Duben
ohodnotit

Poldové

Cop Out

Další název:
Poliši (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
10.6.2010
„Bruce Willis a eso mezi komiky Tracy Morgan jsou připraveni vzít vás do pěkně drsné hry!“

Komentáře k filmu Poldové

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2013
Žádnou slávu v tom   nevidím. Monology Paula   absolutně mimo mísu   nepůsobily tak vtipně, jak   asi měly; jakžtakž   zajímavé to začalo být až   s objevením se Mexičanky   někdy v půlce filmu. Pár   hlášek, pár akcí, ale   jinak nic moc. S   přimhouřením očí za 5.
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Chvíli mě to trvalo, než   jsem si zvykl na ukecané   policajty ale děj mě vtáhl   a k tomu krásné   panoramatické snímky, mě se   to začalo líbit, herecky   dobří,čokoládový Tracy   Morgan a náš akční hrdina   Bruce Willis a český dabing   opět jak jiný, než   výborný...
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.12.2015
Hm, nevím, nějak mně to   nenadchlo. Černoch mi lezl na   nervy, vtípky nic moc a   dějově zbytečně pomotané.   S akcí se to ve filmu se to   taky nějak nepřehání.   Hodnotím plusově pár   hlášek a pár mini scén,   ale celkově spíše   podprůměr. Prostě, málo   akce málo srandy, takové nic   a mezitím cosi. Řekl bych   dost nudná směs. Dost často   jsem koukal, když tomu bude   konec.201512069635/10304
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2012
Vulgarit v tom filmu bylo na   české poměry jistě dost,   ale oni jsou ti americký   poldové fakt asi dost ve   stresu, takže mi to až tolik   nevadilo, snad jen ze   začátku, ale Willis byl   opět standartně úsporně   komediální a jeho parťák   mi připomínal řadu   policajtů z rodné naši   vlasti, pokud jde o rychlé a   chytré reakce. Takže,   zábava dobrá a o to asi   hlavně šlo.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2010
Po dlouhé době komedie, u   které jsem se skutečně   nasmála. Dvojce Bruce Willis   a Tracy Morgan, tvoří   výbornou dvojku. Ale   samozřejmě nejlepší ve   filmu je Seann William Scott.   Tak samozřejmě je to kravina   ale u čeho jiného byste se   měli smát, než u   blbosti.Takže mě tenhle film   nezklamal naopak překvapil.
FLA
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2017
Byla by to průměrná   komedie, které bych dal tak   40, 50% nevím, ale totálně   ji zazdil nesympatickej,   nevtipnej negr Tracy Morgan,   kterej z toho udělal   naprostej SHIT a bylo mě   líto Bruce Willise s jakým   debilem musí bejt na place!
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2014
Akční komedie, která by   daleko více vynikla na   přelomu 80. a 90. let.   Černobílý policejní pár,   kdy ten bílý je drsňák a   černý nejukecanější polda   pod sluncem. Šablona dnes už   tak provařená, že dnes už   nenadchne snad ani omylem.   Akce je tu poskrovnu a tak se   snaha po komediantství   ubírá více k zábavě, ale   nějak to nejde. Bruce Willis   je typicky svůj, ale Tracy   Morgan se napodobováním   Edieho Murphyho či Chrise   Rocka potýká s trapností.   Něco pobaví, ale bohužel,   tohle se prostě nepovedlo.
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.1.2012
POLDOVÉ

