Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Muzikál ze střední

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.4.2010
Milí mladí přátelé a   děti, a všimněte si, že   píši milí s měkkými   "i". Nemohu jinak,   než hodnotit jedna. Opravdu   ptákovina první třídy.   Nezlobte se na mě, ale   každý hudební film s Fredem   Astairem, Bingem Crosbym,   Genem Kellym, Deanem Martinem   nebo božským Frankiem je o   100 procent lepší.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Muzikál ze střední
Pokračování   "Pomády"? Tak to   ani náhodou! High School   Musical je určen spíše těm   nejmladším divákům a   divačkám, proto ani   příběh není nijak vyveden   a jde tou nejjednodušší   cestou co může jít. Prostě   tak, aby to mladý divák bez   potíží pochopil a   zbytečně se neztratil. To   bych nakonec mohl i odpustit,   co už ale jen tak   přehlédnout nejde, je   herecké obsazení. To co nám   omladina předvádí je skoro   ostudou nazývat uměním.   Všichni (bez výjimky) jsou   tak kamenní a prkenní, a   nezachraňují to ani   taneční kreace, které se   choreografům tedy moc   nepovedli (kdejaký maturák   má lepší předtančení   než Muzikál ze střední za   4 200 000 dolarů). Dále   postrádám absenci jakékoliv   titulní písně, něco, co   člověka chytne a kterou si   bude prozpěvovat celý den. S   "Pomádou" mám   spojený Summer Nights, s   "Vlasy" Let the   Sunshine In, s   "Rebely" Ššš, ale   nějak mě prostě nenapadá   nic, co si spojit s tímto.
Navíc mě zklamal český   dabing, sehnat tohle v   originále je téměř   nemožné, pak ale nechápu   neotitulkování písní,   které měly pro děj značný   význam...
Petra.Barbie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2008
O pokračování slavné Pomády opravdu mluvit...
...nelze, ale není to nějak   špatný film. Je to prostě   film pro mladé, nemusí se u   něho přemýšlet, dobrý na   relax a odpočinek. I když   už ta teenagerovská léta   mám dávno za sebou, ráda   jsem mezi mladými lidmi,   někdy ta jejich   bezstarostnost může   člověka nabít energií a   elánem. Taktéž filmy pro   mladé, když jsou spojené s   veselými písněmi, tancem a   hezkým oblečením, tak proč   ne:-))
Máša13
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.3.2024
No hrozná puberťácká   ptákovina:-) Člověk je   zvyklý na hodně, ale tenhle   konec byl fakt výživnej.   Jinak relativně slušný   písničky
Jaaanika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Super propracovaný film se   skvělími hereckými a   pěveckými výkony hlavně   Zaca Efrona a Ashley Tisdale.
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2013
Tak po dlouhé době jsem se   rozhodla, že bych tenhle   teenagerský poklad, jehož   hodnocení v seriózních   kruzích většinou   nevyšplhá nad 50%, přece   jen měla vidět. Ale nejsem   sebevrah, takže v originále.   Uznávám, že je to   neskutečná blbost, ale   nemohla jsem se od ní   odtrhnout :-). Hlavně ze   začátku mi to opravdu   připomínalo "Pomádu   nového tisíciletí",   minimálně námětem (aspoň   podle toho mála, co si z   původní Pomády pamatuju).   Naštěstí jsem nemusela   přemýšlet, jak   "cute" jsou hlavní   představitelé, protože   Efrona i Hudgens znám už z   jiných filmů a jako herce   (zpěváky) je docela můžu.   A jako bonus roztomilá Olesya   Rulin, která mě nedávno   okouzlila ve "Family   Weekend". Úvodní   pěvecký duel jsem sledovala   s pobaveným úsměvem, který   už nezmizel. Děj je o   ničem, písničky celkem   taky, ale je to tak dětsky   nevinné, že se mi to   líbilo.
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Krásný romantický muzikál   pro mladší, takže když   jste dospělí a přijde vám   to stupidní, zamyslete se   jestli náhodou nekoukáte ne   špatnou věkovou kategorii.   Dobrý příběh, až na   tupého Zacka Efrona   sympatičtí herci a pěkně   znějící písničky.
Geralt07
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Žádný zázrak
Člověk od tohoto žánru   nesmí moc očekávat a pak   nebude zklamán. Film je   pravděpodobně cílen na   dětské publikum, které má   pobavit, což se vzhledem k   velkému komerčnímu   úspěchu zřejmě podařilo.   Dospělý divák toto dílko   nejspíš asi moc neocení. I   když Vanessa Hudgens za   podívání rozhodně   stojí...
Honey0105
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Tak tedy. Film jsem viděla v   té době, co vyšel. To jsme   byla ještě mladší a měla   jsem právo na to se na   takovéhle blbosti koukat. A   navíc se mi líbilo, že by   se tam mělo zpívat. Proto   jsme si film naladila na   stanici Jetix a čekala jsem,   co se z toho vyklube. A tedy..   No.. Myslela jsem, že   Američany už tohle přešlo,   ale asi ne. Dlouho jsem   větší hrůzu neviděla. Tak   fajn- česká dabing-naprostá   katastrofa! Zack mluvil jako   holka a Gabriella měla hlas   jako já nevím co! Fuj.. A   dále? Písničky tedy nic   moc. A ještě postava   Sharpey. No to byla vůbec   hrůza!! Tak tedy tohle bylo   velké zklamání. Spíš mi   to přišlo jako parodie na   nějaký normální muzikál,   protože tohle přeci nikdo   nemohl myslet vážně.
ancaz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2010
Pomoc!
Je to jeden z   nejpitomějších filmů, co   jsem kdy viděla. Dokoukala   jsem ho z donucení a mujsím   říct, že jsem se modlila za   to, aby se do růžového   tanečního sálu spustil na   laně Chuck Norris se   samopalem a dodal té hrůze   alespoň minimum důstojnosti.   Cukr+růžová+rádoby pěkné   písně+vyumělkovaní   teenageři=Muzikál ze   střední
teta.Essie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.11.2010
!!!FUJ!!!
Film který do kina přiláká   leda tak malé pubertální   fanynky které hopsají   akřičí když už jen vidí   Zaca.Člověk co se na to   dívá z profesionálního   hlediska jako na film a ne   jako na lákadlo malých   holčiček tak si poklepe na   čelo.Obsazení muselo   vybírat naprostý pako!!!!Ti   lidi nejsou herci!!!!Ani   zdaleka!!!Ti lidi jsou skvelí   zpěváci,to bezesporu,ale   byli by lepší v nějaké   pěvecké soutěži a ne v   téhle růžové slátanině   plné arogantních a   závistivých telat kterým   VŠEM dojednoho chybí   normální reálné myšlení   a uvažování!!!Pochybuju že   ten kdo psal scénář má za   sebou druhý stupeň ZS-měl   by to jít napravit.Jedním   slovem HSM=HNUS!!!!
flawi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.4.2011
Tak "tohle" nemá   obdoby. Pokud bych měla   říct, na jaký film mám   neskutečnou averzi, tak je to   slátanina Muzikál ze   střední.... herci - jak   vyrobení z marcipánu,   písničky - laciné   rýmovačky, děj - jedno   velké klišé. Je mi zle, že   místo aby se vynakládaly   peníze na skutečně   kvalitní snímky, tak se   točí tyto jednoduché   stupidity!!! Ještě že mi   není 12 a nemám povinnost   toto zbožňovat...Jak někdo   může tvrdit, že je to   lepší než Pomáda?????????
kajka9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.8.2008
Hrůůůůůůůza
Musim se připojit byla to ta   největší kravina všech   dob.Všichni rádobi herci   jsou totálně neschopní a   tomu jejich poskakování se   rozhodně nedá říkat   tancování.
Renie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Film se mi líbil, ale zdálo   se mi to tak nějak všechno   umělý, hlavně ta Sharpay.   Ale písničky se mi líbily o   tom není pochyb.
Dendy123
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.1.2017
Já mám tyhle odpočinkové   nenáročné filmy docela rád   - ne vždy a ne všechny, ale   občas...proč ne? Muzikál ze   střední je veselý, vtipný,   pozitivní a odpočinkový.   Ano, má prostinký děj a zas   tak nic moc se tam neděje,   ale písničky umí zvednout   náladu. Občas neškodí od   všedních   "dospěláckých"   starostí odběhnout k   něčemu podobnému, vrátit   se do studentských let a   brát život trochu s   nadhledem. Takže dávám   "zlatou střední" -   za tu nostalgii.
LiLunKa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.7.2009
muzikal ze stredni ,muzikal ze   stredni ,muzikal ze stredni   ,to furt lidi opakujou jak je   to super jak je zac efrom   sladkej kdyz to vubec NENI   PRAVDA!!!!!zac efron je hnusak   a HSM je traparna!!!!
Isabella116
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Prostě super!
nechápala jsem proč je kolem   tohohle filmu takový povyk,   všude na netu jen Zac Efron a   Vanessa Hudgens, všude HSM,   pak jsem ale na tenhle film   narazila taky a když jsem se   na něj koukla poprvé došlo   mi to. Tenhle film je prostě   dokonalý!!!=)
