Zari
ohodnotit

Jedlíci aneb Sto kilo lásky

Další název:
Jedlíci aneb Sto kilo lásky ...komedie, která má váhu
Rok:
2013
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
2.5.2013
„Komedie, která má váhu.“

Komentáře k filmu Jedlíci aneb Sto kilo lásky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.5.2024
K filmovým a televizním   projektům pana Tomáše   Magnuska i k němu osobně   jsem se tady dost obsáhle   vyslovil už několikrát v   minulosti a tak se nebudu   zbytečně opakovat a svůj   názor na tenhle film   vyjádřím jednou větou.   Viděl jsem sice už i řadu   horších věcí, ale dobrou   filmovou komedii si osobně   představuju ÚPLNĚ JINAK!!!
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.10.2013
I když film považuji za   průměrný plně se stavím   za komentář Milana44.   Hulváti a sprosťáci na Fdb   nepatří. Ať si každý   uvědomí, kolik úsilí   stojí tvůrce v Čechách   natočit hraný celovečerní   film. Když se někomu film   nelíbí, může to dát   najevo v mezích slušnosti a   hrubě neurážet. Tomáš   Magnusek zřejmě bude i   nadále točit podobné filmy   a já mu fandím. Své diváky   si vždycky najde.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2014
No tak něco málo se snad   rozhodně povedlo ne? Určitě   si tento film odpad   nezaslouží. Na zlatého lva   to ovšem také není. Dialogy   se, pravda, povedly v jen   málo pokusech a herci to   navíc trochu flákali.   Potěšila účast pana Jandy,   konečně dokázal lidem jaký   je lakomý ubožák, za   peníze všechno. Zápletka   byla dost divoká a trošku   hloupá. Přesto všechno, mne   Magnuskův filmík pobavil.   201401130000/0000
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2014
Po mnoha letech se v české   kinematografii objevil další   snímek o skupince zoufalých   lidí, kteří chtějí něco   udělat se svojí nadváhou.   Tomáš Magnusek se chopil   námětu a jedné z rolí a   nechal natočit snímek o   jednom 'hubnoucím' sanatoriu.   Musím uznat, že se mu to   docela povedlo. Každá   postava má svůj osobní   charakter, své ego a jisté   sebeovládání. Příběh se   nese poklidnou atmosférou s   jemným humorem, což nese   neurážející pohled na   danou situaci. Řekl bych, že   herectví Tomáše Magnuska se   každým snímkem zlepšuje,   takže si myslím, že se   ještě máme na co těšit. A   jak už to u něj bývá, ani   tentokrát nezanevřel na   herecké legendy a i   tentokrát nechal obsadit   herce, které již nějakou   dobu nejsou nikde vidět.   Tento odpočinkový snímek je   hlavně plný citů a   lidskosti, která v naší   společnosti už tak nějak   chybí. A o tom je   vyprávěný příběh   především.
Misantrop
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.9.2015
Z počátku to vypadalo   slibně: vtipné scénky a   hlášky. Ovšem nakonec to   opět sklouzlo do   nastavovaných, zbytečně   prodlužovaných sekvencí –   a čistokrevná sranda   přešla v sentimentální   porozumění a všelidskou   sounáležitost. Vždyť   obézní lidé jsou přece   také lidé. Není to pravda.   Tlustí lidé jsou zrůdy,   odporná prasata, ztloustlá   žraním roztomilých   prasátek. Jsou to odporní   slaboši, kteří si nedovedou   odepřít nechutné žrádlo.   Jsou to zrůdy bez kouska   vkusu, kterým nezáleží na   tom, jak odporné mají tělo.   Jsou to ubožáci bez vůle a   disciplíny, kterým zřejmě   nevadí jejich špatný   zdravotní stav. A myslivci na   posedu si je spletli se   stádem muflonů. Zvolený   širokoúhlý formát se   ukázal být jako   samoúčelný, neboť kamera   nenabízí žádné zajímavé   záběry, panoramata ani   davové scény, horní a   dolní část obrazu bývá   vinou toho často neúplná.   Hudba je příšerně   přesládlá sračka a   dramatický hudební podkres   je ukraden z filmu Postel.   Celý film je vůbec špatnou   napodobeninou mnohem lepších   Sedmi hladových. Postava   Veroniky, která tajně   pozoruje svůj idol, neschopna   jej přímo oslovit,   starající se o starého otce   a o kdekoho, je zkopírována   podle Amélie z Montmartru.   Všichni si pochvalovali   zahranou písničku rockera   George Hrubého, ale my,   diváci, jsme z ní neslyšeli   ani notu. Hlavně že tam   musel účinkovat Petr Janda z   Olympicu, ale ani od něho   nezazněl ani tón. Všechno   jako by bylo samoúčelné na   tom filmu. Snad kromě toho,   že celý film je nechutnou   reklamou na rádio Frekvence 1   – podle hesla: „Náš   sponzor je náš bůh,   vykašlem se na umění,   lepší prachy míti nežli   dluh.“ V závěru už jsem   se u toho tak nudil, že   začal jsem uvažovat o   vypnutí – když vtom   přišel, jako vysvobození,   konečně konec.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.12.2013
Jedlíci...
Této komedie jsem se celkem   bál,protože jednak mě filmy   p.Magnuska svým způsobem   děsí(a nebo jim nerozumím)a   jednak na rovinu uznávám,   že tlouštíky nemám   příliš v oblibě.Leč byl   jsem celkem příjemně   překvapen.Netvrdím,že jsem   zažil kinematografický   orgasmus,ale shlédl jsme   celkem svěží,místy   dojemnou komedii...A jen na   okraj:vulgarismy sem fakt   nepatří.Taky jsem psal   recenze na filmy,kdy mě moc   spisovných slov   nenapadalo,ale dokázal jsem   se ukočírovat;-)
Omnibus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Poznámka v žákovské knížce:
.
Vážení rodiče.  

Bohužel to   není poprvé, co Váš syn   Tomáš něco takového   provedl. Kvůli takovým, jako   je on, změnilo ministerstvo   školství hodnocení   chování. A to z hodnocení   známkou na hodnocení   slovní.

U   Vašeho syna jsem nucena na   závěrečném vysvědčení   ohodnotit jeho chování   takto: dementní bastard.   Kromě toho mu na konci   školního roku reálně   hrozí i tři nedostatečné!   Konkrétně je to z   režie-dramaturgie, ze   zdravovědy a z tělocviku.   Prosím zjednejte nápravu.

V úctě –   zoufalá třídní   učitelka.

P.S.   Jeho slibům, že už to nikdy   neudělá, nevěřím. To   totiž sliboval už   několikrát.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.12.2013
Lepší,než jsem čekal...
...ale víc než pět   puntiků nedám ani s   přimhouřením všech   ok...
Z Tomáše   Magnuska se už pomalu stává   klasik žánru, který u nás   trochu chyběl. A to   béčkových filmů. Jeho   výtvory nevyžadují vyšší   obrátky divákových   mozkových závitů a často   se opírají o filmařsky   atraktivní témata( problémy   s cikány,obezita apod.)
Své diváky si tak   vždycky najde...
Tomáš Magnusek si   nemusí kupovat objemný   smoking na předávání   Českých lvů, ty nikdy   nedostane. Ale s nízkými   náklady a propíráním   osvědčených témat si   určitě vystačí na hodně   dlouho...
georgejiri
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.12.2013
Komedie neb česká filmová tvorba
Komedie neb česká filmová   tvorba.
Tento film jak   jsem čekal mne vůbec   neoslovil.
Herecky byl   obsazen slušně ale film byl   od začátku do konce nudný   tak my to jak komedie   nepřišla.
Režisér   by se mněl nad sebou zamyslet   jestli má něco takového   točit a jestli to nejsou   zbytečně vyhozené peníze   ale jak se říká člověk se   učí celí život
milan44
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2013
reakce
Rád bych reagoval na   předcháející   příspěvek,psát o někom   kdo točí filmy že je   dementní bastard jen proto,   že se mu film moc nelíbí,je   prostě nepochopitelné.Nemohu   film plně objektivně   zhodnotit,protožejsem v něm   hrál,ale rozhodně je   oddychovou letní komedií a   takových moc není.A to máme   ověřenoreakcemi diváků na   promítání ,kterých jsme se   zůčastnili.Na festivali   komedie jsme skončili druzí   v divácké oblibě.Prostě   hloupé a urážející   komentáře,obsahující   urážky tvůrců sem   nepatří. Milan Chára p.s   já se alespoň podepíši

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54269minih54269Jízdenka do Korsoru (2008) 
En enkelt til Korsør n
minih122290minih122290Pensionnat de jeunes filles (1981) 
Retourne-moi c'est meilleur n
minih9543minih9543Její hřích (1939) 
Její hřích n
minih47458minih47458Seznamte se s Davem (2008) 
Meet Dave n
minih52589minih52589Stiletto (2008) 
Stiletto n
minih62734minih62734Start (1979) [TV minisérie] 
Start n
minih51510minih51510Smrtící skály (2004) 
Snowman's Pass n
minih11520minih11520Lízin let do nebe (1937) 
Lízin let do nebe n
minih15925minih15925Plavecký mariáš (1952) 
Plavecký mariáš n
minih51226minih51226Střemhlav (1979) 
Head Over Heels n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

06:50 - 07:45

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:40 - 07:30

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:50 - 07:20

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Richard Zeman

Zeman Richard

Isabelle Charraix

Charraix Isabelle

Werther

Werther
Werther

Ukradené diamanty (Meltdown)

Ukradené diamanty
Meltdown

Naposled navštívené:
Richard Zeman

Zeman Richard

Isabelle Charraix

Charraix Isabelle

Werther

Werther
Werther

Ukradené diamanty (Meltdown)

Ukradené diamanty
Meltdown