Jeden svět

Komentáře uživatele payo1555

payo1555

payo1555 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 824
105% alibi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.4.2012
No, taková dobrá a   nenáročná detektivka, kde o   moc nejde. Herci si užívají   filmového plátna, ale já z   toho zase tak moc nemám.   Pochopil jsem proč je to tak   oblíbené pro televizní   kanály,dá se to vysílat   kdykoliv.
1492: Dobytí ráje (1492: Conquest of Paradise)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2012
Podle mě skvělý film,   skvělý obraz. Sledovat   plavbu Kryštofda Kolumba a   vše ještě podporované   krásnou Vangelisovou hudbou.   Zážitek.
28 dní (28 Days)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2012
Myslím, že tento film trochu   odlehčil téma alkoholismu,   bylo dobře , že vtipné a   veselé situace střídají   pády, průšvihy a tragedie.   Hrdinka filmu by bez toho   nepoznala, že nejde jen si   užívat, i když je život   krátký. Nebyla to tak   úplně moralita.
88 minut (88 Minutes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2012
Skvělý a napínavý film se   skvělým Al Pacinem. Sledovat   ten zápas najít vraha, to je   výborná studie. Já se   díval bez dechu na celý   film, myslím že je to   jednička!
Absolutní moc (Absolute Power)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2013
Podle mě skvělý film. Clint   Eastwood vynikající. Já   tento film viděl několikrát   a musím říci,že má   výborný a propracovaný   příběh. Je to napínavé od   počátku do konce. Všichni   jsou doslova sžití s   postavami a sám sebe   nachytávám, jak fandím   Lutherovi, aby všechno   odhalil a ten prezident byl na   kolenou. Ono se tak stane, ale   ten film nemá nudných míst.   Znám i předlohu, takže jsem   byl zvědavý, jak filmová   verze dopadne. 100%
Absolvent (The Graduate)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Každý si vzpomene na   písničku Mrs. Robinson. Toto   je filmová klasika, na svou   dobu odvážná. Dustin   Hoffman je tu zralým hercem a   svůdkyně Anne Bancroft je   okouzlující. Film pěkně   nasazuje na pokrytectví lidí   tehdejších USA.
Aféry mé ženy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2013
Tento film je příjemný,   prostě má vtip a pak celý   film má prima herce. Není   tam žádná přidaná   temnota, jde o lidské   vlastnosti a slabosti, ze   kterých se stávají   zločiny. Líbí se mi v roli   "očka" paní   Libuše Švormová, protože   se se svým manželem, Janem   Valou, hádají, spíš   poštˇuchují.
Africká královna (The African Queen)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Vlastně celý film sledovat   milostné napětí mezi   Katharine Hepburn a Humphrey   Bogartem byl opravdový   zážitek. Podařilo se   udržet pozornost divákovu po   celý film. Ten film je   prostě vyjímečný.
Agent v sukni (Big Momma's House)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Já tuto komedii považuji za   lepší než od Murphyho.   Tento herec, Martin Lawrence   je v převleku vynikající a   vůbec tato komedie je   svižná, možná akční.   Hlavně není sprostá a   všechen humor vyplývá ze   situací. A pak , konečně se   Petr Rychlý našel v dabingu,   protože to opravdu rozjel.
Agentura Jasno (Psych)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2012
Já si nemůžu pomoci, ale   já mám tento trochu   bláznivý seriál rád. Je to   někdy tak praštěný, tedy   ty postavy, ale má to vtip a   potřebné milostné napětí.   To špičkování mezi Gusem a   Shawnem je bezva   přátelství. Povedl se i   dabing.A pak v seriálu se   objevila moje hvězda Cybill   Shepherd.
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2012
V podstatě jsem závislý na   těchto seriálech a sledovat   Muldera a Scullyovou se dobrá   zábava. Baví mě s čím se   setkávají, tedy s těmi   jevy, které lze těžko   popsat.Při sledování   nevím, zda mám mít strach.   Je pravda někde venku nebo   co? V neposlední řadě   člověk má o čem   přemýšlet.A hlavní   představitelé oba   vystihují.
