Zari
ohodnotit

Veřejní nepřátelé

Public Enemies

Další název:
Verejní nepriatelia
Rok:
2009
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
9.7.2009

Komentáře k filmu Veřejní nepřátelé

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
gabikazavacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2010
Veru, tento film bol natočný   štýlom ako film Ma Baker. I   tu išiel po surovej máfii   dedektív bez morálky a   zabrán. O niekoľko rokov po   vyriešení prípadu spáchal   samovraždu ako ten dedektív   vo filme Ma Baker. Na druhej   strane mimo zákona to boli   zločinci bez štipky srdca.   Len ten vo Verejnom   nepriateľovi sa nechal   odbafnúť, ked jeho lásku   zatkli.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Ten to film je podle mně   dobrý pod taktovkou Manna  
vzniklo pěkné   dílo.Herecké obsazení je   skvělé a to co předvedly   nemá chybu.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2011
"Jděte dál, holky moje, jděte dál."
Poslední stádo Johna   Dillingera mě hodně   pobavilo. Johny Depp nám   předvedl další svůj   výborný výkon a Bale se   naprosto hodil, jako jeho   soupeř. Hned od začátku   vás film zaujme, ukáže   vám, jak se Dillinger   nemazlil se svými   parťáky.
Filmy z   tohoto období mám právě   hodně rád a děj ukazuje   divákovi jak opravdu 30 léta   byla strašná.
Mann   nádherně sfilmoval bojövé   scény, kde po sobě střílí   FBI a lupiči, opravdu jako   reál!
Nemám co   vytknout. 10/10
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Už se nedá na filmy Johnnyho   Deppa říct.. jsou prostě   úžasné.. Johnny má velké   charisma a umí předvést   výkon v jakékoliv filmu..   toto není výjimka... :-))
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Velmi povedený film. Johnny   Depp to skvěle zahrál a jak   se podobal na skutečného   Johnna. Ve filmu nechybí akce   ani láska. Mocc pěkný :-)
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Neskutočne dobrý film.   Veľmi dobré herecké   obsadenie a v hlavnej úlohe s   Johnnym Deepom. Jeho výkon je   fascinujúci. Dej je veľmi   napínavý až do konca. Vo   filme sú veľmi dobre   zobrazené 30 roky. Fakt   stojí za pozornosť.
richi23
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Public enemies je opět v   podání Johnny Deppa ten   nejlepší gangser film...Je   to film podle skutečného   života a nemohl to hrát   jiný herec rotože Johnny je   skutečný veřejný   nepřítel..!!
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Michael Mann s každým svým   filmem ukazuje velikou   zručnost svého řemesla.   Vzpomeňme na Nelítostný   souboj, Collateral...teď jsou   to aktuálně Veřejní   nepřátelé. Johnny Depp   spolu s Christianem Balem   vytvořili dvojici mafiána a   policajta posedlého jeho   dopadením v příběhu,   odehrávajícím se v USA v   roce 1933.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Johnny Depp už asi nikdy   nedostane klasickou roli kde   by hrál vyloženě,   padoucha…Je to škoda   protože si troufám říct   že se jeho styl hraní   okouká a už nebude lákadlo   číslo jedna…Navíc   padouchů kterým diváci   fandí je ve filmech   nespočet, Butch Cassidy and   the Sundance Kid, Bonnie a   Clyde, Assassination of Jesse   James by the Coward Robert   Ford…Docela mě mrzí že   Bale hraje druhé housle, je   stejně komerční jako Depp,   hraje tak 3x do roka v   nějakém filmu s vysokým   rozpočtem…Mann tak trochu   vykrádal ze svého Heat, i   když tam Pacino a Niro hrají   oba na jiné straně zákona   takřka rovnocené role,   těžko byste vybrali   hlavního hrdinu…Jinak mají   filmy dost společných rysů,   atmosféra, styl natáčení a   konec konců i samotný   příběh je dost   podobný…Uvízli mi v hlavě   dvě scény při