misalka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Jediný muzikál který byl   když jsem tenhle film   sledovala tak ten byl   domácí..............zachvaty   smíchu,breku(jak mohl někdo   něco tak připitomělího   natočit) střidaly zachvaty   blití..............a hodnotit   film na 71% jen proto že   vněm hraje rádoby hezkej   kluk.............tak to je   snad ještě   horší...........hodnotila   bych to jako skvělí film pro   malé děti.........
Ryan_Phillippe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Vyborna hudba, obsadenie aj   dejová linia je celkom   stravitelna...Proste   vynikajuci film pred spanim...
mijala
Hodnocení:
Přidáno: 1.11.2007
I když už jsem trošku   starší, tak jsem se přece   na tenhle film podívala.   Hlavně mě zajímali   písničky. Řekla bych, že   je to film dobrý, ale přece   jenom je pro menší. Musim   ale říct, že písničky   jsou výborné
aeriel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Typicky odpocinkovy filmecek.   Perfektni pro teens a na   sobotni volne odpoledne. Dobre   udelany soundtrack. Doporucuji   nenarocnym divakum.
karinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2008
super film
jsou tam super herci,   písničky, prostě celej   film je super!!!!!!!??
VŠEM DOPORUČUJU!!!!!!!
Vanessa11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Tento film se mi velice   líbil. Jen díky němu jsem   dnes zpěvačka. Dodal mi   inspiraci a odhodlání.   Doporučuji!!!
sivtom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Jeden z nejlepších filmů   posledních let. Super herci,   super píšničky i super děj   prostě vše SUPER:)   doporučuji
Znojmína
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2010
nadhera skveli jednonacne   doporucuji dva zaci se potkaji   na diskotece a pak spolu acnou   chodit do skoli a nesouhlasim   s musicalkou neni to pro deti   ale pro celou rodinu
AnyL
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Ne tohle už víckrát ne!
Naprosto předvídatelné   situace, nechápu ty holky, co   jsou schopny žít pro kravinu   jako je tohle.. Písně nebyly   špatné, to beru, ale co se   týče obsazení.. To bylo   dosti slabé a hlavně film   byl až moc jednoduchý.. Ale   komu se to líbí.. prosím   ať si užije :D!
troy
Hodnocení:
Přidáno: 6.9.2007
nejlepší film všech dob
film je   super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih146310minih146310Pod rouškou noci (2016) 
Live by Night n
minih23321minih23321X-15 (1961) 
X-15 n
minih22452minih22452Vetřelci (1986) 
Aliens n
minih65745minih65745Les jeux dangereux (1958) 
Les jeux dangereux n
minih162088minih162088Donekonečna (2017) 
The Endless n
minih108281minih108281Maturita s překážkami (2012) 
General Education n
minih98408minih98408Mais ne nous délivrez pas du mal (1971) 
Mais ne nous délivrez pas du mal n
minih13375minih13375Na řvoucích strojích do Monte Carla (1969) 
Monte Carlo or Bust n
minih30534minih30534Psychopat (1966) 
The Psychopath n
minih141450minih141450Souboj na špičkách (2016) [TV film] 
Center Stage: On Pointe n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Sharpay a její báječné dobrodružství (2011) [TV film]

 Sharpay a její báječné dobrodružství (2011) [TV film]
Sharpay a její báječné dobrodružství n
Sharpay's Fabulous Adventure
Žánr: komedie / drama / rodinný / hudební
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Lembeck

(neoficiální pokračování)

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (2008)

 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (2008)
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník n
High School Musical 3: Senior Year
Žánr: muzikál / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenny Ortega

(pokračování)

Muzikál ze střední II (2007) [TV film]

 Muzikál ze střední II (2007) [TV film]
Muzikál ze střední II n
High School Musical II
Žánr: rodinný / komedie / drama / muzikál / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenny Ortega

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

06:00 - 06:35

9 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Nové objevy v Pompejích

06:00 - 06:50

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Holčička z iglú (2012) [TV ser...

06:05 - 06:15

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:05 - 06:30

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
František Derfler

Derfler František

Naposled navštívené:
František Derfler

Derfler František