Duben

Komentáře uživatele PROCESOR

PROCESOR

PROCESOR zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Červík

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 900
10 položek a méně (10 Items or Less)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.8.2020
PROCESOR!
Hollywoodská hvězda dává   rady o tom, jak žít,   obyčejný pokladní v   supermarketu? Vážně?   Někdo, kdo sám přes 30. let   nenakupoval, to má najednou   všechno v malíku? Takže i   když si nasadíme ne jedny,   ale hned dvoje růžový   brýle, tak mi z toho   vychází realita asi taková,   že Babiš šel na šichtu s   horníky fárat a pak se   vzájemně obohatili, on jim   ukázal, jak vydělat   miliardy, oni jemu, jak být   čestný a poctivý. Takže   sorry, ale mám furt koule…
10 pravidel jak sbalit holku
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Ale jo, od filmu jsem nečekal   bůhvíjakou zábavu a i   přesto tam bylo pár opravdu   dobrých scén, které mě   rozesmály. Lepší průměr   je za mě to pravý.
12 hrdinů (12 Strong)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.8.2018
PROCESOR!
Tak tady máme úplný   začátek amerického tažení   v Afganistánu. Je tady   podrobně vysvětleno kdo, co   a jak, ale to je asi tak   všechno. V 21. století jdou   koně proti tankům a   raketám. I když chápu, že   je tam pro ně vhodný terén,   tak se mi to prostě nelíbí.   Jinak tuctovej snímek o pár   amerických vojáků, bez   nichž to nepůjde, kterých   jsme už viděli docela dost,   a nic nového nepřináší.
13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (13 Hours: Secret Soldiers of Benghazi)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2017
PROCESOR!
Nadupaná akce, která vás   nenechá vydechnout. A ani tam   nebylo moc těch keců o   ústavě USA i poslední   "klasický"   válečný záběr na   vlaječku, mě tentokrát   nevadil, proč? Protože to   bylo natočený jinak, tak   nějak chlapácky bez   zbytečných srdceryvných   scén plné sentimentu.
1917
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2023
PROCESOR!
Po filmařské stránce není   co vytknout. Dech beroucí   záběry a úžasná kamera.   tady se to filmařské   řemeslo hodně povedlo. S   čím mám problém, je   samotný příběh a jeho dost   nereálné scény. Nechci   spoilerovat, uvidíte sami,   ale dostává se to pomalu   někam do akčního snímku   ala hlavní borec versus   zbytek světa.
2 $ocky (2 Broke Girls)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2021
PROCESOR!
Seriál jsem sledoval již   před lety. Nyní jsem si k   němu našel znovu cestu a v   dnešní posrxxx době, kdy se   na nás valí negativní   informace o počtu   nakažených každý den, je   to, jako balzám na duši.   Hlavně se nemusí řešit   nějaký složitý děj a   jenom si člověk užívá   hlášky. Obě dvě hlavní   představitelky jsou fešandy,   což také určitě není na   škodu.
21 mostů (21 Bridges)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2022
PROCESOR!
Tohle bylo hodně našlapaný.   Přesně, jak má správný   akční snímek vypadat.   Myslím, že se nudit   nebudete.
22. míle (Mile 22)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2019
PROCESOR!
Čekal sem průměrný film o   agentech a řečech o svobodě   a demokracii, ale dostal sem   svěží a napínavou jízdu,   která mě nenechala   vydechnout. Konečně se to   někam posouvá a se   zraněnýma už se nikdo   nezdržuje…, dělám si   srandu, ale tady to mělo   opravdu spád. Zápletka byla   taky dobrá. Jak říkám,   konečně se to zase někam   posunulo, jde o to, jak dlouho   jim to vydrží, než   nastoupí zase do starých   dobrých kolejí a i horory   ukončí happyendem.
24 hodin života (24 Hours to Live)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2019
PROCESOR!
Klasická akční jízda ze   starý školy. Není to   překombinovaný ani se   nemusí zachraňovat svět.   Akce je dost a děj je v   pohodě. Kdo to pojme, jako   béčko tak si myslím, že   nebude zklamaný.
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2021
PROCESOR!
Spíše, než horor mi to   přijde, jako akční film.   Samý střílení, rychlý   přesuny a hodně zabíjení.   Z hororu mám raději tu   duchařskou stránku, nemusím   si připadat, jako na   jatkách, ale co také od   zombie čekat, že? -)
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.9.2017
PROCESOR!
