Zari
ohodnotit

Saw 2

Saw II

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
2.2.2006
„Z téhle show se vypadnout nedá. V téhle show se nehlasuje. V téhle show prostě přežijete, nebo ne.“

Komentáře k filmu Saw 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Važte si života
Hra pokračuje ve druhé   části děsivé série.   Považuji ji za kvalitní   horor. Tedy stále po   shlédnutí prvních dvou   dílů. Příběh udrží v   napětí vaši pozornost a   přichystá Vám nejedno   překvapení. Překvapení je   to tedy pro ty, jenž sledují   příběh poprvé.
Opět je skupina lidí   vystavena těžké zkoužce,   při které jde o život. Hra   mele jednoho hráče za   druhým. Přežije někdo?   Přežije syn policisty,   jehož práce je více než   pochybná?
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Saw II
Druhé pokračování na sebe   nenechalo dlouho čekat, i   když za ním stojí jiný   režisér. Série Saw staví   nejen na brutalitě, ale také   na originalitě, v případě   druhého dílu se dá mluvit   jen o tom druhém, protože ty   brutální krvavá jatka tady   nejsou, což neznamená, že   je to špatně, ostatně je to   na divácích jak se s tím   popasují. V druhém díle se   podíváme do domu ve kterém   se nachází víc pastí pro   víc lidí a dokonce opět   uvidíme dobře známou tvář   a tou není nikdo jiný než   Amanda z předchozího dílu.   Dokonce si užijeme na   vlastní oči i   Skládačkového vraha v   podání Tobina Bella. Pár   vydařených pastí tam bylo a   přesto, že dvojky jako   pokračování bývají   poměrně slabé, tak se s   tímhle problémem nemusí   potýkat Saw 2. Opět   vynikající hudba, více   hlavních hrdinů, parádní   pastičky a Saw si pořád   drží ten koncept puzzle,   takže jakmile skončí   poslední scéna vidíte celý   obraz, protože do sebe   všechno perfektně zapadá.   Solidní pokračování,   které sérii nedělá   žádnou ostudu.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Pro mě nezajímavé   pokračování, které nemělo   atmosféru a napětí první   "PILY" a pak už   nastala lavina "x"   dílů opakujíc to samé. U   mě je kult   "jednička" dálší   pokračování NE...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2022
Druhý snímek už je, snad   očekávaně, zásadnější   ve své podstatě drasticky   zvrácených šíleností a   psychologické hry, ale, chtě   nechtě, je v tom znát   především motiv snímku   „Kostka“ (1997). Tvůrci   na to po dějové stránce   šli jinak a příběh začali   v podstatě jako policejní   film. A jak se ukázalo, ve   vytvoření postupného   psychedelična a nuceného   přistoupení na hru, to byla   dobrá volba. Počáteční   klid se přes postupné   šokující zjištění   pomaloučku mění v naprostou   hrůzu a beznaděj.   Mesiášský psychopat Jigsaw   ve jménu spravedlnosti svou   brutální hrou opět dává   šanci nejrůznějším   existencím odčinit své   hříchy, na které se   spravedlnost nedostala. I   přes použití   nejrůznějších   filozofických mouder, v   zájmu vzývané   spravedlnosti, hra na kočku a   myš nevychází z   inteligentní dramatizace či   skutečného překvapení, ale   především z hraničně   absurdních situačních   schémat ve snaze atmosféru   postupně a zásadově co   nejvíce zatemňovat.   Tvůrčí myšlenka všeho ani   nevede k osvětlení motivace   ve vytváření zlověstných   plánů a jen rafinovaně   nutí kličkovat mezi   podstatou věci a naprostou   zvrácení. K tomu napomáhá   neustále se pohybující   kamera, přeexponované   střihové triky, neogotický   soundtrack a již zmíněná   naturalistická děsivost. A   to tu okrajově přidané   také melodrama.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Hra pokračuje
Ano hra pokračuje. Je sice   pravda, že pod taktovkou   D.L.Bousmana je SAW   předurčen k dalšímu   pokračování, ale ani bych   neřekl, že mi to nějak   vadí.
Tentokrát si   Skládačka vybral na mušku   jednoho z arogantních   policejních detektivů. A to   si s ním chtěl jenom pokecat   :-).