V   hlavní roli Bruce Willis. To   mně na tom filmu lákalo.   Jeho herecké projevy mám   docela ráda, i jeho humor se   mi většinou líbí, ale toto   bylo doslova trapné. To   nebyla komedie, to byla   trapárna. Dva dospělí   policisti – povolání   vážné, samo o sobě   vzbuzuje respekt, a tady to   bylo podáno jako největší   pitomost na světě. Jejich   šaškárny mi připadaly   úplně dětinské. A k tomu   ty vulgární a sprosté   hlášky, no něco odporného.   Komedie snad jen pro   puberťáky, kterým je   směšné každé sprosté   slovo. Upřímně se divím,   proč do toho Willis šel. Je   ho škoda pro takové kraviny,   už by mohl mít rozum a   nekazit si image. Škoda času   i peněz za takovou   ptákovinu. Já za sebe –   tento film už nikdy více   nehodlám vidět. Pro mě to   bylo obrovské rozčarování.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2011
Slusny film, zajimavy dej   ,porad se neco deje. Seann   william scott zase perli.   Bruce Willis opet perfektni
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.3.2014
Tahle komedie mne moc   neoslovila. Mizerové jsou   mnohem lepší a B.Willis   není zárukou dobré komedie   o dvou bláznivých   policistech, spíše dobrého   thrileru nebo dobrého   dobrodruřžního filmu   Smrtonosná past nebo   Armageddon.
RM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2014
Chvílema to bylo děsně   ukecaný až otravný a   trapný. Na jedno skouknutí   ažaž. Škoda, čekal jsem   spíš hláškujícího Bruce.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2011
Poldové
Povedená akční komedie,   jež mě zejména dostala   parádními hláškami a   dialogy, které byly plné   sprosťáren a vulgárností,   ale rozhodně neurážely. Za   zmínku určitě stojí i   některé srandovní scénky,   kterými je děj celkem   slušně zastoupen. Co se   týče akčních scén, tak ty   byly taky na docela obstojné   úrovni.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.3.2013
Poldové
jsou bohužel průměrná   komedie s mým oblíbencem   Willisem,která je založená   na klasickém principu   drsného policisty s ukecaným   černým   parťákem.Naneštěstí   opravdu vtipných hlášek   méně než by člověk čekal   a monology černého parťáka   fakt občas mimo mísu.Ale zas   taková ztráta času to   nebyla:-)
Xpojntman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2018
Hmm tak dědula Willis a   rádoby vtipnej cernej komik   Morgan me neberou. Ale   Michelle Trachtenberg to je   jina liga.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Co čekat od Kevina   Smithe…Tahle komedie je tedy   mírně řečeno poněkud   přisprostlá a nad úrovní   zdejšího humoru by se dalo   též polemizovat, ale…Já   se stejně naprosto skvěle   bavil. Začátek mi sice   spíše naznačoval že půjde   o nějakou trapárnu, kde mi   bude líto Willise, že   přijal roli v něčem tak   hrozným, ale opak byl nakonec   pravdou. Úžasná kadence   různých hlášek + několik   nezapomenutelných situací   tvoří totiž docela   kompaktní celek, který si   není slepený zrovna   zázračným příběhem, ale   ten je dostatečně ulítlý   na to, aby nerušil a splnil   svůj účel. Výtky si v   mých očích zaslouží jenom   několik málo situací, kde v   mých očích byla   překročena hranice vtipnosti   a trapnosti (hlavně bába s   kvérem a mrňavej harant jako   eso na krádeže) a pak taky   akce. Ne, že by byla   špatná, ale stejně jako v   prvních Mizerech bych se bez   ní klidně obešel. Tady je   ale alespoň občas   přerušena dobrým fórkem.   Docela chápu ty mnohdy   rozpačité komentáře k   tomuhle filmu, je to zřejmě   jeden z těch, které buď   vezmete na milost a budete se   skvěle bavit, nebo vám to   nesedne a budete litovat   chudáka Bruce, v čem to zase   musí hrát )jako napadlo   zpočátku mě). Každopádně   Seann William Scott musel   potěšit asi všechny   milovníky jeho Stiflera,   protože je jak jinak   než…zase stejný…i když,   zde svou roli dovedl až do   naprosto dokonalého extrému,   kdy sice už mírně působí   jako parodie na sebe sama, ale   v tom nejlepším slova smyslu   (chudák chlap, je mu skoro   pětatřicet a zřejmě   ještě pár let bude jeho   typickou rolí „pubertální   pako“:-). Fajn by i výběr   všech (dvou) ženských   představitelek, hezký holky,   co dodat:-)
