Zari
ohodnotit

Určitě, možná

Definitely, Maybe

Další název:
Jednou ano, třikrát možná / Určite, možno / Jedného dňa, možno (SK) Un jour, peut-être
Rok:
2008
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
8.5.2008
„Willův život ve zkratce? 3 romance, 3 katastrofy a poslední šance na happyend, ale s kým?“

Komentáře k filmu Určitě, možná

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 18
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2009
Možná je dobré, že píšu   komentář až nějaký čas   po shlédnutí filmu. Můžu s   čistým svědomím říci,   že ve mně film nezanechal   vůbec nic! Kdybych si   nepřečetl znova obsah,   naprosto bych si na něj   nevzpomněla, i když si   pamatuji, že při jeho   sledování jsem se docela   bavila (ano, Ryana Reynoldse   si prostě nezamiluju nikdy!).   Přestože nečekám od   romantické komedie nic extra,   čekala bych, že alespoň 1   až 2 scény mi utkví - a ono   nic.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Určitě, možná
Povedená romantická komedie.   Příběh nám vypráví Ryan   Reynolds, který vypráví   svůj životní příběh   svojí dceři, která má   uhodnout kdo je její matka.   Výborný výber hereckého   obsazení. Moc dialogů k   zasmátí tam není, ale zase   dívat se na Ryana a Rachel   má něco do sebe. Jako velké   plus je, že jedna z   potencionálních matek má   ráda písničky od Nirvany   jako je Come as you are,   protože to je to můj   oblíbený song.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2014
Umíte si představit, že by   jste přišli pro své dítě   do školky, kde se dozvíte,   že dopodrobna probírali   sexualitu a vaše dítko na   Vás vyvalilo hromadu   choulostivých otázek?   Myslím, že by se nejeden   rodič nad míru zapotil. A   takový je námět tohoto   snímku, který sice vybízí   ke komediálnímu ražení,   ale není tomu tak. Dcerka se   začne vyptávat svého otce a   ten se rozhodne vyprávět   příběh o tom, jaké měl   vztahy se ženami. Dcerka se   jeví jako pěkná rozumbrada,   psychologicky vše zhodnocuje   a snaží se uhádnout, kdo je   její maminka. A tak snímek   sleduje otce, jeho vzestupy a   pády ve vztazích se ženami   a to, jak to vlastně neměl   vůbec jednoduché. Vše   spěje k romantickému   finále, které je sice   očekávané, ale myslím, že   co se týče dějství   nečekané. Vše se odehrává   poklidně s jemným humorem a   s jistou skromností.   Zvědavost dítěte a její   chytračení je pro nejednoho   rodiče úsměvné. Postoj   jejího otce, je příjemným   aktem a snem nejedné ženy,   které, co si budeme povídat,   je ve skutečném životě   zcela nereálné. Pro   romantický film je však   takový chlap přínosem a   snem snad každé ženy. A tak   se nechme unášet láskou a   životním osudem jednoho   tatínka, který má nelehké   počínání ze   zodpovědností ke své dceři   a zároveň vyřešením   svých vztahů k životním   partnerkám.
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Pěkná zamilovaná komedie,   kde desetiletá Maya začíná   mít všetečné otázky kolem   lásky. Je fakt roztomilá a   musíte si zavzpomínat jak   vaše ratolesti se též   ptali, jak vše funguje mezi   mužem a ženou.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2008
Povedená, milá, upřímná a   svým způsobem originální   romantická komedie o otci   vyprávějícím své dceři o   ženách, které prošly jeho   životem a ona hádá, která   z nich by mohla být její   matka. Ryan Reynolds změnil   styl hraní a obejde se bez   svých obvyklých strhaných   šklebů a roli otce zvládá   s přehledem. Jeho herecké   partnerky hrají také velice   dobře a ve svých rolích   působí opravdově. Jen mi   přišlo, že ve filmu bylo   málo humorných situací a   občas se příběh dost   vlekl. Navíc bylo jen těžko   uvěřitelné jak hl. postava   dokázala sbalit jakoukoliv   ženu během pár hodin.   Takhle to ve skutečném   životě opravdu není a i   když se film snaží tvářit   reálně tohle jsem mu   nevěřil. Ale jsem rád, že   se v té hromadě rádoby   vtipných romantických   komedií občas objeví   najěký ten svěží kousek.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Nádherná a moc příjemná   rodinná romantická komedie,   kde táta vypráví své   dceři životní příběh s   překvapením. Ona má hádat,   která z žen jeho života je   její matka a zároveň ho   dokope k tomu, aby konečně   po mnoha letech vyznal lásku   té, kterou opravdu miluje.   :-)
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2017
Možná bych tento snímek   hodnotila mnohem přísněji,   ale malá Abigail Breslin mne   prostě dostala. Byl to od   tvůrců této komedie dobrý   tah.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Podobné filmy kdy nevíte   předem, co se na vás   chystá, je poslední dobou   málo…Film Určitě,   možná, celkem úspěšně   utekl recenzím v časopisech   a ve filmovým pořadům, já   si myslím že je to   minimálně škoda, o   podobných filmech by se mělo   hovořit častěji, nejsou to   typy filmů kdy se na vás   valí jedna sprška akce za   druhou ale poklidný příběh   který ukáže že není   lehké si najít v životě   místo…Je to moderní,   inteligentní, romantická   komedie, za kterou se skrývá   velmi poutavý příběh,   který diváka pohltí a   přinese mnoho nevyřešených   otázek ohledně milostného   života hlavního hrdiny, to   se postupně odhaluje, ale ne   jako v klasických   romantických filmech, že   jste od začátku věděli jak   to vše dopadne…Tady si   budete neustále klást   otázky, které jsou pevně   schovány pod vydařeným   scénářem a s koncem v   který jsme všichni   doufali…
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Roztomilé, vtipné a   romantické, přitom nikterak   podlézavé či přeslazené.   Už od začátku jsem tušil,   že to skončí dobře, že on   a ona si padnou do náručí,   a osudovou dívku jsem brzy   odhalil. Přesto se odvažuji   říct, že tahle romantika   není schematická, ale že je   místy dokonce   nepředvídatelná a   překvapivá, plus navíc   ještě inteligentní, plus   navíc ještě velice   sympaticky obsazená a   zahraná. Ryan Reynolds je   chlapík, od kterého se toho   očekává film od filmu víc   a víc a slaďáky mu padnou   jako ulité. Tady to jen   potvrzuje. Holky jsou fajn,   včetně té nejmladší, a   Kevin Kline je pořád ještě   bourák. Po dlouhé době   konečně romantika, která   mne skutečně zaujala a   pobavila.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Pekny romanticky film, ktery   me zaujal svym stylem. Je   pekne vypraven otcem diteti,   ktere se zaclo ptat. Hadat   maminku bylo tezke. I dcera by   si rekla o jinou. :-)Jak mi   bylo receno pritelkyni kdyz   jsme tento snimek shledli   -> pekne, pekne, ale   vzpomenula jsem si na tatu,   ten by rekl: "sestrihal   bych to do dvaceti minut"
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Netradičně vyprávěná   romantická komedie , ve   které je skoro vše na svém   místě , až na ten poněkud   pomalejší rozjezd. Film: 85%
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Některá z Maminek se   určitě stále ještě   chvilku diví, pokud si   pustila film Určitě,   možná. Dcera Maya v   příběhu totiž natolik   miluje svého tatínka, že mu   dává nezvyklou druhou šanci   se znovu zamilovat do ženy,   kterou doopravdy miloval.   Zápletky ve vyprávěném   příběhu, které jsou   hlavní příčinou toho   všeho jednoduše zaujmou a   výsledek... , ale opravdu ten   konečný výsledek, je pro   mě vcelku nečekaný. Z   druhé poloviny filmu se tak   určitě stává i malé   drama, přesto to napětí   není tak silné. Na   scénáři se projevil i   komediální půst a tak se ve   filmu těžko zasmějete.   škoda.
Pulletka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Příjemný oddechový film,   ale jako celek působí trochu   unyle a bez spádu. V   podstatě se tam nic moc   neděje a nevzpomenu si na   jediný moment, kdy bych se za   celou dobu zasmála. Ryan   Reynolds není špatný, ale   pro mě osobně je bez   šťávy a výrazu.
sarcofago
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2010
k filmu...
Já myslím, že tento film   má jedno kouzlo. To jak   podáme náš příběh, má   teprve svůj efekt. To se   týká malé Mayi, která po   vyslechnutí svého táty   pochopila, že je někdo   důležitějším v jeho   životě, než její máma.   Proto si myslím, že tak či   tak skončil moc hezky...
ICEMAN1979
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Jako že jsem chlapa ktěm   slaďákum moc netáhnu tohle   mile překvapilo.I jsem musel   přemýšlet sám kdo je matka   kdo ne a podobně.Fakt   doporučuju nenáročný ale   fakt hezky udělanej film.Kdo   má tyhle tipy rád určitě   zklamán nebude.
JendaV29
Hodnocení:
Přidáno: 17.11.2014
2/10
po cca 20ti minutách jsme to   s vypnuli. Ani moje manželka,   milovnice všech romantických   komediích, to nedala...   nevím, možná by se to   ještě rozjelo, ale nechtělo   se nám dávat další   desítky minut v sázku..
Sájulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2011
Film který mě nadchnul   hlavně svou   nepředvídatelností.Otec   který vypráví svůj život   dceři,která má uhodnout   která z žen je její   matka..."Jak se říká   když je děvka   kluk?"Tahle otázka dcery   mě pobavila.Nakonec i Maya   pochopila že to v životě   není zas tak   jednoduché.Čekala jsem že   bude chtít dát své rodiče   dohromady a ono   ne.Doporučuju.
Relix
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Vydel jsem uz spousty   romantickych filmu ale tento   se povedl cloveka donuti i   zapremyslet a do posledni   chvile je napnut nez se to   cele rozuzli.Ja osobne davam   9.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih60069minih60069Chrysalis (2007) 
Chrysalis n
minih24942minih24942Hvězdná pěchota (1997) 
Starship Troopers n
minih47648minih4764896 hodin (2008) 
Taken n
minih24643minih24643Reportáž psaná na oprátce (1961) 
n
minih26868minih26868Poslední výstřel Davida Sandela (1971) 
n
minih3073minih3073Angelika a sultán (1968) 
Angélique et le sultan n
minih19653minih19653Staying Alive (1983) 
Staying Alive n
minih184467minih184467Bullet Train (2022) 
Bullet Train n
minih136334minih136334Amy (2015) 
Amy n
minih47687minih47687Tvrďák Taylor (2008) 
Drillbit Taylor n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v Orient expresu (1974)

14:20 - 16:25

87 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:00 - 15:50

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

17 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama