Jeden svět

Komentáře uživatele Justik66

Justik66

Justik66 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Práci čest a rukám klid... 596

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 183
100 sladkých holek (100 Girls)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Film nás zavede do krásného   a mladého prostředí   studentského života.   Lechtivých scén tak akorát,   aby se na to mohl dívat   každý. Pokud jste zastánci   "pohádkových" a   zamilovaných komedii je tento   film výborná volba.

Justik66
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Luxusní podívaná, která je   plná násilného a krvavého   boje. Souboj "Davida s   Goliášem". Výborný   příběh, detailně   propracované veškeré   detaily (těla 300   sparťanských bojovníků,   prý dělána na PC podle   jedné předlohy), strhující   atmosféra, která Vás   donutí film dokoukat do   konce. Jediné sklamání mi   přinsli tolik diskutovaní   bojoví sloni peršanů -   ocitli se v záběru jen   chvilku a nedostali čas moc   toho napáchat.
Film   na 150% doporučuji, ale   podívejte se na něj v   anglickém znění, protože   český dabing (jako u   většinu zahraničních   filmů) jej mírně   znehodnocuje. (Nenechat koukat   děti :))
4 měsíce, 3 týdny a 2 dny (4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Kontroverzní snímek, který   natočil rumunský režisér   Cristian Mungui a za který si   odvezl Zlatou palmu. Snímek   pojednává o dvou   vysokoškolských studentkách   za éry rumunského totalismu,   těsně před pádem železné   opony, kdy během jednoho dne   jedna z nich podstupuje tehdy   zakázaný potrat. Film je   drsnou výpovědí nejenom o   těžké době, ale, a to   především, o silném   přátelství.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Film má velice působivou a   originální záplatku.   Hlavní hrdinka každý večer   zapomene na vše co se událo   během dne. Následující den   dělá to samé a tak pořád   dokola. Všichni ji v tom   podporují až do té doby   než se objeví člověk   který se do hlavní hrdinky   (aniž by věděl co se s ní   děje) bezhlavě zamiluje. Od   té chvíle se všechno začne   bortit a krásně zamotávat.  
Výborné herecké   výkony obou hlavních   představitelů, originální   zápletka a krásné   prostředí. Vřele   doporučuji pro pěkny večer   s přítelkyni :)
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Další film co dakazuje že   láska je všemocná a   nezasahuje jen do normálního   života ale i do života   posmrtného :). Krásný film   u kterého skoro každý   uroní slzičku
Absolutní moc (Absolute Power)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Zdá se, že Bílý dům je   skutečně inspirativním   místem pro dějiště   vzrušujících příběhů,   takže je zde další   napínavé dílko, nyní v   režii renomovaného Clinta   Eastwooda, jenž do jedné z   hlavních rolí opět neváhal   obsadit sám sebe. Luther   Whitney (Clint Eastwood) je   zloděj. Profík na slovo   vzatý, který sice vypadá na   to, že se konečně plně   oddal odpočinku, ale v chladu   zdí oblíbeného muzea   spřádá další odvážný   plán.
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Film sám o sobě nic moc, ale   kvuli Charlize Theron   doporučuji především   mužskému publiku (žádné   větší erotické akce:)).
Agent Cody Banks
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Cody Banks je typický   teenager. Miluje skateboard,   nesnáší matematiku a moc   neví, jak se bavit s   dívkami. Má ale velké   tajemství. Je součástí   výcvikového programu CIA a   před sebou má misi, která   může zachránit celý   svět!
Shrnuto a   podtrženo bondovka pro děti.   Na film se však můžou   kouknout i dospěláci a to   hlavně díky Angie Harmon.
Agent z Hong Kongu (Dak miu mai shing)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Jackie Chan je bojový mistr a   v tomto filmu (jako ve   většině jeho filmech) si   opět užijeme spustu kung-fu.   Jackie Chan má však spoustu   lepších filmů než je   tento. Zajímavé však je že   všechny bojové scény hraje   on sám, tzn. žádní   kaskadéři. A ještě jedna   perlička - při jedné z   bojových scén v tomto filmu   si zlomil ruku.
Ali G Indahouse
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Bláznivá komedie, která   Vás dokáže rozplakat   smíchem.
Obklopen   svými věrnými se ALI G se   svou přítelkyní Julií   náhle stává největším ze   všech hrdinů -   nepřemožitelným,   nenasytným a samozřejmě   neodolatelným pro všechny   dívky! ALI G - kontroverzní   a podařený filmový hit   číslo 1 s originální   superstar britské komedie ze   Staines! Tak, jak jste ho   nikdy před tím neviděli.
Anděl Páně
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Nádherná moderní Vánoční   pohádka se skvělým herním   obsazením. Pokud tuto   pohádku uvidíte, buďte si   jistí že pojede každé   Vánoce znovu...
Annapolis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Tento příběh je o mladém   stavitely lodí, který žije   bez matky a přes přístav   má námořnickou akadamii.   Děj začíná bojem o   přijetí na akademii. Hlavní   podstata filmu začíná až   po jeho přijetím, kde začne   teprve náročná cesta k   úspěšnému absolvování   akademie. Ve filmu uvidíme   napětí drama, romantiku a i   trochu boxu.
Armáda temnot (Army Of Dakness)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Odvážný Ash, chlapík z 20   století, se dostává díky   kouzlu do středověku, ale   než se bude moci vrátit,   musí se postavit strašlivé   ARMÁDĚ krutých přízraků!   Fantastický příběh meče a   magie o nevyslovitelném zlu,   které ohrožuje lidstvo a   starodávném Necronomiconu,   knize mrtvých, která je   vázaná v lidské kůži,   psána krví a číst ji   nahlas je životu   nebezpečné. Bruce Campbell   se vrací ve své skvělé   roli z hororové série   Smrtelné zlo jako Ash,   pohledný mladík z   obchodního domu S-Mart,   ozbrojený puškou a motorovou   pilou. Démonické mocnosti   přenesou Ashe i s jeho autem   ročník 73 časem do temných   časů Anglie, kde se zamiluje   do krásné dívky (Embeth   Davitz) a musí se postavit   tváří v tvář zástupům   oživlých bestií i   strašlivé ARMÁDĚ   kostlivců. Podaří se Ashovi   zachránit svůj vlastní   život, vysvobodit svou milou   a vrátit se zpátky do své   doby? Množství   ohromujících speciálních   efektů ARMÁDY TEMNOT   zaručuje skvělou zábavu.
Arthur a Minimojové (Arthur et les Minimoys)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Desetiletý Arthur žije s   babičkou v malém domku na   venkově. Stejně jako   všechny děti, je i on   fascinován pohádkami, které   mu babička vypráví. Zdá se   mu o afrických kmenech a   neuvěřitelných   příbězích, které jsou   popsány a namalovány v   čarovné knize jeho   dědečka, který před   několika lety záhadně   zmizel. Idylické časy   skončí v okamžiku, kdy jim   hrozí zabavení domku.   Situace vypadá beznadějně.   Jedinou šancí je dědečkův   poklad, který je údajně   ukryt kdesi na zahradě, v   Říši Minimojů,   roztomilých malých   skřítků, o kterých   Arthurovi dědeček   vyprávěl. Malý Arthur se   rozhodne odvrátit hrozící   nebezpečí a vydá se hledat   pomoc právě do Říše   Mimimojů... Arthurova cesta   je důkazem, že někdy i ti   nejmenší mohou dokázat   velké věci.
Asterix a Vikingové (Astérix et les Vikings)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Asterix a Vikingové není   klasický asterix, tento film   je totiž mnohem lepší.   Fandům této serie se   určtitě film bude líbit, a   ostatní ať se nechají   překvapit
Astronaut (The Astronaut Farmer)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2007
V prvé řadě není to   KOMEDIE jak se tady udevá.   Zápletka je sice absurdní a   možná pro někoho směšná,   ale ne komická. Je to   pohádka o vzletu do vesmítu   z vlastní stodoli, to sice   ano, ale silně emotivní,   téměř po celou dobu filmu   smutný příběh Vás   jednoznačně pohltí a dojme.   Mě tedy určítě. Vřele   doporučuji
Auta (Cars)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Nádherný filmeček spíše   pro menší diváky. Na   animovaný film výborný   píběh, rozhodně doporučuji   všem. Ovšem pozor - pro   děti velice návykové :)
Až na krev (There Will be Blood)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Príbeh o rodine, lakomosti,   viere a rope ktorý sa   odohráva na prelome 19. a 20.   storočia okolo texaského   magnáta (Daniel Day-Lewis) na   začiatku obchodovania s   týmto "čiernym   zlatom".
Battle Royale II: Requiem (Batoru rowaiaru II: Chinkonka)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Stejně jako první díl je i   tento především pořádná   řežba. Sekání střílení   atd. Ovšem narozdíl od   jedničky už tady jde o   nějaký mladý ideál. Za   podívání určitě stojí...
Beethoven 4 (Beethoven's 4th)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Beethoven u Newtonových trpí   nedostatkem přízně. V parku   dojde k záměně s perfektně   vytrénovaným psem. Newtonovi   nemohou uvěřit, že by   jejich pes byl tak poslušný,   avšak skutečný Beethoven   způsobí úplnou spoušť v   bohaté a snobské rodině   Sedwickových. Beethoven vás   rozesměje a dokáže, že   starého psa novým kouskům   naučit lze. (oficiální   text distributora)
Beetlejuice (Beetle Juice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Paradní podívaná. Místy   komedie, místy horor a vše   perfektně sladěno. Rozhodně   umožní se podávat nejenom   jednou
Bestie Karla (Karla)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Ukázka toho co se může   stát každému z nás. Takhle   zvrácené filmy bych zakázal   natáčet vzhledem k tomu že   se může najít spousta   existencí které by to mohli   napodobovat...
Blade: Trinity
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Třetí díl Blada se povedl   asi nejvíc. Souboje mezi   Bladem a "Draculem"   jsou uchvatné. Blade má   konečně vyrovnanějšího   soupeře. Celkově se   trilogije Blade povedla,   takže vřele doporučuji   všem fandům tohoto žánrů
Bláznivá školka (Daddy Day Care)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Krásná a skutečně   roztomilá komedie, která   staví mužskou část do   prekerní situace vedení   dětské školky. Rozhodně   stojí za podívání...
Filmů tohoto ražení je   počertech málo. Žánrem se   může zařadit jak do komedie   tak i do lidských katastrof.   já osobně volím komedie a   to vydařenou. Jen by mě   zajímalo jestli to je   skutečně vlastní   autobiografie nebo jen fikce   :)
Božský Evan (Evan Almighty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Film který má okoukanou   zápletku zpracovanou velice   brilantnm stylem. Slibuje   zábavu od začátku aý   dokonce a také skělé efekty
Bravo Girls: Všechno nebo nic (Bring It On: All or Nothing)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Takováto komedie mohla   vzniknout jenom v USA. Přesto   zažijete spoustu legrace a   nejspíš vydržíte i dokonce   filmu, protože kdo vlastně   vyhraje prestižní soutěž   roztleskávaček se dozvíte   až na konci...
Casino Royale
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Kdo má rád klasické   bondovky musí být zklamán.   Jednoznačně nejhorší   bondovka všech dob. Daniel   Craig je jako Agent 007   nepoužitelný. Jediné co s   tojí za zmínku, tak je   pokrová pasáž. Texas holdem   je skvělá hra :)
Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World In 80 Days)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Jackie Chan a cesta kolem   světa???? Absolutní   slátanina všeho možného.   Přesto (při připvření   obou očí) bych tenhle film   doporučil, ale jen díky   dokonalému hernímu projevu   Jackie Chana.
Co je šeptem... (Rumor Has It)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Pěkná ale domotaná komedie.   Spíš bych tento film   zařadil do kategorie   "dívám se něj k vůli   někomu". V tomto   případě doporučuji tento   film shlédnout (a třeba   víckrát) díky Jennifer   Aniston.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10