Okresní přebor (2010) [TV seriál]

Okresní přebor
80 %
 
 
    Žánr: sportovní / komedie
    Země: Česká republika
    Délka: 352 min., 16 dílů
„Jeden pohřeb, jedna svatba a jeden perfektně zvládnutý pokutový kop.“
Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice.
Díly na prvním DVD

1) Pohřeb
Zemře starý trenér oddílu Josef Hnátek. V klubu se musí vyřešit dvě velmi ošemetné záležitosti. Kdo bude nový trenér a jak se vypořádat s Hnátkovým přáním, aby jeho popel byl rozsypán po hřišti.

2) Nábor
Jeden z hráčů se nečekaně zraní při sekání hřiště. Bohužel za něj neexistuje náhrada. Nový trenér Jirka Luňák má totiž k následujícímu utkání pouze deset hráčů a fotbal se hraje v jedenácti. Funkcionáři klubu se rozhodnou udělat malý lokální skauting. Přehlídka místních talentů udiví je i nás.

3) Fanynka
Při trénincích a na zápasech se začne pravidelně objevovat dívka Ilonka, kterou začnou časem fotbalisté považovat za svou skalní fanynku. Díky její přítomnosti tým Slavoje přestane bodovat, což rozčiluje celé vedení oddílu. Pravidelné fanynky ale nebude tak jednoduché se zbavit, nehledě na to, že Ilonka chystá hráčům malé překvapení.

4) Jesle
Nejlepší hráč Slavoje Houslice, Jarda Kužel, již dlouhou dobu nehraje. Trápí ho ošklivé noční můry a on se díky tomu vyhýbá fotbalu i svým kamarádům. Klubový lékař Adolf Větvička se Jardovi snaží pomoci s jeho trápením a s návratem na hřiště opravdu netradičními metodami, ale nakonec je jeho snaha úspěšná.

5) Forbes
6) Lucka
7) Kopačák
8) Schůze
9) Na váhu
10) Jaro
11) Konvoj
12) Láska
13) Inseminátor
14) Derby
15) Svatba
16) Návštěva z kraje


Délka: 4 x 27 min
Bontonfilm DVD

režie:
Jan Prušinovský, Jakub Kohák
 
 
hraje:
Luděk Sobota (Václav Orel), Ondřej Vetchý ( Jirka Luňák), David Novotný (Jarda Kužel), Leoš Noha (Adolf Větvička), Pavel Nečas (Luboš Matějka), Ladislav Hampl (Jarmil Hubáček), Jakub Kohák (Kája Vachopulos), Tatiana Dyková ( Ilona), Jaroslava Pokorná (Antonie Hnátková), Pavel Kikinčuk ( Ludvík Hovorka), Lukáš Langmajer (Tonda Nádeník), Marika Procházková (Kuželová), Václav Kopta (autobusák Krob), Alena Mihulová (Luňáková), Ivan Trojan (Bohumír Zenkl), Jarmil Škvrna (Řepa), Jana Pidrmanová (Lucka Luňáková), David Ployhar (fotbalista ÚFA Újezd), Mikuláš Křen (fotbalista ÚFA Újezd), Jan Prušinovský (fotbalista ÚFA Újezd - brankář), Jiří Macht (fotbalista ÚFA Újezd), Jan Václavík (Václavík (stánkař a "pingl")), René Brejla (fotbalista ÚFA Újezd), Jiří Čadek (fotbalista ÚFA Újezd), Michal Berka (fotbalista ÚFA Újezd), Slávek Horák (fotbalista ÚFA Újezd)
 
 
scénář:
Jan Prušinovský, Petr Kolečko
 
 
kamera:
Petr Bednář
 
 
hudba:
Vratislav Kydlíček
 
 
výprava-architekt:
Jan Vlček
 
 
kostýmy:
Ivan Stekla
 
 
střih:
Otakar Šenovský, Lukáš Opatrný
 
 
zvuk:
Matěj Matuška, Michal Čech
 
 
mluví:
Jana Stryková (hlas GPS)
 
 
asistent režie:
Pavel Svatoň
 
 
výkonný producent:
Ondřej Zima
 
 
autor projektu:
Jan Prušinovský
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.