Chlapům se hromadí   testosteron, všichni jsou   válečníci a bojovníci.   Nedivím se. Snímek k tomu   vybízí. A fráze "ano   má paní", se posouvá   až do erotického   vnímání...
44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.6.2018
PROCESOR!
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze skutečné   události. Máme tady   přepadení banky, kde jsou 2x   týpci ozbrojeni samopaly.   Mají neprůstřelnou vestu a   jsou pěkně „vycpaní“. K   bance se sjíždějí   policisté v sáčku,   slunečními brýlemi na nose   a pomalu kafíčkem v ruce.   Jasně, že má jenom pistolku   a žádnou vestu. Když už to   snímá i vrtulník a běží   tak live přenos v tv, tak se   tam sjíždějí další a   další policisté, ale   všichni jsou přesně takhle   „ozbrojeni“. Nikoho   nenapadne říct, „Hele   náčelníku jedu tam, nebyla   by jedna vestička a nějaká   puška?“. Ne to asi na   policejní stanici ve   zbrojním skladu nevedou, tam   mají asi jenom bločky na   pokuty. Jak si jinak   vysvětlit, že padouši   ničím nekryti si vykračují   a nikdo je není schopný   zasáhnout do hlavy-ruky-nohy.   Asi mají střelby jednou za   půl roku. Když velitel   zásahu asi po 20. minutách   vidí, že je pistolkami   nezastaví, tak zavelí, aby   šli do vedlejšího   obchodáku, kde prodávají   zbraně, nějaký ty pušky   koupit. Slyšíte dobře.   Vydají se dva nejmladší   sboru a cestou koupí od   bezdomovce vozík, aby to   uvezli. V obchodě se   strašně diví, jaký že se   to legálně prodávají   zbraně, asi do tý doby   viděli jen svou pistolku. Ale   v klidu na cestě k bance už   se řítí SWAT elita elity,   škoda, že uvízli v zácpě.   Asi tak za půl hodiny je   napadne, že by mohli použít   houkačku a jet po chodníku.   A protože mají strašnej   fofr jeden z nich si nestačil   vzít ani kalhoty, má na   sobě jenom nějaký modrý   bermudy či co to je, ale neva   konečně adekvátní   odpověď na padouchy co si   hrdě vykračujou, jako na   přehlídce. Minimálně mají   vestičky a dlouhý zbraně   odpovídající ráže. A do   toho neustále běží   prostřihy na tváře   policistů, co vzpomínají a   říkají oduševněle“   Dělal jen svou práci, nikdy   bychom se nestáhli“ a   další kecy. Není to film,   ale jenom přestřelka, proto   sem Vám schválně neřekl   závěr…Ale jinak jsou   nejlepší na světe o tom   žádná!
7 životů (Seven Sisters)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2018
PROCESOR!
Tak děsivá vize   přelidněné planety není   zas až tak vzdálená.   Systém jednoho dítěte a   celého společenského řádu   je vykresleno celkem   věrohodně. Že je děj   předvídatelný s tím bych   si dovolil nesouhlasit. To by   musely být jednotlivé sestry   více představeny, abychom si   udělali obrázek o jejich   charakterech. To, že jedné   dám na hlavu čepici a brýle   takže bude chytrá mi přijde   málo. To, že si samozřejmě   neříkají všechno a občas   jim ta informace v reálném   životě schází je jasný,   ale z toho se nedá vařit   dlouho. Když začíná   vyšetřování sester, kde je   ta co se měla dneska vrátit,   tak ty informace prostě   chybí a stává se z vás   jenom divák co nemá moc   možností kombinovat,   protože ani sestry se   pořádně neznaly, jak   vyplouvá na povrch.
8. Míle (8 Mile)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Z jeho muziky nejsem   odvařenej, ale jestli   vyrůstal v takovém   prostředí, tak už se   nedivím, že jeho image je   taková. Jak už bylo   řečeno, nejde o   autobiografii, ale i tak   prosadit se v čtvrti, kde   jste menšina chtělo určitě   víc než jen trochu štěstí   a za to má můj respekt.   Ocenění-Oskar za písen.
9 hráčů se smrtí (House of 9)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2018
PROCESOR!
Manželé, kněz, policajt,   tenistka, raper, návrhář,   odsouzená a tanečnice jsou   uvězněni v domě. Všichni   byli uneseni. Jsou kýmsi   vyzváni, aby začali hrát   hru na jejímž konci zbyde   jen jeden z nich a ten získá   5. mil. Policista má jako   jediný u sebe pistoli.   Zpočátku ty zabití   vypadají, jako nehody, nebo v   afektu. Pak se to, ale   slušně rozjede. Za každé   krvavé divadlo dostanou   přeživší více jídla a   pití. I přes pomalejší   začátek se vyplatí, si   počkat na závěr.
9/11
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.8.2018
PROCESOR!
5. lidí uvízlých ve výtahu   11/9 2001 v severní věži.   Na film sem se těšil   především díky mému   miláčkovi Charlie Sheenovi.   A musím uznat objektivně,   že to byl právě on, který   vytáhl film alespoň do   průměru. I když všichni   protagonisté moc prostoru   nedostali, tak je to právě   on, který vyčníval. Bál   jsem se, aby snímek nesklouzl   k telefonování a brečení   na obou stranách linky se   slovy „maminka tě   miluje“, ale nic takového.   Ani z hasičů se nedělali   superhrdinové, ale byli tady   vykresleni, jako lidský   bytosti. Takže shrnutí,   žádná sláva to není, ale   kdo máte rádi Charlieho a   jeho povytažené obočí, tak   by vám tento snímek neměl   ujít.
90 minut do smrti (Castle Falls)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.9.2022
PROCESOR!
Docela mě překvapilo, že   tam hraje Adkins a film má i   nějaký celkem napínavý   děj. Nejsou tam jenom bitky a   přestřelky, jak jsme   zvyklý. A když se do toho   vloží ještě časový limit   a tři zájmový skupinky, je   o zábavu postaráno.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Tak co tu máme. Tatínek v   penzi, problémový vztah s   dcerou puberťáckou a jasně   že, i s Leni pardon Lenor   (bejvalkou). A k tomu nový   tatínek co vydělal na   koníčka plnokrevníka jistě   jen z přesčasů co bouchal v   noci. Tak se naše rodinka   sejde na narozkách roztomilé   holčičky-skoroženy. A   kůzlátko se rozhodne jed do   zkažený Evropy-Paříže,   přestože nejdrsnější z   drsných penzistů s tím   nesouhlasí. Kůzlátko neví,   že už na letišti čekaj   vlci a to rovnou mafiančtí   co obchodujou s bílím masem.   A taková trefa, v 17. a je   ještě panna! To bude peněz.   Jenže stačí jeden tel. od   jehněte, aby tatka pochopil,   že má 96. hod na to jí   najít. Dál už jen, že   začíná akce a protože sem   to neviděl v roce 08, ale 15   tak za 6* Tyhle filmy stárnou   hodně rychle...
96 hodin: Odplata (Taken 2)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.9.2017
PROCESOR!
Liama Neesona mam rád, ale   tohle je úplně mimo.   Počítání vzdálenosti   pomocí rychlosti zvuku, tedy   vybuchujících granátů v   takovém velkoměstě jako je   Istanbul, je úsměvné, a to   nehovořím o chybě v   začátku počítání, kdy   každý začne počítat   samozřejmě jindy. Agenti CIA   jsou nejlepší na světě o   tom žádná, proto musí   točit tolik filmů, aby se v   tom utvrdili, ale my nejsme   taky hloupý. Možná to   žerou Yankee, ale naše   špiony ovládala Nečasová,   ale soud řekl, že je to v   poho , takže...
A dost! (Enough Said)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
První půlka pohodička, pak   se to začíná postupně   utahovat, ale řekl bych, že   je to ze života víc, než si   dokážem přiznat. Není   horší zabiják vztahu na   začátku než to, když jste   si tím druhým moc jisti a   záměrně? (nechtěně) ho   třeba před kámoši   shodíte, aby jste dokázali,   že máte navrch
Ad Astra
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.1.2020
PROCESOR!
Přesně ten tip snímku, kde   jedni ho budou nadšeně   vítat a druhý hanit. A i   přesto že sem byl celkem   zklamaný, tak ho nebudu   hanit, ale dám mu průměr,   který si určitě zaslouží.   Co mi vadilo bylo, že na   závěru jste na tom stejně,   jako na začátku. Co mi   nevadilo, bylo psychologický   rozložení Pitta, které   mohlo jít ostatním na nervy,   protože chtějí děj, ne co   si zrovna myslí ala   „pěkně se v tom   pošťourat“…
Akta Pentagon: Skrytá válka (The Post)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2018
PROCESOR!
Říkal jsem si to bude asi   zase pitomina. Jejich   problémy s demokracii a   ústavou a otcové   zakladatelé na mou hlavu.   Půjde o svobodu slova a k   tomu tam hraje Tom Hanks,   kterého nemůžete obsadit do   role vraha, protože je   charakter a každej ho má   rád. Takže karty jsou   rozdaný a doufám, že na   konci bude vlát vlaječka,   jinak budu zklamaný. Ale, jak   jsem se mýlil. Po vykreslení   situace, měla asi nejhorší   úlohu, co se týká   rozhodování Meryl Streep,   která ztvárnila bravurně   roli majitelky novin. To   dilema by asi nechtěl řešit   nikdo. Myslím ale, že v   okamžiku každého člověka   nastane podobná chvíle, kdy   je jenom na něm, jak se má   rozhodnout a měl by to   udělat tak, aby se za to   nemusel, po zbytek života   stydět.
Alfa (Alpha)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2019
PROCESOR!
Taková hezká pohádka, víc   od toho asi není potřeba   čekat. A kdo přece jenom   čeká, tak se možná i   dočká..
Alone
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2022
PROCESOR!
Tak na jedno zkouknuti, když   se hodně nudíte se to   určitě dá. I když   osamocená ženská na cestě,   co jí zkříží cestu   psychopat a pak jí nahání v   lese, tak tento potenciál už   je krapet vyčerpán a ani   tento snímek nepřináší   nic nové. Za mě tedy vybrali   dobrej ksicht toho týpka,   tomu bych ani dveře   nepodržel, už od pohledu je   to seriovej vrah...
Ambulance
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2022
PROCESOR!
Nemám rád honičky, vždy   mě ve filmech nudily a zíval   sem, co asi tak můžou   vymyslet jiného, než   couvající kamion, nebo   další klišé. Tady se   bohužel 80 % času smrsklo   právě na "akční"   honičku. No a když už to   začínalo být zajímavý tak   to pohřbili těmi   závěrečnými událostmi,   kde jedno oko nezůstalo být   suché, takže tak.
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2017
PROCESOR!
Film, který nese poselství,   že na změnu v životě není   nikdy pozdě. Perfektní   výkon Spaceye. "Mé   nové já si ho v...,kde bude   chtít". Snímek není   jen zábavný, hlavně ukazuje   kam představitel došel v   životě a "diví   se", jak se to mohlo   stát. Vztahy v rodině, se   sousedy, a v neposlední   řadě zamilovanost do   dceřiný spolužačky je   servírováno divákovi a je   na něm, aby rozhodl.
Americký Sniper (American Sniper)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2017
PROCESOR!
Nebudu rozebírat politiku či   patriotismus. Budu rozebírat   film a myslím, že pan   Eastwood prostě umí. Mě se   právě ta   "civilní" stránka,   kdy se vrací domů z turnusu   líbila. "Potřebuju, aby   jsi byl zase člověkem".   To, že odjede manžel a   vrátí se jí, někdo   jiný..Zařazení veterána do   společnosti a řešení   běžných starostí. Natočit   jen válečný film o   sniperovi a vzájemným   "souboji"   odstřelovačů i výcviku a   nějaký tý akcičce dal bych   mín, ale takto to posouvá   snímek mohem dál. Válka   skončila, ale vojáci   zůstanou...( citát- Tupac   Shakur)
Amerika
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.8.2021
PROCESOR!
Musím se přiznat, že tento   film mi pořád unikal,   věděl jsem teda, že   existuje, ale nějak jsem se k   němu nemohl pořád dokopat.   Vždycky mi ho připomněl   soundtrack od Lucie, který se   mě velmi líbil. Knižní   předlohu neznám. Chápu, že   měl film působit depresivně   o nenaplnění amerického   snu, takže vyvolání té   tísnivé atmosféry je   vlastně v pořádku i když   tam hrála plejáda herců,   které máte zafixované, jako   komiky tak je to těžké. Asi   v polovině jsem si dokonce   řekl, že jsem vlastně o nic   nepřišel. Ale je pravda, že   na to nechcete koukat stále   znova, ale určitě ve vás   něco zanechá, což se u   jiných filmech nedá říct.
Anatomie lži (Lie to Me)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2017
PROCESOR!
Seriál po kriminálkách co   se přemnožily, nabízí   vědeckou disciplínu, kde   emoce v určitej moment   neskryješ ani když si   trénovaný zabiják..Jsme   prostě jenom Zvířátka.   Sám sem se tím trochu   zabýval (řeč těla) než   vůbec něco řeknete, tak   jste už min. 70% řekly...Jo   a vážení pánové Kelli   Williams má takový   sexappeal, že by vzbudila i   mrtvýho...)
Andělé všedního dne
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Tak začátek je trochu   rozpačitý. Po srovnání   postav, kdo ke komu patří a   jaký ho čeká   "osud" se to   začíná mile rozjíždět a   do konce se nebojím říci,   že závěr byl napínavý.-   S!- Tenhle konec by si měli   všichni pisálkové v   Hollywoodu povinně pouštět,   aby poznali, že to jde i   jinak a snímku to naopak   pomůže:)-S!- I přes jakoby   ležérní ton má snímek v   sobě hloubku. Sny jsou od   toho, aby se plnily: )

TV Program

ČT1 - Televarieté 47 (1983) [TV pořa...

09:45 - 11:20

69 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Dunhuang: perla Hedvábné cesty

10:10 - 11:05

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190478
Osobností: 697719
Fotografií: 763671
Plakátů: 376281
Obsahů a biografií: 178173
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10