Zari
ohodnotit

Warcraft: První střet

Warcraft

Další název:
World of Warcraft; Warcraft: Prvý stret (SK)
Rok:
2016
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
9.6.2016

Komentáře k filmu Warcraft: První střet

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
RwlBem
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2021
Hru
neznám, takže nebylo s čím   porovnávat, a musím říci,   že i když fantasy obecně   přijímám se shovívavým   úsměvem, tohle na mě hodně   zapůsobilo. Má to smysl a   když člověk nepřeskakuje,   věci které zprvu vypadají   nesouvisle, začnou do sebe   pěkně zapadat, a to se mi   líbí. Film má kupodivu i   příběh (nejeden), vyhnul se   přehnanému patosu, no a v   neposlední řadě je to   výpravná libůstka.
Xander3xCage
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2016
Super, pecka !!!
Dneska jsme s mou drahou   polovičkou filmík shlédnuli   ve 3D a naprosto super   zážitek pro nás oba !!!Film   předčil naše očekávání   o 100%
A Orkové jsou   naprosto famózní a stejně   tak gryphoni !!!Prostě THE   BEST FILM !!!
Deecko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.6.2016
Suoer ale...
Film Warcraft je super...   ALE.. Hodne veci   nevysvetlujou jako v   knizkach... Napr.. Proc a jak   je Durotan nacelnikem co se   stalo pred tim.. Skoro ani   nevysvetlujou proc jsou orkove   zeleny a nejaci maji svou   hnedou barvu.. A uz vubec ne   a to me stve nevysvetlej jak   se Guldan dostal k takové   moci a kdo za tim vezi..mozna   v dalších dílech.. . Film   super ale na knizku to nema   ani na jednu a to ani   nahodou..
Jinak film   hezky zpracovanej.. Orkove a   jejich obrosky vlci libove   udelany..
Nechaly   otevrenej dej... Hned jak se   o tom mluvilo ze to z filmujou   vedel jsem ze z toho bude   trilogie... A taky bude... A   to jsem rad...

Dak jsem 10* ale knihy by   dostaly 20*
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Tak fantasy, jak má být.   Spousta hezkej efektů( jen   těch blesků tam na mě bylo   příliš) a pohádkový   příběh, kde hlavní roli   hrají kouzla a čarodějové.   Příběh byl i pro mne   neznalý předlohy, celkem   pochopitelný. Já se bavil a   o to mi šlo.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2016
Úžasné zobrazení a   oživení míst, postav a   světa počítačové hry.   Docela se i povedl příběh a   postavy, až na pár   zdlouhavých scén. Design,   efekty a zvuk ale 1A -klobouk   dolu
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2016
Warcraft
Film Warcraft slúži ako   skvelý prológ k   potencionálne dobrej   Trilógie, no ako samostatný   celok (Ak by nedaj boh bol iba   jeden diel) pôsobí   neukončene a teda bez   záveru. Hneď pri úvode vás   ohromí prepracovanosť Orkov   (A samozrejme to začína   klasickým úvodom Human vs.   Orc) doprevádzanú výborným   soundtrackom. Akčné pasáže   a bojové scény sú výborne   urobené a kamera nikdy   nesleduje len jedného   bojovníka ale akosi sa   pohybuje spolu s bojiskom a   tak vždy uvidím ako Orkov   tak aj Alianciu a samozrejme   aj mágov (Ktoré sú pre mňa   ale zle zakomponovaný do deja   a tak môžete čakať efekty   typu Posledný vládca Vetra).   Postavy sa zaujímavo   vyvíjajú a ku koncu príbeh   dobre graduje (A samozrejme   končí v tom najlepšom kde   po vypuknutí vojny máme   hneď záverečné titulky).   Na 3D sa pekne pozeralo a   užíval som si ho hlavne pri   veľkých bojových scénach   kde všetok ten prach a potoky   (To je zveličenie :) ) Orčej   krvi na mňa len valili.   Výhradu mám ale hlavne k   zapracovaniu sveta kde   tvorcovia neukázali takmer   nič až nejaký ten Ironforge   a Stormwind a z toho   obrovského sveta sa stali   teda len dve počítačové   atrakcie a aj keď vyzerajú   slušne je toho proste   príliš málo (Nabudúce   chcem CGI Pandy a teda aj   Pandariu). Warcraft teda   funguje ako skvelí prológ k   druhému poprípade tretiemu   dielu ságy kde sa všetky tie   naštrbené udalosti zúročia   a všetko to vyústi do jednej   veľkej vojny.
ph33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2016
Něco nové efekty paráda to   je bez řečí ale vadí mi   že pro úplného lajka je to   k nepochopení !Nic moc   nevysvětlují,clovek neví   hodně věcí ,diváka tak   flakly rovnou do známého   děje.!proč jsou zelené a   hnědí,kde vzali kouzla   atb.pokud se neznalost   vypustí tak jako fantazie   paráda!
Krupe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2016
Tak pro nás neznalé a   nezasvěcené o fenoménu   Warcraftu je to moc modrých a   zelených koulí, blesků,   fleků či čeho všeho   pohromadě :) Ale vizuál s   hudbou jsou na jedničku, to   jo. Zbytku už nerozumím...
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2016
Přiznávám, že nejsem   hráč pc her a o Warcraftu   jsem před filmem nevěděla   téměř nic. Takže jsem jako   zcela nedotkuné holátko   mohla nahlédnout do nového   světa, kde kromě lidí   žijí orci a ostatní bytosti   a já se ráda nechávám   okouzlit novými světy. Film   nám nabízí pohled jak ze   strany lidí, tak i orků -   chce ukázat, že v obou   "táborech" jsou   bytosti, které touží jen po   moci a zároveň zde můžeme   všude najít i ty, kteří   chttějí jediné - žít v   radostném světě spolu s   ostatními. Právě na světě   a bytostech v něm film staví   - nevím, nakolik je toho   převzato z herní předlohy a   nakolik vlastní nápady   scénaristů - ale na tom   nezáleží, protože celý   film odsýpá a divák se   nenudí - nehraje se tady na   nějakou melodramatickou   podívanou - ale na popcorn -   a to je jen dobře.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2018
Zfilmovat jednu z   nejznámějších her, tak to   může skončit jen dvěma   způsoby. Buď naprostý   propadák nebo dobře   zpracovaná podívaná. .. A   jak už samotné hodnocení   naznačuje, naštěstí se   povedlo to druhé. .. Sice   musím říct, že hráč   Warcraftu nejsem, ale   podívaná to byla parádní a   těším se na další   pokračování. ....   HODNOCENÍ: 75%
pueblan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2016
No, co na to říct. :) Nebylo   to špatné, ale ani to nebylo   výborné. Takovej lepší   nadprůměr. Kdyby byl film   kopmplet natočen pouze   animovaně bez herců, tak by   se vůbec nic nestalo. Nejsem   žádný velký fanda   Warcraftu, hrál jsem pouze 1   a 2, všechno ostatní šlo   mimo mě, takže jsem se u   filmu nijak nerozsplíval   radostí, ale občas se mi   zavřeli i oči :D Zvlášť   při scénach s lidmi. Film se   chvilkama bere bere zbytečně   moc vážně a tváři se   drsně, herci tak působí   celkem směšně. Možná je   to i tím že jsem viděl film   s dabingem. Rozhodně   nečekejte něco jako LotR   nebo Hobbit, je to úplně   něco jiného. Je to takové   barevnější a veselejší :D   Jinak to celkem ujde. Orci   jsou super, a Garona i s těma   tesáka vypadá skvěle.   Možná až film uvidím   ještě párkrát bude mé   hodnocení vyšší.
Jakeshi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.6.2016
Předně musím říct, že   jsem nesledoval trailery ani   další informace o tomto   filmu před vydáním. Do kina   jsem šel s přesvědčením,   že to bude další   nepovedená filmová adaptace   podle herního námětu. Ale   jen film začal, byl jsem   doslova nadšen. Grafické   zpracování Orků, to bylo   první co mě opravdu zaujalo.   Stejně tak i prostředí   Stormwindu nebo Ironforge.   Příběh mi přišel v   pohodě. Nemohu hodnotit   kvalitu dabingu, protože jsem   zvyklý chodit na filmy s   titulky, a toto byl po dlouhé   době film, který jsem viděl   s dabingem. Suma sumárum:   dávám 7 bodů z 10.

