Zari
ohodnotit

Nezapomeň na mě

Remember Me

Další název:
Memoirs; Nezabudni na mňa (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
25.3.2010
„Láska ve stínu tragédie.“

Komentáře k filmu Nezapomeň na mě

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
collen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2016
Moje takzvaná srdcovka, tak   přiznávám, že hodnocení   se všemi superlativy se asi   nesetká se všeobecnou   odezvou. Já jsem v tomto   příběhu našla všechno, co   od života můžeme dostat a   tento film prostě musím   milovat. Navíc herecké   obsazení si neumím   představit lepší, protože   Robertu Pattinsonovi to s   Emille de Ravin neskutečně   sluší. V soukromí a s   krabicí papírových   kapesníků si toto   romantické drama rozhodně   užijete.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2011
Já nezapomenu
pamatuji si to jako dnes -   strhující horečka jménem   Robert Pattinson zavalila snad   každou školou povinnou   dívku anebo tu školou   nepovinnou, kterou Robert   dostal na své upírské   charisma... najednou byl   všude - v tisku, v televizi,   na plakátech na ulici, v   kinech... přišel Remember   me, na který šel snad   každý, kdo Robertovi   věřil, kdo věřil, že   dokáže více, než excelovat   v rebelských filmech ... a on   to opravdu dokázal - být   vážný, zahrát životní   drama,které s ním   prožívám... pláč, smích,   lásku,bolest, utrpení,   stesk, všechny pocity   všedního bytí... kino bylo   tehda zaplněno až po strop a   tento film nás strhl opravdu   všechny, především jeho   konec, ten byl tak   neočekávaný, tak   skutečný... nejsem   romantička a nevím, jestli   film byl skutečně   romantický, ale konec mne   dojal k slzám na veřejnosti   - proto nemohu hodnotit jinak,   než maximálně...
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Začnu závěrem,
bylo zcela zřejmé, že film   neskončí   "hepáčem". Ale   přesto to bylo krutější,   než jsem čekala. To, co   předvedli všichni hlavní   představitelé, včetně   Brossnanovi dcerušky, to   nemělo chybu. Nutno zmínit i   výbornou hudbu. Film   nedoporučuji na noc, na to je   příběh moc drsný. Je to   film, který donutí diváka   přemýšlet a je ryze   současný, což mu přidává   hodnotu. Film vřele   doporučuji.
Nikotyna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
ze začátku to vypadá, že   to nebude nic extra, ale   postupně začínáte chápat   pocity, každé postavy. a   Konec? čekala jsem všechno.   ale že to skončí útokem na   dvojčata. :) fantastický.   Herecké obsazení také   skvělé.
How_Up
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Jeden z nejlepších konců.   Máloco k tomuhle filmu   říct, děj je trochu   obyčejny, prostě ze života.   Ale ten konec fakt nečekáte,   seděla jsem jak přimrazená   a přemýšlela, jestli to tak   fakt dopadlo...:D   Každopádně Pattinsonovi to   sekne víc.
MarsiL
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Film, který člověka   přinutí k zamyšlení nad   životem, nejenom svým   vlastním. Robert Pattinson   navíc ukázal, že hrát   umí.
Kristy15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Je to velmi dojemný film. Mě   se chtělo brečet skoro u   každé scény :) Je to sice   romantika, ale zároveň   krutá realita . Nejhorší je   konec u kterého se zaručeně   rozbrečíte.
Orlice
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Ten konec je opravdu smutný.   Někteří kritici ho   nehodnotí hezky, protože je   to prý film o ničem, ale ve   skutečnosti je tak reálný.   Filmy o ničem jsou podle mě   Kriminálka Miami a podobný,   kde lítaj vzduchem auta...   Tohle je příběh dvou lidí   s neveselou minulostí. A   konec, ačkoli do děje   nezapadá, přesně vystihuje   osud. Prostě běhěm minuty   změní všechno a mnohdy   způsobem, který nečekáte.
Yontalcar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2010
Ačkoliv se to možná nezdá,   tak film v sobě nese hlubší   myšlenku. Nejedná se o   druhořadý milostný snímek.   Je zde vidět snaha ukázat,   jak může být život k nám   krutý. Pokaždé se přes to   pokoušíme přenést a když   se nám to povede, tak   přijde, v tu nejméně   očekávanou chvíli, další   a ještě bolestivější   rána. Kromě námětu bych   ale taky rád pochválil   herecký výkon Roberta   Pattinsona. Ten zde ukázal   své opravdové herecké   kvality narozdíl od Nového   měsíce. Emilie de Ravin   taktéž. Zpočátku jsem si   je nedokázal představit jako   zamilovaný pár, ale teď mi   naopak připadá, že k sobě   nerozlučně patří. Mimo to,   scény skvěle doplňuje hudba   a samotný závěr je opravdu   velice překvapivý. Čekal   jsem, že to skončí smrtí   jednoho z nich, ale ne   takovým způsobem. Vřele   doporučuju!
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2010
Když jsem se na tenhle film   začala koukat poprvé, moc   mě nezaujal, a tak jsem ho   vypla. Potom jsem si ho   pustila podruhé a to už jsem   vydržela až do konce.   Smutný příběh dvou   mladých lidí s podobným   osudem. Ale ten konec mě   opravdu překvapil. Takhle   jsem rozhodně nečekala, že   to skončí. Ale celkově se   mi to líbilo, zvláštní   film.
peginka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2010
Film se mi moc líbil. Čekala   jsem že budu Pattinsona   zaměňovat s Edwardem   Cullenem ze Stmívání, ale   naprosto jiné prostředí   filmu mi to nedovolilo. Děj   se trochu táhne, ale není to   ke škodě, dokonce jsem se   přistihla že mi vadí, že   už je konec. Kdo má rád tak   trochu smutnou romantiku,   myslím, že si přijde na   své. A kdo nemá rád   "upíra", film   určitě shlédněte, a sami   uvidíte, že změníte   názor.
Frenky11
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Remember Me
Prijemny film, ktery si urcite   jeste nekdy rad kouknu, konec   filmu mne vzal za srce,   protoze jsem takovy konec   necekal, proto tenhle film   taky hodnotim tak vysoko.   Rozhodne doporucuju ...
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Nezapomeň na mě
Vidět Roberta Pattinsona v   tak odlišném žánru než je   Twilight byla příjemná   změna, a rozhodně jsem   nebyla zklamaná. Film je   dlouhý, ale utíkalo to tak   rychle až jsem se divila. Ne   přiliš příjemný příběh   dvou lidí, na kterých se   život hodně vyřídil a   usdědřil jim velkou lekci.   Sice se našli, pomohli si,   ale nebyli spolu příliš   dlouho,smrt je rozdělila.   Není to klasická romance,   hlavně díky konci, což   považuju v dnešní době za   hodně osvěžující.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Jak je psáno v názvu, tak   opravdu na tento film   nezapomenete. Nezůstane jedno   oko suché. Film je plný   pocitů, ztráty blízkého   člověka a lásky. Jak se se   vším vypořádat? Na to   návod není, každý to   prožívá jinak, je jen na   každém jedinci jak ten osud   přijme.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2014
Pěkný film, který má   nápad, děj, pointu, zvraty a   herecké výkony, hlavních   představitelů včetně   Chrise Coopera a Pierce   Brosnana. Snímek hodfně ze   života, kde i v těch   největších problémech   člověk může být   šťastný, najít si   přítelkyni a užívat si   života, přestat se trápit.   Po konci filmu jsem si řekl -   jo, tak to bohužel chodí.

