Zari
ohodnotit

Smrt přichází v bílém

Dead End

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
85 minut
„Děsivé černé auto s neviditelným šoférem odváží své oběti přímo do temné noci.Panika a šílenství začíná, Vánoční svátky se mění v peklo...“

Komentáře k filmu Smrt přichází v bílém

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
Robinson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Absolutně skvělé skloubení   hororu a komedie. Atmosféra   funguje na výbornou, akorát   ten konec jsem prokouknul a   nepřekvapil mě. Jinak   rozhodně doporučuji,   povedené :)
Omnibus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2013
Jenom pár mil a už tam budeme...
Kolik parády udělá schopný   rejža uprostřed noci v   hlubokém lese s jedním   prázdným kočárkem a   minimálním rozpočtem? Cha!   Náhodou docela dost.   Vánoční rolničky-rolničky   zpívané v autě pošahanou   rodinkou na odpis, jejíž   členové jsou na sebe jako   psi („Co je špatné na   večeřích s mojí   rodinou?“- „Tvoje rodina!   Je mi líto, zlato, ale na   tvou matku seru!“) a jsou   všichni bez výjimky zralí   na pár facek, odborně   naporcovaný potenciální   zeť a vzpomínka na   milovaného křečka v   mikrovlnce, jako amatérská   první pomoc při šoku. K   tomu i děťátko v   zavinovačce (a v rozkladu).  

A jedna   vycáknutá třešnička na   tomto nechutně, leč zdařile   rozpatlaném konverzačním   dortu. Miss červenec,   přilepená žvýkačkou na   kmen jasanu a zneužitá   puberťákem (klid, jen k   samohaně :-). To vše   uprostřed nekonečného   pustého lesa, na silnici, v   pravidelných intervalech   lemované cedulemi   „Marcott“. A odnikud nikam   projíždějící tajemné   černé auto, samozřejmě.   Zřejmě fáro převozníka   Charóna, řekl bych.

Jenže   nesympatičtí manželé   (hlavně božská Lin Shaye -   Granny Boone z filmu 2001   maniaků, v té babě to je   jako v koze) si po letech už   natolik lezou krkem, že jim   nerozhodí sandál ani hnusný   mord zeťáka a dál s gustem   vedou své žabomyší spory.   Syn a dcera jim zdatně   sekundují. Dokud...

Zkrátka: je to   podivné, je to pořádně   ujeté (těch ujetých mil!) a   oběti schválně vedou   natolik debilní a mimózní   dialogy, že ten duch ženy v   bílém vám, ve srovnání s   nimi, bude připadat jako   docela normální holka (a u   té rozkošnicky sfoukné   sirky byla přímo k   zulíbání). Jenže   tentokrát to vše není   scénáristický omyl, ale   záměr. Čirý výsměch   divákům, korunovaný   rozkoší z masáže   vyhřezlého mozku. „Copak   jsme chtěli tak moc, mít   hezké Vánoce?“ Velmi   vypečená jízda!
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Smrt přichází v bílém má   pro mě zvláštní kouzlo a   nemůžu uvěřit,že tady má   tak špatný   hodnocení.Vždyť je to supr   horor,no   dobře,přiznávám,není to   nic převratnýho,ale   člověku u toho mrazí,je to   napínavý,dost   krvavý.Prostě tak nějak   horo podle mýho gusta.
Steve997
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.4.2010
Nechce se mi uvěřit jak   takhle dobrý horor může   dostat tak nemožný český   název. Ale to je jedno,   protože pokud vás tohle   neodradí tak vás čeká   hodina a půl hodně dusné a   ponuré atmosféry a takového   toho příjemného mrazení v   zádech. Potěšil i docela   nečekaný závěr.   Doporučuji se koukat pěkně   v klidu a v noci.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2017
Vše je vybudováno na   atmosféře a ta se povedla.   Nečekejte hektolitry krve,   ani lekačky, nejsou tu. Za to   o překvapení není nouze, a   to jak verbální, tak i   vizuální. Je fakt, že   některé scény mohly být   kratší, ale přesto jde o   jeden z nejlepších hororů.   Své dělá i zvuk a hudba.   Navíc, má to konec a i   vysvětlení, na rozdíl od   podobného „Labyrintu   smrti“. Jestli logické či   ne, to je již jen na   divákovi. Plný počet   nedávám jen kvůli dvěma   scénám, kde kamera zabírá   lidi, ale kteří na něco   čumí, ale divák to nevidí.   Asi aby se moc nepolekal. Ale   jinak pecka.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2010
Dead End
Na tento horor jsem byla   upozorněna místním   uživatelem a musím říct,   že jsem byla nadšená. Jedna   rodina, Vánoce a cesta autem   za rodinou, jenže ta cesta   nebude tak báječná. Mělo   to atmosféru, rozjíždělo   se to hned od začátku a co   víc bylo to doplněno   několika vtipnými hláškami   celé rodiny, když si to tak   vezmu, naše rodina by na tom   byla asi stejně! V jistých   chvílích mi běhal mráz po   zádech v jiných jsem se zase   smála, kombinace   horor/komedie tady jistě už   byla, ale tenhle film tomu dal   trochu jiný rozměr. Nejvíc   perlila maminka v podání Lin   Shaye a jak to tak vypadá,   tak Ray Wise se té Laury   nezbaví.
Já jsem se   bavila skvěle a rozhodně se   k filmu vrátím a to velmi   ráda.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2010
Smrt přichází v bílém
Vydařený horor, který byl   místy docela napínavý. I   když ne často, tak občas   jsem se u filmu vylekal.   Celková atmosféra je   poměrně mrazivá. Děj filmu   sice nedává moc smysl, ale   to vůbec nevadí, jelikož   třešnička přichází s   výborně promakaným koncem.   Závěr, kdy je vše   vysvětleno, díky čemuž si   člověk spojí všechny   souvislosti do smysluplného   celku, mě doslova odrovnal.
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Drama, psycho-thriller i   komedie.. Co zapříčiní   lehkomyslné odbočení z   dálnice, aneb.. Překvapivé   zvraty nic netušící   pohodové rodinky v ten   nostalgický vánoční čas   na nekončící cestě temným   lesem...
Gruzdej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Pět v autě a černý les
Auto, v něm pět lidí a   nikdy nekončící cesta   nočním lesem.   Minimalistické hřiště a na   něm rozehraná temná a   mrazivá hra. Hustá   atmosféra místy přechází   až k absuritě, nic nedává   smysl a pokračuje k sice   trochu odhadnutelné, ale   přesto horrorově funkční   pointě. Na dlouhé zimní   večery je to perfektní   zábava.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2012
Vánoce Vánoce přicházejí
Na tenhle horor jsem dostal   tip od uživatelky   hledaseniki. Film jsem znal z   půjčovny, ale nějak mě   nelákal už kvůli obalu,   českému názvu, a   distributorovi Intersonicu   (ten vydává opravdu hodně   béčková a snad i céčková   díla). A nebylo to tak   špatný jak jsem myslel,   atmosféru to mělo, ale než   abych se bál, spíš jsem se   smál (hlavně díky matce).   Ten konec jsem tušil hned od   začátku, tak mě to nijak   nepřekvapilo. Dávám 70%:)
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Vyborny horror s perfektnou   atmosferou a prekvapujucim   koncom,ktory je zlatym klincom   filmu.Film doporucujem.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2012
Originalny minimalisticky   horror o rodinke, ktora je na   ceste na rodinnu vianocnu   slezinu -no a   "prekvapivo" sa to   vsetko pos...

/x/ cz dabing Saga TV s.   r. o. pro Intersonic 2004
/12.6.12/ -=-
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Na začátek bych napsal, že   jsem film ještě nedávno   vůbec neznal a sehnal jsem si   ho až po přečtení velmi   pozitivních recenzí. Na film   jsem se tedy poměrně dost   těšil ale nakonec jsem byl   velice zklamaný. Celý film   se odehrává v jednom autě   ve kterém jede čtyřčlenná   rodina (+přítel dcery) a na   každé zastávce se jeden   člen rodiny ztratí a poté   je nalezen mrtev. Atmosféra   není špatná ale mohla být   lepší. Trochu mi film kazili   komediální vsuvky a věčné   rodinné hádky. Není to   špatné ale čekal jsem to   lepší.
Steawi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2013
Horory mám strašně rád,ale   tohle byl trochu výstřel do   tmy.Nechal jsem se ovlivnit   pozitivním hodnocením a teď   jsem zklamaný.Ten příběh   nebyl zase tak špatně   postavený,ale místo   směšného humoru (kterého   tam bylo pomalu více,než   hororových prvků) se měli   zaměřit na trochu   vážnosti. Nutno říct,že   ani herecké obsazení nebylo   to pravé.A o "bílé   paní"   nemluvě,normální člověk   se směšně nakresleným   šrámem na čele.Ztráta   času.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.3.2010
To byl ale divný film.Měl   jsem z něho takový   zvláštní pocit a nijak   zvlášť mě to   nebavilo,spíš taková   ztráta času.Ale vydžel jsem   do konce,což se teda   tvůrcům podařilo,protože   mě zajímalo,jak to   dopadne.No každopádně už   se k tomu vracet nebudu.
261972
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.12.2012
Taková horrorová komedie s   tajuplným příběhem, která   mě moc nebavila, protože   než se něco začalo dít,   chvilku to trvalo. Je fakt,   že to bylo napínavé (noc,   stopařka a pak vraždy), ale   konec to mělo divný.
Medousek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.4.2008
Tak nevím,jestli jsem viděla   ten správný film.U filmu   jsem se vůbec nebála,celý   film se odehrává na silnici   v autě nebo kolem   něj,rádoby vtipné hlášky   a scény(např. masturbující   kluk uprostřed lesa u   plakátu "Dívka   měsíce" z Playboe)kazí   dojem celého filmu.
Wish
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.7.2008
tenhle "horor" jsem   si koupila po tom, co jsem si   na netu přečetla celkově   pozitivní hodnocení. hned po   jeho puštění jsem ale   zjistila, že to byl (aspoň   pro mě) totální přešlap.   nevěděla jsem, co tím   chtěli tvůrci říct. mám   se smát nebo bát? v   celkovým dojmu to vyznělo   spíš jako parodie a ještě   ne moc povedená. sázela jsem   na to,že když tam hraje Ray   Wise, bude to za něco stát,   ale totálně mě to zklamalo   a nebála jsem se ani   trochu!jediný, co to   nějakým způsobem   zachraňovalo byl Mick Cain   (když to budu brát z pohledu   komedie) a celkem přijatelnej   konec...jinak děs.
Peykka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.9.2010
Horší horor jsem neviděla.   Bylo tam namíchané všechno,   i rádoby vtipné momenty,   které zkazily napínavou a   děsivou atmosféru. Jediné,   co se na tomto filmu povedlo,   byl konec. Jinak celkově nuda   od začátku do konce.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih68991minih68991Pastýřova panenka (2010) 
Sennentuntschi n
minih27796minih27796Zelená míle (1999) 
The Green Mile n
minih43627minih43627Hvězdný prach (2007) 
Stardust n
minih2339minih23391492: Dobytí ráje (1992) 
1492: Conquest of Paradise n
minih37925minih37925Teletubbies (1997) [TV seriál] 
Teletubbies n
minih29731minih29731Splašený vlak (1985) 
Runaway Train n
minih56231minih562315 proti 5 (2007) [TV pořad] 
5 proti 5 n
minih41698minih41698Klik - život na dálkové ovládání (2006) 
Click n
minih107802minih107802Žofka a spol. (1987) [TV seriál] 
Žofka a spol. n
minih22586minih22586Vítr v kapse (1983) 
Vítr v kapse n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Světlo z ohně (1997)

14:05 - 15:45

80 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerova tajná bomba

15:20 - 16:05

5 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:30 - 15:30

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
The Sisters Brothers

The Sisters Brothers
The Sisters Brothers

Marina

Marina
Marina

Naposled navštívené:
The Sisters Brothers

The Sisters Brothers
The Sisters Brothers

Marina

Marina
Marina