kterých jsem   ani nedutal, první – byla   pasáž kde Bale rozmlouval ve   vězení s Deppem, nevím jak   to Mann dělá ale i v jeho   Heat se vyskytl rozhovor mezi   hlavními aktéry a do teď si   myslím že to patří do   nejkvalitněji natočených   rozhovorů v dějinách   filmu…A druhá – bylo   vyloupení banky, a   přestřelka v ulici…Právě   v tomto bodu se zlomil   charakter Deppa…Už v   prvních minutách mi bylo   jasné, že koukám na   přelomový film...Dlouho jsem   čekal na film který se svou   kvalitou může rovnat Casinu,   Pulp Fiction a Goodfellas   nedávno se to povedlo   American Gangster…Může   zmínit Road to Perdition,   Collateral a The Departed. To   jsou "jen dobré"   filmy…Public Enemies je   první film mého názoru,   který vystihl podstatu   kriminálního dramatu   odehrávající se v delším   časovém pásmu…Dostaneme   se bez vysvětlování přímo   do děje…Vstupujeme do   světa, kde rychle poznáme   postavy Dillingera, hezouna   Nelsona, Franka Nittyho a   další kriminální   živly…Vždycky jsem miloval   zobrazení charakterů pomocí   znaků, které je spojují a   tenhle film to opravdu   má…Navíc Mann vybral   hereckou špičku které se v   dnešní době jen těžko   někdo vyrovná, Depp, Bale a   Cotillard…Letos jsem viděl   dost filmů ale tenhle je   bezesporu nejlepší!!!
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2009
Johnnyho obdivuju a není   film, který by se mi s ním   nelíbil. Public enemy je   typická gangstérka o   bankovních lupičích a   policistech. Líbilo se mi to   a ten konec byl   předvídatelný. Ale i tak   doporučuju pro všechny   fanoušky Johnnyho.
Miluska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2010
film sa mi pacil, ale stale   akoby mi k tomu nieco chybalo   ale neviem co. Samotny Depp   nesklamal i ked som ho videla   uz v lepsich obsadeniach.   tentokrat za 9
Brikca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Na tomhle filmu mě nejvíc   zaujala práce s kamerou. Dost   často se mi zdálo, jako bych   byla přímo v centru dění.   Moc jsem se na public enemies   těšila, ale chvílema jsem   se přistihla, že   pošilhávám na hodinky...dle   mého by neuškodila kratší   stopáž. Taky mě trochu   zklamala scéna kdy se John   procházel po policejní   stanici a nikdo si nevšiml,   že jim tam chodí veřejný   nepřítel číslo 1. Jinak   výborný Christian Bale,   kterému by neuškodilo kdyby   měl ve filmu víc prostoru a   opět mě naprosto dostala   Marion Cotillard.
markes13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Johny Depp ukázal že i v   nízkorozpočtových filmech   dokáže hrát(piráti). Film   se odehrává mezi 1-2   světovou válkou a je o   bankovních lupičích. Škoda   že nakonci Johnyho zabijou.   CH.Bale jako policista a Depp   jako bandita to je jedno z   nejlepších složení jakých   jde dnes dosáhnout. GOOD   hoši hlavně netočte dvojku   to by to pokazilo.
ph33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2016
Za mě naprostá pecka jak   obsazení tak dej myslím že   Deepovi dost sedla určitě   kdo neviděl zkouknuti bude se   líbit 8/10 bez debat
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2012
Tvůrci tady vsadili na dva   výborné herce a to si   myslím, že jim vyšlo   dobře. Gangsterky mám rád a   tahle se mi taky docela   líbila, i když pár   chybiček bych našel, ale   budiž.