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Jigsaw je na pokraji smrti.    Léčba od doktora Gordona   nezabrala a tak se    geniální mysl vraha   přesouvá do továrny. A   právě tam začíná další   hra. Detektiv Eric Matthews   ztratil syna. Jigsaw je   důvodem jeho zmizení.    Společně s dalšími lidmi   je uvězněn v baráku a je   dalším hráčem krvavé hry.   Eric musí hrát podle   pravidel, aby svého syna   ještě někdy viděl.    Brutálnější druhý díl je   pokračováním další série   krvavé hry, kde každá   minuta je drahá. Kvalita   poněkud klesla, ale stále se   na to dá koukat. Jiné   postavy, jiné prostředí,    ale brutalita stoupá.   Krvavější, ale   nezajímavější. Tobin Bell   je stále věrný. Zůstává.   Já také.  Saw 2 není   špatný díl,  ale   nedosahuje úspěchu jako díl   první.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Druhý díl je ještě víc   napínavější protože vrah   zvaný Jigsaw uvěznil v   budově plné pastí víc   obětí najednou a masakr   může začít.Scény jsou   víc brutální než v   jedničce,lepší   efekty,zajímavější pasti.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Jigsaw se vrátil a to   naplno a děs se opět   rozjíždí na plné pecky   je to opravdu dosti husté a   proto vám to doporučuji
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2010
když jsem na tento snímek   koukal podruhé, líbilo se mi   to víc než poprvé. Krev je   možná i přehnaná, děj   také není špatný a je   překvapivý, ale dívat se na   chlapa, který si nožem   řeže číslo na zádi svého   krku je fakt těžké snést,   nejvíce z filmu se mi líbily   dialogy jigsawa a toho   detektiva, jigsaw opravdu o   životě ví hodně a je   těžké ho naštvat, nebo ho   dohnatke spolupráci.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Větší, akčnější,   brutálnější, horší.   Klasické pokračování,   které takřka ničím   neohromý. Už zde není jedna   místost ale rovnou celý   dům. I na zabíjení tu je   více adeptů. A musím uznat,   že už mi to docela dost   připomínalo Kostku (což   není moc velké plus). A   dokonce ani ten konec není   tak propracovaný.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2011
Celkem nečekaně povedená   návaznost na první   nečekaně úspěšný díl. I   zde je vše dle mého gusta -   napětí a strach graduje v   divákovi především   gradací napětí děje   okořeněného a trochu   naturalisticky nechutné   scény. Rozpor mezi klidem a   chladnokrevností Jigsawa a   nepříšetnost   učinkujících hry má   kýžený výsledek!
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $4miliónov║Tržby USA   $87,039,965║Tržby   Celosvetovo $147,739,965▐   Tržby za predaj DVD v USA   $44,689,595 //počet   predaných kusov   2,815,407║...keď to tak   zarába, netočte potom aj   100pokračovaní, fakt nápad   ako hrom, nech žije komercia   __Pokračovanie čo už   stráca na atmosfére, ktorú   stanovil prvý film. Prvé   pozretie filmu bolo ešte   celkom fajn aj som ho trošku   umienene vysoko hodnotil, lebo   som asi aj sám chcel veriť   že to je lepšie než sa mi   zdá ale opak je pravdou tak   4hviezdičiek mením na stále   slušné 3.Škoda že to   príde tak na rýchlo   kvasené, nápady a pasce to   má dobré ale ten príbeh a   umelosť naokolo to strašne   ubíja. A to som chcel byť   fanúšik tejto série po   prvom filme, Saw 2 ma nechala   ešte váhať, Saw 3 dala   zbohom nádejam. /videl v   kine: 65%/
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2010
Takže dnes jsem si dal   dvojku. Nebyla vůbec   špatná, ale tohle mě tak   nechytlo, jednička je prostě   lepší. I tady se sice   dovíme spoustu zajímavých   věcí, nápad s Amandou byl   taky fajn, ale moc se mi   nelíbili někteří herci a   hlavně jejich uvažování.   Teda až na Shawnee Smith a   úžasnýho Tobina Bella.
Ale jinak zase dobrý   nápady, pastičky, skvělá   hudba. Fajne :)
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.10.2007
Slaby horror posobiaci ako   nastavovana kasa po uspechu   prveho dielu.Slabi   herci,nulovy   pribeh,nedotiahnuty dej.
Akana
