Duben

Komentáře uživatele AnyL

AnyL

AnyL zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Johanka z Arku (The Messenger: The Story of Joan of Arc)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Ukřičená Johanka, která je mimo
Největší problém tohoto   filmu byla nepovedená   Johanka.. Ukřičená,   bláznivá, dá se říct   mimo.. Takhle jsem si Johanku   nepředstavovala. Ty její   vize byly v pořádku, to se k   filmu hodilo ( i k Johance),   ale jinak velice velice   nepovedené a upálení na   hranici mohlo trošku déle   trvat, aby bylo vidět, že je   to naprostý vrchol filmu!
Muzikál ze střední (High School Musical)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Ne tohle už víckrát ne!
Naprosto předvídatelné   situace, nechápu ty holky, co   jsou schopny žít pro kravinu   jako je tohle.. Písně nebyly   špatné, to beru, ale co se   týče obsazení.. To bylo   dosti slabé a hlavně film   byl až moc jednoduchý.. Ale   komu se to líbí.. prosím   ať si užije :D!
Nesmrtelná teta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Má nejoblíbenější   pohádka.. Vy co to   kritizujete si musíte   uvědomit, že tento film je   dělaný především pro   děti. Nic komplikovaného,   bez více tváří (bu´d je   osoba kladná nebo záporná).   CO se mi nelíbilo byla   princezna Pavlínka. Jinak   perfektní herecké   obsazení.. Zkrátka téhle   pohádce tleskám a klaním   se. 10 bodů !!!!
Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Hilary mile překvapila! Sedí   ji zkrátka role slušné   popelky, která si za svými   cíly musí jít pomalinku   krůček po krůčku. Neumím   si jí představit v   negativní roli. Tenhle   příběh je citlivý. Smutná   scéna je třeba, když se   Teri kouká na svého bratra,   jak natočil DvD, aby se tam   dostala. U toho jsem plakala.   Mám výtku k jedinému:   nezdá se mi, že by Hilary   měla tak skvělý hlas a   talent. Asi je to způsobené   tím, že posloucham punk,   rock a sama zpívam.. Ale, že   bych měla z jejího   zpívání mrazení v zádech,   to ne. Slova v textu (když   zpívá závěrečnou píseň)   příjemně potěšili.   Konečný verdikt:   příjemný, celkem líbivý,   romanticky laděný   příběh..
Protivný sprostý holky (Mean Girls)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Good
Mě se film "protivný   sprostý holky" líbil   velice.. Obzvlášť dabing   byl povedený. Několikrát   jsem se během filmu zasmála   a na konci i slzela. Hlavní   hrdinku uchvátili bárbínky   "plastic"..Já   osobně fandila drsňačce,   ale bohužel nějaký její   příběh tam nebyl   naznačen.. Takže abychom si   to srhnli: příběh byl   solidně zapletený, moc jsem   se nenudila, herci byli   skvělí a celá akčnost   uchvátila. alespoň mě.   Doporučuju především   náctiletým dívkám, které   neví jakou cestou se vydat.   Tento film mě osobně pomohl.   Ale uvítala bych i více   emocí a zvrtů..   Každopádně je to jeden z   oblíbených filmů.. ;)
Třináctka (Thirteen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2008
ač se může zdát, že je   film monotóní mě vyloženě   dostal! Asi je to také trochu   tím, že jsem mlaďounká,   ale po shlédnutí   "Třináctky" mi   běhalo hlavou jen:   "nikdy se nesniž na   tuhle úroveň." Uvítala   bych ještě víc drama před   závěrem.. nekonalo se, ale   nevadilo to. Udivovalo mě,   jak se z hodné chytré   studentky stane feťačka a   coura, která jde s každým.   Pekná byla scénka, když se   Tracy přela s bratrem.. a   samozřejmě rozporuplný,   zajímavý, překvapující   konec. K čemu mám výhrady?   Film by se neměl jmenovat   třináctka, ale minimálně   "patnáctka."   Holkám ve filmu třináct   nebylo.. a bylo to   vidět!(což by nemělo). K   tomuhle filmu mám osobitý,   zvláštní vztah. Herecké   obsazení fungovalo. Matka,   "Evie" i   "Tracy" hráli   výborně. Dabing se taktéž   povedl. Chtěla bych vzkázat   všem holkám, ať takhle   nikdy neblbnou.. Nemaj to   zapotřebí !!! Ovšem POZOR:   když shlédnete tento film,   budete o něm pak ještě   dlouho přemýšlet :)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10