtipnou nadsázkou.   Přitom film postrádá ujetou   debilitu a trapně nevkusnou   ztřeštěnost mnohých   přehnaných parodií. Velice   mě nadchla Jamie Lee Curtis   jako geniální, přitom velmi   oduševnělá puťka a i Arnie   dokázal, že umí být i   něčím víc než jen   svalnatým hollywoodským   panákem.
Tento film   mě vždy pobaví jako   málokterý svého druhu   hlavně díky odzbrojujícímu   humoru a skvělým postavám.
FrankieOndatra
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2014
Arnold, Arnold a ešte raz   Arnold. Náš   "Švarcík". Opäť   nebojácny, nepremožiteľný   a naviac aj šarmantný. James   Cameron mnohokrát dokázal,   že patrí medzi režisérsku   špičku. Myslím, že mu   žáner akčnej komédie   sedí. Mnohí si myslia, že   tento Arnie je len priblblá   akcia s trápnymi hláškami,   no ja môžem povedať, že   nie. Od začiatku až do konca   je snímka preplnená   výbornými miestnymi vtipmi a   dychberúcou akciou. Vizuálne   efekty sú na rok 1994 veľmi   pekné a   "nepriehľadné",   čo dodáva filmu kvalitu po   vizuálnej stránky. Popri   Arnoldovi sa blysne Jamie Lee   Curtisová v úlohe jeho   manželky, Tom Arnold ako jeho   kolega a kráska Tia Carrere   (Lovkyňa tajomstiev)   tentokrát v zápornej polohe.   Je to taká zmeska bondovskej   elegancie a   "johnwaynovskej"   akcie. Šialená jazda plná   zábavy a napätých   situácií...
MildaX
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Arnold má už terminátorská   léta dávno za sebou a jak je   vidět tak i komediální role   mu sedí neméně dobře.
Výborná akční komedie   se vším co k ní patří,   svaly, rvačky, stíhačky,   špióni a ohrožení   světa... a tančící Jamie   Lee Curtisová.... a atomová   bomba. Vtipné.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Nedá se říct,že bych   nějak musel Scwarzeneggera,   ale má pár hodně dobrejch   filmů - Pravdivé lži je   rozhodně jeden z nich, čekal   sem průměrnej akčňák, ale   dostalo se mi výborný   akční komedie, kde naprosto   exceluje Jamie Lee Curtis a i   Arnold je tu dobře   stravitelnej.Fakt výborná   sranda...
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Dalsi povedeny snimek...   Arnold je proste do herecke   sceny hodi... jen skoda, ze   kazdy starne... Akcni komedie,   u ktere jsem se nenudil...
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Určitě povedený snímek a   možná první film, ve   kterém se mi líbil Arnold   Schwazenegger. Nejspíš   proto, že tady hrál postavu   a ne jenom horu svalů. Musím   říct, že akční filmy moc   nemusím, ale tady to bylo   skvěle skloubené s humorem.   Opravdu jsem se u filmu   pobavila. Jamie Lee Curtis   byla taky dokonalá a s Arniem   se výborně doplňovaly.   Nejvíc se mi asi líbila   scéna, kdy Jamie Lee Curtis   tančí a hraje prostitutku.   To bylo opravdu povedené a   její výkon v téhle scéně   netřeba komentovat :-) Jen   škoda, že se pro Arnolda   nenajde více takových rolý,   protože komedie mu podle mě   sedí víc než akční   snímky.
JanaOss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Praktická   Schwarzeneggerovská   podívaná - humor a akce v   jednom.
Na první   pohled neschopný a nudný   počítačový obchodník   chodí do práce, ale nikdo z   rodiny netuší, že je to   špičkový agent a neustále   bojuje s terotisty.
Jeho dcera i žena jej   považují za tuctového   chlápka, který je nudný,   nic neumí. Jeho žena je   znuděná životem s   dokonalým a suchopárným   mužem. Nakonec se všichni   musí moc snažit, aby se   dostali z nebezpečné hry   teroristů a pravda o   Arnoldově zaměstnání   vyplyne na povrch.
Dobrá podívaná, má   spád, humor, pobaví.
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2010
Arnolda nemusím,stále mě   připadá,že to stále   přehání i když hraje   učitele ve školce,ale   Pravdivé lži se mě líbí a   rád se na něj občas   podívám. Vše je tak   realistické až skutečné,   zřejmě natočeno podle   skutečnosti. Od Arnolda se to   dá čekat, že to bude   blbínka a spíše bych   složil hold Curtisové, do   které bych to neřekl a   příteli a spolupracovníkovi   Harryho, Tomovi Arnoldovi...
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Ale Terminatori se nam pustili   do akcni   komedie...........musim   uznat,ze jim to vyslo moc   pekne.
Suprovy   komedialni filmek.Arnold si   tady strihl opravdu peknou   roli.
A hlavne byla   hezka pointa tohoto filmecku.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Další vynikající film   skvělého režiséra Jamese   Camerona. Opět ukázal svůj   talent. Dal tomuto filmu   dobrý příběh plný akce.   Herci zaručeně nezklamou