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Kredit téhle populární   série u mě není příliš   vysoký a z toho pohledu   dopadla dvojka ještě docela   dobře. Není tu nic moc   nového. Urputná snaha   šokovat rafinovaností   smrtících pastí a   nečekaným rozuzlením,   průměrní a afektovaní   herci, troška bezzubého   moralizování aby se   neřeklo, že tu o nic nejde.   Nevím jestli budu   pokračovat, další díly na   mém názoru těžko něco   změní k lepšímu.
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2007
První díl je i přes   skutečnost, že se nechává   inspirovat jinde, zatraceně   povedený žánrový   přírůstek, jehož konec je   v mém osobním top   největších filmových   překvapení. Dvojka navazuje   schopně a některé pasti   jsou opravdu úchvatné. Pokud   se však první díl   inspiroval Kostkou jemně,   druhý už jí vykrádá až   nezdravým způsobem. Máme tu   mnoho postav, máme tu různě   rozmístěné pasti a máme tu   naprosto debilní postavu,   která otravuje život všem   ostatním (tenhle typ   parchanta, kterého byl   <b>měl</b> divák   nenávidět, nefungoval už   ani v druhé kostce). Konec je   zajímavý, ale stále se   jaksi nedokáži rozhodnout,   zda mi připadá dobře   nasazený na jedničku a nebo   násilně našroubovaný...   nejspíše od každého   trochu, nicméně šokující   překvapení to tentokrát   není. Saw II není   <b>ani omylem</b>   tak dobrý, jako jeho   předchůdce, ale jde o   slušné pokračování,   které má pozici ztíženou   především tím, že první   díl je "téměř"   dokonalý...
Faye
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.7.2007
Perverzní sadistická hra   pokračuje a nástup je opět   velmi brutální. Stejná   možnost výběru „Žij nebo   zemři.“ A běží ti čas.   Další bizarní způsoby   zabíjení (invence autorů je   zřejmě nevyčerpatelná).   Stejný postup, nejdřív   zlikvidovat psychicky a potom   to jenom dokončit ...   „musíme zkoušet lidskou   rasu, její sílu a ochotu   přežít.“ Logika drhne   stejně jako v jedničce,   jenže původní nápad už   nepřekvapuje originalitou,   takže zbývá jenom úchylná   sebelikvidace pološílených   osob se zmateným koncem.   Zřejmě se můžeme těšit   na Saw 3.
cerfik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2014
Kvalit původního Saw toto   první pokračování zdaleka   nedosahuje, už je zde kladen   mnohem větší důraz na   brutální podívanou než na   psychologii postav a to filmu   zjevně škodí, přitom   potenciál tu byl tolik   nesklouznout. Ale stále se   jedná o jednoznačný   nadprůměr v žánru a   příběh není vůbec hloupý   a hra s psychikou postav je   taky na úrovni. Ještě   doporůčeníhodné   pokračování.
stanko
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Tenhle film mě zklamal   jednička byla daleko lepší   prostě už mě to nezaujalo   na tolik jako jednička film   ztratil napětí.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2014
SAW II
Krvavá lázen pokracuje.   Lepsie pasce a viac krvy   oproti jednotke. Zaujímavý   koniec. Tesim sa na 3 a na jen   nové pasce.
K3
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2006
Nakonec na mě působí o   trochu slabším dojmem než   jednička, ale i tak je to   dobrej film - hodně   ovlivněnej Kostkou.. víc   bych nerad prozrazoval ať z   toho něco máte..
Papaja73
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Nastavovaná kaše.Tvůrci   nelenili a díky úspěchu   prvního dílu,kuli železo   dokud je žhavé.Výsledkem je   tento snímek,který je však   ještě méně záživný než   první díl.Sledovat celý   film partu lidí,zavřenou v   jakémsi opuštěném baráku   a čekat,který z nich,kdy a   jak zemře mě opravdu   nebaví.Toto už tady bylo   stokrát a nic originálního   na tom není.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2009
pro mě je tento díl zatím   nejlepší z celé   série,uvidím jak to dopadne   s pětkou...za shlédnutí to   stojí...
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2010
Dvojka mě bavila o trošku   míň, než jednička, ale i   tak je to opět dost dobrý.   Tentokrát Jigsawovu   "hru" hraje osum   lidí, který sou zavřený v   jakýmsi baráku, kde uniká   jedovatej plyn. Když do tří   hodin nenajdou protijed, bude   po nich. Závěr filmu je   opět velice překvapivej. I   dvojka stojí za to!
