Zari
ohodnotit

Okresní přebor [TV seriál]

Rok:
2010
Délka:
352 minut, 16 dílů
„Jeden pohřeb, jedna svatba a jeden perfektně zvládnutý pokutový kop.“

Komentáře k filmu Okresní přebor

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Seriál podle mého gusta. Kdo   má rád fotbal jako já a   přičuchl někdy k   vesnickému přeboru, je   spokojený. Já ač z velkého   města poznal takový fotbal v   Příkosicích na Rokycansku,   kde strejda byl předsedou   oddílu a zároveň rozhodčí   krajského přeboru. Na dvorku   visely vyprané dresy každé   pondělí, které prala teta,   a jako malý kluk jsem znal   všechny fotbalisty z hospody   "U Hanzelínů".   Oddíl se vždy potácel v   nižších soutěžích, dnes   hraje po dlouhé době   západočeský krajský   přebor. Jaké je to   televizní osvěžení mezi   těmi Přešlapy, Ordinací,   Dokonalým světem a dalšími   píčovinami ze života   smetánky, na které naivní   diváci koukají s otevřenou   pusou. Fuj!
zeus12xy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2017
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. Jenže o tom   to neni. Prostě mi sedl styl   humoru, herci i hlášky.   Přebor miluju.
GNR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Jeden z nejlepších serialu   co jsem kdy viděl kdo hraje   nebo hrál fotbal si to   prostě musí užít Jirka   Lunák a Jarda Kužel opravdu   rozesmějou snad každého   chtělo by to náke   pokračování 16 dílu a film   je prostě málo
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2011
Okresni prebor patri k   nejpovedenejsim ceskym   serialum. hral jsem fotbal i   okresni prebor (prevazne) :-)   a navic jsem z vesnice, je to   proste buranska,vesnicka   fotbalova saskarna. nedavam 10   za casto nudne,nicnedejici   sceny,(je to dost natahovane)   ale na vsich nuda byva, jestli   to byl zamer tak vynikajici   :-)
innael
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2011
Není pravda, že se seriál   líbí jen fotbalu znalým   divákům. Mně fotbal nic   neříká, nic o něm nevím a   přes to se mi seriál   Okresní přebor moc líbí.   Zejména Luděk Sobota - umí   hrát i "normální"   role :).
řepešínský
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2011
neočekávané herecké   výkony v čele s l. sobotou a   o. vetchým vydatně   podporované dalšími členy   fotbalového týmu či   rodinnými příslušníky a   dalšími obyvateli dědiny to   je ve spojení s netradičním   námětem, režijně   zvládnutými scénami,   realisticky nastíněním   současných problémů ve   fotbalu i mimo něj a notnou   dávkou konečně   inteligentního humoru vše   balené do zcela přijatelé   stopáže jednotlivých   dílů, to je v součtu   seriál okresní přebor, za   nějž se sluší všem   zúčastněným zatleskat.   škoda jen některých   nedotažených dějových   linií a místy i kolísavého   rytmu, pro seriál však   pochopitelného, mohl okresní   přebor stanout na samotném   zlatém stupínku světové   kinematogafické ligy a ne   skončit jen na tom   bronzovém, i když ani to   není jistě k zahození.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Dávám 80% hlavně za nápad   a za to, že v záplavě   seriálů je tenhle opravdu   koukatelný a vtipný s   dobrým obsazením. A to se   cení taky. Můj nej díl je -   Na váhu,kde je   nepřekonatelnej Ivan Trojan v   roli trenéra Zenkla:-))
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Velmi dobrý
Pro mě po milionech letech   fajny český seriál.A asi na   dlouhou dobu zas   poslední.Výborné herecké   výkony známých i   neznámých,krásný humor a   když milujete fotbal,není co   řešit:)
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Okresní přebor asi nemusí   sednout každému,ale já ho   kdysi hrál a fotbal miluju a   tak si seriál vychutnávám.   Je v něm mírná   nadsázka,ale ne taková,aby   to člověka otrávilo. je to   velmi příjemné dílko.   Zvlášť musím pochválit   Luďka Sobotu,kterému   civilní póza vysloveně   sedí.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2011
Okresní přebor?   Prušinovského vesnická   poezie a kdo vesnici nezažil   neživo, nedokáže tenhle   mastrštich docenit!
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Kdo někdy aspon chvíli   působil v nižších   fotbalových soutěžích,   myslím že se mu seriál   musí líbit. Takhle to   prostě nějak je.
Fotbal se hraje   víceméně pro radost, ale   zase pozor! Pro některé   vesnice je i ten Okresní   přebor svým způsobem něco   jako liga, tahle soutěž už   vůbec není špatná a   zápasy mají kolikrát   větší kvalitu než v   Gambrinus lize. A pro ty   vesnice se svým rozpočtem je   tahle soutěž třeba maximum   a chtějí se v ní udžet.   Hraje se zde ofenzivně, padá   hodně golů, člověk se   pobaví a pokecá s kamarády   a stráví příjemné   sobotní či nedělní   odpoledne.
Na hřišti   kolikrát emoce, hráči se i   mezi sebou pohádaj či   vynadaj ale po zápase stejně   nakonec skončí na pivu a   proberou zápas, zasmějou se,   počumí po babách, řádně   všechno okomentujou. O tom to   je. A tenhle seriál taky.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2012
Jeden z mála seriálů   poslední doby, kdy se   člověk zasměje a někdy i   zabrečí. L.Sobota dokázal,   že není jen komik a   O.Vetchý zase dokázal opak,   že ze sebe dokáže udělat   cokoliv.
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2010
skvělé!!
Nejsem sice fotbalová   fanynka, ale ohromně se u   tohohle seriálu bavím!!   Skvělé obsazení, výborný   Luděk Sobota, škoda že   "normální" role   nedostával   dřív...Odpočinkový,   chytrý a ne užvaněný   seriál, jako je většina   těch českých televizních   "veleděl"..těším   se další pondělí!!
Hortensie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2010
Tak přesně něco takového   mi v televizi chybělo:-)   Uvolněný, komediální   seriál, z prostředí, které   je mi blízké. Je o   obyčejných lidech, kteří   nějakým způsobem se točí   kolem okresní fotbalové ligy   a berou ji vážně i   nevážně. Při sledování   jsem měla pocit, že jsem u   nás v dědině na hřišti,   dívám se na kluky z našeho   "áčka" či   "béčka",   prožívám atmosféru jejich   "mistráků",   střídají se nálady radosti   i vzteku (né vždy se   podaří vyhrát, že ano?),   ale v globálu to nikdo nebere   tragicky, nikdo nechce   podávat vrcholové výkony,   ale spíš si v přátelské   partě pořádně   "zakopat". Můj   přítel, který dělá   fotbalového rozhodčího, mě   "protáhl" i na   jiné okresní přebory a ono   je to opravdu všude hodně   podobné, ta správná   fotbalová pohoda na mě tedy   dýchá právě i z tohoto   seriálku, který je   nenáročný, jednoduchý, ale   taky odpočinkový...nehraje   si na žádné veledílo,   neoslňuje utopistickými   vizemi či sladkými   lovestory, prostě je to   kousek z normálního života.   Při jeho sledování se   cítím stejně fajn jako mezi   našimi fotbalisty v sokolské   hospůdce na hřišti:-)
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Příjemná krátká stopáž,   neokoukané tváře, teda   kromě Vetchého, někdy   vtipné, někdy tupé,   zvláště některé postavy   jsou tlačeny do stylizace   vesnických buranů úplně   zbytečně, vtipná postava   hospodského.
Když já   radši hokej....
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.11.2013
Okresní přebor
Možná je to proto, že   nerozumím fotbalu, možná   proto, že jsem vyrůstal ve   městě a vesnice mi nic   neříká. Ale prostě   nedokáži Okresní přebor   dostatečně ocenit. Luďka   Sobotu jako herce moc rád   nemám, zaprodal se až do   příliš velkých kravin na   to, abych si ho vážil.   Jediné, kde jsem ho jakž   takž ocenil, byla   počítačová hra Polda. Ale   i ta si to dost skazila   milionem pokračování.   Ondřej Vetchý je celkem   fajn, ale také se objevuje   úplně všude. Stejně jako   Vilhemová. Tito dva herci   musí být snad   nejobsazovanějšími v   české kinematografii.   Popravdě si nedokáži   vybavit jediný film, kde by   tito dva chyběli :) Film jsem   neviděl, ale ani se na něh   nechystám. Abych jen   nekritizoval, tak celkem   povedená epizoda Na váhu,   kde se objevil můj oblíbenec   Ivan Trojan. I když děj nic   moc, tak aspoň Ivánek se   svým novým účesem byl   bomba. Trochu nám zestárnul,   ale na jeho šarmu neubrala   ani dečka, ani mrož, jenž   zdobili jeho hlavu. Na můj   vkus moc černobílé postavy,   které se ani nijak   nevyvíjí, přesto že k tomu   mají docela dost prostoru...
m.king
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.10.2010
Zase jedna stupidita od   televize Nova. A tak to   vypadalo nadějně.   Množstvím vulgarit patří   určitě za 22 hodinu. Ale na   jedničku to není, na tu   máme jiné kandidáty.
jarda53
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Další hloupý seriál,   který nastoupil svojí cestu   za divákem. U mě skončil   hned prvním dílem. Nevím,   jestli tohle máme   zapotřebí?
satyr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.9.2010
Zase jedna ptákovina,kterou   vyprodukovala televize   Nova.Jestli je toto   komediální seriál,tak to   teda nevím,ale k smíchu mi   to vůbec nepřipadá!
Yontalcar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.12.2011
Nechápu a zároveň obdivuji   sám sebe, že jsem dokázal   zhlédnout tolik dílů tak   zdlouhavé a nic   neříkající nudy. Tenhle   seriál je naprosto o ničem.   Popisuje jen to, co se děje v   běžném životě a ačkoliv   jsem se snažil, nespatřil   jsem zde žádný smysl,   žádný náboj, který by   hnal každý díl kupředu.   Vše stagnuje na jednom   místě až člověka to   uvádí do stavu otupělosti.   Divím se Luďku Sobotovi, že   se upsal do takového   českého braku, který   vážně nemá obdoby!
kremak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2010
úpadek české tv tvorby
Další trapný seriál. Z   vesničanů dělají blbce a   alkoholiky. Vrchol vtipu je   ráčkování jednoho z   hrdinů nebo sprostá slova.   Fotbalové mužstvo složené   z herců, kterým je mezi 40 a   50! V takové sestavě by   těžko hráli okresní   přebor, tak možná nějakou   veteránskou soutěž, na   malé hřiště! Viděl jsem   první díl a absolutně mě   to stačilo. To už radši   zkouknu ženu za pultem. Je to   kra-vina, ale aspoň jsou tam   dobří herci!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih164477minih164477Slunce je také hvězda (2019) 
The Sun Is Also a Star n
minih43186minih43186Černé Vánoce (2006) 
Black Christmas n
minih49834minih49834Zázrak na ledě (1981) 
Miracle on Ice n
minih55277minih55277Kanec (1984) 
Razorback n
minih117373minih117373Boj sněžného pluhu s mafií (2014) 
Kraftidioten n
minih19300minih19300Snoubenka (1980) 
Die Verlobte n
minih23432minih23432Záblesk vášně (1993) 
Fleshtone n
minih25354minih25354Nejlepší Večerníček (2013) [TV pořad] 
Nejlepší Večerníček n
minih26936minih26936Lev Tolstoj (1984) 
Lev Tolstoj n
minih49735minih49735Transport (2006) 
In Tranzit n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka (2012)

 Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka (2012)
Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka n
 
Žánr: komedie / sportovní
Země: Česká republika
Režie: Jan Prušinovský

(spin-off)

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

11:10 - 12:00

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak se žilo v New Yorku roku 1...

10:55 - 11:50

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

49 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové

11:00 - 12:00

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Olga Tschechowa

Tschechowa Olga

Naposled navštívené:
Olga Tschechowa

Tschechowa Olga