Duben

Komentáře uživatele netopir55

netopir55

netopir55 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin Kováčik

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 443
Děsnej doják (Date Movie)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Další nesmyslná   parodie,tentokrát na filmy   Jeho fotr,to je lotr ,Kill   Bill atd.človek se u toho   zasmeje,to jo.Jenomže po 2x   shlédnutí to naprosto   stačí.Začátek filmu se   rozbehol velmi slibne,no   pustupne film nudí.Kočka   sere na záchode,to bylo   nejlepší.
Děti bohů (Stargate SG-1: Children of the Gods)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Pilotní film Hvezdné   brány,beru jako dva díli   seriálu,které přišli jako   první.Bude založena   SG-1,čtyřčlenný tým pod   SGC.Major Samantha   Carterová,doktor Daniel   Jackson a plukovník O'Neil.K   nim se přidá jafa   Teal'c,sloužíci falešnému   bohu Apofisovi.
Dětská hra (Child's Play)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Matka dá Andymu na narozeniny   vysnívanou bábiku.Jenomže   bábika je vraždíci stroj s   duší vraha.V okolí začnou   umírat lidi a Chucky   potřebuje lidské telo.Své   tajemství,o tom kdo je řek   prvne Andymu a proto musí   Andy zemřít a dát telo   nebezpečnému vrahovi.V   nekterých částech je film   opravdu strašidelný a   napínavý.Platí to hlavne o   první vražde.Jako malý sem   se opravdu hodne bál.
Dnes neumírej (Die Another Day)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Pierce Brosnan a Halle Berry   musí zastavit dalšího   nepřítele,který chce   ovládat slunce.Bond v podáni   Brosnana byl zas a znovu   skvelý a nedá se mu popřít   že mel dobrou asistentku   Halle Berry.Akčnými scénami   se totu hemží,záporák   vypadá opet neporazitelne a   Bond je se svými hračičkama   od prstenu až po auto.
Doba ledová (Ice Age)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Doba ledová v originále Ice   Age je animovaná komedie o   mamutovi,lenochodovi a   šablozubém tigři.Bavila mne   tahle komedie s   nezapomenutelnou zábavou.Co   se týče animace,tak tá je   velmi dobrá.
Doba ledová 2: Obleva (Ice Age 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Další velmi kvalitní   pokračováni od 20th century   fox.Zase ti stejní hrdinové   v dalším bláznivém   dobrodrúžství.Dobu ledovou   zařazuji mezi nejlepší   animovanou sérii,co kdy byla   natočena.
Dobrodružství Žraločáka a Lávovky (The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Film jsem videl asi deset   minut a připadalo mi to jako   krávovina.Byl sem rád že   múžu jít radši ven než se   dívat na tuhle...Rodriguez   mne překvapil touhle   slátinou.Nejde to.Nemúžu   dát víc jako jednu hvezdu.U   Spy Kids to ješte ušlo ale   tohle.
Doom
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Hru jsem taky nehrál,no   filmové spracováni je dobrej   film se skvělou   atmosférou.Sklamal mě   samotný tahoun filmu Dwayne   Johnson tedy The   Rock.Nepředvedl nám žádny   pořádny kousek,až když se   z něho stáva zombie.Je to   konec,kterí je prosákli   akcí.Hrdinou je tedy Karl   Urban.Děj se odehráva v   uzavřetých místnostech ve   tmě.Je to tam zdlouhavý a   někdy i nudný.Akce se   múžete dočkat až po první   polovine.Mohlo to být   lepší...mnohem lepší..
Double Team
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Další z řad JCVD filmů mě   vúbec nezaujal.Denis Rodman   je vysoký cool   černoch,který film hodně   spestřil.Ve filmu je   přehnaná akce,která vás   donutí se zamyslit jak někdo   múže takovouhle stupiditu od   A až po Z natočit.Už   začátek ukazuje,že film   bude nic moc.
Dr. Dolittle
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Eddie Murphy jako dr.   Dolittle,který umí hovořit   se zvířaty.Příjemná   komedie pro celou rodinu,se   spoustou srandy a   zvířat.Nejlepší scéna je   jak se mu všechny zvířata   nastěhují do domu.
Dračí srdce (Dragonheart)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Dragonheart
Dračí srdce je moc hezký a   dojemný film o drakovi.Lovec   Bowen má zabít posledního   draka,no netuší,že tenhle   drak daroval kdysi princovi   Einovi polovinu srdce,a tím   mu zachránil život.Z prince   se stal špatný,pyšný a   zlý král.Najlepší   fantasy,až do příchodu   Pána prstenů.Spracovaní   draka je na vysoké úrovni a   v tých dobách nejlepší   možná animace.