Ovšem docela   trapné mi přišlo, jak se   tam Deep ( Dillinger )   procházel po té policejní   stanici a ještě se těch   fízlů ptal jaký je stav   zápasu v TV - to bylo   přinejmenším divné.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Seznam verejnych nepratel byl   v USA opravdu vyhotoven a   zverejnen v roce 1930, prvni   dve mista obsadily Caponove na   prvnim Alphonso "Al"   Capone a na druhem miste jeho   starsi bratr Ralph. John   Dillinger v seznamu vubec   nefiguroval, 1. banku prepadl   az v roce 1933.Ve filmu bylo   spravne ukazano ze byl   verejnosti vniman kladne ale   uz jsem nevidel proc, udajne   to bylo proto ze se choval pri   prepadech slusne,mluvil klidne   a s rukojmimy kdyz je   propoustel si podaval ruce, to   jsem ve filmu take nevidel.   Jinak vcelku slusna gangsterka   ktera ale byla nekdy prilis   zdlouhava,nektere sceny nudne   a jedna trochu stupidni,   nejhledanejsi clovek ve   statech se prochazi v Chicagu   po policejni stanici a nikdo   si ho ani nevsimne :-/ oba   hlavni predstavitele predvedli   paradni herecke predstaveni   jeste vice se mi libil   Christian Bale nez Johny Depp.
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2009
J.Deep se opět ve filmu   ztotožnil s hlavním hrdinou   natolik, že podal výkon jako   vždy - vynikající. Vidět   jeho pocity ve tváři, jak se   mění, když jde na akci,   nebo se věnuje ženě nebo   sleduje dění kolem   sebe...není to jen odehraná   úloha, ale i kus jeho   osobnosti, kterou zanechává   v každém filmovém žánru.   Jinak pojetí filmu gangsterky   se povedl a ukázal, že na   minulost se prostě   nezapomíná.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Nechceme vaše, iba bankárove?
Slušná gangsterka. Dá sa to   pozrieť a určite to nie je   sklamanie. Batman verzus   najlepší pirát. Ako to asi   môže dopadnúť? Depp ako   vždy vynikajúci, ale mne sa   viac páčil jeho sok Bale,   ktorý tu bol tak troška v   uzadí. V podstate film je   takým elitným súbojom   týchto dvoch borcov. Troška   pribrzdené bolo to jeho   chodenie po policajnej   stanici, aniž by si ho niekto   všimol. Zlaté tridsiate   roky. Banky, kríza a čierny   alkohol. Divoká to doba,   divočejšia ešte príde.   Končí to podľa mňa   spravodlivo. Aj keď ho berú   niektorí ako Robina Hooda po   americky. A ach, zas tie   ženy. Chlapi by si mali na ne   dávať niekedy väčší   pozor. Môžu byť ich osudom   a to doslova
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Trochu rozporuplné pocity ve   mě vyvolalo tohle krimi drama   z 30.let minulého století a   to i přes fakt , že filmy   Michaela Manna mám v oblibě   a stejně tak jsou na tom u   mě i podobně zaměřené   gangsterské filmy. Hlavním   negativem snímku je jeho   velká rozmělněnost   vyprávění (a to hlavně v   jeho prostřední části ,   protože zbytek filmu měl   vcelku akurátní tempo) a   hned za ním se v závěsu   skrývá použitá ruční   digitální kamera   navozující spíše styl   novodobé televizní tvorby ,   než retro snímku z doby   před více než 70.roky.   Také provedení prakticky   veškeré akce je lehce   amatérsky vyhlížející a   pokud to byl záměr , tak   jsem se sním občas   neztotožnil. Z hereckého   hlediska je to bez výhrad ,   ale dvojice Johnny Depp -   Marion Cotillard si v tomto   případě zaslouží   nadstandartní ohodnocení za   svůj výkon. Jinak atmosféra   doby je zachycená velmi   dobře a nebýt té proklaté   kamery vše by vypadalo   ještě mnohém lépe.   Celkově převládla nakonec   spíše spokojenost , ale bude   třeba ještě další   projekce. Zatím
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2010
Jak jsem se na film těšil,   tak jsem byl zklamanej. Božel   mě děj za celou dobu   nezaujal, nudil jsem se.   Akční scény byly provedené   hezky, ale dneska se už   očekává více. Bohužel ani   herecký koncert hvězd se   nekonal, čekal jsem něco na   způsob Nelítostného   souboje, ale smůla :(.
viana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2009
nepřátelé
Tak dva hezcí kluci,kterým   fandím -Christian a Johny-se   sešli v jednom filmu,nic   moc,ale plakala jsem...
