Zari
ohodnotit

Zombieland

Další název:
Země zombií
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
3.12.2009
„To nerozchodíš...“

Komentáře k filmu Zombieland

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Země Zombie
Cože, proč dávám tak   vysoké hodnocení? Vždyť   ten film byl absolutní   blbost? ???
Blbost ano,   ale z nějakého důvodu jsem   se nemohl ani na chvíli   přestat smát, a celý   kinosál také ne. Takhle   skvěle absurdní komedii jsem   už dlouho neviděl, navíc s   odkazy na mé   nejoblíbenější klasické   filmy.
Až se někdy   vydám do L. A., musím   určitě navštívit herce   všech dob Billa Murraye a   zakouřit si s ním:-D
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2011
Žánr zombie filmů u mě už   pár let boduje, když se   přiznávám, že klasiky od   George A. Romera mě zatím   nějak obcházejí. Ale na   věci typu remake Úsvitu   mrtvých, Soumrak mrtvých   nebo Planetu teror (ehm, to je   asi zatím všechno:-) si čas   najdu vždycky. Skvěle   natočené krvavé béčko s   prvky komedie (nebo celou   záplavou fórků a drsných   hlášek), co víc si přát,   že? Zombieland zabodoval   naplno ve všech kategoriích.   I když to při zběžném   projetí tak nevypadalo, je tu   stejně krve a brutálních   scén, jako kdekoliv jinde.   Což je dobré. Ještě   lepší je forma, kterou   tvůrci zvolili – tady nejde   o zabarikádování se, obranu   a následný útěk do   lepšího světa. Tady jsme na   cestě od začátku do konce   (i když pravda, i zde se   hledá jakási oáza klidu,   nebo alespoň místo, kde ti   zakrvácení tupouni nebudou).   Takže road – movie se   zombíky? Fajn nápad. A   nezůstáváme jen u toho.   Zdejší zombies jsou totiž   trošku upgradovaní a   nedělá jim problém ani si   otevřít dveře či si   naporcovat maso:-) Tím, že   jim bylo přidáno   neinteligenci (a povážlivě   na rychlosti) se ubralo na   obtížnosti zabíjení.   Stačí dvě rány krytkou od   splachování a je po:-) Fajn   je taky postupná deformace   (chudák Amber Heard a její   noha). Stejně jako jsem   svého času chválil Soumrak   mrtvých, musím pochválit i   Zombieland – větší   zaměření na komedii tomuhle   žánru podle mě   neuvěřitelně sluší. I   když, pravda humor je to   značně pohřební.   Normálně by mě asi   osiřelé ruce křečovitě   tisknoucí volant tolik   nepobavily:-) Další skvělou   věcí je velmi fajn   obsazení, kdy z hlavní   čtyřky jsem dosud neměl   zkušenost pouze s Jessem   Eisenbergem. Zbytek je   prověřená kvalita (opět   úžasný Woody, který si   zcela podle očekávání   krade některé scény pro   sebe), krásná sympatická   baba (Emma Stone) a nadějná   nová generace (Abigail   Breslin). A nejlepší na tom   je, že to celý krásně   funguje. Nenudil jsem se ani   na sekundu a od prvních minut   jsem litoval, že jich uběhne   sotva 80 a je konec:-(   Hříchem by bylo nezmínit   Billa Murraye, jeho   několikaminutové působení   je skvělým oživením už   tak nabušeného filmu a taky   může za opravdu nejlepší   „kanadský žertík“ jak   se sám pan komik vyjádřil.   (A prej že mu moc nejdou:-).   Doufám, že dvojka nebude o   moc horší. Už se nemůžu   dočkat.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2015
Bomba
I straspytel muze uspesne   prezit ve svete zombie.   Perfektni parodie (?) na   zombie filmy. Originalni   namet, hvezdne obsazeni. Super   zabava.
Kachy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Zombie-dobrý a dostatečný   množství, děj-dobrý hezky   svižný, herci-dobrý Woody   je skvělý jako vždycky a   Emma fakt kočka s   brokovnicí. A hlavně kopec   hlášek a suprového humoru.   Zombie filmy jsou bezva   zábava vždycky, ale Zombie   hororová komedie ze   Spojených státu Zombíckých   musí snad pobavit každého.   Pravidlo jedna pustit si ten   to film a pak už je to na   vás...
willy112
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Zombieland tento komedihoror   je můj nejoblíbenější ze   série hororových filmů,   kterých sice moc neznám, ale   taky si občas nějaký   pustím. Já například   razím heslo ,,bez hororů by   nebyl přece ten život‘‘   a myslím, že mi hororový   milovníci dají zapravdu. A   těm, kteří film Zombieland   ještě neviděli tak si ho   honem sežeňte a pokochejte   se zombiemi.
Michalenkoko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Akcno-hororova-komedia v tom   spravnom pomere z kazdeho   zanru.Ja som sa bavil   ohromne.Urcite odporucam.
Kaaza
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2011
Jedním slovem -> blbinka.   Člověk vidí že je to   blbost a stejně se na to   díva. Dal jsem 9/10 protože   jsem to viděl asi tak 5x.
