Zari
ohodnotit

Jeho fotr, to je lotr!

Meet the Fockers

Další název:
Jeho foter, to je lotor! (SK); Meine Frau, ihre Schwiegereltern und ich
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
116 minut
Premiéra v ČR:
3.3.2005
„Sotva se Jack smířil s tím, že si jeho dcera vezme Grega, už je tu další rána. Gregovi rodiče.“

Komentáře k filmu Jeho fotr, to je lotr!

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Vcelku vtipná komedie, která   ukazuje, že žádná rodina,   není normální....a   některé jsou ještě   podivnější, než to na   první pohled vypadá. Ale   tentokrát se povedlo   angažovat dobré herce,   scénář je vtipný...a   celkově to spolu všechno tak   sedí, že lze říci, že   toto je komedie, která   pobaví.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Příjemná konverzační   komedie o rodinných   vztazích. Mladí snoubenci a   jejich rodiče spolu stráví   několik dní, aby se lépe   poznali. Film je založen   především na vtipných   dialozích a jedné drobné   zápletce.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Slabší pokračování   úspěšného prvního dílu.   DeNiro neustále šlate Benovi   na krk, ale je to pořád dost   velká zábava
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Greg Jebal sa vracia a s ním   sú tu jeho rovnako strelený   rodičia, ktorý sú naviac   sexuálný maniaci. Chudák   Jack, po tom čo si myslí o   Gregovi, to Gregovi rodičia   vôbec nezlepšia.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2011
tohle je naprosta spicka v mem   rejstriku komedii, videl jsem   nekolikrat a pokazde se bavil.   llepsi nez prvni dil to se   casto nestava
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2009
jEHO FOTR JE TO LOTR snad   dobré pokračování jo   povedlose sic jsem čekal   mnohem víc ale povedlose a 3   to snad už ne
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
O něco lepší než první   díl. A to hlavně díky   Hoffmanovi a Streisandový,   kteří hrají Stillerovi   rodiče.
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2018
║Rozpočet   $80miliónov║Tržby USA   $279,261,160║Tržby   Celosvetovo $516,642,939║   Opäť rovnako šťavnaté,   uletené a zábavné ako prvý   film. /videl v kine: 75%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2006
Je to pokracovanie a o   pokracovaniach vacsinou   plati,ze nedokazu predstihnut   prve diely.Vyrazne ozivenie   prinasaju Hoffman a   Streisand,ale niekedy film   ozivuju az prilis a niektore   gagy sa zdaju nasilu.Aj   napriek tomu je to vyborna   komedia,v ktorej exceluju/hoci   menej ako v 1.diele/ Ben   Stiller a Robert De   Niro.Pridava sa Dustin Hoffman
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.10.2007
Oproti jedničce má dvojka   navíc ještě Hoffmana a   Streisandovou, ale jinak skoro   nic. Není lepší, ale nutno   říct, že ani horší.   Právě kvůli obsaní a   hereckým výkonům stojí za   to se na film kouknout,   nepříliš nápaditý   scénař a předvidatelnost   děje vám však filmový   požitek hodně srazí dolů.
Barney94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2017
Pro mě je druhý díl   Fotrovské trilogie lepší,   než ten první. Je to hlavně   kvůli Gregovým rodičům. Je   zde i více vtipných hlášek   a situací.
karlosphonic
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.3.2009
1:0 pro pejska s kočičkou
Bohužel,volné pokračování   zdařilé komedie Fotr je lotr   na mě moc velký dojem   neudělalo.Ikdyž byli   přizváni Dustin Hoffman s   Barbrou Streisand,celá   komedie působí hrozně   chatrně a skoro lacině   ukřičeně.Nevím,asi je to   tím,že předchozí díl byl   tak fantasticky zábavný a   tím dal k pokračování   laťku pekelně vysoko.Ale na   druhou stranu zvířátka byla   úžasná.Tentokrát nejen   kočička,ale hlavně chtivý   pejsek:))
