Duben
ohodnotit

Síla úderu [Video]

Attack Force

Další název:
Harvester (USA) / Sila úderu
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
94 minut
„Největší naděje lidstva svádí svůj nejtěžší souboj...“

Obsah filmu Síla úderu

 
Marshall Lawson je velitel elitní vojenské jednotky, schopné zvládnout i nejobtížnější úkoly. Jednoho dne při zdánlivě nesmyslném útoku o ni přijde. Některé okolnosti jsou tak podivné, že se to rozhodne prošetřit. Pomáhají mu Tia a Dwayne Dixon. Společně se dostanou na stopu přísně tajného vojenského projektu CTX Majestic, jehož výsledkem je droga měnící každého ve zdánlivě nepřemožitelného zabijáka. Lawson s přáteli má před sebou několik smrtelně nebezpečných protivníků. Na jedné straně je armáda, pro kterou je CTX bojový prostředek, pro který je ochotná zlikvidovat každého, kdo se o něm dozví. Na druhé obchodník Werner, jenž se s pomocí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Michael KeuschMichael Keusch  
hraje:
Steven SeagalSteven Seagal.....Marshall Lawson [55]   
Lisa LovbrandLisa Lovbrand.....Tia   
Andrew BicknellAndrew Bicknell.....Robinson [49]   
Adam CroasdellAdam Croasdell.....Aroon [25]   
Mark DymondMark Dymond.....Phil [31]   
Del SynnottDel Synnott.....Carl [28]   
David KennedyDavid Kennedy.....Dwayne [41]   
Matthew ChambersMatthew Chambers.....Seth [37]   
Cheryl KoCheryl Ko.....pobočník admirála   
Ioan IonescuIoan Ionescu.....první voják [32]   
Tomi CristinTomi Cristin.....Ambassador [40]   
Florian GhimpuFlorian Ghimpu.....turista [28]   
Evelyne Armela O'BamiEvelyne Armela O'Bami.....Reina   
Emanuel PârvuEmanuel Pârvu.....detektiv Lambert [27]   
Serban CeleaSerban Celea.....doktor [53]   
Danny WebbDanny Webb.....Werner [47]   
scénář:
Steven SeagalSteven Seagal  
Joe HalpinJoe Halpin  
námět:
Joe HalpinJoe Halpin  
hudba:
Barry TaylorBarry Taylor  
kamera:
Sonja RomSonja Rom  
střih:
Jonathan BrayleyJonathan Brayley  
dvd obal trailer
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Síla úderu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2015
Typická seagalovka o pomstě, tentokráte   likvidace jedné úderné jednotky. Seagal drsný,   klidný a nepřemožitelný. Ostatně jako vždy.   Několik svých tvrdých ran uštědří, ale s   ohledem k jeho postavě je to spíše proto, aby   se neřeklo. Za něj se tu perou jiní. Seagal už   teď raději drží v ruce zbraně. Příběh   není špatný a pro videofilm dostačující.   Celé to vyznívá jako thriller, ale to se mění   krapet delší akční jízdou na konci. Dočkáme   se i souboje samotného Seagala a teď pozor, s   mladým sexy děvčetem. Je to však tak pitomě   nasnímané, že z toho není vidět takřka nic.   Ještě že to moc dlouho netrvá. Ne, po akční   stránce tohle pecka rozhodně není. Spíše   ostuda. A není těžké uhodnout pro koho.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2014
Na rozdíl od jiných, možná novějších   filmů, tohohle Seagala můžu. Není to sice   Seagal před deseti lety, boj jedince proti   "všemocné" armádě může začít a   Seagal nestojí na té špatné straně. Ocenil   bych sice méně střílení a více ruční   práce hlavního hrdiny, ale co můžete chtít po   hlavním stárnoucím hrdinoví, čtyřicet mu   nebude věčně.
blondataXena
Hodnocení:
Přidáno: 10.2.2014
na Seagala nic moc
Mrtvol je tam sice dostatečné množství, ale   osobních soubojů málo. Ta tma mi taky lezli   krkem, polovinu filmu nebylo skoro nic vidět. A   ten závěr (kromě mrtvých padouchy) nebyl nic   moc. Co se stalo s nakaženými lidmi a proč si   nedošel pro ty hlavouny a nedotáhl to do konce.
Sparta33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Asi nejhorší film od Stevna....téměř žádná   akce,všude tma,nepřehlednost....a ten Sci-fi   nádech...no k tomu se nebudu radši vůbec   vyjadřovat...ale celkem slušná podívaná...ale   na stevna slebé...kdyby film zůstal naprosto   stejný akorát tam nehrál Steven tak bych dal   možná i víc bodíků..ovšem Steven a   Sci-fi...to pro mě nejde moc dohromady.
killy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Typická segalovka, spousta jednoduché akce,   hodně mizerně ztvárněných výbuchů a   zpomalené ruční souboje. A samozřejmě hlavní   hrdina Steven Seagal zachrání celý svět.
hejtman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.6.2007
Já jsem pán temnoty a kdo jsi ty ?
Výhodou úžasné produktivity Stevana Seagala a   tím množství nově vznikající filmů s ním   je,že se mají kritici o čem bavit a co   pomlouvat.Ale vždyť už skoro ani není co,ale   přesto je film zase jiný zase je zde něco co   mě ničí.Já nevím ani jak to popsat,já jsem   na to nějak špatně viděl,vždyť všudy   přítomná temnota,která má nejasný   účel,brání ve výhledu na cokoli co by mohlo   zlepšit celkový dojem.Nevím jestli se tvůrci   připravovali na zatmění slunce nebo kvůli   nákladům točili jen v noci,ale spíš se mi   zdá že chtěli něco zamaskovat.Za celý film   nebyl jediný záběr se Stevenem,kde by slunce   zazářilo jasně a kde by si stín vzal   dovolenou.Seagal vypadá celkem dobře-zhubnul,nic   nezkazil - tak proč ten všudy přítomný stín   v jeho tváři ? a temnota všude kolem !