martas_v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Tolik zabitých zombie jsem   hodně dlouho neviděl. A na   tolik způsobů. Bill Murray   tam má perfektní roli, aneb   jak si udělat srabdu ze sebeb   samého. Harrelson jako lovec   zombie je super. Je to spíše   komedie, něco ve stylu   Krotitelé duchů, budete se   bavit, občas nějaká   lekanda.
Assguard
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2010
Znovu se po Zemi rozlezli   zombie a opět se zombie   "rozmnožují"   kousáním. Ale i přesto, že   je tohle téma již 1000x   omleté tady to funguje   parádně. Film je svižný,   gagy povedené a obsazení je   perfektní.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2014
Jen blázen, který nikdy   neviděl žádný film o   zombících, může mít jako   cíl v zemi, kterou zombíci   ovládli, navštívit   zábavní park. Divím se, že   holky přežily tak dlouho.   Dobře, záměr tvůrců bylo   finále nějak vygradovat, ale   to mohli přece nějak   inteligentněji, když do té   doby byla tahle zombíkácká   ujetina vtipná a docela   inteligentní. Woody   exceloval, škoda, že   alespoň na chvíli nevyměnil   palné zbraně např. za   mačetu. Holky dobrý, Abigail   o trochu lepší než její   sestra. Škoda Billa Murrayho,   rána přesně na komoru.   Osobně bych nikam necestovala   a usídlila se s pořádnými   zásobami u Billa, ale   každému co jeho jest.
PS: Je fakt, že zase v   jiném filmu (WWZ) Brad Pitt   tvrdí, že právě zůstávat   na jednom místě se nemá:-)   Tak co si člověk má vybrat.
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Skvělý ůvod
Jestliže je tohle prvotina   Rubena Fleischera už se   nemohu dočkat   dalších.Perfektní parodie   na vše co se za ta léta v   zombie světě událo a jaká   nepsaná pravidla byla   přijata za své.Skvěle jsem   se bavil už jen z důvodu že   film si dělá srandu i tak   trochu ze sebe,Woody H.je pak   naprosto dokonalý a Bill   Murray na závěr jako   nejlepší herec :::)))   nemůžu chtít více.Snad jen   velká škoda krátké   minutáže která se dala   ještě více využít ve   více nárážek.DOUBLE TAP !
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Svérázná a drsná akční   hororová komedie z   prostředí apokalypsy v USA,   kdy se z jednoho hamburgeru a   nemoci šílených krav   všechno přenese na lidi, z   těch se stanou zombie a pak   následuje nevyhnutelné.   Tohle dílko je bráno opravdu   s ohromně vkusným černým   humorem, kterému tu pravou   šťávu piluje Woody   Harrelson.
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Příjemné překvapení.   Skvělá zombie komedie, a   dokonce pro široké publikum.   Harrelson je fajn, kupodivu   ani ten jeho debilní dabér   mi tu nevadil. A nejlepší z   toho všeho je rozhodně Bill   Murray :)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Zombieland
Zajímavá hororová komeie,   jež celkem povedeně   kombinuje krvelačné zombie s   komickými prvky. Zombíci   lačnící po čerstvé krvi   jsou přesvědčivě   ztvárnění, takže z nich   určitě jde trochu respekt.   Děj není nikterak   originální, ale rozhodně   neurazí. To jen závěr,   který se odehrává v   zábavním parku, přinese   akci a mírné vzrušení.
Yontalcar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2011
Syrové, nápadité a   zábavné. Tak by se dal   stručně charakterizovat   tenhle film, jež v sobě   vhodně pojí horor a komedii.   Sice pár hluchých míst se   tu najde, ale další záběry   vás hned upevní v   přesvědčení, že se   díváte na ten správný   film. Jediné, co mě opravdu   mrzí, je herecké obsazení.   To podle mě nebylo zrovna   šťastné. Výjimku zde   tvoří Bill Murray, jehož   scénky patří mezi   nejpovedenější.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2011
Snímek který dokázal trochu   provětrat už poněkud   zatuchlý žánr zombie   filmů. Má to vtip, má to   šmrnc a zombíci jsou fakt   přesvědčivý.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2010
Výborná zombie komedie a   road movie dohromady.   Očekával jsem něco ve stylu   starých dobrých zombie   filmů alá Noc oživlých   mrtvol, ale byl jsem naprosto   omráčen. Skvěle jsem se   bavil. Doporučuji.
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2024
Zombie, kam se podíváš:)
Kdysi dávno jsem viděl   takovou zombie komedii, která   se v cz jmenovala Živí   mrtví, nemá to nic   společného se seriálem.   Neskutečně mě to tehdy   bavilo, smál jsem se v   podstatě skoro celej film.   Tohle mě bavilo podobně.   Woody Harrelson je prostě   supe prakticky ve všem, v   čem hraje. Emma Stone je taky   naprosto super, vlastně asi   všichni byli. Teda až na   Amber Heart:) Ta je, jaká   je:)

