Zari
ohodnotit

Určitě, možná

Definitely, Maybe

Další název:
Jednou ano, třikrát možná / Určite, možno / Jedného dňa, možno (SK) Un jour, peut-être
Rok:
2008
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
8.5.2008
„Willův život ve zkratce? 3 romance, 3 katastrofy a poslední šance na happyend, ale s kým?“
Popis / Obsah / Info k filmu Určitě, možná
Sympaťák Will Hayes (Ryan Reynolds) je tridsiatnik, ktorého manželstvo sa už pred nejakým časom ocitlo v troskách – odvtedy žije uprostred Manhattanu sám, len s všetečnou desaťročnou dcérkou Mayou (Abigail Breslin). Keďže jej rodičia už dosť dlho nežijú spolu pod jednou strechou a ich vzťah neprehliadnuteľne smeruje k rozvodu, Maya si láme hlavu, ako sa vlastne dali dokopy. A tak jej Will porozpráva o svojich romancách s troma výnimočnými ženami, ktoré si získali jeho srdce. Prvou bola jeho veľká študentská láska Emily (Elizabeth Banks), druhou jeho najlepšia kamarátka a dôverníčka April (Isla Fisher), nuž a tou treťou... Vzrušujúco bezprostredná Summer (Rachel Weisz). Kým sa Maya horúčkovito snaží vypátrať, ktorá zo žien v tomto zaujímavom, no poriadne zamotanom príbehu lásky by mohla byť jej mama, Will si uvedomí, že možno ešte má šancu na happyend. Má to len jeden malý, no rozhodne nezanedbateľný háčik - zatiaľ totiž ani len netuší, s kým vlastne...!

Zdroj: Markíza


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Určitě, možná
Třicátník z Manhattanu Will Hayes se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech – o dívce ze sousedství Emily, o nejdůvěrnější přítelkyni April i o volnomyšlenkářské Summer. Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci.

Will Hayes pracuje v reklamní agentuře a je uprostřed rozvodového řízení. Jedinou jeho radostí je jeho desetiletá dcera Maya. Maya a její spolužáci právě absolvovali první přednášku o sexu, což vyvolalo povyk, a Maya se začne vyptávat na otcův milostný život. Nakonec se jí povede z táty dostat příběh o jeho třech životních láskách. Will má právo změnit jména v příběhu, a Maya musí uhádnout, která z žen je její matkou.

Will nejprve mluví o své lásce z domova, o Emily. On se kvůli kariéře přestěhoval do New Yorku, ona zůstala v Madisonu. Když Will odjíždí, Emily mu dá dárek pro svoji kamarádku Summer, která žije v New Yorku. Will se má stát členem propagačního týmu Billa Clintona při volbě prezidenta. V práci si najde přátele a seznámí se s April...

Will má stále ještě dárek pro Summer a rozhodne se ho rozbalit. Je to deník, v němž Summer popisuje sexuální experiment mezi ní a Emily. Will se rozhoupe a jde předat Summer její deník. Nejprve narazí na jejího přítele Hamptona, slavného staršího spisovatele, a opije se s ním. Když ho Summer vzbudí, Will jí předá dárek a přizná se, že něco četl. Se Summer se nakonec políbí...

Willovi se začne v práci dařit a seznámil se blíže i s April. Zjistí, že April hledá velmi cenné vydání Jany Eyrové, které jí dal otec tři týdny před svou smrtí a napsal jí tam velmi krásné věnování. Jenže Aprilina matka prodala dům a kniha se ztratila. April po ní od té doby pátrá. April a Will se také políbí. Ráno na Willa čeká u něj v pokoji Emily, ale jeho spolubydlící jí řekne, že Will je na pracovní cestě. Will se rozhodl Emily požádat o ruku, ale ta se mu místo odpovědi přizná, že se vyspala s jiným. Jejich vztah tak končí.
Když Bill Clinton vyhraje volby, začne Willovi pravá kariéra, a to s kampaní Arthura Robreda na post guvernéra. April odjela cestovat a s Willem si dopisují, stali se z nich přátelé.

Hampton pozve Willa na čtení svojí knihy, kde se Will setká se Summer. Domluví se spolu na článku o Robredovi a Will ji pozve na večeři. Tam mezi nimi přeskočí jiskra a nakonec z toho je vztah. Jednoho dne ale zavolají Summer do nemocnice, kde leží Hampton se zraněním. Hampton jí vyčte, že do článku o Robredovi nenapsala pravdu o jeho černých obchodech, uplácení atd. Hampton je překvapen i tím, že je Summer do Willa zamilovaná.
Will má starosti se slavnostní večeři pro podpoření Robredovy kampaně, na kterou přijede i Bill Clinton. Will to nakonec zvládne a také se setká s April. Řekne jí, že chce Summer požádat o ruku. April žárlí a je naštvaná, že jí Will nic neřekl. Vrátila se domů kvůli němu, což Willovi nikdy nedošlo – na to ho během vyprávění upozorní až Maya.

Ještě před začátkem slavnostní večeře přijde za Willem Summer a ukáže mu nový článek o Robredovi, který odhaluje všechny jeho špinavosti. Will se s ní proto rozejde a žádost o ruku se samozřejmě nekoná. Kromě vztah ukončí i Willova kariéra.

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Určitě, možná
Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě rozvádí a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslin) se začíná ptát, jak si našel maminku a jak žil před svatbou. Will jí tedy začne vyprávět příběh, jak začínal s kariérou , s dívkami s kterými chodil, jak se vždy zamiloval a o lásku přišel, o jeho úspěších a pádech. Maya si dává dohromady jeho život aby pochopila proč se lidé rozvádějí a zamilovávají. A zjistí že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomí, že nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci.


Autor: georginaa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:30 - 02:00

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:45 - 01:45

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:15 - 02:15

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:00 - 02:00

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Reklama