Zari

Komentáře uživatele Torision

Torision

Torision zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Hodně pohodová ač docela   průhledná teenagerovská   komedie, se sympatickým   obsazením, kde je totálně   nejlepší Larry Miller,   jakožto otec, kterej   nejspíš sežral všechno   moudro světa, taky dobrej   úměrnej příběh, kterej je   zábavnej a vyhýbá se   fekálnímu humoru. Navíc   když k tomu připočtu dobrou   hudbu vyjde mi dost cool   oddychovka na hodně   zkouknutí ! "Víš, můj   kamarád Cameron má velkej   zájem o Biancu   Stratfordovou" -   "Má bradavky s   příchutí piva nebo   co?"
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Jeden z nejoblíbenějších filmů
Mno jo, musím dát 10 a   prohlásit, že tohle je jeden   z mejch nejoblíbeneějších   filmů. Film, který jede od   začátku do konce, s   výborným obsazením, hustou   atmoférou, docela slabším   záporákem (asi jediná   slabina filmu) a především   ďábelským soundtrackem,   kterým se nemůže pochlubit   snad žádnej film a mj.   přenádhernou károu Eleanor   (mňam, mňam, mlask !). A   závěrečná honička v   právě Eleanoře je to pro   mě prostě pastva pro oči.   Prostě je to film, kterej   jsem viděl už asopň 20x a   můžu se na něj dívat furt   dokola a nikdy mě nepřestane   bavit. I když koukám, že   jsem jeden jedním z mála,   komu se to tak líbilo. Mno,   co se dá dělat.....
Elektra
 
Přidáno: 17.12.2007
Začíná to relativně dobře   jak Elektra vymlátí komando   a zabije Jasona Isaacse. Ale   potom si poprvý řeknete   cože? Když další   půlhodinu bydlí v baráčku   u moře a povídá si se   strašně nesympatickou hokou   (ze který se pak vyklube   budoucí superninja co   všechny mlátí řetízkem) a   jejím otcem. No pak se to   teda rozjede a po Elektře,   otci a harantovi jde   superelitní komando, který   na mě působí jak z   počítačový gamesy. Komando   se skládá ze Strašně   Zlýho Číňana, Tlustýho   Negra, Hubenýho Negra,   Potetovanýho Debila a   Jedovatý Ženský, už   chápete? No ale   nejtrapnější postava je   stejně jakejsi "velice   moudrý, slepý mistr s   blonďatejma vlasama co hraje   kulečník v ňákym   pajzlu" tenhle debil co   sežral všechnu moudrost   světa plodí hlášky typu:   "Jsem slepý, ale vidím   toho víc než vy, protože se   nedívám." Po všech   těhle stupiditách jsem se   upnul na finální bitku, že   určitě bude za něco stát.   OMYL! Všude jen lítaj   prostěradla (nevím jestli to   má bejt vykrádačka   "Hrdiny" jestli jo   tak hodně nepovedená) a zas   tam je ta strašně debilní   holčička. No a za co je teda   ta druhá hvezdička? Protože   Jennifer Garner je hezká a   taky se v tom filmu mihne   Cary-Hiroyuki Tagawa a toho   já mám rád.
Halloween
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Rob Zombie vzdal poctu   originálu, ale svoji verzi   přece jenom pojal trochu   jinak. Michaela Meyerse vidí   jako oběť a je znát, že s   ním v podstatě sympatizuje.   Příběh obohatil o jeho   psychologický profil, který   tvoří začátek filmu.   Prostředek jako by originálu   téměř z oka vypadl, akorát   tam kde Carpenter lépe   zvládal atmosféru, Zombie   zase přidává takové to   jeho znepokojující   neučesané násilí. Rob   Zombie totiž netočí hezké   filmy a násilí v nich fakt   bolí. Na konec film obohatil   ještě o jednu menší   dějovou odbočku, aby se   Michael Meyers choval alespoň   trochu pochopitelně. Tudíž   není to taková úplná   zabíjecí mašina jak v   origoši. Obsazení opět bude   lahodit milovníkům   béčkových filmů a hudební   doprovod je perfektní jak je   u filmů pana Zombieho zvykem
Noc v Roxbury (A Night at the Roxbury)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.12.2007
A já volal. Emíííílio
Jasnejch 10 bodů a ještě   musím zdůraznit, že je to   jeden z mejch   nejoblíbenejších filmů.   Will Ferrel a Chris Kattan   jsou fakt náhuloví.
Rambo 2 (Rambo: First Blood Part II)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Trošku pomalejší začátek   a příprava k akci filmu   vůbec neškodí, protože   jsem měl čas se tak   připravit na totální   masakr. Pak totiž Johnny   Rambo začne se svejma   fintičkama s nožema,   samolama a desítkama jinejch   prostředků k zabíjení a   kosí jednoho maníky ve   Vietnamu za druhym. Filmu   graduje tempo takovým   způsobem, že na nějaký   přemejšlení o fyzikálních   zákonech typu gravitace atp.   neni čas, takže musím   říct, jsem se bavil   královsky. Ze všeho nejvíc   mě dostala vyvražďovačka   na lodi.

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 10:10

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

08:30 - 09:30

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

09:20 - 10:30

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Timothy J. Nicholas

Nicholas Timothy J.

Paz Vega

Vega Paz

Naposled navštívené:
Timothy J. Nicholas

Nicholas Timothy J.

Paz Vega

Vega Paz