Dvojce   dám stejné hodnocení, ale   nic navíc už k ní psát   nebudu. Je to prostě skvělé   pokračování skvělé   komedie, do které se nám   přidává ještě další   dvojka ženských   protagonistek, kde hlavně   Rosario Dawson je taky   výborná. Je super, že i   původní herecká čtveřice   se vrátila v plné parádě.   A zatímco v prvním filmu byl   Tallahassee doslova posedlý   získa svoji oblíbenou   tyčinku, ve dvojce má zase   jiný problém:)

Určitě více než   doporučuji oba filmy.
Rumenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Filmový počin ocejchovaný   písmenky USA znamená pro   něco, jako v ostatních   odvětvích štítek s názvy   Made in china. Zboží je   použitelné, nejsnadněji   dosažitelné, ale je to   pořád to samé. NE však v   tomhle případě. Těchto   devadesát minut je   naplněných drsnáckým   humorem a vůbec to je fajn!
ICEMAN1979
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2009
myslím že po dlouhé   konkrétně po filmu Soumrak   mrtvých opět povedená   komedie na zombíky:o)člověk   se zasměje a herecké   obsazení a výkony fakt   dobré
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2012
Bezva skloubení komedie se   zombies žánrem.Woody   Harrelson se ve své roli   dokonale vyřádil a většinu   hodnocení přisuzuji hlavně   jemu.Ovšem nesnaží se   zaostat ani Jesse Eisenberg,   který ztvárnil docela   sympatického blba, jenž s   Harrelsonem vytvořil   legrační dvojku.Emmu Stone   jsem viděl poprvé a těmi   svými kukadly by mohla   zhypnotizovat   kohokoliv.Nemíním zapomenout   ani Billa Murray, který také   do snímku vnesl další   komické situace, leč pouze   na pár minut.Jako hovadina mi   přišla, že scénáristé   hnali holky do zábavního   parku.Ale dobrá, je to film a   začíná se rozjíždět   vtipné finále, které je   poměrně fajn.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Dobra zabava
Zaner horrorovych komedii je   stale viac oblubeny, o com   svedci aj tento film so   zaujimavym hereckym   obsadenim.
A to   nesklamalo.Woody je skvely a   Bill Murray si svoju kratku   epizodu tiez naplno   uzil.Humoru je vo filme dost   na ukor strachu, preto   milovnici klasickeho horroru   si moc neuziju, ale urcite sa   zabavia.Film doporucujem.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.11.2009
Je něco zvráceného v tomto   filmu, něco co mě odpuzuju   ale zároveň   přitahuje...Kdybych použil   fotbalový termín, znělo by   to nějak tahle: V poločase   si byl na vystřídání pro   nedostatek užitku ze hry, ale   druhý poločas jsi byl ve   skvělé formě...I tak se dá   popsat průběh filmu,   téměř nic se první   polovinu neděje, krom pár   suchých hlášek...Nevěděl   jsem jestli koukám na horor   nebo na trapnou parodii o   sprintujícíh   mrtvolách...Ale s nástupem   dvou sester, film dostal   šťávu a ta brutální   vyvražďovačka se vším co   měl kdo po ruce, se mi   opravdu   zamlouvala...Zombieland   určitě nebude psát filmovou   historii, ale jako film o   ničem, působí skvěle!!!
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Super,super,super.Paradni   masakr s primesi humoru kde   kulky stridaj hlasky.Ovsem na   druhou stranu si myslim ze   nebejt Harrelsona kterej to   opravdu pozvedne o stupen vejs   by to byla prumerna zombie   mlaticka.Ovsem diky jemu a   scenou s Billem Murrym davam   7.
Steve997
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Tomuhle povedenému dílku   není pomalu co vytknout.   Není to sice nic   fenomenálního, ale je to   hodně povedená parodie na   zobmie horory s velmi   sympatickou čtveřicí   hlavních herců. Nelze od   toho čekat nějaké napětí   nebo atmosféru typickou pro   zombie filmy, ale má to   šťávu a příjemně jsem se   u toho bavil.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Pokud by se tak stalo a ubralo   se na legráckách, potom by   film neměl chybu. Snímek   nebyl zbytečně dlouhý,   přesto je nutné říci, že   režie filmu na mě chvílemi   působila akčním RPG dojmem.   Asi pro všechny z nás byly   největším zážitkem   závěrečné scény v   zábavném parku, tím se film   velmi ochutil. Woody Harrelson   je neskutečný borec. Trošku   možná přeženu, ale svoje   to splnilo.
WOLF33
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Miluju zombie filmy...   obsazeni bylo super, dej tak   nejak taky... bohuzel zombie   film bez napeti a trosicku   strachu, takoveho toho pocitu   mrazeni byt malickeho a byt v   komedii byt musi... cekal jsem   od tohoto filmu mnohem mnohem   vice... film je dobry to ano   ale cekal bych vice vzruchu...   zde jsou zombici tak jaksi   omylem... napriklad   nizkorozpoctovy down of the   death (hlavni hrdina s   trojbrokovnici) je mnohem   lepsi i zabavnejsi... velka   skoda... cekal jsem od tohoto   filmu absolutorium... i kdyz   dobry dokonce velmi dobry pro   mne je to zklamani
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2016
Celkem dobrá zombie komedie,   obě složky fungují, jak   mrtvý svět po zombie ataku,   tak komediální složka.   Stojí za vidění, kdo má   rád mix hororu a komedie,   měl by se bavit...
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2018
║Rozpočet   $23,6milióna║Tržby USA   $75,590,286║Tržby   Celosvetovo $102,791,207▐   Tržby za predaj DVD v USA   $31,692,388 //počet   predaných kusov 1,996,354║   Fajn oddychovka z celkom   zaujímavým obsadeným,   réžia nie najhoršia,   spomalovačky, triky, masky,   uspokojili ale nejak ma to na   viac než na klasický priemer   neohúrilo, ale aj tak   spokojný. /60%/
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2020
Film
není ani tak úplně o   zombiich (nebo jak se to   píše), ale o cestě 4   lůzrů hodně nehostinným   světem. Občas vtipné,   občas dojemné, snaha být   poučný. Akční scény   průměrné, herecky slušné
kvietek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Nenechte se zmást malým   počtem hvězdiček, film to   byl dobrý, nenudil jsem   se..tak nějak jsem se musel   furt smát..dobrá kombinace   akce, slaďáku, apokalypsy a   co oceňuju, ani to nebylo moc   nechutný. Bohužel existujou   i jiný mnohem lepší filmy a   hvezdičky si musim šetřit   pro ně :)
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2009
Zombieland
Zombie apokalypsa je rok od   roku oblíbenější a když   se objevil film Zombieland v   roce 2009, tak to byl docela   úspěšný film,   pochopitelně v nominacích na   Oscara ho nehledejte.
Film se snaží i přesto,   že je o oživlých mrtvolách   být originální a k tomu   využívá hlavního hrdinu a   jeho pravidla. Přiznám se,   že když jsem ten film   viděla poprvé, byla jsem z   něj nadšená. Možná je to   tím, že jsem byla mladší,   možná je to tím, že v   dnešní době mnohé starší   filmy nedokážou obstát,   přesto, když jsem si film   pouštěla po zhruba 8 letech   znovu, zjistila jsem, že na   něm není nic originálního,   vtipného a že se o to pouze   snaží ze všech sil. Herecky   je Zombieland pozoruhodný,   protože Woody Harrelson je   prostě špičkový herec, ten   mě dokáže pobavit v každé   roli. Přesto, že film   nenabízí nic co by divák   už neviděl, snad kromě Emmy   Stone, kterou už po těch   osmi letech zná úplně   každý. Nečekejte zázraky a   počítejte s tím, že film   je na jedno použití.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2011
Kvalitní parodie
Jako hororová parodie splnila   svůj účel . Spousta   úsměvných situací a velká   ironie v každé akci a   scéně. Děj tedy naprosto   podprůměrný a   předvídatelný.   Očekáváte-li mnoho   úsměvných scén a nevadí   Vám obětovat 88 min.   drahoceného času určitě   shlédněte.
cragel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.2.2010
Země Zombie
Průměrný příběh o tom,   jak zemi ovládli zombie.Film   nebyl ničím skvělý ale   musím uznat, že se na to   dalo dívat a dokonce sem se i   párkrát zasmál.Taková   pohodovka na večer když   není co dělat.
sismik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Vlastně je to celkem o   ničem, pár vtipných   hlášek a Abigail Breslin   film nezachrání. Musím se   přiznat, že jsem se na film   dívala jenom proto, že jsem   byla zvědavá jak si Abigail   povede. Dá se říct, že v   rámci role se celkem   předvedla. Rozhodně to   nepatří mezi   nejpovedenější filmy.   Hlavně mi celý snímek   přišel tak trochu   schizofrenní. Chvíli se   snažil tvářit jako horor   (opravdu jen snažil,   nepovedlo se) a chvíli jako   komedie (což se povedlo o   trošinku víc), ale celkový   dojem je hrozný. Protože   kombinace takhle nesourodých   žánrů se evidentně   nepovedla, film není ani ryba   ani rak a dívak si tak   neužije ani napětí a hororu   ani komedie.
iqtiqe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Tohle jsem si pustil jen   proto, že jsem nudil a   ostatní filmy, co jsem měl   po ruce byly vážnějšího   rázu. Začátek mi dal zabrat   - o zombie toho bylo v   poslední době až moc a   podobný nechutnosti vážně   nemám rád. Ale pak to šlo.   Žánrově nezařaditelný -   horor, komedie, rodinný? Na   pár místech jsem se zasmál,   nějaký děj tam taky byl,   holky pěkný, Abigail Breslin   úžasný talent. A objevil   jsem skvělý druh zábavy -   projíždět se na horské   dráze a střílet okolní   zombie - něco na ten způsob   by fakt moh' být trhák.   Vlastně nebýt zombie, byl by   to obstojný film. 50%
lucymat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.2.2016
Když Zombieland minete, nic   se nestane. Když zavítáte,   užijete si černý humor,   předvídatelnost, patos a   hektolitry umělé krve. Pro   milovníky parodií ideál,   byť to mohlo být o třídu   lepší.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Nic nového na toto téma a   nevytáhl to ani Bill Murray.   Sem tam goreefekt jen aby se   neřeklo a kolem toho spousty   keců. Dokoukáno do konce   silou vůle. No, a když   připočtu mi z duše   protivného hlavního hrdinu,   tedy myslím Columbuse, tak   závěrečný součet nemohl   dopadnout jinak.   1210098241/8742

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16286minih16286Policajt v Beverly Hills (1984) 
Beverly Hills Cop n
minih39418minih39418Million Dollar Baby (2004) 
Million Dollar Baby n
minih139125minih139125Valerian a město tisíce planet (2017) [2k digital] 
Valérian and the City of a Thousand Planets n
minih29650minih29650Přísaha (2001) 
The Pledge n
minih29717minih29717Pluto Nash (2002) 
Pluto Nash n
minih112127minih112127Memories (1995) 
Memories n
minih16859minih16859Pravdivá romance (1993) 
True Romance n
minih18679minih18679Sestřičky (1983) 
Sestřičky n
minih7985minih7985Hlídat Tess (1994) 
Guarding Tess n
minih28726minih28726Agent bez minulosti (2002) 
The Bourne Identity n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Zombieland: Rána jistoty (2019)

 Zombieland: Rána jistoty (2019)
Zombieland: Rána jistoty n
Zombieland: Double Tap
Žánr: akční / komedie / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Ruben Fleischer

(pokračování)

Zombieland (2013) [TV film]

 Zombieland (2013) [TV film]
Zombieland n
 
Žánr: horor / komedie / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Eli Craig

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Všechny velké a malé bytosti (...

10:15 - 11:05

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

10:05 - 10:50

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

10:20 - 11:30

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

11 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Reklama