Duben
ohodnotit

Master & Commander: Odvrácená strana světa

Master and Commander: The Far Side of the World

Další název:
Kapitán a první důstojník; Master & Commander - Bis ans Ende der Welt
Rok:
2003
Délka:
138 minut
Premiéra v ČR:
11.12.2003

Komentáře k filmu Master & Commander: Odvrácená strana světa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2017
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master &   Commander pochází z   rozsáhlé knižní série a   tvůrci se nějak rozhodli   nejít chronologicky a vzali   pro tento film rovnou až   nějaký díl vzadu. Jako by   to však ani nevadilo.   Scénář je napsán tak, že   se dozvíme co máme a to nám   stačí. Příběh poukazuje   na dění na moři v té   nejsyrovější podobě a tak   válečné scény doslova   tají dech. Naprostý masakr   po všech směrech snad takto   ještě prezentován nebyl.   Ten neúprosný cit pro detail   skutečně šokuje. Bez CGI by   to takto samozřejmě   zrealizovat nešlo a tak díky   za tuto možnost. Naprostý   realismus je tedy hlavním   tahounem, ale nelze poukázat   ani na herecké výkony.   Např. Russell Crowe je ve   své roli prostě svůj. Není   unylý ani nepřehrává. Byť   se jedná o pouhou popkornovou   zábavu, nelze toto   nepovažovat za umělecké   dílo. V tomto žánru byla   laťka postavena opět o něco   výš.
PROCESOR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Film mě zaujal především   proto, že dává nahlídnout   do každodenního života   námořníku. Rozebírá   vztahy a přísná hierarchie,   kde teprve 10.- 12. letí se   připravují na dráhu   důstojníků. Samozřejmě,   že netypická strategie   kapitána při válčení   hraje důležitou roli, ale   pro mne nejvíc posouvá   snímek excelentní výkon R.   Croweho jemuž zdárně   sekunduje Bettany.
mat.ilda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2013
... a pro jediný skoupý   úsměv kapitána Jacka, plula   bych na světa kraj... Teď   vážně - touto parafrází   nechci vyjádřit pouze svou   slabost pro tohoto herce,   který v M & C podle mě   předvedl to nejlepší ze   své dosavadní kariéry, ale   celkový dojem z filmu, který   kypí životem jako takovým,   je z masa a krve, stejně,   jako jeho poslední lodník,   bez třídéčkových brýlí   mnou dokázal mrštit o palubu   bouří zmítáné   plachetnice, umožnil mně   nasávat atmosféru hudebních   dýchánků s doktorem   Stephenem (mimochodem v   dalším skvělém obsazení   P.Bettanyho) a soucítit s   oběťmi bojů i živlů.   Milovníci akčních nářezů   si však na své nepřijdou,   film je především o   lidských charakterech na   pozadí války, o schopnosti   naslouchat druhým, o cti,   odvaze, přátelství a   povinnosti, z nichž jedno   nevylučuje další a je   natočen formou klasických   dobrodružných velkofilmů,   pouze okleštěn o trademarky   typu love story, vzpoura,   seznamka s domorodci a nivé   pohledy mořských vlků v   dál - což rozhodně není na   závadu. Poprvé jsem byla   překvapená, jak silně na   mě snímek zapůsobil,   viděno podruhé - zvedám do   plných.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2008
Super filmeček. Napínavý a   pro mě velice přitažlivý   děj, vonící   dobrodružstvím a napětím.   Kvalitní herecké výkony,   perfektní bitevní scény   mohli být sice delší a ve   větším počtu, ale i tak je   film perfektní.
Jarda.ftr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Velmi dobře a důsledně   propracovaný film, který je   hereckým koncertem nejen   hlavního hrdiny, ale   prakticky všeh herců neboť   ztvárnit takto realisticky   život na moři muselo být   nesmírně náročné.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2016
Prekvapive dobry
Castecne cestopisny, castecne   historicky...i kdyz Russella   nemusim, tak v tomhle dile   hraje prekvapive dobre. Libilo   se mi, ze pribeh prijemne   plynul. Road movie na mori.
Snape
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2008
Určitě nejlepší námořní   film. Bezvadně zahraný,   úchvatná hudba a hlavně ta   atmosféra. Připadal jsem si   fakt jako na té lodi.
Horten
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Výborný film.Byl sem na něm   v kině a ty zvukové efekty   jsou opravdu   vynikajicí,tušim že to   dostalo nějakou cenu.Russell   Crowe a Paul Bettany   předvedly perfektní herecký   výkon a k tomu ta   překrásná plachetnice.Četl   jsem i knižní předlohu a to   je taky dobré čteníčko   všem doporučuji film i   knížky.
tuwanakha
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2005
Russell Crowe (Gladiátor,   Čistá duše) opět skvělý   v roli námořního kapitána   Aubreye, stejně jako doktor v   podání paula Bettamyho   (Čistá duše, Příběh   rytíře, Wimbledon).   Zajímavé jsou také dětské   role mladých poručíků.   Konec dává na jevo, že bude   pokračování. Jen, aby to   netrvalo dlouho...
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Vyborny historicky film o   jedne namorni honicce dvou   nepratelskych lodi z dob   napoleonskych valek.R.Crowe si   tady strihl vybornou roli   kapitana jedne z nich a   P.Bettany mu skvele sekundoval   v roli lodniho lekare.Opravdu   to stoji za podivani.A   obsazeni vedlejsich roli je   take velmi kvalitni.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Skvělý film z nepříliš   okoukaného námořního   prostředí se skvělým   Russellem Crowem a Paulem   Bettanym. Možná se může   zdát, že je film trochu   pomalješí ale to   vynahrazují skvěle   zpracované námořní bitvy.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2013
Filmy z dob napoleonských   válek mne doposud míjely a   asi to je docela škoda,   protože tohle stálo za to!   Russell Crowe opět výbornej,   stejně tak Paul Bettany a   nesmim ani opomenout na tehdá   mladičkého herce Maxe   Pirgise, který svým   zkušenejším kolegům   rozhodně výslednou práci   nijak nepokazil. Docela se i   divim, že dál nepokračoval   v herectví, protože mě   příjemně překvapil. Mě se   to líbilo hodně --->90%
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Master & Commander: Odvrácená strana světa
Vynikající historický film   z dob napoleonských válek.   Konkrétně se zde dostáváme   na palubu anglické lodi,   která se snaží ubránit   před francouzkou přesilou.   Film nám ukazuje, co vše   museli námořníci často   protrpět. Velmi se mi líbily   námořní bitvy, které dvě   znepřátelé strany mezi   sebou vedou. Nepostrádají   akci, napětí a jsou velmi   přímočaré. Je to jeden z   mála filmů, které se   odehrávají na moři za dob   Napoleona, takže je třeba si   ho vážit.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2008
Je to opravdu dobrý film a   stojí za to se na něj   podívat i když je to už   dost dlouho co jsem ho viděl.   Myslím někdy v prosinci. Tak   i přesto tenhle film   hodnotím kladně, protože je   opravdu dobrý a obě hlavní   postavy jak kapitán tak   doktor se k sobě hodně   hodí. Je to skvělá   válečná podívaná u které   nevidíte skoro nic jiného   než moře, moře a moře. I   když se podíváte i na   pevnou zem. Opravdu je to   skvělý film a nevidím   důvod proč by neměl být   nominován na oskara. Myslím,   že byl nominován   zaslouženě. A tak mu dávám   9 bodů.
radegaster
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2015
Piráti trochu jinak...
Po dlouhou dobu si Master a   Commander drží výbornou   pětihvězdičkovou úroveň   netradičně pojatého   dramatu, které se obejde bez   typických žánrových   klišé a vyznačuje se   slušnou atmosférou.   Režiséra nezajímá ani tak   válečná akce, jako spíš   líčení života lodní   posádky plachetnice na   počátku 19. století a   prostřednictvím drobných   příhod a dialogů se divák   dovídá hodně nejenom o   životu námořníka, ale i o   celé tehdejší společnosti.   Je to mj. film o přátelství   a odpovědnosti a o   hodnotovém žebříčku.   Závěrečná třetina filmu,   která líčí střetnutí   dvou válečných lodí, je   už předvídatelná,   klišoidní a především   špatně natočená,   roztříštěná, chaotická a   špatně sestříhaná.   Režisér Weir tohle   jednoduše neumí, není to   jeho parketa. Vyvrcholením   snímku pro mě nebyla   bitevní vřava, ale několik   dialogů kapitána se svým   lodním lékařem. Celkový   dojem: 80 %. Snímek má   výborné obsazení, Russel   Crowe ve své roli přímo   exceluje. Vedle obsazení   patří k přednostem filmu   autenticita prostředí a   kamera, která využívá   všech možností, které jí   prostředí oceánu poskytuje.   Russella Crowea mám rád   takže 9/10
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Po Galdiátorvi a Čisté   duši to je určitě další   trhák s Crowem v hlavní   roli, jen by mě velice   zajímalo, který idiot v   některých českých kinech   překládal název filmu. Je   sice hezké počešťovat   názvy, ale proboha tohle   přeci ne.
ELEONORA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2008
Crowe a Bettany = herecký koncert
Film se mi moc líbil. Vtipné   dialogy a scéna, ve které   sedí u stolu a pak se kamera   od lodi vzdaluje a vzdaluje,   to je úžasná podívaná.   Film má i napínavý závěr,   naštěstí se to vyvine   dobře. Tím jsem snad moc   neprozradila případným   dalším divákům. Musela a   musí to být obrovská smrt,   uhořet na lodi uprostřed   tolika vody.
scajo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2005
Stejně jako většina   ostatních snímků Petera   Weira, i Master and Commander   je z hlediska svého žánru   dost netradiční. Přestože   jde o historický film z doby   napoleonských válek a   divokých námořních bitev,   nabízí jen minimum akce a   celý děj se točí jen kolem   dvou nepřátelských lodí a   jejich kapitánů, kteří   navzájem rozehrávají velkou   taktickou partii za jediným   účelem - zničit toho   druhého. Celou situaci   sledujeme pouze z anglické   lodi, jejíž kapitán je   Russell Crowe (v excelentní   formě), kapitán francouzské   lodi nám zůstává   bezpečně utajen. Snímek je   velmi rozvláčný a dokážu   si představit, že se u něj   mnozí budou nudit, ale Master   and Commander není   historické válečné drama,   je to skoro až komorní   historický film,   zabývající se krom dobové   bojové taktiky především   psychologií lodní posádky,   zejména pak samotného   kapitána a jeho nezbytnou   izolací od ní. Kromě hrstky   bojových scén (začátek a   konec) tu nechybí ani   napětí (působivá bouře)   nebo nádherné poetické   chvíle (návštěva   exotického ostrova). Master   and Commander je krásný film   a Peter Weir jím opět   dokázal, že je velký   režisér, který točí   velké filmy.
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2024
Pro mě po všech stránkách   opravdu velice příjemná   podívaná, kterou stvořil   režisér Peter Weir. Docela   strhující děj,   nadstandardní výprava a   řada výborných hereckých   výkonů. Russell Crowe byl na   přelomu milénia herecky na   vrcholu, Paul Bettany se ke   svému hereckému vrcholu už   rychle blížil a ani   někteří další nezůstali   příliš pozadu. Tenhle film   bych se fakt nebál komukoli   doporučit, protože je to   podle mého názoru výrazně   nadprůměrná záležitost.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2013
Výborný film, který mne i   napodruhé zcela pohltil.   Při jeho sledování jsem   zase měla pocit, že to   všechno prožívám na   vlastní kůži - šplhala   jsem po kymácejícím se   ráhnoví, cítila vůni   střelného prachu , děsila   se vln, bičovala mě bouřka   a do rozedřených dlaní   pálila mořská sůl... A co   teprve ty lékařské zákroky   - au, au, tohle bylo skoro až   moc realistické!!! Jo takový   móře, to holt vážně   néní, néní Tálínskej   rybník...ani ve filmu.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2017
Asi úplně nejsem tím, pro   koho byl film točen. O to   víc musím filmu přiznat,   že mě poměrně chytnul, a   že jsem se nenudila. Herecké   obsazení je výborné -   stejně jako jejich výkony.   Kdyby byly všechna   historická fakta podávána   touto formou, tak si myslím,   že bych se i něco naučila a   zapamatovala si to.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Kde je vôľa, tam je i cesta
Russella Crowe mám veľmi   rád a bol som zvedavý ako sa   popasuje s touto úlohou.   Myslím, že film sa vydaril.   Celkom jednoduchý námet,   menšia loď bojuje s   väčším, mocnejším   protivníkom, súboj nie   nepodobný súboju Dávida s   Goliášom. Kapitán však   svojej milovanej, ale troška   zastaralej lodi verí.   Nechýbajú pekne spravené   námorné bitky,   psychologizácia postáv,   vzťahy na lodi, krásna   príroda, dramatické okamihy.   Nádherné scény, keď   objavujú Galapágy, to sa   skutočne podarilo. Film má   svoje kúzlo (i keď uznávam,   že nesadne každému), mne sa   páčil, no a najviac ma   zaujal excelentný výkon   Russella Croweho, ktorý   opäť nesklamal a dokazuje,   že je jeden z najlepších   hercov súčastnosti
