Jeden svět

Komentáře uživatele Renie

Renie

Renie zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 96
4400 (The 4400)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Před nedávnem začali tento   seriál dávat v televizi, tak   jsem se se zájmem podívala.   Čekala jsem podobnost se   seriálem Hrdinové, ale   vůbec nic takovýho. Oba   seriály mají společné jen   ty schopnosti, ale každý je   o něčem jiným. Tito   "navrátilci" mají   někdy těžké zapojit se do   života. Byli pryč deset,   dvacet, i padesát let. U   "hrdinů" ty svoje   schopnosti poznávají   postupně, žádná vesmírná   loď, či co to bylo, je   neuneslo.
Myslím, že   oba seriály mají něco do   sebe. Tenhle se teprve   rozjíždí a tak jsem   zvědavá na další díly.
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Mám ráda filmy z tzv.   duchařským pojetím. Je na   nich něco záhadného,   neuvěřitelného a když to   je navíc romantická komedie,   tak to je kombinace, které   neodolám. I když se mi   zdálo, že to moc dobře   nedopadne, ale nakonec to   dopadlo tak, jak v každé   romantické komedii. Vřele   doporučuju ke zhlédnutí.
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Film se mi líbil, dějově   už to bylo slabší, ale dalo   se na to dívat. Charlize to   moc slušelo a černá barva   vlasů jí sedí jako ta   blonďatá, ve kterých ji   známe z většiny filmů.
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Akta X se mi líbí, ať už   seriál nebo film. Je sice   pravda, že některý díly se   mic nepovedly a někdy to   nemá souvislost, ale jinak   jsem spokojená, asi proto,   že hlavní představitel   David Duchovny se mi líbí a   v seriálu bych mu odpustila i   nudný pasáže, které se tam   někdy objevují.
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Film super, nemohla jsem se   dočkat, když jsem se   dozvěděla, že se chystá   natočit film podle seriálu.   Nebyla jsem zklamaná a   líbilo se mi, že tam byli   věci, které se objevili i v   seriálu, aby si divák mohl   myslet, že se to tam   případně vyřeší.
Ali G Indahouse
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2007
Super Ali, to jsem nečekala,   že se takhle zasměju. Super   hlášky, vtipný příběh.   Jeho suprový auto a pipky, to   stojí za to se na to   podívat.
Alvin a Chipmunkové (Alvin and the Chipmunks)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Asi budu psát jinak než je v   příspěvku pode mnou. Film   se mi líbil, až na nějaké   vyloženě trapné scény se   "strýčkem Ianem".   Jako menší jsem se koukala   na animované chipmunky a jak   se mi líbil seriál, tak i   filmové zpracování stálo   za to. Pěkná rodinná   komedie na sobotní či   nedělní odpoledne.
Arthur a Minimojové (Arthur et les Minimoys)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Byla jsem zklamána, že mi   unikl začátek, tak jsem asi   40 minut neviděla, ale   jakmile jsem začala na to   koukat, tak se mi to moc   líbilo. Hezká animace,   zajímavý příběh, no   nenudila jsem se, těšila   jsem se na každou scénu.   Vřele doporučuji, i ten   necelý film, co jsem viděla   mě potěšil.
Asterix a Vikingové (Astérix et les Vikings)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2008
moc mě další díl asterixe   potěšil. jako malá jsem ho   milovala, všechny příběhy   jsem viděla několikrát a   teď si je snažív všechny   zkompletovat na dvd. je   příjemné, že jsem si   tenhle příběh koupila v   trafice za 40 korun.
Asterix dobývá Ameriku (Astérix et les Indiens)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2009
Příběhy o Asterixovi jak   hrané tak kreslené mám moc   ráda. Ale jakmile jsem   slyšela, že Panoramixovi   říkají Getafix a už si   nemůžu vzpomenout jak   říkali Idefixovi, taky to   bylo hrozný. Bavila jsem se u   toho, ale jaksi tenhle   příběh není jeden z   nejlepších. Dá se na to   koukat, ale příště bych   volila jiný příběh o   Asterixovi.
Asterix v Británii (Astérix chez les Bretons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Miluju Asterixe, jak hraného,   tak kresleného. Příběhy   malého Gala, ale s velkým   srdcem mě nikdy neomrzí.
Beverly Hills 90210
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Ty jejich problémy bych   chtěla mít, fakt a to   myslím ironicky. Dřív jsem   to hltala, na každej díl   dívala, sbírala nálepky se   žvýkaček a milovala jsem   Dylana. To bylo moje období   dospívání. Teď už to je o   ničem. O trapnejch   zbohatlících a jejich   dětičkách v Beverly Hills.
Bohové musí být šílení (The Gods Must Be Crazy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Moc se mi líbí tento film.   Komické situace na sebe   nenechají dlouho čekat a Xi   jako amaterský herec byl   nejlepší.
Bohové musí být šílení II (The Gods Must Be Crazy II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Myslím, že se mi dvojka   líbí asi nejvíc ze všech.   Asi mě nejvíc zaujali děti   Xia, jejich dobrodružství a   vybaví se mi scéna, jak jsou   v cisterně a snaží se   dostat ven. :-)
Bohové se zase zbláznili (Heung Gong wun fung kwong)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Nevím, nevím, ale trojka se   mi už zdá nějaká moc   slabá, už to není to, co   bývali předchozí dva díly.
Casper a strašidelné Vánoce (Casper's Haunted Christmas)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.12.2007
Casper se mi líbil, je to   takový oddechový film pro   děti, ale i dospělí se   pobaví. Je to takové malé   navnadění na   přicházející Vánoce.
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Seriál se mi moc líbí.   Každý díl hltám a těším   se na ten další. Zatím jsem   viděla několik prvních   sérií a doufám, že budou   dávat i nejnovější díly.
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Velmi efektní film. Při   myšlence, že by se to mělo   stát někdy v budoucnosti,   mám mražení v zádech.brrr
Deuce Bigalow: Dobrej striptér (Deuce Bigalow: Male Gigolo)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Film je skvělej, Deuce taky,   moc jsem se nasmála a ty jeho   klientky, jedna lepší než   druhá :-). Ten můžu vidělt   opakovaně a nikdy mě   neomrzí. :-)
Divoké kočky (Coyote Ugly)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Líbilo se mi to. Bavila jsem   se u filmu a fandila hlavní   hrdince Violet, aby dosáhla   úspěchu, což se jí nakonec   podařilo. Je to oddychový   film, na který se ráda   klidně ještě jednou   podívám.
Dokonalý trik (The Prestige)
 
Přidáno: 2.9.2007
Na tento film jsem šla   náhodou. Když jsem viděla,   že tam hraje Hugh Jackman,   tak jsem se na film začala   těšit. A film mě nezklamal.   Film plný překvapení a   hlavně překvapivého konce,   nenudila jsem se u něho.   Vřele doporučuji.
Dr. Dolittle 3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Sice mi ve filmu scházel   trochu Edie Murphy, ale jeho   filmová dcera ho dokázala   nahradit. Film se mi líbil a   téma mluvící zvířata a   podobně mě nikdy neomrzí.   Je to film pro celou rodinu,   kde se určitě všichni   pobaví.
Elektra
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Od filmu jsem toho moc   nečekala. Zajímalo mě, jak   se liší komiks od filmu.   Podle mě se to liší a   některý scény nemělu tu   šťávu, jak se říká.   Začátek mě nadchl, ale   zbytek jsem se dokoukala jen   jedním okem.
Evoluce (Evolution)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
No tak takovej žánr se mi   líbí. Agent Mulder se   odprostil hledání pravdy tam   někde venku a jako Ira Kane   si s mimozemských příšerek   dělá srandu a pomocí   šampónu na vlasy je   likviduje.
Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Film se mi líbil, kdybych na   něj byla v kině, asi by na   něm bylo 90% dětí. Je to   oddechový film, s pěknými   triky.
Fantastická čtyřka a Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Film se mi moc líbil. Viděla   jsem malinko zlepšení z   prvního dílu, víc akcí, no   prostě to mělo šťávu. Jen   návrat Viktora van Dooma se   mi moc nelíbil, měl být,   tam kde byl.
Fontána pro Zuzanu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2008
film se mi líbil a hodně   jsem obdivovala krásné a   dlouhé vlasy Evy   Vejmělkové, takový jsem si   přála vždycky mít.   příběh z jednoho   sídliště s jednou   fontánou, na to se můžu   vždycky podívat.
Fontána pro Zuzanu 2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.3.2008
no nevím, nevím, jednička   byla lepší, ne tak drsná   jako tenhle film. moc se mi   líbila role heleny   růžičkové, jako mama kami   byla nepřekonatelná a   škoda, jak dopadla na konci   filmu
Fontána pro Zuzanu 3 (Fontána pre Zuzanu 3)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2008
možná se říká v   nejhorším přestat, ale   oproti dvojce je to o krapet   lepší. afrika, slunce, no   prostě je to jiné téma,   než o něco drsnější   dvojka a "nevinná"   jednička. konečně našla   zuzana svůj domov tam někde   daleko v africe.
Futurama
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Měla jsem možnost vidět   několik dílů a strašně se   mi to líbilo. Musím říct,   že o malilinko je to lepší   než Simpsonovi. Nejvíc se mi   líbil Bender, to je snad   nejlepší postava :-).
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10