A co   jinak - no já myslím,že je to těžce   průměrný film,který mě ničím   neurazil,žádné extra pitomosti či nekonečná   řada nesmrtelných (snad jen mladí a pitomí   agenti FBI jsou tak trochu mimo mísu ),v celku   solidní příběh i tempo,a naopak mě pozitivně   překvapil povedený výběr ostatních herců -   někteří z nich něco umí,ale jejich jména   Vám nepovím,musíte posoudit sami,třeba se mi   to jen zdálo a já se probudím a zjistím,že tu   máme nový video film Stevenem ....
Bedrych
Hodnocení:
Přidáno: 18.2.2007
Nový Seagal
"Síla úderu" pokračuje v linii   dosavadních Saegalových filmů. Je to vzácná   směs napětí, akce, odvahy a razantnosti a   etického přístupu. Saegal v tomto smyslu nemá   slabé filmy. Jistěže se kvalita jednotlivých   filmů mění, ale vždy si udržuje základní   úroveň, podobně jako Chandlerovy knihy s Phil   Marlowem. Jak Saegal stárne, proměňuje se   podoba jeho rolí, jistě už nebude pět minut   běžet za lumpem, aby ho dohonil. Je méně   akční, jednání a síla jsou spíše vnitřní,   vycházejí ze slova, z pohledu, gesta nebo z   mlčení. Napětí to však spíš zvyšuje.   Příkladem budiž např. film   "Profesionál", "Na pokraji   smrti", či "Stíny minulosti".   Doba z "Nica" se samozřejmě nevrátí.  
Síla úderu má dějový spád jako snad   žádný z dosavadních Saegalových filmů.   Skvělá kamera, tradičně přiléhavá hudba, v   závěru filmu přestřelka v šeru, kde nelze   rozeznat kdo je kdo a při které mrazí. Saegal   je veterán, mnoho toho ve filmu nenamluví, ale o   to více z něj vyzařuje charisma duchovní   jistoty.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih148768minih148768Vetřelec: Covenant (2017) 
Alien: Covenant n
minih37463minih37463Na plný plyn (2003) 
Michel Vaillant n
minih27128minih27128Sbal prachy a vypadni (1998) 
Lock, Stock and Two Smoking Barrels n
minih69105minih69105Ďábel ví hodně (1983) [TV inscenace] 
Ďábel ví hodně n
minih10516minih10516Konečná stanice (1981) 
Konečná stanice n
minih27597minih27597Mrtvý na univerzitě (1998) 
Dead Main on Campus n
minih25208minih25208Pomocník (1981) 
Pomocník n
minih19551minih19551Srdečné pozdravy z Ruska (1963) 
From Russia With Love n
minih36660minih36660Holky z lepší společnosti (2003) 
Uptown Girls n
minih47382minih47382Zákon starého muže (1976) [TV inscenace] 
Zákon starého muže n


Hodnocení:n12345678910
Síla úderu (2006) [Video]Síla úderu (2006) [Video]Síla úderu (2006) [Video]Síla úderu (2006) [Video]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10