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Už křestní jméno hlavní   postavy, v podání skvělého   komika Bena Stilera, nám   napoví, že film bude asi   pěkně ztřeštěný. A taky   je. Viděl jsem první díl   takže jsem byl celkem   zvědavý jestli se druhý   utopí v šedi dvojek a   skončí v hromadě trapnosti.   Opak je pravdou, sice už to   nebyla taková síla jako v   jedničce, ale tvůrcům se   povedlo mnoho opravdu   povedených situací u   kterých se od srdce   zasmějete. Návštěva   Gregových rodičů byl   skvělý námět pro   pokračování, zvlášť   když se nám jako rodiče   představí Dustin Hoffman a   Barbara Streisand. Tito   perfektně kontrastují s   konzervativními a usedlými   rodiči Pam, Gregové   nastávající. Příjemným   oživením je také Jackův   (otec Pam) vnuk... hádejte   jaké bude jeho první slovo?   :o)
mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Tentokrát není ústřední   myšlenkou konfrontace Jebal x   Barnesovi ale spíše mnoho   Jebalů proti Jacku Barnesovi.   I přes tuhle kosmetickou   změnu stále není čemu se   smát. A zatímco první díl   je rozhodně koukatelný, ač   nepříliš vtipný a často   si zahrávající s   trapností, dvojka už je   téměř jenom trapná. Bylo   jasné, že Jebalova rodina   musí být taky trošku   švihlá, aby bylo na co se   koukat, ovšem v tomto   případě to tvůrci opravdu   řádně přepískli.   Charaktery Jebalovo rodičů   působí tak neuvěřitelně,   až to vypadá jako jakási   parodie. Bohužel ne vtipná.   Jenom trapná. Což je mi   velmi líto, protože Dustin   Hoffman je skvělý herec a i   tady působí krajně   sympaticky, pokud tedy zrovna   radši neprovádí nějakou   ujetinu=trapnost. Kterých je   tady ale s prominutím jako   nasráno. Nepočítal jsem   samozřejmě u tohoto dílka,   díky znalost předchůdce   žádnou intelektuální   zábavu, ovšem úroveň   zdejšího humoru je opravdu   žalostná. Tedy opět až na   poslední scénu během   titulků. Ta funguje stejně   dobře jako ta z předchůdce.   Někde asi bude opravdu chyba   – u jedničky jsem   zmiňoval, že Jack Barnes je   naprosto nevtipná postava,   bez který bych se klidně   obešel. Tady musím naopak   konstatovat, že jsem mu musel   spíše držet palce,   přestože se nějak moc   nezměnil. Myslím, že je   velká škoda, že herci   formátu Roberta De Nira či   Dustina Hoffmana mají   zapotřebí hrát ve svém   věku v sotva béčkové   komedii (u který se ovšem   tisíce lidí zřejmě stále   zasmějí, když je na světě   už i třetí pokračování).   Díky závěrečné scéně   přihazuju bod.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2007
Nestává se často, aby   dvojka byla lepší než   jednička. Tady se to stalo.   Návštěva u rodičů   Gaylorda ... „Trochu divní,   ale velmi milí lidé. “   dala průměrné jedničce ty   správné grády.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Díky Hoffmanovi a Streisand   kvalitnější a určitě   zábavnější podívaná než   první díl. Možnost   vyniknout však dostává i   Robert De Niro a díky   konfrontaci „fotra a   fotra“ nabývá film nového   rozměru. Humor jen občas   sklouzává za meze trapnosti,   jinak se jedná o zábavné   scény, které nevykrádají   staršího sourozence.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2007
Pokračování úspěšné   komedie Fotr je lotr a dle   měn ještě lepší než   jednička. To se nestává   často aby se mi   pokračování líbilo víc   než první film.   Zvláštní:-)
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.6.2016
Meet the Fockers
Dnes už kultová komédia s   dobrými hláškami (Ako   MA-GÓR) svojskými postavami   a výbornými scénkami... aj   keď to nedosahuje kvalít   jednotky ide o solídne   pokračovanie, ktoré nevrhá   zlé svetlo na svojho   predchoscu ba dokonca ho ešte   výborne dopĺňa a De Nira s   umelými kozami nemôžeme   vidieť každý deň.