Za výtku možná   stojí občasné výjevy   hlavního představitele   Pattinsona, které mi místy   přišly přehnané.
Papaja73
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Určitě nečekejte klasický   milostný příběh.Tento film   totiž vypráví především   o strastech a bolestech,se   kterými se v různých   podobách potkává každý z   nás.Zajímavý film,s   překvapivým koncem.
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2011
Popis žánru: milostné drama   je opravdu na místě. Dva   mladí lidé poznamenaní   smrtí v rodině, kteří   díky lásce jeden k druhému   poznávají lepší stránku   života. Nepředvídatelný   konec, který rozhodně není   happyendem, je třešničkou   na dortu tohoto filmu.
sirenita
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Film se určitě povedl...a   ten konec, ten mě dostal.   Pierce Brosnan byl skvělý (   což se v jiných projektech   nedá říct ). Ohledně   Roberta P., nemohu absolutně   souhlasit s některýmy   názory, že byl nejslabším   článkem celého filmu, ten   jeho přednes rozzuřeného   mladíka v kanceláři...byl   dokonalý. Ale má to teda   velmi těžké vymanit se z   úpíří podoby ( neboť v   tomhle filmu nebyl absolutně   žádný rozdíl ve vzhledu   – když pominu, že neměl   na sobě hadry předních   návrhařů 8) ) a ze   začátku jsem ho tam stále   viděla, dokud mě samotný   děj nevtáhl do svého nitra.   Určitě jsem na toho to herce   zvědavá, co bude dál....
Emilie de Ravin mě   překvapila, na fotkách z   natáčení absolutně   nezajímavá, ve filmu živě,   krásná a herecky   přijatelná :)
Film se   mi líbil.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2012
V poslední době jsem nějak   propadl romantickým   filmum,doufám že to   neznamená že stárnu?:)Tohle   byla slušná   podíváná,čekal jsem co z   toho na konec vyleze,když se   udobřili ve třičtvrtě   filmu ale takovej konec to by   mě fakt nenapadlo.Robert tady   dokazuje že je dobrej herec a   ne jen napomádovanej upírek.
VOIVOD
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2011
No jo, trochu jsem bulel
Film je sice trochu   roztahaný, ale donutí   dodívat se až do konce.   Konec je natočený, aby   slabší povahy jako já   vytahovaly kapesníky. To se   stalo, čili podle mě film   splnil svůj účel. A já se   za své slzy nestydím!!!
sismik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2010
Docela mě to zklamalo, ale to   bylo asi dané tím, že jsem   od toho hodně čekala.   Rozhodně nechci říct, že   to není dobrý film, ale   zkrátka mi tam něco   chybělo. Nezapomenu na slova   kámošky, když jsme film   dokoukaly.....Ty nebrečíš?   Já jsem berečela, když jsem   to viděla poprvé. Zkrátka   jsem neměla důvod. Ano, bylo   to smutné, dojemné....ale   scházela tomu určitá   jiskra. Ale Robert se   předvedl v nejlepším   světle a dokázal, že role   upíra Edwarda rozhodně není   jediné co svede.
adore.a
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Film nebyl spatny. Nebyl   rozhodne nejlepsi, ale casu   ani penez nelituji... Kdyby   ale postradal poslednich pet   minut... Myslim, ze by to   neuskodilo. Zaber na trosky uz   mi pripadal vazne prehnany   (kdyz uz.. skoncila bych u   tabule)... Hudba a kamera se   mi libila, herecke vykony take   nebyly spatne.. Libilo se mi   "ukazani" otec x   otec a vztahu mezi hrdiny
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2021
Jednoho krásného dne se   potkali. A od té chvíle se   pomalinku a opravdu opatrně   začal mezi nimi vznikat   vážný vztah. Nic tedy   neobvyklého od přirozeného   normálu. Jenomže tady je to   charakterově přeci jen   krapet složitější. Oba dva   mají ve své minulosti   určitou tragickou událost u   svého blízkého a každý se   s tím vyrovnává jinak. On   je neustále v nějakém   maléru, ona naopak žije   naplno. Opravdu z něčeho   takového může mezi nimi   něco vzniknout? O tom ve své   podstatě tento snímek je,   který má, kromě   přirozeného romantického   motivu, v sobě i nějaký ten   moralizační aspekt pro   poučení. A kdo hledá něco,   jako ´Romeo a Julie´,   samozřejmě odehrávající   se v současné době, tento   snímek je jasnou volbou. Jen   od toho nic světoborného   neočekávat. Film může být   pro mnohé divačky   přitažlivý už vlivem   účasti Roberta Pattinsona,   který je v mysli divaček od,   ve své době ještě stále   uváděné, série ´The   Twilight Saga´ (2008-12),   takže podle toho se k tomu   může přistupovat. Což o   to, romance a vůbec milostné   atmosféry je tu více než   dost, ale když se vývoj   děje houpe jak na houpačce,   spíše to vyvolá diváckou   mrzutost. Oba se setkají a   něco prožijí, aby nakonec   šli zase od sebe, aby se zase   později sešli a něco   prožili. A takhle je to   stále dokola, což se brzy   stane dost otravný. Ale obě   postavy mají něco do sebe,   neb prožívají svůj   vlastní životní vesmír a   to bez ohledu na fakt, co si o   nich ostatní myslí. A   možná i to je důvod, proč   taková milostná etuda   nakonec skončila tak, jak   skončila. Po filmové   stránce se však závěr   nepovedl, neboť emoční   stránka věci nefunguje, jak   by správně měla. Snímek   má divácký potenciál tak   na půl. Tahounem je   skutečně Robert Pattinson,   čímž se zájem více   zvedá, ale to je asi tak   všechno. Bez něj by   nejspíš vyšuměl, ale co si   budeme povídat, to hrozí i s   Pattinsonem.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2011
Nesdílím nadšení   předchozích komentářů,   jedná se většinou zřejmě   o ženskou část diváctva.   Je to průměrný film, trochu   zdlouhavý, který řeší   stokrát omílané problémy   mládeže a komplikovaných   rodinných vztahů. Snad jenom   závěr filmu je překvapivý   a dobře zpracovaný.
Vig
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.4.2010
Film nudný, hlavní postavy   mdlé až toporné. Kdyby   neměl tak překvapivý konec,   dala bych o hvězdičku míň   - mňo, trochu více hraní do   toho umírání. ;-)
ras84
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2013
Nezabudni na mňa - Remember Me (2010)
slušne vybudovaná citovka,   ktorá sa tvári strašne   ártovo, no svojim obsahom je   dosť plochá a jednoduchá s   presne nalinajkovaným   vývojom. koniec mierne   prekvapí, ale nie je to nič   strhujúce, nakoľko celý   film sa uberá len k trom   možným koncom.
jediné, čo kazí   priemerný dojem z filmu je   scéna, ktorá má byť   vrcholom celého deja -   prepálené citové   vydieranie, svedčiace o   scenáristickej impotencii,   ktorá sa jemne vynie celým   filmom.

+ fu,   to snáď ani nenapíšem...   Robert Pattinson, nech ho   akokoľvek nemusím, sa sem so   svojim   "furtstejnýksich"   výzorom pasuje do svojej   úlohy. dokonca si myslím,   že by v prípade lepšie   napísaného scenára fakt   exceloval /a to mi je patizón   proti srsti až strach/
+ Emilie de Ravin a Pierce   Brosnan, resp. ich postavy
- dej je plný klišé a   priehľadnej snahy o   zaškatuľkovanie postáv
- film sa tvári ako   dráma, no je plytký a   plochý. bez akýchkoľvek   emócií. dlho som si myslel,   že je to zámer. bohužiaľ   je to omyl. on je tak plochý   neúmyselne, proste klišé na   mňa nezabrali
- nasilu   prepálený záver. vôbec k   filmu nesedí, dal sa urobiť   lepšie a filmu by veľmi   prospel. takto ho ztrhal z   jemného nadpriemeru na   priemer s privretým okom.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.3.2011
Mám z toho filmu rozporuplné   pocity a moc nechápu tak   vysoké hodnocení. Koukala   jsem natřikrát, protože mě   to nebavilo a ke konci se   nemohu moc vyjádřit,   protože bych ho vlastně   prozradila. Spíš mi to   připadalo, jakoby tvůrci   nevěděli, jak to ukončit,   tak zvolili to, co zvolili,   ale dali tomu korunu!
maciii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Nechápu, proč je kolem toho   takové haló, mě to přišlo   jako další z mnoha   rodinných dramat, které   není ničím výjimečné,   jenom teží z profláknutého   obličeje Edwarda Cullena a   tragédie, která mě kdysi,   narozdíl od pointy tohohle   filmu, posadila na zadek.
pusinkadenniska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.4.2010
vůbec se mi to nelíbilo.   jediny trochu zajímavý byl   konec, jinak nedoporučuji
lucymat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.6.2011
Film s až nezávisláckým   feelingem. Mnoho scén je   vystavěno na neverbální   komunikaci, což - s odkazem   na Pattisona - někomu může   způsobit nevolnost. Tváří   se totiž pořád stejně.   Snad jen v opravdu vypjatých   situacích můžeme souhlasně   pokývat hlavou nad jeho   výkonem. Epizodu s   ustřiženými vlasy tvůrci   dost nadsadili, skutečně je   ke konci cítit, že už   nevěděli, kudykam.
ancaz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.2.2011
Máte chuť na divný,   dlouhý, nudný film s   typickou zápletkou a rádoby   smutným koncem? Tak tohle je   přesně pro vás!
Phylm
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.12.2017
Zbytečný snímek
O ničem, ploché, nudné,   pomalé, nudné, zbytečné,   ani žena to nedokoukala,   nudné a nudné. Název nás   zmátl, čekali jsme něco s   dějem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih3832minih3832Beverly Hills 90210 (1990) [TV seriál] 
Beverly Hills 90210 n
minih109380minih109380Nepravděpodobná romance (2013) 
Nepravděpodobná romance n
minih38659minih38659Na dotek (2004) 
Closer n
minih18234minih18234Rváčův deník (1995) 
The Basketball Diaries n
minih25027minih25027Hlídač mrtvých (1998) 
Nightwatch n
minih147671minih147671Pasažéři (2016) 
Passengers n
minih8502minih8502Horečka sobotní noci (1977) 
Saturday Night Fever n
minih75234minih75234The Tunnel (2011) 
The Tunnel n
minih57227minih57227Život po životě (2010) 
Hereafter n
minih141167minih141167Edith Piaf zblízka (2013) 
Piaf Intimate n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bronisław Pawlik

Pawlik Bronisław

Naposled navštívené:
Bronisław Pawlik

Pawlik Bronisław