Chtěl jsem dát   víc, ale strhávám body za   to, že trpaslíkům a elfům   byl dán hodně malý prostor   ;)
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2016
Netknutá Warcraftem jsem se   na film, při kterém domácí   znalci byli nadšení, dívala   jako na novou fantasy.   Akční, epické, výpravné,   zajímavé, ale znát   předlohu by bylo pro můj   zážitek určitě lepší.   Takhle jsem nevěděla, kdo je   kdo, u orků jsem se už   vůbec nevyznala, kdo co   sleduje a proč se tak chová,   fel je pro mě novinka,   další národy tuplem,   ozvláštěno o Plaváčka.   SPOILER: Dominic Cooper   hrdinsky skonal a Ruth   „Raina“ Negga povede s   bráchou království,   potenciál ostatně na to má   z agentů Shieldu. A kdo je   kdo stejně nevím – viz   komentář Deecko – proč   jsou někteří orkové   zelení a jiní hnědí apod.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2016
Známá, kultovní,   úspěšná PC hra se dočkala   filmového zpracování a jak   dopadla? Hru jsem nehrál,   neznám pravidla ani   příběh, tudíž v tomhle   jsem mimo mís:-) Film mě   zajímal, protože   dobrodružné výpravné   fantasy vždycky láká.   Bohužel film úplně   nenaplnil to co jsem čekal   já, ale zas nevím jak je   přesný podle hry. Takže   obsahově spíše moc   nezaujalo. Před čím ale   smekám je vysoká technická   úroveň snímku. Skvělé   triky, nádherná poctivá   výprava, masky, nádherné   lokace ačkoliv hlavně   digitální, celý svět   Warcraftu je prostě   dechberoucí! Nakonec tedy   60%....
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2017
Co k tomu říct?
Jako   hráč jsem samozřejmě hrál   hru Warcraft už od první   série. Dá se říct, že   jsem byl její velký   fanoušek - zkrátka mně to   bavilo.
Proto jsem byl   taky zvědavý na film, který   podle této hry měl   vzniknout. Očekával jsem   něco nečekaného.
Možná jsem od tohoto   filmu ale čekal víc, než se   mně dostalo. Ovšem to   očekávané se jaksi   nedostavilo. Samozřejmě   efekty a triky - to bylo   úžasné, to dnes jinak u   takových filmů ani nejde,   ale to nedělá film. Pointa   byla sice zajímavá, ale tak   nějak tuším, že si tvůrci   nachystali otevřené vrátka   pro další filmy s tímto   příběhem a budou si s ním   pohrávat, dokud jim to bude   sypat prachy.
Věřím   tomu, že ještě pár   Warcraftů uvidíme.   Samozřejmě, že se na ně   podívám, protože mě   zajímá, kam až budou   tvůrci schopni zajít, aby   vydělali peníze.
Podle mě to bude jenom   další pračka peněz,   kterých je poslední dobou   až moc.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.7.2016
Koukatelné fantazy,bojových   soubojů dostatek,herecké   výkony průměr,masky   protivníků (Orků)docela   dobrý,hodně vidět umělost   prostředí,efekty   průměr,kdo ví jak by bitva   dopadla bez těch mágů.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2018
║Rozpočet   $160miliónov║Tržby USA   $47,225,655║Tržby   Celosvetovo $433,537,548▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ triková stránka je priam   delikátna, tam ani nie je čo   vytknúť, možno v prvej   polovici troška zbytočne   robil 3D efekt tiene, v tej   druhej to už bolo lepšie,   samozrejme u 3D záležalo či   boli zábery v prítmi, kde to   robilo šarapatu alebo za   denného svetla, súboje   väčšinou berú dych,   miestami to má slušnú   dravosť, len problém bol ten   moc jednoduchý dej, ktorý   nemá až tak čím upútať,   prekvapiť, zelená   domorodkina (Paula Patton) to   tam oživovala, občas nejaký   ten heft sadol, jednoznačne   lepšie než akýkoľvek   Hobit, pozerateľný priemer,   kde potešil aj Slovenský   dabing, ale od Duncana Jonesa   by som po vyprávačskej   stránke čakal viac /videl v   kine 3D verziu: 65%/