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2015
Překvapivě dobrý film
Filmařina na skvělé   úrovni. Lodní bitvy udivují   svým velkolepým provedením,   taktikou atd. Weirovi se   zároveň povedla vzácná   věc, tudíž že historický   film neutápí v neúnosné   nudě a zároveň z něj   nedělá přehnaný   nerealistický blábol v   omšelém vizuálu. Ač   nepatřím k velkým   fanouškům historických   dramat, tento snímek opravdu   zaujal... a i vlastně díky   němu vím, kde bych určitě   nechtěl být - na palubě   takovéto lodě během divoké   bouře.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Vyborny film s presvedcivymi   hereckymi   vykonmi/R.Crowe,P.Bettany/.Ano   toto nie je romanticka akcna   komedia ala Pirati z   Karibiku-toto je film s   realnym zobrazenim tvrdeho   namornickeho zivota a verny   obraz doby a ukazok   namornickej taktiky.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2006
příběh z velkého oceánu,   postrádající víc akce,   nápětí a právě proto   hůř hodnocený.Ale jinak   vřele doporučuji, klasika   žánru, Russel Crowe zaperlil   zas a ostatní se   neztratily,od herců až po   tvůrce.Doprovodná zvuková   kulisa, hlavně když se něco   děje nemá chybu a vše bylo   dokonale sladěno.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2019
Hodně povedený film o   souboji na moři. Skvělá   kamera a střih nás přímo   vtáhnou do dění na lodi. Do   bouře, do boje, do horka i za   bezvětří. Navíc   realistické námořní   souboje a honičky na   otevřeném oceánu. Prostě   parádní film o námořní   bitvě. Navíc výborné   herecké představení v   podobě hlavních hrdinů.
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2016
Já některý historocký   vykopavky nrmusím, ale tohle   je trošilinku jinéj level.   Nevim proč, ale tohle je asi   silný story se vybornýma   efektama.
Kristi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2004
Moc se mi líbil vztah mezi   Jackem a doktorem, který se   stal mojí oblíbenou   postavou. Jen se mi nelíbila   ta část, kdy přepadli tu   loď a doktůrek tam šermoval   jako profesionál. Myslím,   že to bylo přehnané.
A taky mě mrzí, že jsem   to neviděla v kině, ale na   DVD.
Kecka1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2005
Skvělý film z prostředí,   které na plátně v poslední   době chybělo. Opravdu se mi   líbil. Výprava byla   skvělá.
Rollage
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Psychologické drama na otevřeném moři
Film začne a (víceméně)   skončí bitvou. Čím je tedy   zaplněn zbytek dvouhodinové   stopáže? Film kvalitně   zpracovává misi válečné   lodi za napoleonských válek,   akorát místo rekonstrukcí   bitev si dává za úkol   především nahlédnout na   jednotlivé příběhy   hlavních, tak i vedlejších   postav, které tu mají hodně   prostoru. Výprava je   neskutečná, to samé lze   říci o zvuku. Děj je   pomalý (v žádném   případě ale nenudí),   režisér Weir dává prostor   detailům. M and C má   schopnost diváka   zhypnotizovat, pokulhává   však v momentě, kdy si po   delší době budete snažit   vybavit jednotlivé scény. Ve   vzpomínkách zbyde pouze   výše zmíněná dokonalá   výprava.
mudr.pavlik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2008
Velmi dobrá podívaná.
Slabší příběh je   vykompenzován dobrými   hereckými výkony a pěknou   výpravou.
Když plout   na lodi, tak jedině s   Russellem Crowem a jeho   posádkou.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2019
Není to můj šálek čaje,   ale byla jsem spokojená.   Technicky nadstandardní,   herecké výkony dvou   hlavních představitelů   výborné a ani zbytek   nezaostával, nedokážu   posoudit věrohodnost   námořnických strategií,   ale vše působilo,že to tak   má být, včetně hierarchie.   Jen by se v případě   novějšího zpracování   mohly ozvat různé frakce,   že snímek je trochu   genderově nevyvážený:)))
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2014