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Taková lepší akční   komedie z dílny J.Camerona.Z   komediálních rolí Arnolda   asi nejlepší.Mimo   komediálních situací je ve   filmu spousta dobrých   akčních scén.
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2022
Vtipná a svižná akční   jízda. Nic víc, nic míň,   zkrátka zábavná pohodovka,   která se nebojí parodovat   bondovky a podobné   akčňáky. Legendární   svlékací scéna Jamie Lee   Curtis, aneb jak se z domácí   puťky stane sexy šťabajzna!   Já tu kočku prostě žeru!   Nesmím zapomenout ani na   Billa Paxtona, ten co tady   předvádí je absolutní   šupec! A Árnie je prostě   Árnie! Bůh!
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Cameron akční snímky   prostě točit umí.Nejsem   nějaký nadšenec akčních   filmů,ale co jsem viděl v   Pravdivých lžích,na to se   prostě   nezapomíná.Např.honička na   motorce a koni(!) v hotelu   nebo přestřelka na   veřejných záchodcích.To je   jen jedna tvář filmu   Pravdivé lži.Tento snímek   je totiž i nadmíru   komediální.Nepobaví ale jen   Schwarzenegger,ale i Jamie Lee   Curtis v roli ušlápnuté   manželky,která chce jen   zoufale prožít nějaké   dobrodružství.Tom Arnold v   roli Harryho kolegy také   několikrát humorně   exceluje.
Bohužel,posledních   dvacet minut filmu již   působí poněkud lacině   díky teroristům,kteří   působí jako naprostí   troubové.Film se tak v   závěrečné části jeví   jako groteska.
satyr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2010
Vilice zdařilý akční   snímek s komediálními   prvky.Arnold Schwarzenegger a   Jamie Lee Curtis vytvořili   skvělý manželský pár,on   prvotřídní agent a ona   domácí znuděná puťka.Film   má spád a humor.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Pravdivé lži jsou vtipné,   akční, napínavé i   romantické, prostě   optimálně namíchaná   směsice ingrediencí, které   dohromady tvoří kompaktní   celek v podobě skvělé   inteligentní zábavy. Arnold   se zde jeví v překvapivě   příjemném světle vlastní   sebeparodie a nadsázky a   Jamie Lee Curtisová   představuje tu pověstnou   třešínku na dortu. .
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2012
Prostě taková ta klasická   akční šílenost s klasicky   toporným Arnoldem u které je   vypnutí mozku naprostou   nutností. Pokud to dokážete   film vás určitě zaujme a   bude bavit. Pokud ne, raději   na to ani nekoukejte.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2016
"Teď má hlavu v jeho   klíně!"
"Třeba je   unavená?"
Jo,   tuhle akční komedii můžu.   Arnold je v roli uťápnutého   úředníčka a zároveň   ostrého agenta výborný.   Scéna s tryskáčem už je   trošku za čárou, ale je to   film.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2009
Schwarzenneger ve filmu o   tajném agentovi,kterí se   před ženou tváři že je   prodavač počítačů.Přitom   mu o život jde skoro každý   den.Povedenej film   Camerona,který se pustil do   žánru komedie.Začátek se   tváři jako akčnák(hned dve   dlouhý akční scény),střed   filmu je povedená komedie,kde   Schwarzenegger žárli na   ženu a konec je zase   nasákli akcí.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2011
Tak tenhle film je asi   komediální špička   Arnoldovi kariéry, ovšem za   obrovského přihrávání   J.L.Curtis, která se tady asi   dost vyřádila. Dá se na to   koukat několikrát a   pokaždé se Curtis jakoby s   něčím novým vytáhne.   Někdy mi připadá, že tam   má hlavní roli ona.
Llewelyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Drsný Arnold je v plné síle   a jeho rakouský chrup je   přímo stvořený pro tuto   roli..J.L. Curtis se mi jako   žena nelíbí, ale její role   byla zahrána   přesvědčivě..Arnold se   obdivuhodně vyrovnal s   nevěrou své ženy s   podvodníkem, kterého si   několikrát vychutnal...Byly   zde velmi podařené vtipné   scény a nečekané   zvraty...Jen škoda že si   Arnold nezahrál vážnější   roli jako agent 007 James   Bond, na kterou je v tomto   filmu nepřímo odkázán..A   ještě jsem zapomněl   pochválit mimiku herců, tady   se výborně vyjímala...
Ivett
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Velmi, ale opravdu velmi   zábavný film. Není to   čistokrevný akčňák, není   to ani obvyklá parodie. Je   tam od každého trochu a   právě to je k popukání.
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Přála bych si vypadat jako   Jammie Lee. V tomto filmu je   dokonalá. Scény s koněm   doslova zbožňuji a Bill   Paxton je tady skvělý.   Arnold má úžasné pohledy a   scénář je prostě vtipný a   svižný. Nejúžasnější   nesmyslné letecké scény s   Harrierem na konci - to je   fakt lahůdka mezi parodiemi.
sniki88
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2008
tak toto je dalsia   arnoldova pecka super akcne   sceny super komicke sceny a   jednoducho super.
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.8.2021
Tenhle film se povedl pokud ho   nebudete brát vážně.   Pakliže to nebudete posuzovat   jako "seriózní"   akčňák, ale jako komedii   či určitý druh parodie   potom se můžete dobře   pobavit. Arnie je prostě   Arnie, Jamie Lee Curtis hodně   umí, Bill Paxton je v roli   Simona úplně k sežrání a   Tom Arnold je rozený   komediant. A protože jsou tu   k vidění i v dalších   rolích kvalitní herci jako   Charlton Heston, Tia Carrere,   Art Malik a jiní je se   opravdu čím bavit   obzvlášť, když to z   režisérské sesle diriguje   takové eso jako je James   Cameron.
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2009
Tak tohle je opravdu   vynikající parodie na   Bondovky. V hlavní roli   nesmí chybět Arnold, ale J.   Lee Curtis mě zklamala.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2019
Vtipné, i když v této   stopáži dost dlouhé a   celkově dost nereálné, ale   dělá si to legraci že   všech akčňáků, kde to   Arnie myslel vážně,   respektive postavy, které   hrál. A Jamie je úžasná.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2009
Je to jeden z tých lepších   Arnoldovych filmov, z celej   jeho doterajšej tvorby.   Herecké obsadenie je tu na   celkom slušnej úrovni, čo   vidieť aj na samotnom filme.   Dej je napínavý a pútavý,   k tomu navyše skvelá   atmosféra pri jeho   sledovaní.
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Bond ála Cameron
Arnold tu ze svého jediného   výrazu ždíme co se dá.   Cameron přichází s jedním   dobrým nápadem vedle   druhého (Arnold na koni,   záchrana Lee Curtis   vrtulníkem atd.). Dále   nesmím zapomenout na Paxtona,   který tu skutečně exceluje.  
Nesporně kvalitní   film s velkou zásobou   povedených hlášek, avšak   na Camerona pouhá   popcornovka.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Pravdivé lži
Tenhle film mi opravdu nic moc   neřiká, akční filmy mám   ráda, ale nevim   Schwarzenegger není žáddný   špičkový herec. Nevím   proč, ale jediné co si ve   filmu pamatuju je   svlékající se Jamie Lee   Curtis a myslím, že tohle   bych si z akčního snímku   pamatovat určitě neměla.
payo1555
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Na tomto filmu mě baví jen   Jamie Lee Curtis, protože   Arnie mě nebaví vůbec. Je   to normální americká   blbost, ale jsou tam   momenty,kdy se člověku   zatají dech. Obzvláště   scény se stíhačkou.Jinak   nic.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.3.2012
Pravdivé lži
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Nominace na Oscara za   Nejlepší vizuální   efekty.
Arnold   Schwarzenegger nikdy nepatřil   k mým oblíbeným akčním   hrdinům. Já jsem typický   Willisák, takže vybrat si   mezi filmem s Arnoldem nebo   Brucem, volím jednoznačně   Willise. Navíc ani herečka   Jamie Lee Curtis se neřadí   mezi ty, které vyhledávám.   Hraje zde jakoby   rozvášněnou sexy manželku,   ale mě se prostě vzhledově   nelíbí (ano, vím, vzhled   není všechno, ale zrovna u   hereček, zvlášť u těch co   neumějí moc hrát, je to   významný prvek jejich   kariéry - a mě Curtis ve   svém hereckém projevu   prostě nepřesvědčila).   Režisér James Cameron je pro   mě také kontroverzní. Buď   od něj vidím něco, co se mi   moc nelíbí   ("Piraňa",   "Avatar", Pravdivé   lži), nebo naopak něco, co   přímo žeru   ("Terminátor",   "Titanik"). V True   Lies je dost nelogičností a   blbostí, akční a bojové   scény jsou ještě více   přehnané, než v ostatních   podobných slátaninách, ale   to nakonec musíme odpustit,   jelikož se v podstatě z   části jedná o komedii, i   když já osobně se moc   nesmál...
luca-luciano
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Klasická   "mlátička" s   Arnoldem Schwarzeneggerem. On   se na takovéhle role hodí,   není to žádný romatický   herec, ale v akčních filmech   patří mezi nejlepší. I   když film mě moc nenadchl.   Ze začátku to vypadalo jako   dobrá bodnovka, ale jakmile   se objevili ostatní herci tak   toto přesvědčení pominulo.   Vůbec se mi nelíbila hlavní   herečka a také některé   vedlejší postavy. No a   nakonec to zase vypadalo jako   Pan a Paní Smithovi. Podle   mě né moc povedený film,   ale za Arnolda Schwarzeneggera   si to 4 body zaslouží.
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.9.2011
PRAVDIVÉ LŽI

Myslela jsem si, že to   bude nějaký thriller,   akční film se špionážní   zápletkou a ona je to   komedie. Přišlo to bez   varování a to mně   otrávilo. Komedie nemám   ráda, a když to ani nevím   dopředu, tak mně to   znechutí. Udělat z vlastní   manželky tajnou agentku, koho   by taková pitomost mohla   napadnout? A nakonec vlastní   dítě, které skáče z   jeřábu na špičku letadla?   To mělo být jako Spy Kids   pro dospělé? No já nevím,   ale tento film není zábavný   snad ani pro děti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41381minih41381Sex ve městě (2008) 
Sex and the City n
minih17128minih17128Proti všem (1956) 
Proti všem n
minih47151minih47151Prosíme přetočte (2007) 
Be Kind Rewind n
minih91506minih91506Sabotáž (2014) 
Sabotage n
minih25011minih25011Dobrý Will Hunting (1997) 
Good Will Hunting n
minih9106minih9106Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull n
minih44693minih44693Než si pro nás přijde (2007) 
The Bucket List n
minih4831minih4831Byl jednou jeden dům (1974) [TV minisérie] 
n
minih47145minih47145Zakázané království (2008) 
The Forbidden Kingdom n
minih14749minih14749Oddíl 10 z Navarone (1978) 
Force 10 From Navarone n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:35

51 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel III., monarcha a člověk

20:00 - 21:05

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

41 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:45

46 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Operace Banzaj (Banzaï)

Operace Banzaj
Banzaï

Naposled navštívené:
Operace Banzaj (Banzaï)

Operace Banzaj
Banzaï