PS : Tu rodinu   Gregovi fakt nezávidím.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Po prvním vynikajícim filmu   přicházi další rovnak   kvalitní dílko.Robert De   Niro a Ben Stiller sou zase   skvělý a k tomu ješte   skvělý Dustin   Hoffman.Zábavné scény tu   tradičně nechybí,pro Grega   někdy i trapné.
legenda
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2005
Slabé, slabé, slabé...
Myslím, že tento film nemal   hlavu-pätu, aj keď išlo   viac menej o bláznivú   komédiu.Scénar nebol až tak   dobrý ako v prvom diele a   skvele herecké výkony tento   film z biedy nevytrhli.
Necham to však na   posúdení členov, no tento   film nemôžem odporúčiť,   aj keď mu možno trošku   krivdím.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Komedie o seznamování   rodičů snoubenců. D.Hofman,   B.Streisand R. de Niro,   Stiller - všichni se tady   docela dobře vyblbnou.
Saara77
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2005
První díl je sice lepší,   ale tady máte navíc Barbru a   Dustina a oni oba dva jsou   rozkošní. Některé vtípky   už jsou sice přehnané a   jedna zápletka trochu tzv.   vycucaná z prstu, ale   nevadí. Fakt se pobavíte.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.10.2005
Podle mě je to velice dobrá   oddechovka s pár   ostřejšími vtípky ,   "zdravotním   bratrem" Benem Stillerem   , šílenou rodinou Jebalů v   čele s tatíkem Dustinem   Hoffmanem a jeho manželkou   Barbrou Streisand ,   překvapivě dobře   ztvárněnou komediální   rolí Roberta De Nira (je   vidět že Robert zvládne   prakticky jakoukoli roli)   jakožto bývalého agenta CIA   a budoucího tchána u které   se řádně zasmějete! Mohu   doporučit a pozor jedině v   českém dabingu , opravdu se   povedl , v originále totiž   vtipy tak nevyzní jako v   našem krásném rodném   jazyce :-)
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Podle mě ani pohračování   filmu "fotr je lotr"   nemá chybu. nápad je zase   trochu trochu jiný. Není nad   to, seznámit tolik rozdílné   rodiče. Také mě hodně   pobavila scéna s prvním   slůvkem dítěte a jeho   přešlá výchova. Nad   podezřívavého dědečka   skutečně není. Jsem   přesvědčena, že i tento   díl se náramně povedl.
phorsky1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
film s exkluzivním   obsazením,a to Barbra   Streisand,jakož i Robert De   Niro kterému sekunduje Dustin   Hoffman,tuto hvězdnou trojku   doplňuje dle svých   možností snaživý Ben   Stiller,hráč na jehož úkor   se zde rozehrává humor   možná trochu plitký ale   především lidský a   reálný,dětátko dává   ději trochu infantilní   polohu,ale rozdílnost   přístupu k životu,obou   dominantních otců,nakonec   malý spojuje do harmonické   rodiny,je to rodinná   komedie,kterou stojí za to   vidět
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Pokračování se dalo čekat   ... po velmi úspěšné   komedii číslo jedna FOTR JE   LOTR přišlo na řadu   pokračování. A pravda znovu   velmi úspěšné, opět jsem   měl úsměv od ucha k uchu a   byl jsem opět na rozpacích   (DUSTIN HOFFMAN, BARBRA   STREISAND) - ano, za to mohla   hlavně společná večeře a   vzpomínky na Gregovo mládí   (chuděra) ... takže jen do   toho! Je to perfektní zábava   plná dobrého herectví a   skvělých vtipů ... :@)
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2005
u jednicky jsem se bavil   vic,bylo tam vic trapnejch   situaci a omylu ktery   schazovaly Jebala.takhle jsem   akorat rostl,jaky sileny   rodice Jebal ma.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2018
Čím oživiť rovnako   štandardný (hoci   nepredvídateľný)   komediálny scenár, opäť   skôr rutinnú réžiu a v   možnostiach vzájomnej   chémia celkom vyčerpaný   tím De Niro/Stiller? Dustinom   Hoffmanom a Barbrou Streisand!   De Niro a možnosti jeho   postavy chytajú s príchodom   Dustina druhý dych a duo   amerických legiend je   zohraté nádhernou symfóniou   protikladov. A Barbra je   dodatkovým osviežením sťa   báječný ovocný koktejl.   Aby mohlo byť pokračovanie   lepšie než originál,   nestačí iba naservírovať   viacej toho istého - treba to   aj osviežiť a umocniť na   správnych miestach. Tu sa to   filmárom podarilo ukážkovo.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Dobrá komedie včele s Benem   Stillerem,která se vyhla   trapným momentům i   dementním dialogům,které   jsou často zkázou pro   snímky tohot typu. Úžasný   maniakální Robert De Niro a   naopak perfektní bohémský   pár Dustin Hoffman a Barbra   Streisand.
qerulant
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Budu při hodnocení téhle   komedie černá ovce (nebo   bílá vrána?).:-) Že půjde   o klasický americký   (fekální) humor, jsem   věděl předem, ačkoli jsem   "jedničku"   neviděl, ale přesto jsem   nakonec byl víc než   zklamanej. Doufal jsem, že   aspoň můj oblíbenec Hoffman   mě donutí k smíchu, ale   kdepak... Vtípky mi přišly   naprosto neoriginální a   kýčovité, klišé čpělo z   každého záběru. Nevim, asi   nejsem na tenhle styl humoru   stavěný (i když si to   nemyslim), nezasmál jsem se   ani jednou. Z mého pohledu   prostě nuda, nuda, šeď,   šeď...
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2013
Opět skvělé nejlepší   byla ta scéna kde se Greg   pozeřal a řekl a k***a to   bylo dost dobré jinak   jěště dobrý vtip byl když   řekl Jack gregovy troufáš   si být komtr Yebal takže i   tento díl je nezapomenutelý.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Ukázka, že i dvojka může   být stejně dobrá, ne-li   lepší než jednička.   Scéna, kdy Niro dá do ruky   Stillerovi dlažební kostku   aby otestoval nerozbitná okna   na jeho supervanu mě tak   dostala, že jsem se nemohl   přestat smát. Film   trošičku kazí   rozvláčnější závěr,   jako by tvůrci potřebovali   naplnit   "předepsanou"   stopáž.
Pauleta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Ve filmu je několik docela   dobrých vtipů, kterým jsem   se od srdce zasmál, ale sakra   často ty vtipy překročí   míru trapnosti. A to se v   dobré komedii nesmí stát.   Průměr.
xxlch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Todle bylo o jednu * lepší   než první díl.Nebýt   despotického tchána s   umělým ňadrem a rodičů   Jebalových,moc smíchu si   tady člověk neužije.
Michal1667
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2006
Vynikající svěží komedie   plná heftíků malých i   větších, Robert de Niro je   PAN herec a dokáže se   prosadit v jakékoliv roli -   je to vlastně jeho další   herecký koncert i když zde   má více než zdatné a   ostřílené   "sekundanty".   Třetí díl snad už nebude   už by to byl asi jen   vývar...
vercounek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2007
myslím, že první díl -   fort je lotr - byl lepší.   Druhý díl mě docela   zklamal, už je to dost   přehnaný, doufam, že už   nebude pokračování
vlcinek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Pokračování komedie jsme se   trošku báli, ale byli jsme   příjemně překvapeni a i   když se nám první film   líbil více, skvěle jsme se   pobavili. Skvělí herci,   skvělé scény, někdy trochu   přehnané, ale u bláznivé   komedie to až tak nevadí.   Robert de Niro je prostě   jednička.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih10162minih10162Když muž miluje ženu (1994) 
When a Man Loves a Woman n
minih33359minih33359Dvě na jednoho (2001) 
You Stupid Man n
minih68981minih68981Střepy v hlavě (2008) 
The Brøken n
minih41259minih41259Síť 2.0 (2006) [Video] 
The Net 2.0 n
minih100837minih100837Jako nikdy (2013) 
Jako nikdy n
minih22888minih22888Vražedné alibi (1995) 
Just Cause n
minih31210minih31210Milionový závod (2001) 
Rat Race n
minih41236minih41236Dokonalá partie (2005) 
The Wedding Date n
minih49301minih49301Halloween 2 (2009) 
H2: Halloween II n
minih86163minih86163Světová válka Z (2013) 
World War Z n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Fotři jsou lotři (2010)

 Fotři jsou lotři (2010)
Fotři jsou lotři n
Meet the Fockers Sequel
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Weitz

(---)

Fotr je lotr (2000)

 Fotr je lotr (2000)
Fotr je lotr n
Meet the Parents
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Jay Roach

(---)

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

05:15 - 05:30

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

05:20 - 05:45

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

38 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe!

04:40 - 05:55

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tereza Nekudová

Nekudová Tereza

Gina Vecchione

Vecchione Gina

Marc Cassot

Cassot Marc

Bílý jezdec

Bílý jezdec

Naposled navštívené:
Tereza Nekudová

Nekudová Tereza

Gina Vecchione

Vecchione Gina

Marc Cassot

Cassot Marc

Bílý jezdec

Bílý jezdec