Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Elektra

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.12.2014
No, čekal jsem blbinu, ale   zase ne až takovou. Pokus o   směsici Xeny a Kill Billa se   totálně nepovedl. Když   dostává Elektra zakázku na   zabití těch dvou, stává se   z toho jen debilní klišé.   Těch pár efektíků, i když   dobrých, film na vyšší   hodnocení nedostane.   201410188530/9252
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.4.2010
Mám ráda komixové hrdiny a   Jenniger Garner, ale tenhle   film se moc nepovedl. Vůbec   mě nabavil, prostě to byla   celkem slabota
MARi0
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.7.2008
Tak snad úplně ten   nejhorší film co jsem kdy   viděl. Sexy bojovnice bojuje   proti bubákům co se mění v   prach, za svojí žákyni si   určí nejvypatlanější   holku světa, no radši se   dál nebudu ani zmiňovat.   Ruce pryč od téhlé   blbosti...
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.10.2019
Snímek o známé komiksové   superhrdince vznikl jen a   pouze na základě filmového   zpracování o jiném   superhrdinovi a tím byl   'Daredevil' (2003), ve kterém   se Elektra objevila. Zkrátka,   jak se dnes hojně používá,   dostala svůj vlastní film,   ve kterém si roli Elektry   zopakovala Jennifer Garnier.   Bohužel dopadl úplně   stejně jako 'Punisher'   (2004). I zde byla použita   již několikrát provařená   dějová šablona v   nastaveném pomalém tempu.   Nechť si filmoví fanoušci   spočítají, kolikrát tu už   byl námět o nájemném   vrahovi, který odmítl splnit   zakázku a naopak toho, kdo   byl cílem, začal chránit.   Nespočítaně. Nehledě na   fakt, že i zde je ve formě   flashbacků ukázán výcvik v   bojovém umění. Opravdu pro   komiksový film nešlo   vymyslet něco daleko   smysluplnějšího?   Atraktivita komiksu je i v   tomto případě dohledatelná   snad jen silným mikroskopem.   Vznikl jen další obyčejný   akční thriller, jakých jsou   tucty. Opět absolutně nebyl   využit komiksový potenciál   a využita síla dané   osobnosti. Jen ta svůdnost   zůstala. Pouhá pověst o   pravděpodobně   nejatraktivnějším a   nejucelenější   profesionálním zabijákem   USA ovládající asijské   bojové umění prostě   nestačí. Nebýt avizovaného   komiksu, ve své jednoduché   zábavnosti by se snímek   držel v lepším průměru.   Takhle hodně ztrácí a pro   komiksové fanoušky se jedná   spíše o zklamání.
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Docela zajímavý film s   nadhernou hlavní hrdinkou.   Dočkáme se i nějaké   zápletky. Pro fanoušky   letání (kung-fu)doporučuji,   jinak spíše průmerný   biják
georginaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.6.2007
Elektra se vyrovnává   komiksovým příběhům,   jakožto i ve filmu Daredevil,   kde si zahrála po boku Bena   Afflecka. Potkají se jako   dospělí v jedné restauraci   a zamilují se do sebe. Jako   malé zemřela maminka a   asijské bojové umění má v   krvi. Je to film plných   bojových zcén, nadpřirozena   a tajemna.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2009
DareDevil nebyl až tak   špatný , ale proč   samostatný film o Elektře?   Snad jen díky sexy Jennifer   Garner? Její bojové scény   jsou dobré, ale co se týká   příběhu mohlo to být   lepší.
Chrustyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Před časem vznikl komiksový   film Daredevil ve kterém se   po boku Bena Afflecka objevila   fešná Jennifer Garner v   ještě více fešném   červeném oblečku jako   tajuplná Elektra. Film byl   však (alespoň pro mě)   velice nudný. Někdo však   dostal nápad, že by šlo   natočit film o této   tajuplné bojovnici. Zhostil   se toho Rob Bowman (režisér   skvělého Akta X-film a   velice slabého Království   ohně). Avšak ani tento   snímek moc (nebo spíše   skoro vůbec) nezabodoval.   Tudíž mě film nezajímal a   ani jsem se ho nepokoušel   shánět. Nedávno se ke mě   však úplnou náhodou dostal   tak jsem si řekl, že ho   přece jen zkusím. "Bude   to možná zábavná akční   blbina" říkal jsem si.   Avšak byla to spíše nudná   blbina. Nešlo by ani tak o   příběh ale spíše o   zábavu. A zábavu by mělo v   tomto druhu filmu   představovat akční scény.   Těch je naprosté minimum a   když už nějaká akční   scéna je (většinou nějaký   souboj) je krátká a docela i   nepřehledná. Když už to   vypadá na nějakou větší   akční scénu skončí dřív   než se divák stačí   připravit. Nemluvě o tom,   že dva hlavní záporáky   vyřídí Elektra bez mrknutí   oka cca během deseti vteřin   (a ani si moc nezabojuje).   další mínus je to, že se   film tváří až   neuvěřitelně vážně a   chybí mu jakýkoliv nadhled.   A teď k hlavní hrdince.   Jennifer Garner nevypadá v   přiléhavém červeném   oblečku vůbec špatně ale   nepřišlo mi, že by byla   nějak extra obratná a   nejpíše by nezvládla ani   polovinu toho co ve filmu   předvádí bez záchytných   lan a počítačových triků.   Sami počítačové triky jsou   taky velmi bídné ale   naštěstí jich ve filmu moc   není. No, tak filmová   Elektra dopodla stejně   (možná o něco hůře) než   o pár let starší Daredevil.
Bara.40
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2008
Film jsem sledoval jedním   okem, druhým jsem brouzdal na   netu. Mě tyhle bojovnice   neberou i kdyby byly   sebekrásnější a jestli se   jmenují Xena, Lara Croft,   nebo Elektra, pro mě je to   fantasy odpad.
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Elektra bez naboja
Podla mnohych jeden z   najslabsich komiksovych filmov   v historii a musim   suhlasit.Nadherna Jennifer   Garner posobi nevieryhodne a   so svojim kostymom skoro   smiesne.Herecke
vykony   kolisaju na hrane priemeru,   podobne ako rezia a   scenar.Jedinym plusom boli   specialne efekty,ktorych nie   je vela,ale potesia oko   divaka.Film s vyhradami   doporucujem len komiksovym   fanatikom.
Snura
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Vzhledem ke kritikám a   recenzím jsem od Elektry   mnoho neočekával a snad i   proto jsem tedy nebyl   zklamán. Slibná scéna na   úvod, pak to upadlo trochu do   nudy s občasnými okamžiky   alespoň nějaké akce.   Každopádně to Jennifer   Garner sluší nejen v   bojových scénách mnohem   více, když je agentkou   Sydney Bristowovou ze seriálu   Alias, než v červeném   oblečku Elektry.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.6.2019
Film byl natočen v období,   kdy to předlohám podle   komiksu vůbec nešlapalo.   Stejně tak dopadla i Elektra.   Bez jiskry, bez napětí, sem   tam jenom nějaká ta   povedenější akce, která   celý film nemohla utáhnout.
Deviant_Girl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Dardevilova ex
Zapomenutý akční komiksák   o ženské hrdince který   bohužel v době vzniku   propadl. Holt doba Wonder   Woman teprve měla přijít.   Tohle je spíš béčko co   neurazí ani nepřekvapí.   Herci tu nejsou špatný, ani   akce ne ale něco tomu chybí.   Asi lepší příběh. Je to   škoda. Gardner se na postavu   hodila. Ale tenhle pokus moc   nevyšel.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Tohle je jeden z nejhorších   komiksový filmů,který sem   kdy videl.Proč natáčejí   nesmyslné filmy s velkou   porcí nudi.Někdy sem tam   lepší scéna jinak   nudáááá.Film se rozbýha   celkem slušne no postupne   slábne.To mohli radej   natočit pokračováni   Daredevila,který byl o nejaku   tu hvězdičku předse jen   lepší.
legenda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2005
Áno, dobé, napínavé, špica...
Celkom fajn príbeh, ktorý   pripomína film Kill Bill. Je   dobre natočený, dobrý   príbeh i herecké výkony.   Film vrelo odporúčam, ale   len ako zábavu, nič   náročné...
caseyjones
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Elektra dokaže zabit pouze   pohledem.Přes smrtelne ranny   ktere utržila se znova   probouzí a stava s   mrtvych,stava se s ní   nejnebezpečnější   vražedkyně světa,ktera   žije jen pro smrt   ostatních.Ale její novy ukol   ji donutí k zasadnímu   životnímu rozhodnutí.Přida   se nastranu dobra nebo zla?
kamicek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2008
Tak Elektra byla zprvu pro mě   film o ničem, protože jsem   se na ni dívala jen kvůli   Jasonu Isaacsovi, ale po   třech minutách ho zabila ale   jiank to byl celkem pěkný   film hodně mi připadal na   způsob Constantine nebo Ghost   Rider, ale tyto dva poslední   jmenované filmy byly proti   Elektře lepší!
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.9.2005
elektra neni nic moc jako   kladnej komiksovej hrdina ale   jsou tady skvelí záporáci s   neohranejma schopnostma,blbe   se zabijej a kdyz uz,jen se po   nich zaprasi zelenym prachem a   to se mi libilo
beretap
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2010
beretap
Úžasná Jennifer Garner jako   femme fatal ELEKTRA dokazuje,   že zabít lze pouhým   pohledem."

Pokud jste viděli   komiksovou adaptaci Daredevil,   jistě vás po boku titulního   hrdiny Bena Afflecka zaujala   postava svůdné drsňačky   Elektry v podání Jennifer   Garnerové. Po dvou letech se   této bojovnici dostalo cti   nebýt jen ozdobou ve filmu   patřícím někomu jinému   – ale pořádně to rozjet   sama za sebe!

Děj z velké části   vychází z knih The Elektra   Assassin a The Elektra Saga:   Elektra v něm svádí boj s   Rukou, organizací zabijáků,   která ji vycvičila a poté   zradila. Dostane od nich za   úkol zabít vdovce Marka   Millera, jenž má zaplatit za   to, co spáchal před lety   jeho dědeček. Po setkání   tváří v tvář se však   Elektra přidává na jeho   stranu. Toto rozhodnutí se   ninja zabijákům určitě   nebude líbit…

zdroj: kfilmu.net
kaylin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Mám rád komiksy a rád se   podívám na jejich filmové   adaptace. Elektra rozhodně   není vrchol ani komiksového   žánru a ani toho filmového,   ale přesto si nemůžu   pomoct, špatný film to   úplně nebyl, a hlavně pro   mě to zachraňovala Jennifer   Garneth, kterou prostě   můžu:-)
Renie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Od filmu jsem toho moc   nečekala. Zajímalo mě, jak   se liší komiks od filmu.   Podle mě se to liší a   některý scény nemělu tu   šťávu, jak se říká.   Začátek mě nadchl, ale   zbytek jsem se dokoukala jen   jedním okem.
Torision
Hodnocení:
Přidáno: 17.12.2007
Začíná to relativně dobře   jak Elektra vymlátí komando   a zabije Jasona Isaacse. Ale   potom si poprvý řeknete   cože? Když další   půlhodinu bydlí v baráčku   u moře a povídá si se   strašně nesympatickou hokou   (ze který se pak vyklube   budoucí superninja co   všechny mlátí řetízkem) a   jejím otcem. No pak se to   teda rozjede a po Elektře,   otci a harantovi jde   superelitní komando, který   na mě působí jak z   počítačový gamesy. Komando   se skládá ze Strašně   Zlýho Číňana, Tlustýho   Negra, Hubenýho Negra,   Potetovanýho Debila a   Jedovatý Ženský, už   chápete? No ale   nejtrapnější postava je   stejně jakejsi "velice   moudrý, slepý mistr s   blonďatejma vlasama co hraje   kulečník v ňákym   pajzlu" tenhle debil co   sežral všechnu moudrost   světa plodí hlášky typu:   "Jsem slepý, ale vidím   toho víc než vy, protože se   nedívám." Po všech   těhle stupiditách jsem se   upnul na finální bitku, že   určitě bude za něco stát.   OMYL! Všude jen lítaj   prostěradla (nevím jestli to   má bejt vykrádačka   "Hrdiny" jestli jo   tak hodně nepovedená) a zas   tam je ta strašně debilní   holčička. No a za co je teda   ta druhá hvezdička? Protože   Jennifer Garner je hezká a   taky se v tom filmu mihne   Cary-Hiroyuki Tagawa a toho   já mám rád.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41881minih41881Asterix a Vikingové (2006) 
Astérix et les Vikings n
minih41280minih41280Syndikát smrti (2005) 
Lethal n
minih17941minih17941Rodinné trampoty oficiála Tříšky (1949) 
Rodinné trampoty oficiála Tříšky n
minih51328minih51328Princ z Persie: Písky času (2010) 
Prince of Persia: The Sands of Time n
minih55758minih55758Na doraz (2010) 
Due Date n
minih49009minih49009Pochyby (2008) 
Doubt n
minih49767minih49767Fredy a Zlatovláska (2008) [TV film] 
Fredy a Zlatovláska n
minih7565minih7565Fantozzi (1975) 
Fantozzi n
minih39386minih39386Sin City - Město hříchu (2005) 
Sin City n
minih35296minih35296Trik (1998) 
Trick n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady II (2009) [TV c...

05:10 - 05:30

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

05:20 - 05:40

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:00

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 06:00

52 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10