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2009
Po pravdě řečeno,   Gangsterky nebyly, nejsou a   pravděpodobně ani nebudou   nikdy můj šálek čaje.
Ovšem taková sklenice   vody není občas k zahození   abych dokončil to   přirovnání :-)
Film,   který dle mého názoru nedal   Johnnymu tolik prostoru pokud   jde o charakter postavy jako   by si herec jeho kvalit   zasloužil.
Nicméně   jak tady již zaznělo řadí   se mezi nejlepší gangsterky   někam do okolí starého   dobrého Kmotra :-)
Hudba byla příjemná,   kamera sem tam trošku   pokulhávala a příběh   pravděpodobně   nejznámějšího skutečného   lupiče je už poněkud starou   záležitostí.
Každopádně ovšem   stojí za shlédnutí a z   mého pohledu i několikeré   ...
luca-luciano
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Je věta vyřčená v závěru   filmu z úst Clarka Gabela,   která v Johnnym Dillingerovi   probouzí střípky potěchy a   uspokojení z jeho   dosavadního života. Johnny   je nefalšovaným padouchem   gentlemanem, kterému nelze   nefandit. Žije s vteřiny na   vteřinu, má rád banky,   baseball a ženy, ale na jednu   důležitou věc zapomněl: do   takového stylu života -   vážná známost nepatří.   To je moment, kdy se příběh   začne komplikovat. Michael   Mann skvěle pracuje s   naturalistickou kamerou,   která všem těm   přestřelkám dodá dobový   nádech reality. Johnnymu   Deppovi to samozřejmě v   kloubouku sluší stejně jako   bez něj a jeho herectví se   nedá nic vytknout, na druhou   stranu přebujelými emocemi   tento snímek zrovna   neoplývá a různých   konfrontací zde také moc   nenajdeme. V celkovém pohledu   se mi zdá konečných 2hodiny   20 poněkud přehnaných, ale   rozhodně je to povedený   snímek plný naturalismu,   reality a Mannových   typických pojetí života.   Bye bye, blackbird.
sajnym
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Životopisný snímek Johna   Dillingera v podání Deppa   byl výborný jak podobou tak   hereckým výkonem. Zachycení   období 30.let minulého   století bylo propracované do   detailů. A ty Fordy V8čky v   čem se proháněli v   přestřelkách, pastva pro   oči. :) Celkově povedená   gangsterka.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2013
Kua fix já fakt nechápu,   proč jsem nucen poslouchat,   co dělal on, když byl   maličký, pak zase co dělala   ona, když byla maličká, co   dělali dědečkové,   babičky… Já se chci   dívat na film a ne poslouchat   pitomé kecy!! Za tyto   duchaplné zdržovací scény   nekompromisně snižuji   hodnocení a dost moc a u   každého filmu. Zde je to   naštěstí jen jednou a ne   zas nějak dlouho. Jinak jde o   velmi dobrý film a to   gangsterky vůbec   nevyhledávám. Možná tomu   napomáhá vynikající   obsazení. Má to vcelku i   švih. Hodnocení však mimo   onu scénu snižují scény   úplně nepravděpodobné,   skoro nesmyslné a práce   osvětlovačů. Tyto   maličkosti srážejí snímek   do šedivého průměru.   2013090712654bt
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Michael Mann nám opět   přináší žánr, který   umí nejlépe ale tentokrát   se s ním přesunul do   minulosti a to rovnou do 30.   let minulého století.   Představuje nám skutečný   příběh gangstera Johna   Dillingera, který naštval   Ameriku natolik, že proti   němu povolala i federální   agenty v čele s Melvinem   Purvisem. Mann tedy opět   přináší střet dvou mužů   na což měl vždy talent a   rozhodl se použít metody,   které si oblíbil od dob   "Collateralu".   