Helled
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.9.2013
Thiller/Krimi
Mezi thillery je toto   nepřekonatelná legenda ale   mezi horory je to čaj i tak   je to skvělý thiller Jigsaw   je skvělé jméno kde na to   ti tvůrci přicházejí
vendy13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2010
skvělé!!!!
2.díl se povedl!!!
Ze   začátku se zdá být   slabší,myslíte si,že na   úroveň prvního dílu   nedosáhne,ke konci vás   překvapí!!!
Děj vás   tak zmate,splete,já osobně   bych nikdy nemyslela,že   Amanda je dcera   toho...,,Skládačkového   vraha´´dramatické scény   opět doplnila skvělá   hudba!!!
Rosomak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2006
Tenhle film je ve všem dál   než jednička... Má lepší   strhující tempo, více   psychoušů, více hutné   atmosféry... jenže   naneštěstí je nepodařený   konec z jedničky také   ještě umocněn, takže pokud   v jedničce byl konec   zarážející a poněkud   zcestný, tady je konec   samotnou   překombinovatelností tak   nepravděpodobný a   divaákově logisce skrytý,   že je to až do nebe   volající...
Celý   film funguje skvěle, ale zase   stejně jako u jedničky (tady   ještě o monohem více) je to   všechno zakženo tím koncem,   sakra, příjde mi, jako by to   psali dva scénáristi a jeden   nevěděl, co chtěl ten   druhej říct...
Začátek je prostě   výbornej...ale po tom konci   si to nezaslouží víc než   5/10. Škoda...
Ale   pokud vám nevadí občasné   nechutné scény a máte rádi   film, který vás přímo   temepem ždíme, tak je tohle   pro vás... (pokud přežijete   ten konec)
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Nové nápady, větší   brutalita, více krve, opět   super zápletka, kdy se vše   rozluštilo na konci filmu.   Pro mnohé lidi to bylo oproti   1.dílu velké zklamání, mě   osobně se to líbilo.
Thomax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2008
Oproti prvnímu dílu je to   zklamání. Zamknout partu   lidí do domu a nechat je   postupně umírat není   originální. I když film   pomalu graduje k velkému   finále, očekáváný   výsledek se nedostaví a   konec jakoby vyšumí. Lehký   nadprůměr.
Dejdik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2010
7/10
Celkem horor jak má být.   Tento díl patří všech 6   dílů "Saw" na   druhé místo. Dost hustý   horor a proto vám to   doporučuji!
mark120
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2015
SAW 2
saw 2 další vyborny díl   jednička byla jen o drošku   lepší než 2 ale jinak děj   dobry nenudil jsemse vubec   100%
tonysoukup
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2021
Velmi kvalitní   pokračování.
Soused89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2008
Sofistikovanější a   propracovanější než první   díl, narozdíl od něj bez   logických nonsensů. Jednu   chybu však tento film přece   jen má. Musíte ho vidět   nejméně dvakrát. Teprve,   když už jste si jistí, kdo   je skládačkový vrah,   začnou vám některé věci   zpětně dávat smysl. A   vyznění té scény v jámě   se stříkačkami to změní   ÚPLNĚ. Skládačkový vrah   si dealera pěkně   vychutnává a protilátku   najde až tehdy, když už je   pozdě. Sehrála to dobře,   holka.
misalka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2008
řekla bych že atmosféra je   stejně super jako u   jedničky..ale je vidět že   režiséři s pokračoáním   pokračovaly strašně   rychle...čekala sem víc   pastí...a trochu víc   vynalézavosti...ale jinak to   je pohoda
Renekwolf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2009
Zatím jsem viděl 3 díly   saw. Tento i když to nebyl   masakr jako Saw V byl dobrý!   Perfektní příběh, dobří   herci a perfektní hudba.
jirina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Úspěšné pokračování 1.   dílu, čím dál   nechutnější pasti a tím   pádem ještě bolestivější   smrti nebo zranění, a zase   nečekaný konec hororu.   Napětí až dokonce.
Houf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2011
Stejně dobrý díl, jako ten   první. Miluju konečné a   nečekané zvraty. Dobrý   scénář, ale tu hudbu zrovna   nemusím.
vladinkos
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Táto druhá časť je tak   isto perfektne spracovaná a   myslím, že dokonca ešte   lepšia. Už sa neviem   dočkať kedy budem vidieť 3.   časť.
71radim
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2007
SAW II
Po shlédnutí prvního dílu   jsem doufal , že se dočkám   taky něčeho jiného než   krvavých scén a dopadlo to   dobře. I když jsem   nastavoval uši aby mi ani   slůvko neuniklo, přesto jsem   nedokázal pochopit pravidla   hry stejně jako pan   inspektor.Děj má spád a o   scény s krvý také není   nouze.Je to dobře vytvořená   skládanka hádanek.Proto asi   "Skládačkový   vrah" :-)
kriwak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.1.2007
todle si beru dost   osobně...dost lidí mi   řeklo, že to není tak   strašný...možná...pár   dobrejch nápadů tam je...na   tom si saw   zakládá...nicméně   vytěženo bylo daleko méně   než sem očekával...kladně   vzpomínám na scénu kdy se   ten pán upekl v peci...tam   sem aspoň cítil emoce a   psychický vypětí těch   lidí...ok...doufám, že   trojka nebude eště   horší...
elitedewd
Hodnocení:
Přidáno: 19.4.2006
jendicka lespi jakdvojka?
Ne zcela souhlaism s   rosomakem, ze konec je do nebe   volající. Film je skvlej, od   začátku váš to vtáhne do   děje. Pasticky v dome sou   luxusní. Děj je dobrej, ale   docela mě štve že se film   nehcla moc inspirovat filmem   Kostka (nebo jednim z tehc   filmu) a to tak, že v dome se   sejde najendou víc lidí a   psolečne usilujou o   přežití - to je tipický   znak Kostky.Ale to nevadí, s   tim jak se to ve filmu zahralo   to film vubec nekazi. Konec   podle me je sthující, nevim   proc by byl naprosto   nemozny!Je to naopak velice   zajiamvej tah od scenaristu a   já osobne sem byl naprosto   překvapenej.S tim ze se jeho   sny objeví na bezpečném   místě, pokud bude v klidu je   to naprosto dokonale   domysleny, kdyz se obejvy pak   v trezoru:-)každopádně   konec je velice zajímavej, je   naprosto videt, že film   ukazuje na to jak si vážit   života...:-) Ale vážně,   konec je zajimavej, pěkne   promyšlenej a s nadechem   možnosti pokracovaní v   podobě Saw 3!Ne že by mi   trojka vadila...:-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih35816minih35816Život s Helenou (2004) 
Raising Helen n
minih43627minih43627Hvězdný prach (2007) 
Stardust n
minih73535minih73535Chaos (2005/1) 
Chaos n
minih5437minih5437Čas zabíjet (1996) 
A Time To Kill n
minih26669minih26669Most na tú stranu (1961) 
n
minih46793minih46793Saw 5 (2008) 
Saw V n
minih23616minih23616Zardoz (1974) 
Zardoz n
minih39052minih39052Román pro ženy (2005) 
Román pro ženy n
minih15182minih15182Osvobození Prahy (1975) 
Osvobození Prahy n
minih17266minih17266Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 
One Flew Over the Cuckoo's Nest n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Jigsaw (2017)

 Jigsaw (2017)
Jigsaw n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Michael Spierig, Peter Spierig

(pokračování)

SAW 3D (2010)

 SAW 3D (2010)
SAW 3D n
Saw VII
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 6 (2009)

 Saw 6 (2009)
Saw 6 n
Saw VI
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 5 (2008)

 Saw 5 (2008)
Saw 5 n
Saw V
Žánr: mysteriózní / krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Hackl

(pokračování)

Saw 4 (2007)

 Saw 4 (2007)
Saw 4 n
Saw IV
Žánr: krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 3 (2006)

 Saw 3 (2006)
Saw 3 n
Saw III
Žánr: horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw: Hra o přežití (2004)

 Saw: Hra o přežití (2004)
Saw: Hra o přežití n
Saw
Žánr: thriller / horor / krimi / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Saw (2003)

 Saw (2003)
Saw n
 
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

07:45 - 08:40

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:30 - 08:15

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:50 - 08:15

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama