Zari
ohodnotit

Notting Hill

Rok:
1999
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
2.9.1999
„Může se obyčejná filmová hvězda zamilovat do obyčejného knihkupce?“

Komentáře k filmu Notting Hill

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
ElisThacker
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2016
Nejlepší romantická   komedie, jakou jsem kdy   viděla. Julie Roberts   odvádí skvělou práci při   hraní své role, co se týče   Hugh Granta je skvěly, jako   vždy. Celý film jsem   věřila každému jeho   pohledu, každé větě. Za   mě rozhodně plný počet   hvězdiček.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2016
Nejlepší film s Hugem   Grantem a opravdová zábava   pro každou příležitost.   Vtipné a krásně   romantické.
Xpojntman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2015
No jo je to spíš pro holky,   ženský a jejich starší   verze, ale k***a není to   špatný. Nakonec Julia   Robertsová se tam i trochu   odhaluje, takže je sexy.
Bartson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Moc tyhle romantický komedie   nemusím, ale tohle je opravdu   krásně natočeno a Rhys mě   vždy umí dokonale   rozburácet :-D. Tento film   má spousty nezapomenutelných   okamžiků a proto nesmí   chybět v mé filmotéce   neustále oprašovaných   filmů. Třeba scéna, kdy se   Hugh snaží zapomenout,   prochází ulicí a proběhne   kolem něj celý rok od jara   až do zimy...krásně   natočeno...a teď jsi jdu   pustit Arnýho :-D
Karlos_S
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2004
I když Granta nemám v   lásce, tak v tomto filmu jsem   ho s chutí překousl. Velmi   dobrý herecký výkon Julie   vše zachránil. Doporučuji   všem, kteří mají radi   romantické komedie.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Notting Hill
Julia Roberts se dáma   romantických filmů to   potvrzuje i v tomhle   netradičním snímku Notting   Hill, Julia si tentokrát   zahraje filmovou hvězdu, je   docela škoda, že si   nezahrála sebe, ale tak Anna   Scott není také špatná,   Hugh Grant odvádí skvělou   práci, ale to zase nemůže   být takové překvapení. Za   zmínku stojí především   spolubydlící Spike v   podání Rhyse Ifanse, který   obstarává tu vtipnější   část. Notting Hill jsem   viděla už mnohokrát a ráda   se k němu vracím, ale   nikoliv v televizi, ale na   dvd, protože televizní   dabing je otřesný.
Petrusis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2004
Moc pěkné
Film se mi hodně líbil,   nejlepší je sledovat jej se   svou drahou polovičkou :))
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2020
Romantické filmy nejsou můj   obor ani šálek kávy ale   tohle dnes už patří ke   klasice tohoto žánru.   Příběh sám je sice   klasická červená knihovna   jako kdyby ho vystavěla   Rosamunde Pilcher ale nad   rámec žánru jej posouvají   vtipně napsané dialogy a   slušná porce situační   komiky. Další nadstavbou   jsou potom prvotřídní   obsazení a herecké výkony.   Zde podle mě hlavní hvězdy   Hugha Granta a Julii Roberts   zcela zamázl Rhys Ifans coby   poděs Spike. Z filmu je   cítit vliv Duncana   Kenworthyho. Na co tenhle   člověk od poloviny 90.let   sáhl to zavánělo nějakou   prestižní cenou takže své   práci asi rozumí. I když   tenhle film určitě víc   ocení ženská část   populace ve svém žánru   patří bezesporu ke špičce   a český divák navíc ocení   i výborný dabing Jana   Šťastného, Nely Boudové,   Pavla Vondry a dalších   zkušených dabérů.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2020
Tuplák notně přeslazeného   vaječňáku, sympaticky   říznutý přehršlí   vtipných momentů a hlášek.   Nic proti upejpavému   Williamovi a jeho milované   Andulce, ale nebýt   fantasticky pošahaného   Spika, asi bych film ani   nedokoukala. Nakonec jsem to,   s lehce navýšenou dávkou   inzulínu, v pohodě zvládla.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Romantická komedie,kde   zápletka není moc   reálná,dle mého ale vtipy a   herecké výkony z ní   dělají fajn podívanou a   musím uznat,že chemie mezi   Hugh Grantem a Julínkou   Roberts fungovala ač jsem   tyto dva k sobě   nepasoval.Příjemné a   legrační.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Možná je to tím, že Julii   Roberts tajně miluji nebo   možná tím, že Hugh Grant a   ty jeho psí oči byly   zkrátka neodolatelný nejen   pro Julii (ačkoliv jsem   většinový chlap, nelze to   říct jinak) nebo možná   skvělým výkonem Ifanse, ale   všechny chybičky filmu   odpouštím. Třikrát   zdrávas a třikrát hurá,   že tu máme i takové   přeslazené romantcké   pohádky, jednou za dlouhou   dobu přijde nálada i na ně.
xCindy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Romantická komedie
Milá romantická komedie s   vtipnými výstupy Hugha   Granta. Julia Roberts je   nevýrazná, ale do tohoto   filmu jaksi zapadá (teda   zapadla by tam asi jakákoliv   herečka). Jedná se o   nenáročný film, vhodný   zejména pro dlouhé zimní   večery, nevhodný k   hlubšímu přemýšlení :-)
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.12.2020
Další rest splněn! Vždyť   já dodnes nevěděla nic o   časopisu Kůň a pes. Ne, že   bych bez toho nedokázala   žít, ale teď už alespoň   vím.
Shodou   okolností má rozkoukanou   minisérii Mělas to vědět a   nutno říct, že nám ten   Hugh za dvacet let trochu   okoral, trochu dost. Jen ta   gesta jsou stejná. Ale tady   zůstala průměrná   romanťárna, kdy bezkrevný   Hugh sbalil o dost živější   Pretty woman. Nad průměr   však tento příběh   posunují kamarádi hlavního   hrdiny a jeho spolubydlící   je na výstavní kousek   magora.
Bouvard
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.9.2004
Ač přesladké komedie   nevyhledávám, dal jsem tomu   šanci a přiznávám, nebyla   to ztráta času. Vtipná   komedie, plná zábavných a   sebezesměšňujících scén.   Dobrá oddechová komedie.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.8.2011
Notting Hill
Jelikož jsem letos Notting   Hill v Londýně navštívil,   nemohl jsem si tento film s   Julií Roberts a Hughem   Grantem nechat ujít. Opravdu,   atmosféra čtvrti se povedla   na výbornou, ale to ještě   dobrý biják nedělá.   Ohodnotím-li samotný   příběh, vychází mi   průměr. Vše vyšlo přesně   tak, jak jsem čekal. Nikdo   ani nic nepřekvapilo,   zároveň ani nezklamalo.   Samozřejmě že i mě se   líbil poťouchlý   spolubydlící Spike Rhys   Ifans, místy byl ale až moc   'crazy'.
O tomto   snímku jsem se dočetl, že   tak trochu odráží realitu   samotné Julie, která zde   ztvárnila fiktivní star   všech pláten Annu Scottovou.   Prý se také tak potýká se   všemi těmi bulvárními   fotografy, kteří jí   komplikují život. I když, v   tom případě si můžeme asi   dosadit jakoukoliv   herečku.
Co se mi   docela líbilo, tak to jsou   jednoznačně odkazy na   další díla. Třeba   dělání si srandy z   "Ducha", kdy si   někdo dokázal splést Demi   Moore, nebo nový snímek   Halix, který se v záběrech   dost podobal Kubrickově   "2001: Vesmírné   Odyssee". No, a také je   úžasný malý štěk milence   Aleca Boldvina...
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2012
Nepříjemná, ukecaná,   utahaná love story. Nechápu,   jak může být někdo tak   nudný a obyčejný jako Hugh   Grant idolem žen a stejně   nudný a obyčejný je i celý   film. Julia hraje sama sebe a   názorně všem vysvětluje,   jak je těžký život   hvězdy. Do toho tam stále   pobíhá upocený polonahý   spolubydlící v ušmudlaných   slipech, ze kterého mi bylo   šoufl. No, řekněte mi   někdo, za co má tahle   kravina takové hodnocení!
falm
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.2.2017
S odstupem času - nuda
Když se žánr nepovede, ani   humor, ani romantika, dá se   tomu označení   "romantická nebo   lyrická komedie".
Zkouknul jsem začátek a   pak pár ukázek - nuda   neskutečná. Julia Roberts   má jen jeden ksicht -   unuděné kecálistky, Huge   Grant trpí. O ničem jiném   to není.
Chlapi si   odplivli, ženský vyždímaly   kapesníčky... a jde se zase   do rachoty. Nic víc to nikomu   nedá. Přesně film na   Oscara.
AlbertPeta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.4.2006
Zpočátku dobře se   rozvíjející film i přes   romantičnost, kterou   příliš nemám rád se   později dostal do průměru.   Ani závěr už na tom nemohl   nic změnit i když tisková   konference byla zajímavá.Oba   herce v hlavních rolích   zastínil Rhys Ifans v roli   Spika, který byl prostě   úžasný.
Petra.Barbie
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Nepříliš výrazná selanka.
Tenhle film je opravdu   záležitost na jedno   kouknutí, víc nic. Julia   Roberts hraje další nudnou   roli alá Pretty Woman,   ještě že mohla svou druhou   stránku herectví ukázat   např. v Erin Brokovich či   Noci s nepřítelem, jinak by   člověk pomalu věřil tomu,   že si potrpí na hraní   nudných naivních pipek. O   Hughovi Grantovi ani   nemluvím, nevím proč, ale   tohoto herce opravdu nemusím,   je mi silně nesympatický.   Julii narozdíl od něho mám   ráda, ale musí mít opravdu   dobrou roli a né nějakou   zamilovanou nudu. Celkově je   tento film nijak   nevybočující z řady   rádoby romantických filmů,   dá se vidět jednou a dost.   Navíc je zbytečně   zdlouhavý.
sylwikk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.11.2009
Typickej nudnej slaďák. Od   začátku hned víte, jak to   dopadne, což by ani tak   nevadilo, pokud by se tam   něco dělo a bylo to   zábavný. Jenže to neni.   Všechny mý hvězdičky sou   snad jenom za Rhyse Ifanse v   roli Spika, protože ten je   prostě božskej. Role magora   mu fakt výborně sedla :)   Julii Roberts mám ráda, ale   smůla - v tomhle filmu teda   nic moc. Jinak Hugha Granta   nemusim, je děsnej. Navíc   tady v roli Williama mi byl   snad ještě   nesympatičtější. Je   naivní a podle mě úplně   blbej, protože Anně všechno   odpustí. Přitom v   některejch scénách je na   něj fakt hnusná. Nic moc   film.
Wish
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.7.2008
kdyby tam nehrál můj   "oblíbenec" Grant,   tak bych možná dala ty 3.   tenhle film mě ničím   nenadchnul. Role Williama byla   natolik trapná a celkově   děj byl tak o ničem, že   jsem neměla na to, dodívat   se až do konce a vůbec toho   nelituju.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih70661minih70661Znamení koně (2011) [TV seriál] 
Znamení koně n
minih159034minih159034Dokonalý polibek (2018) 
The Perfect Kiss n
minih9689minih9689Jízda (1994) 
Jízda n
minih9645minih9645Jezerní královna (1997) 
Jezerní královna n
minih11228minih11228Leaving Las Vegas (1995) 
Leaving Las Vegas n
minih83302minih83302Čtyřicítka na krku (2012) 
This Is 40 n
minih59278minih59278Nezvěstný milenec (2007) [TV film] 
Vermisst - Liebe kann todlich sein n
minih140859minih140859Než jsem tě poznala (2016) 
Me Before You n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih44661minih44661Kojak (1973) [TV seriál] 
Kojak n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:35 - 11:30

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

10:20 - 11:15

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:15 - 11:15

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Reklama