Znalce tedy určitě   nepřekvapí, že větší   část filmu je točena   ruční, digitální kamerou,   čímž však režisér   absolutně pohřbil jakoukoliv   autentičnost nebo dokonce   retro atmosféru, kterou   divák od takového filmu   očekává. Režisérův   vizuální styl, kdy rád   zabírá detailní obličeje   mám rád ale zde se to   prostě moc nehodilo. Samotnou   atmosféru pak dotváří   pouze dobovými zbraněmi,   automobily a obleky, takže mi   málokdy přišlo, že se film   odehrává před necelými 80   lety. Díky příběhu a již   zmíněnému vizuálnímu   stylu pak film nejvíce   připomíná Mannovi filmy   "Nelítostný   souboj" a "Miami   Vice" ale tentokrát se   Mannovi moc nepodařilo ani to   co umí nejlépe a to je   střet dvou mužů na   opačných stranách zákona a   morálky. Johnny Depp opět   předvádí, že zahraje   cokoliv a i když neexceluje   role mu celkem sedla.   Christian Bale se ale nezbavil   prokletí, které ho poslední   dobou v jeho hitech provází   a opět byl odsunut na   vedlejší kolej. Už v   "Dokonalém triku"   se o hlavní roli přetahoval   s Hughem Jackmanem v   "Temném rytíři"   si pro sebe nejlepší scény   urval Heath Ledger a v   nejnovějším   "Terminátorovi" byl   odstrčen nováčkem Samem   Worthingtonem. Tentokrát   úplně uvolnil místo   Deppovi, tudíž divák   nemůže čekat důmyslný   souboj ve stylu   "Nelítostného   souboje" a Bale zde   nepředvede nic, čím by   diváka zaujal. Naštěstí   režisér ještě pořád   zvládá natočit brilantní   akční scény, kterých je   zde na daný žánr poměrně   dost, takže tím celkové   zklamání alespoň trochu   vyvažuje. Od filmu jsem   čekal hodně, tudíž se   jedná o jasné zklamání a   dlouho jsem se rozhodoval mezi   6 a 7 hvězdami ale i když   mám Mannovi filmy fakt rád,   tento je jeden z jeho   nejslabších a tudíž to je   za 6.
Zimmy871
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Mne se to prilis nelibilo.   Deppovi role genstra moc   nesedla. Meli to hrat spise   naopak Bale mel hrat   Dillingera a Depp Purvise nebo   Hoovera.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2010
Snímek se snaží zachytit co   nejvíce z podstatné části   života slavného gangstera,   ale tak trochu se v tom   utopí. Po hodině jsem se   začala dívat kolik ještě   zbývá a kdy už bude konec.   Zpočátku trochu   nepřehledný děj, příliš   stříleček samopalem a   detailních záběrů   krvácejících ran. Snad až   poslední půlhodina byla   trochu zajímavá. Shrnuto a   podtrženo: výborný   režisér a herecké hvězdy   také nemusí znamenat dobrý   film.
puol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2010
No Michael Mann nám   predviedol obrovskú výhodu   digitálnej kamery, i 100   mil.$-vý blokbaster pôsobí   dojmom televíznej produkcie.   Johnny Depp je ako John   Dillinger užasný a   vierohodný, Christian Bale   tiež ujde a aspoň normálne   rozpráva a nechrčí (viď   Batmani a Terminátor).   Romantická story je tiež   príjemná a zapôsobil na   mňa záver. Úprimne,   priveľa sa toho na plátne   neudeje a párkrát som v kine   i mrkol na hodinky. Skôr   sklamanie a to sa považujem   za fanúšika Mannový filmov,   i keď skôr tých z jeho   preddigitálnej éry (Heat,   Posledný Mohykán).
Snape
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Výborní herci, výborné   téma, výborná doba.. Ale   děsivě jsem se nudil a   Johnny Depp (nemluvě o   Baleovi) vůbec neměl co   hrát. Zklamání roku, fakt   jsem se těšil.
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.7.2009
... ajaj ...
Opravdu překvápko, bohužel   v tom horším slova smyslu   ... těšil jsem se na   moderně pojatou gangsterku, a   dostal jsem v celku dost   nudný komorní příběh dvou   týpků - bláznů (mimo jiné   mých oblíbenců - J.DEPP a   CH.BALE) ... bohužel jsem se   nudil celý film, nejspíš je   filmek určen pro opravdové   gangsteří milovníky ... :@)
weitinger
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2012
***
Nerozumím americké povaze   takhle nekriticky zbožňovat   lumpy, v tomhle filmu ta   zvrácená sladkobolná   gangsterská romantika zase   zvítězila. Jak může někdo   obdivovat bankovního lupiče,   který při útěku z   vězení, při přepadení   banky, na veřejnosti,   střílí kolem po všem, co   se šustne, jak pominutej.   Myslel jsem, že půjde o   životopisný film, no snad   jindy. Ale k filmu. Pan Mann   měl jistě silnější   chvilky ve svém režijním   filmovém životě, než   tenhle kousek. Sice natočené   docela profesionálně, to   hollywood umí na výbornou.   Ale v tomhle případě   nezachránila ani taková esa   v případě obsazení   hlavních a vedlejších   rolí. A tady chválím, ty   ksichty umí vybírat   bravurně. Ještě se mi   líbila ta tmavá až temná   stylizace celého filmu,   ponurá třicátá léta se   povedla, retro jim jde. A to   je tak asi vše, i hudba   tentokrát zklamala.
Salám
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Johny Deppa miluju, až na   komerční šarády pirátů z   pičifuku je to výborný   herec, který hraje v   zajímavých kouscích(from   hell,Sweeny Todd, Sleepy   Hollow, Strach a hnus v Las   Vegas).. Public Enemies   bohužel jak moc jsem se na to   těšil, tak moc mĚ to   zklamalo, stojí za   zléhnutí, ale nic   překvapivýho   bohužel...Velkej gangster,   neohroŽenej a nejlepší, pak   na něj nasadí drsnýho   poldu, kterej ho vyčmuchá   celou partu dostane a nakonec   zabijou i Deppa...proČ točit   film, když se to dá říct   5ti větama...nic víc v tomto   filmu bohužel není.... Snad   tento příspĚvek pomůže   při volbě večerního   můvíčka
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.4.2013
Pro tak vydrzlého gangstera   nemohli vybrat nikoho   lepšího než Johnnyho Deppa,   mě však mnohem více bavilo,   když se na obrazovce objevil   Christian Bale s buldočím   odhodláním, které sílilo   každým novým útěkem a   další vyloupenou bankou.   Přesto, že příběh byl   opepřen i milostným   vzplanutím Dillingera, moje   pozornost upadávala s   postupující stopáží a   dojem z filmů tohoto typu je   jako jedno velké deja vu,   mění se jen tváře.   NEJLEPŠÍ SCÉNA: Dillinger   inkognito na policejní   stanici - neuvěřitelná   drzost! :-)
dominno
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Vážně bych si nemyslel že   režisér úžasných filmů   Nelítostný souboj a   Poslední Mohykán může   natočit film který mě bude   nudit, bohužel se stalo.   Díky digitální kameře mi   chvilkami přišlo že snad   ani nejsem v kině, ale že   sleduji nedělní televizní   inscenaci na čt1. Fakt   nestojím o to, při   detailních záběrech   počítat svým oblíbeným   hercům pory na nose.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24928minih24928Horizont události (1997) 
Event Horizon n
minih40256minih40256Škola superhrdinů (2005) 
Sky High n
minih48517minih48517Gran Torino (2008) 
Gran Torino n
minih64972minih64972Cizinka (2007) [TV film] 
La forastera n
minih49483minih49483Znamení Vlka (1972) [TV film] 
Moon of the Wolf n
minih19360minih19360Souboj Titánů (1981) 
Clash of the Titans n
minih36815minih36815Smrtonosná past 4.0 (2007) 
Live Free or Die Hard n
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n
minih114747minih114747(Ne)zadaní (2014) [2k digital] 
That Awkward Moment n
minih28102minih28102Tanec v temnotách (2000) 
Dancer in the Dark n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

38 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

ČT2 - Ta naša kapela

02:35 - 03:05

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

02:45 - 03:45

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:10 - 03:10

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rajaram Vankudre Shantaram

Shantaram Rajaram Vankudre

Naposled navštívené:
Rajaram Vankudre Shantaram

Shantaram Rajaram Vankudre