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2016
Jarda Jááágr!
Průměrné akční fantasy,   které má své klady i   nedostatky. Herci díky   scénáři působí trochu   nejasně a pokud neznáte   svět warcratftu, tak se   budete i blbě orientovat.   Celé to je pak nudné a   čeká se jen na mlátičku s   orky. Nelze ovšem upřít   výborné CGI zpracování,   kdy digitální postavy orků   vypadají fakt dobře.
A také mě překvapil   Jaromír Jágr v roli orka   Durotana. To mu šlo ještě   lépe než role zeleného   Hulka.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2018
Produkčne kvalitné - s   krásnym fantasy svetom a   super maskami, vizuálne   vypiplané do detailu.   Absencia väčších hercov   nevadí, Ben Foster je pre   mňa tiež herecká osobnosť.   Môj problém asi tkvie v   neznalosti hry, pravidiel jej   sveta a typu kúziel. A v   dramaturgickej   zjednodušenosti príbehu -   konflikt rás ma dejovo   nestrhol, pozornosť som musel   rozprestrieť medzi zbytočne   veľa postáv a úmrtiam   niektorých z nich film   venoval príliš málo   priestoru na to, ako boli v   príbehu dôležité.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2019
Přiznám se, že WOWKO byla   má oblíbená onlajnovka u   které jsem visel několik   let, takže jsem se na tohle   moc těšil. Nicméně   výsledek nic moc.   Samozřejmě, že jsem se v   tom dost viděl, ale byla to   docela nuda. Prostě jen   další fantasy, která ale   mimo masek, ničim neoslní.   Mě to moc nebavilo teda :/   Průměr 50%
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.9.2017
Je to děsně přeplácané,   ale přeplácané kvalitně a   na úrovni. Jenže se to   časem okouká. Dějově to   ušlo, zpočátku ovšem   hodně nepřehledné. Spád to   sice má, ale také pasáže,   kde to zbytečně a i dost   dlouho stagnuje. Neznám   originál, takže to mám asi   hodně zjednodušené. Plusy   tedy nasbíral vizuál, hudba   a efekty. S nápady to je již   hodně slabé. Já to jel   navícekrát, protože jsem se   místy i hodně nudil.   Bohužel, tímto snímkem u   mě fantasy jako žánr klesl   ještě hlouběji.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih138136minih138136Hlas pro římského krále (2016) [TV film] 
n
minih9802minih9802Jumanji (1995) 
Jumanji n
minih50999minih50999Tyrannosaurus Rex (2007) 
Tyrannosaurus Azteca n
minih147637minih147637Blade Runner 2049 (2017) 
Blade Runner 2049 n
minih109400minih109400Čarodějnice ze Zugarramurdi (2013) 
Las brujas de Zugarramurdi n
minih79679minih79679The Pet (2006) 
The Pet n
minih42905minih42905Apocalypto (2006) 
Apocalypto n
minih118763minih118763Xi you xiang mo pian (2013) 
Xi you xiang mo pian n
minih70770minih70770Muž odnikud (2010) 
Ajeossi n
minih108912minih108912Očista (2013) 
The Purge n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kristus v díle slovanských myslitelů

Kristus v díle slovanských myslitelů

Hilde Wörner

Wörner Hilde

Daniel Colas

Colas Daniel

Naposled navštívené:
Kristus v díle slovanských myslitelů

Kristus v díle slovanských myslitelů

Hilde Wörner

Wörner Hilde

Daniel Colas

Colas Daniel