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2014
Velmi příjemná komedie   nabitá Smithovským humorem a   ukazující, že Bruce Willis   ještě stále má jiskru,   pokud ho někdo nenašměruje   do role "drsného   drsňáka, co musí být furt   hodně drsnej". To co tam   ale předvádí Tracy Morgan   jako jeho černý parťák,   například u výslechu, to je   prostě pecka. Svět se   zbláznil a gangsteři i   policajti s ním, užijte si   to.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2014
Cop Out
Humor,humor,akcia,akcia.Takýt   o je priebeh filmu a občas sa   tu nájdu aj akčné scény   pri ktorých sa   zasmejete.Napríklad je to   úvodná nahánačka alebo   ťahanie Scotta za kufor auta   či Scottova smrť.Jednoducho   sa na akciu pekne pozerá a na   humore sa pekne smeje.
matej69
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.6.2011
Spojení slavného komika s   ještě slavnějším   drsnákem mohlo přinést   skvělou komedii...
Většina vtipů byla ale   založena jen na   vulgárnostech, takže   celkově vzato - nic extra...
meduska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Poldové
Zklamání. Trapné a   vulgární řeči   převládají celým filmem.   Až na pár světlých chvilek   v ději tohoto filmového   počinu, to za moc nestojí.
Naki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Bohužel film hodnotím jako   podprůměr. Kdyby alespoň   nebyly některé momenty   vrcholem trapnosti, ale   nemůžeme hrát na kdyby.   Přesto zápletka dobrá,   scénář bohatý, ale zase po   akční stránce se toho moc   neobjevilo i gang byl   směšný. Já viděl   splácané Mizery a   Smrtonosnou zbraň.
medvedice00
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.4.2010
nic moc
tenhle film me nijak   neoslovil, Bruce Willis ma za   sebou mnohem zdařilejši   komedie. Přišlo mi že se   snaži byt za každou cenu   vtipni až to vtipne neni a   bohužel k tomu užívají   zbytečně mnoho   vulgárností.
papamidnight
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.7.2012
Zlatí mizerové ze Smithem a   Lawrencem.Bruce mám rád ale   tohle mi vůbec   nesedlo,nejvíc mi vadil Traci   Morgan z tím stupidním   ůsměvem a hloupými   hláškami.Jediná   přijatelná věc byl   Willis,ale bohužel to   nestačilo.
Prema19
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Kdyby tam nebyl Bruce, tak by   ten film nemělo cenu ani   začínat pouštět. Opravdu   pubertální ,,komedie,, kde   jde jen o to druhému urazit   mámu tím nejnechutnějším   způsobem. Opravdu nepovedená   záležitost:-(
bubenec
Hodnocení:
Přidáno: 28.7.2010
Hrůza
Nevím, proč se Bruce nechal   zatáhnout do tak ubohého   filmu. Zápletka od začátku   jasná a navíc ubohé   "AMERICKÉ" dialogy   typu "tvoje máma je   ..." Opravdu jen pro   náctileté. Bruce W. si   zaslouží lepší scénáře.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66940minih66940Strašáci (2011) 
Straw Dogs n
minih30382minih30382Resident Evil (2002) 
Resident Evil n
minih141283minih141283The Boy (2016) 
The Boy n
minih82891minih82891Když dinosauři vládli světu (1970) 
When Dinosaurs Ruled the Earth n
minih55030minih55030Bezvousák a princezna Kamila (1994) [TV inscenace] 
Bezvousák a princezna Kamila n
minih64550minih64550Cesta bojovníka (2009) 
Merantau n
minih143387minih143387Tajemství zakázaného lesa (2016) 
Lost & Found n
minih10814minih10814Krok do tmy (1938) 
n
minih5742minih5742Ďábel v těle (1946) 
Le diable au corps n
minih66754minih66754Libeňský čaroděj (1988) [TV inscenace] 
Libeňský čaroděj n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

82 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Fantom ze Spandau

13:35 - 14:30

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:45 - 14:35

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10