Akumulátor 1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.3.2012
Pánové prominou, ale toto   jsem nepochopil. Vůbec mě to   neoslovilo.Viděl jsem to   jednou a nemusím více. Mé   myšlení k tomu nedospělo.
Alibi na vodě
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.4.2012
Opět příslušníci SNB   Tůma a Líbal v trochu   atraktivnějším balení.   Natáčení filmu a   pornografie. To nebylo zase   tak špatný, protože i ten   příběh byl   propracovanější. Líbilo se   mi třeba použití toho   starého dědy(pan Vojta),   který odezíral z filmu a   tak se našel vrah. Slušný.
Ally McBealová (Ally McBeal)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Bláznivá, potřeštěná   Ally,možná nevybouřené   dítě. Musím ale říci, že   Calista Flockhart jí hraje   výborně a naše Ivana   Andrlová jí skvěle   nadabovala. Jinak je to   takový čaj, občas sice   pálí, protože ty lidi jsou   zvláštní. Jedno se mi ale   líbí, že je to parta lidí,   kteří si umějí vzájemně   pomoci.
Alvin a Chipmunkové 2 (Alvin and the Chipmunks II)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2012
Tak podíval jsem se až na   dvojku, ze zvědavosti, o co   vlastně jde. To, že jde o   kombinaci je zajímavé, ale   jinak je to takový guláš .   Mám na mysli,že je vybráno   všechno, hlavně ta pěvecká   soutěž mi připomíná   Sestra v akci2 a vůbec to   zpívání ve škole jiný   film. Postavičky jsou   roztomilé, ale jinak je to   blábol.
Americká noc (La nuit américaine)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Mě tento film velice zaujal.   Bylo zajímavé se dívat na   příběhy lidí kolem   natáčení filmu, vidět   všechny ty intriky,   pády,neštěstí,   štěstíčka. Skvělý film   se skvělými herci!!!
Anatomie lži (Lie to Me)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2012
Mě tento seriál baví,   hlavní postava je tak   protivná, že je zajímavé   sledovat, jak pracuje s   mimikou nejrůznějších   lidí a odhaluje tak jejich   tajemství, Trošku   nebezpečné, ale člověk   vidí, že i samotné postavy   seriálu v tom pěkně   lítají a nejsou silní za   každou cenu. Já seriál   sleduji pravidelně a vždy   mě to nabije energií, jak se   nevzdat někomu se mnou   manipulujícím. Herci jsou   skvělí.
Anděl na horách
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Socialistickýho ravizora   dopravních podniků pana   Anděla z duše   nesnáším,prostě agitka i   ve věcech zcela soukromých,   jakio je láska, kdy si i   milenci říkají soudruhu a   soudružko. Jediný klad film   vidím v hercích, i když pan   Marvan se degradoval z   noblesních pánů na   obyčejný mrzouty.
Anděl svádí ďábla
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.9.2013
Komedie si bere na mušku   prvorepublikovou zábavu   bohatých průmyslníků a   politiků, šantán s   krásnými dívkami (no, v   tomto filmu si zahrála   taková spousta českých   hereček). Celá komedie je   vlastně o ničem, ale   noblesní prostředí, šustot   bankovek a lesk šperků,   ruleta,tanečnice, taková   všehochutˇ.
Je   pravdou ,že v té době to   musel být pro mnohé herce   únik od inscenací plných   schůzí a politických   aktivů.Vidím-li některé,   tak se musím smát,jak se v   tomto filmu spouštějí.
Andula vyhrála
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2012
Jedno z mála příjemných   spojení Hugo Haas a Věra   Ferbasová.Film je vtipný a   svižný, líbí se bonmoty   Hugo Haase a diblíkovství   Věry Ferbasové je   roztomilé. V závěru se   Andula změnila v samostatnou   ženu s dvojčaty, jiná   poloha herečky. Myslím, že   i další byli výborní,   potřeštěný bratr   Stanislava Neumanna a nebo   noblesní Hakenova matka   Růženy Šlemrové. Rád se   vždy podívám.
Anglický pacient (The English Patient)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2012
Tento filmový přepis mě   překvapil,mile. Četl jsem   knihu, která se mi zdále   nudná a příliš popisná,   takže vidět všechnu tu   krásu pouště. V jedné z   dojemných scén je vidět tak   zlatá barva písku, když se   letadlo vznáší and   pouští, od toho okamžiku se   jedná o neznámého   pacienta,který je ohněm   zohyzděn. Celý film působí   lehce a opravdu romanticky, i   když se tam jedná o těžkou   válečnou dobu a neméně   složité lidské vztahy a   city.
Ano, šéfe!
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2012
Pohlreich mi lze na nervy,ale...
.. má pravdu v tom,že   hospody, bary, restauranty   otevírají diletanti, co   nemají páru o vaření.   Všichni se honí za hogofogo   meníčkama, ale zapomínají   na jednoduchost a hlavně   kvalitu.Já si myslím,že   kuchař by měl   ochutnávat,zda je vše   vyváženo a měl požadovat   kvalitní suroviny.   Vymlouvají se,že hledáme je   levná jídla. Já myslím,že   to tak není. Doma si můžu   udělat svůj domácí   utrejch, ale v restauraci chci   něco,ne? Je to dobrý pořad!
Anton Špelec, ostrostřelec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2015
Zase vyhrává má zaujatost a   slabost pro Vlastu Buriana a   uslyším-li   "liguére" už se   musím smát. Skvělá komedie   a parodie na mocnářství.   Burianovi sluší uniforma a s   kamarádem Kačabou- Jaroslav   Marvan se dostávají do   zapeklitých, ale humorných   situací. Výborní jsou   Kukačka Jindřicha Plachty a   věčně nenajedený Theodor   Pištěk. Tento film je   trvalka a baví pořád.
Aréna národů
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.3.2012
Proč?
Nerozumím tomu, proč se   ještě takový pořad   vyrábí, už to tady bylo,tak   proč? Pro zábavu, ale jakou?   Ještě že to můžu vypnout.   Nesnáším takové   soutěžní pořady, i když   obdivuji nasazení s jakým   soutěžící bojují. Já se   na to nemůžu koukat.
Armageddon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2012
Podle mě dost dobrá věc.   Má to skvělé efekty, je to   napínavé a nechybí to i   člověčina. Herci si své   role užívají, jsou do toho   zabraní a já jako divák už   vidím tu katastrofu. Já   tento film beru, nenudí mě!
Ať žije nebožtík
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Tak Nebožtík je můj   nejoblíbenější film s   Haasem a hlavně jak zvládá   život , s úsměvem a ta   písnička ...Mě to tady   nebaví.. to je moje. Je to   veselý film a Haasův humor   není tak hřmotný a plný   gest,ale trochu ironie. Ten   film můžu vidět vždy.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2012
Vynikající dětský film.   Má všechno pro dobrou   zábavu, i když tam jsou   pionýři. Líbí se mi téma,   oživnutí postav z dávných   věků. Kamarádství mezi   dětmi i první lásky, tento   film určitě nemůže nikoho   urazit.100%
Austin Powers: Špión, který mě vojel (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.9.2014
Blbost a sem tam docela dobrý   vtip. Mike Myers prostě   řádí, ale zase taková   legrace to není. Trochu retra   , což se mi líbilo. Jinak na   tom filmu nevidím nic   zajímavého.
AZ-kvíz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Toto je soutěžní pořad jak   má být. Tady se každý   musí snažit, aby něco   vyhrál,musí něco   vědět.Já osobně rád   soutěžím, spíše dedukuji   podle nápovědí. Mně se AZ   kvíz moc líbí.
Babicovy dobroty
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Tak Jirka "kečup"   Babica je má hvězda,   protože vaří stylem   smícháme všechno a pro   šmak tam dáme kečup.   Zlehčuju to, ale pořady o   vaření mi lezou krkem.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10