Námořnický dobrodružný   nebo historický film. Vadila   mi délka filmu hodnotím až   posedlost anglického   kapitána po vítězství nad   Francouzy. Dobrý R.Crowe v   roli kapitána, málo   akčních scén, hrdinní   angláni, a ty lumpové   Francouzi. Nemám rád filmy,   kde je takové rozvstvení   hrdinů - těch hrdinů mohlo   být více a snímek mohl mít   i pokračování.
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Dávám body hlavně za pro   mě atraktivní prostředí   plachetnic a exotiky.   Příběh sám je zdlouhavý;   silnější (ale typicky   hollywoodský) moment je   nutnost obětovat jedince, ale   zachránit posádku.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.12.2013
Zbytečně protažený   příběh nutí ubírat na   hodnocení. Je tu moc   hluchých scén. Příběh je   stereotyp odehrávající se   na moři, něco jako Vzpoura   na Bounty s Marlonem Brandem.   Snímek jsem shlédl celý a   není to zas takový   průšvih, ale filmaři si   mohli dát na příběhu a   plynulosti snímku víc   záležet, jinak co se týče   efektů, tak to je jiný   kalibr.
Bouvard
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2004
Zklamání
Skvělý nástup, bojová   scéna vyniká dynamikou a   efekty. Poté se divák   dostává k zápletce, která   je velmi zajímavá, ale tím   film končí. Nastávají   totiž hluchá místa, plytké   dialogy nedosahují ani   náhodou kvality filmů   stejného žánru z minulosti.   Jediné co lze na filmu   vyzdvihnout je zápletka,   informace o námořnických   praktikách té doby a hlavně   zvukové efekty. Zbytek se   dostává do těžkého   podprůměru. Scénář   vyloženě spoutává herce,   jejichž obsazení slibovalo   filmový zážitek.
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Filmy, ktorých dej sa   odohráva na otvorenom mori sa   mi dosť páčia, ale tento ma   nejako nenadchol. Čo sa týka   Rossella Crowa rola v tomto   historickom filme mu príliš   nesadla a zároveň tu podal   len priemerný herecký   výkon.
georginaa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Od tohoto snímku jsem   očekávala daleko víc, než   bylo ukázáno. Nejde jen o   bitvy, ale o samotný   příběh. Byla jsem udivena,   že skoro půlka posádky byli   děti. Na námořníky byl   vždy speciální výcvik a   určitě malý kluci tam   neměli co pohledávat....   jenže v době válek, bůhví   jak to vše bylo , že....
Kuvik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Dej tohto filmu je síce len   na priemernej úrovni, na   druhej strane má veľmi   slušnú výpravu, dobré   herecké obsadenie s vcelku   kvalitnými hereckými   výkonmi. Samozrejme, ak by   film natočili Francúzi tak   by tu bol dej podľa ich   taktovky, ale Angličania sa   radi vracajú k svojim   úspechom vo historických   vojnách proti Francúzom. S   R. Crowom v hlavnej úlohe   však preferujem skôr iné   filmové tituly.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.3.2009
Master & Commander Odvrácená strana světa
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Bohužel nejsem fanouškem   Russella Crowea a ani   námořních bitev, a proto   mě tento snímek neuchvátil.   Neříkám vyloženě že by   byl nějak extra špatný, je   to jen mé osobní hodnocení.   Vše se totiž odvíjelo tak   nesmírně nudně a když už   konečně narazili na   nepřátelskou loď, bylo do   pěti minut po akci.
Mno, ale nechtěl bych   být námořníkem...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32685minih32685Božský Bruce (2003) 
Bruce Almighty n
minih20164minih20164Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc (1969) 
n
minih122975minih122975Lovci a oběti (2014) 
Lovci a oběti n
minih41002minih41002Škola hrou (1982) [TV inscenace] 
n
minih78829minih78829Cesta na Saturn (2008) 
Rejsen til Saturn n
minih68633minih68633Králičí nora (2010) 
Rabbit Hole n
minih165601minih165601The Last Boy (2019) 
The Last Boy n
minih38923minih38923Volavka 3 (2003) 
Wu jian dao 3 n
minih18457minih18457Santa Claus (1994) 
The Santa Clause n
minih39000minih39000Bestie (2003) 
Belly of the Beast n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Smrt lorda Edgwara (2000) [TV ...

22:00 - 23:40

46 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec rozkvětu (1972)

21:50 - 23:15

56 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

146 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

22:00 - 23:45

46 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10