Jeden svět
ohodnotit

Síla úderu [Video]

Attack Force

Další název:
Harvester (USA) / Sila úderu
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
94 minut
„Největší naděje lidstva svádí svůj nejtěžší souboj...“

Komentáře k filmu Síla úderu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 7
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2015
Typická seagalovka o pomstě,   tentokráte likvidace jedné   úderné jednotky. Seagal   drsný, klidný a   nepřemožitelný. Ostatně   jako vždy. Několik svých   tvrdých ran uštědří, ale   s ohledem k jeho postavě je   to spíše proto, aby se   neřeklo. Za něj se tu perou   jiní. Seagal už teď raději   drží v ruce zbraně.   Příběh není špatný a pro   videofilm dostačující.   Celé to vyznívá jako   thriller, ale to se mění   krapet delší akční jízdou   na konci. Dočkáme se i   souboje samotného Seagala a   teď pozor, s mladým sexy   děvčetem. Je to však tak   pitomě nasnímané, že z   toho není vidět takřka nic.   Ještě že to moc dlouho   netrvá. Ne, po akční   stránce tohle pecka rozhodně   není. Spíše ostuda. A není   těžké uhodnout pro koho.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2014
Na rozdíl od jiných, možná   novějších filmů, tohohle   Seagala můžu. Není to sice   Seagal před deseti lety, boj   jedince proti   "všemocné"   armádě může začít a   Seagal nestojí na té   špatné straně. Ocenil bych   sice méně střílení a   více ruční práce hlavního   hrdiny, ale co můžete chtít   po hlavním stárnoucím   hrdinoví, čtyřicet mu   nebude věčně.
hejtman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.6.2007
Já jsem pán temnoty a kdo jsi ty ?
Výhodou úžasné   produktivity Stevana Seagala a   tím množství nově   vznikající filmů s ním   je,že se mají kritici o čem   bavit a co pomlouvat.Ale   vždyť už skoro ani není   co,ale přesto je film zase   jiný zase je zde něco co mě   ničí.Já nevím ani jak to   popsat,já jsem na to nějak   špatně viděl,vždyť všudy   přítomná temnota,která má   nejasný účel,brání ve   výhledu na cokoli co by mohlo   zlepšit celkový dojem.Nevím   jestli se tvůrci   připravovali na zatmění   slunce nebo kvůli nákladům   točili jen v noci,ale spíš   se mi zdá že chtěli něco   zamaskovat.Za celý film nebyl   jediný záběr se   Stevenem,kde by slunce   zazářilo jasně a kde by si   stín vzal dovolenou.Seagal   vypadá celkem   dobře-zhubnul,nic nezkazil -   tak proč ten všudy   přítomný stín v jeho   tváři ? a temnota všude   kolem !

A co   jinak - no já myslím,že je   to těžce průměrný   film,který mě ničím   neurazil,žádné extra   pitomosti či nekonečná   řada nesmrtelných (snad jen   mladí a pitomí agenti FBI   jsou tak trochu mimo mísu ),v   celku solidní příběh i   tempo,a naopak mě pozitivně   překvapil povedený výběr   ostatních herců - někteří   z nich něco umí,ale jejich   jména Vám nepovím,musíte   posoudit sami,třeba se mi to   jen zdálo a já se probudím   a zjistím,že tu máme nový   video film Stevenem ....
killy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Typická segalovka, spousta   jednoduché akce, hodně   mizerně ztvárněných   výbuchů a zpomalené ruční   souboje. A samozřejmě   hlavní hrdina Steven Seagal   zachrání celý svět.
Sparta33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Asi nejhorší film od   Stevna....téměř žádná   akce,všude   tma,nepřehlednost....a ten   Sci-fi nádech...no k tomu se   nebudu radši vůbec   vyjadřovat...ale celkem   slušná podívaná...ale na   stevna slebé...kdyby film   zůstal naprosto stejný   akorát tam nehrál Steven tak   bych dal možná i víc   bodíků..ovšem Steven a   Sci-fi...to pro mě nejde moc   dohromady.
blondataXena
Hodnocení:
Přidáno: 10.2.2014
na Seagala nic moc
Mrtvol je tam sice   dostatečné množství, ale   osobních soubojů málo. Ta   tma mi taky lezli krkem,   polovinu filmu nebylo skoro   nic vidět. A ten závěr   (kromě mrtvých padouchy)   nebyl nic moc. Co se stalo s   nakaženými lidmi a proč si   nedošel pro ty hlavouny a   nedotáhl to do konce.
Bedrych
Hodnocení:
Přidáno: 18.2.2007
Nový Seagal
"Síla úderu"   pokračuje v linii   dosavadních Saegalových   filmů. Je to vzácná směs   napětí, akce, odvahy a   razantnosti a etického   přístupu. Saegal v tomto   smyslu nemá slabé filmy.   Jistěže se kvalita   jednotlivých filmů mění,   ale vždy si udržuje   základní úroveň, podobně   jako Chandlerovy knihy s Phil   Marlowem. Jak Saegal stárne,   proměňuje se podoba jeho   rolí, jistě už nebude pět   minut běžet za lumpem, aby   ho dohonil. Je méně akční,   jednání a síla jsou spíše   vnitřní, vycházejí ze   slova, z pohledu, gesta nebo z   mlčení. Napětí to však   spíš zvyšuje. Příkladem   budiž např. film   "Profesionál",   "Na pokraji smrti",   či "Stíny   minulosti". Doba z   "Nica" se   samozřejmě nevrátí.
Síla úderu má dějový   spád jako snad žádný z   dosavadních Saegalových   filmů. Skvělá kamera,   tradičně přiléhavá hudba,   v závěru filmu přestřelka   v šeru, kde nelze rozeznat   kdo je kdo a při které   mrazí. Saegal je veterán,   mnoho toho ve filmu   nenamluví, ale o to více z   něj vyzařuje charisma   duchovní jistoty.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih35848minih35848Them (1954) 
Them! n
minih17266minih17266Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 
One Flew Over the Cuckoo's Nest n
minih17255minih17255Předvečer svátku Všech svatých (1978) 
Halloween n
minih8093minih8093Harley Davidson a Marlboro Man (1991) 
Harley Davidson and the Marlboro Man n
minih25832minih25832Atentát na cara (1991) 
Careubijca n
minih18288minih18288Řeka (1984) 
The River n
minih7493minih7493Extrémní předsudek (1987) 
Extreme Prejudice n
minih115362minih115362Kingsman: Tajná služba (2015) 
Kingsman: The Secret Service n
minih21343minih21343Třetí muž (1949) 
The Third Man n
minih23245minih23245Wall Street (1987) 
Wall Street n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10