Duben

Komentáře uživatele Relix

Relix

Relix zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2010
Nemam co bych dodal moc pekne   udelana pohadka. Z meho   hlediska nemam co bych vytknul   cekal jsem mnohem min ale byl   jsem mile prekvapen.   Doporucuji minimalne   schlednout stoji to za to.
Austrálie (Australia)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Podle meho nazoru po dlouhe   dobe opet skveli snimek.A bez   konecneho happyendu by to asi   nebylo ono.Za sebe kdo ma rad   romantiku doporucuju.
Dokonalý úkryt (Perfect Hideout)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Celkem slusny krimi thriler s   dobrou zapletkou.Me zaujmul a   s chuti jsem ho dokoukal az do   konce abych zjistil jak to   dopadne.Mohu za sebe jen   doporucit neni to prokoukany   cas :)
Důvěrnosti (Towelhead)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Pokud mam tento film ohodnotit   tak neni uplne nejhorsi.Podle   meho slusne natocene drama o   dospiveni 13 lete divky   hodnotim jako povedeny.
Ledové sny (Ice Castles)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Pokud mate radi filmy s   prostredi krasobrusleni a   romantiku muzu jenom doporucit   me osobne se to moc libilo.A   jak psal kolega prede mnou ze   je to podobne tak ma pravdu   ale me se to presto libilo a   muzu doporucit.
Lost Highway
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Po shlednuti jsem nevedel co   jsi mam myslet protoze jsem to   nepochopil. Ale po precteni   prispevku co nahodil TOMCAT   jsem to pochopil. Takze jinak   je to skvele natocene a   propracovane ale pro me to   neni mam radsi jednodussi. Ale   kazdy mame jiny nazor tak   doporuciji schlednout.
Mrazivé peklo (Yeti: Curse of the Snow Demon)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Totalni brak ani jsem to   nedokoukal uplna strata   casu.Efekty a propracovani   YETIHO proste hruza kdyby slo   dat nula tak dam nula.
Nemesis (Nemesis Game)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Nevim podle meho zajimavi   snimek ale dle meho nazoru   prumerny film nak me neoslovil   neni to muj styl.Nevim kazdy   ma rad jine zanry.
Nesahejme psům na párky (Stay)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Na to ze by to mela byt i   komedie zasmal jsem se jenom   asi dvakrat.Z meho hlediska je   to podprumerny film ale kazdy   ma jiny vkus.
Noční autobus (Shuttle)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.9.2009
Nevim nevim cekal jsem od   tohoto filmu vic.Nevim co bych   k tomu napsal snad jenom proc   v tech filmech jsou ty zensky   tak blby meli by stim neco   udelat na konci kdyz by stim   mohla skoncovat tak proste   nic.Proste kdo chce tak se na   to podiva.Ja hodnotim prumer   se sklopenyma usima.
Prodigy (The Prodigy)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Tak jsem prave zhlednul tento   film.Nemuzu rict ze by me nak   nadhnul je tam par slusnych   scen ale to je asi tak vse a   jinak z meho hlediska ne moc   zazivny film dokonce jse mi u   nej podarilo asi na 10min   zavrit oko.Pro me straceny   cas.
Sedm životů (Seven Pounds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Will Smith opet zabodoval   perfektne zahrana role.Jak uz   podotkly predemnou sice   zacatek zdlouhavy a tahly ale   kdo si pocka do konce tak je   vse objasnene a zapada to do   sebe jinak pribech vyborny.
Určitě, možná (Definitely, Maybe)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Vydel jsem uz spousty   romantickych filmu ale tento   se povedl cloveka donuti i   zapremyslet a do posledni   chvile je napnut nez se to   cele rozuzli.Ja osobne davam   9.
Zakázaný experiment (Evil Behind You)
 
Přidáno: 13.4.2010
co prosim   akcni,scifi,komedie,thriler   tak ani jedno s toho mi to   nepripominalo.Kdyby tam   napsaly slatanina udelaly by   lip.Me se to vubec nelibilo   ani nezaujalo.Sice jsem to   schlednul cele ale jen proto   abych videl co vymyslely na   konci.Schrnuti nezazivnej a   primo nudnej kousek ja osobne   rikam strata casu.
Zalknutí (Choke)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Nevim jestli bych to nazval   komedii spis dramatem a   erotikou.Nikomu bych ho   nedoporucoval je to prumer   dokoukal jsem to az do konce   takze uplna s..... to zase   neni.
Život zvířat (Live Animals)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Podle recenzi jsem ocekaval   mnohem vic.Namec sice celkem   zajimavy ( ochocovani lidi   misto koni ) ale celkove me   film vubec nezaujal a spis ze   zvedavosti jsem ho dokoukal   dokonce.Z meho hlediska tento   film me sklamal a za sebe   nedoporucuji je to strata   casu.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10