Drákuloviny (Dracula: Dead and Loving It)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2009
Leslie Nelson jako hrabě   Dracula je skvělý,humorný a   naprosto   nezapomenutelný.Skvělé   humorné scény,věrný   pomocník   Renfield.Drákuloviny se   nedají jen tak   nekouknout.Film je od   začátku až do konce velmi   vtipný,a jako parodie na   Draculu je to moc povedené   dílo na které se kdykoliv   rád podívam.
Drsnej Shaft (Shaft)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2009
John Shaft je   drsňák,kterého stvárnil   suprovej Samuel.L.Jackson.Role   tvrďáka mu sedne jako   ulitá.Podle mě film   pozdvihuje i bohatý   Walter,zahraný skvelým   Christianem Balem,který dnes   je už světoznáma filmová   hvězda.
Drtivý dopad (Deep Impact)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Katastrofický film o tom jak   kluk při sledováni hvězd   najde meteor,míříci na   Zem.V tomhle roce vznikl taky   Armageddon,další   katastrofák s hvězdným   obsazením v režii M.   Baye.Dost težko se tihle dva   filmy srovnávají,no   Armageddon je   velkolepejší.Elijah Wood v   hlavní roli není špatný a   celkove je to slušný film s   dobrými efekty.
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Gérard Depardieu a Jean Reno   snad v nejlepší francouské   komedii,kterou sem kdy   videl.Depardieu hraje svoji   roli debila skvěle.Drsné   hlášky se jenom   trousí,celým filmem.Rozhodne   doporučuji všem co se   koukají na tenhle komentář   shlédnout,klidne i   vícekrát.Nebudete litovat.
Duch (Ghost)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.9.2009
Po hříšnem tanci asi   nejlepší film od Patricka   Swayzeho,který umí hrát v   romantickém příběhu,kde mi   dobře pasuje.Demi Moore je   taky skvělá,zajimavé jsou   hlavně efekty,které na   dnešní dobu už   nestačí,ale vtedy to byla   prostě nádhera.Goldberg   velmi zábavná.Ona vlastně   filmu dodávala humor a   zábavu,který byl tak   potřebný pro maximálni   spokojení.
Duch ohně (Long Time Dead)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Hrozne slabý horúrek.Na   filmu není skoro nic   dobrého,každá scéna je   špatná.Líbi se mi jen   příbeh,ducha,kterýho   vyvolali a on je ted dojedno   postupne zabíji.To   spracováni je   příšerné,herci nic moc a   závěr,který měl být   naprosto nejlepší,,jak to   už u hororú býva,byl proste   sklamánim na plné čáře.
Dům voskových figurín (House Of  Wax)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Jeden z nejlepších   hororů,co sem kdy   viděl.Musím uznat,že u   hororu u mě taková reakce   často nebýva,tohle mě milo   překvapilo.Hodně nechutný   scény tam jsou a voskáci z   domu sou dost děsivý.Je to   vlastně dvojice   chlápku,myslím že   bratři,který zabíjejí   návštevníky města a pak z   nich dělají voskové   figuríny,které vystavujou v   múzeu VF.
Dvojčata (Twins)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Arnold Schwarzenegger v   žánru komedie,se ujal celkem   dobře.Síce mu nejvíc sedí   role akčního hrdinu z   Predátora anebo Komanda,anebo   kyberneťáka z   budoucnosti.Tady si zahrál   dvojče Dannyho DeVita,no na   první pohled nevypadají jako   bráchové,netož   dvojičky.Scény když zdvíha   auto nabo když mu DeVito   říka,jaký ma divný hrboly   na tele sou proste   nezapomenutelný.
Ed TV (Edtv)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.8.2009
ED je obyčejný   člověk,který pracuje ve   videopujčovně/prodejně a   ukláda kazety tam kam   patří.Jednou má,ale   příležitost dostat se před   kameru na celý den a ukázat   tak novou show o životě   obyčejnýho člověka a   vznikne populárny pořad a   vlastní stanice EDTV,která   se hned stane   nejsledovanější TV   stanicí.Matthew McConaughey   zvládl svou roli celkem   dobře a díky skvělému   náhledu na to,jak ukázat   lidem život jednoho   američana je film tak   zajímavý,spracováni je dost   slušné.72%
Elektra
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Tohle je jeden z nejhorších   komiksový filmů,který sem   kdy videl.Proč natáčejí   nesmyslné filmy s velkou   porcí nudi.Někdy sem tam   lepší scéna jinak   nudáááá.Film se rozbýha   celkem slušne no postupne   slábne.To mohli radej   natočit pokračováni   Daredevila,který byl o nejaku   tu hvězdičku předse jen   lepší.
Evoluce (Evolution)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2009
shampoo
V skutku zábavná sci-fi   komedie o meteoru,který   dopadne na Zem.Mimozemské   formy žijíci v nem se   začnou hodne rýchle   rozvíjet.Film natočený   komediálnim spúsobem s   hezkými efekty,hercemi a   suprovou scénou v   obchoďáku.
Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Ja miluju komiks a tohle bylo   dobrý.Někdy moc velká   komedie s tím správnym   humorem.Příjemne jsem se u   toho bavil a i akčné sceny   jsou vtipně a zároveň   fantastické.5 kozmonautu se   vidá do vesmíru kde jsou   zasaženi bouřkou a obohateni   o super schopnosti.Jeden se   promení v hromadu šutru,ten   druhý je něco jako   guma,třetí je neviditelná   žena a dokáže vytvořit   silové pole a štvrtí se   promnenil v hoříci   pochoden.No a páty aby měli   i záporáka má na tele   všude nejaký kov a dokáže   využít sílu elektriny tedy   doo-man.
Fantastická čtyřka a Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Silver Surfer je cooloví   týpek,který je zdatně   silnejší než komplet   fantastic four.Nejvíc se mi   líbi když ohnivák-johny   řekl benovi-kamená   lavína.Dokonalá komedie   která je na dost vysoké   urovni.Ale po stránce   napínaveho akčného filmu   slábne.Ano vizualná stránka   je OK ale dejovo to prostě   nesedlo a vzniklo to co   vzniklo.toď vše.
Fantom (The Phantom)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Billy Zane jako Fantom,byl   kupodivu celkem slušný.Mě   se i líbila Catharine Zeta   Jones,jako záporáčke jí to   sluší.Když se spojí tři   lebky vznikne ničivá zbraň   a v tom jim Fantom musí   zabránit.Slušný film,který   mohl být i lepší a akční   scény sou celkem slušný.
Fantomas (Fantômas)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Snad asi nejlepší   FANTOMAS,je to první díl a   je bezpochyb i   nejlepší.Komisař   Juve,Fandor a Helena se   pouštejí do pátraní po   Fantomasovi,zločince jiné   třídy,který je tak   přefíkaný,že si policie   pomyslí že to mohl být Juve   a pak i Fandor.O zábavné   scény není pochyb,i   kaskadérske kousky sou   skvělé,trio pátrajícich   naprosto skvělé a Fantomas   taky.Ani po letech film   nepúsobí špatným dojmem,je   to pořád výborná   francouzská krimi komedie.
Fantomas kontra Scotland Yard (Fantomas Contre Scotland Yard)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Scotland Yard sem si znovu   podíval a byla to pohodová   komédie,s maskovaným   zločincem Fantomasem,který   teď vydirá nejbohatší lidi   světa a chce jejich   peníze.Louis de Funés opět   skvělý,nejlepší když si   myslí že má vydiny a vidí   oběšených lidí na   stropě.Na dobu vzniku je to   uctihodný filmek,a tehdy to   bylo opravdu vzácnost,teď se   takovéhle filmy moc   nenatáčejí, teď je to   samá akce,a proto si tuhle   filmovou sérii kdykoliv rád   kouknu.
Fantomas se zlobí (Fantômas se déchaîne)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Opět francouzi dokazují,že   umí velmi dobře natočit   komedie,vlastně celou   sérii.Funés,Marais,Demongeot   opět skvělý,příběh síce   slabší než u jedničky,ale   v nějakých věcech přece   jen vede.Marais si stihl   zahrát i Fandora i hlavního   zločince Fantomase.FANTOMAS   SE ZLOBI je určitě povedené   pokračováni,scéna s   doutníkem,nebo s třetí   rukou sou nezapomenutelný.
Finty Dicka a Jane (Fun with Dick and Jane)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Téa Leoni a Jim Carrey sou   finančne v krizi.Nemají   práci ani jeden a tak začnou   kradnout.Kradnout začnou až   po polovine filmu co je   škoda.Ale na druhou stranu   bych řek že úvod je lepší   než záver.Opet Jim Carrey se   svými otřepanými,ale stále   perfektnými grimasmy.
Flintstoneovi (The Flintstones)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2009
Skvelá komedie odehrávajíci   se v praveku.Fred Flintstoen a   jeho rodinka s neobvyklým   psem.Vlastne celé je to   neobvyklý a tak dávam 7   hvezd.

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:30 - 17:15

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Člověk jako živočišný druh

16:30 - 17:20

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

86 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani