Zari
ohodnotit

Julie Lescautová [TV seriál]

Julie Lescaut

Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
90 minut, 101 dílů (1992–2014)

Komentáře k filmu Julie Lescautová

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 11
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Detektivní seriál, kde   hlavní hrdinkou je žena,   Julie Lescaut se svými dvěma   dcerami Sárou a Babou. Julie   je šéfkou místního   oddělení policejní stanice   a stará se o pořádek ve   svém obvodě. Má kolem sebe   spolehlivé lidi jako je   N´Guma a Motta. Julie je   rozvedená, ale se svým   bývalým manželem se občas   vídá a má s ním dobrý   vztah. Holky čas od času   něco vyvedou, ale nebyla by   to Julie, aby jim to   neodpustila.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2016
Nekonečný, celkem   natahovaný a hlavně   upovídaný seriál, kde   chybí více napětí,   nějaká akce a vůbec   nějaký Drive. Asi tak byl   seriál zámyšlen, kromě   krimi případů se řeší   věci v rodinách, ve škole,   vztahy, lásky atd. Některé   díly byli slušné, ale když   to sledujete od začátku, tak   je to porád stejné a   kolikrát seriál i nudí.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Povedení seriál zde se mi   líbí prolínání jak   pracovního
života tak soukromého   života.I zde je skvěle že   některé osoby stárnou z   seriálem.
Krikri
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.10.2018
Prvních asi 60 dílů celkem   ujde a jsou důstojným   konkurentem ke Komisaři   Moulinovi. Pak ale náhle   takřka v jednu chvíli odejde   hned několik důležitých   dlouhodobých postav (tři   kriminalisté, exmanžel i   mladší dcera) a na   komisařství se čím dál   víc střídají noví   detektivové bez špetky   charismatu. A největším   úpadkem seriálu je   přemístění Lescautové do   Paříže, tam nejenže její   tým má obdíl jiné   složení, ale celkově to na   mě působí strašně   chladně a neosobně.   Případy jsou nudné a ti   pařížští kriminalisté   jsou jaksi robotičtí, jen   práce a nic víc, bez toho,   že by do děje bylo   zakomponováno i něco z   jejich soukromého života.   Celé to pak působí jako   kdyby se tvůrci snažili co   nejvíc přiblížit   béčkovým americkým   kriminálkám. Za první   polovinu seriálu bych dal i 6   *, ale druhá půle kvalitu   silně degraduje, proto mé   celkové hodnocení vychází   na 4 * a 40%.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2012
Mám slabost pro tuto zrzku.   Je to bezvadná ženská,   snaží se být a je výborná   v práci, doma to taky   zvládá a semtam si najde i   čas na milostný život. A   hlavně je to francouzský.
Paní Veronique Genest je   výborná herečka.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Julie Lescaut patří   bezpochyby mezi mé   nejoblíbenější detektivní   seriály. Jedná se o   povedené dílo po   příběhové stránce i z   hlediska zpracování, takže   je radost se na něj podívat   i poslechnout kvalitní   dabérskou práci především   paní Gajerové.
Z   pohledu příběhového bychom   tento detektivní seriál   mohli považovat za pozitivní   vzor. V popředí se   nacházejí realistické, ale   zajímavé případy, přesně   to, co diváci od detektivky   očekávají, skryto však   nazůstává ani soukromí   hlavních postav, především   samotné Julie. Děj na této   vedlejší linii je   pozvolnější, protože v   něm nespočívá těžiště   seriálu; je tím dán prostor   pro větší realističnost,   protože tato stránka   příběhu nemusí   přitáhnout diváky.
Celý seriál je   příjemný, pozitivní,   především díky nádherné   a inteligentní postavě   komisařky. Děj pomalu   odeznívá do ztracena, když   vtom...

Sleduje   druhý díl před koncem   poslední série, alespoň   další se u nás už   nevysílala, vzpomínám na   díl minulý, jenž jsem   shodou náhod minulý týden   viděl; matně a stále   reálněji si vybavuji, co mě   na něm zarazilo. Nic. Má   oblíbená Julie byla stejná,   jako kdy jindy, splnila má   očekávání a potěšila mě   už svým šarmem. Obrazovka   však volá, abych se vrátil   ze vzpomínek a nedá mi   zapomenout, proč tak divně o   Julie Lescaut přemýšlím,   proč by měla být jiná,   než kdy dřív, v těch   všech starších   sériích.
Ano, něco   je špatně. Pohledem do   kalendáře se utvrzuji v   jistotě, že minulý díl   jsem nevynechal a jsem   přesvědčen, že ani   nezapomněl. Ještě jednou   hledím do programu, zda se   nejedná o jinou sérii, nebo   jiný seriál, ale nikoliv.   Tak kdy se stalo všechno to,   o čem se dovídáme jen z   kusých slov hrdinky? Jak se   mohlo zřítit všechno, na   čem celý seriál roky stál   a co dávalo jistotu jeho   příznivcům, že v něm   pokaždé najdou to, co   hledají? Jak mohla být   narušena veškerá pravidla   nejen tohoto seriálu, kde   vždy všechno mělo svůj   smysl a vše bývalo v   podstatě dobré, ale i celé   příběhové teorie, za   jejíž dobrý příklad jsem   seriál v první části   označoval?
Poslední   díl jsem neviděl, ale   zajímalo by mě, jak to   nakonec dopadlo. Každopádně   v tom třetím od konce nebylo   ani náznaku toho, co se stane   za chvíli; veškerý   přirozený běh času i   všechen optimismus se   vypařil, jako když sundáme   pokličku z hrnce. Je jisté,   že teď byli příznivci   seriálu od vyhledávání   dalších dílů odrazeni, ale   nové diváky si tímto krokem   jistě nezíkal. Pokud se   jednalo o záměr seriál   zničit a nemuset se k němu   již více vracet, lze tento   nápad i způsob jeho   realizace s klidným   svědomím považovat za   ubohý.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2009
Julie Lescautová je v celku   povedený seriál,na který se   rád podívam,kdykoliv když   ho dávají v   TV.Julie,N'Guma,Motta a   spousta dalších co v   seriálu učinkují,jsou mi   síce herecky neznámi,ale moc   dobře hrají.Kriminálni   francouzský seriál s   epizodami v kterých se vždy   nájde zločinec respektívně   vrah,kterého na konci,jak to   vždy býva,chytí.
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
veroniq je nádherná žena a   v průběhu seriálu se hodně   mění, ale především   zvenku- v tom jak vypadá.   Uvnitř je to pořád žena s   citem pro spravedlnost, která   svou práci policistky bere   velmi vážně, její lidé   jsou pro ni jako rodina a   přes policejní práci a   přes všechno násilí,   které potkává zůstává   stále citlivou ženou s citem   pro lidské osudy. Líbí se   mi to, včetně toho, jak je   do děje kriminálky zahrnut i   její osobní život a   problémy s dcerami, což ji   nestaví do role supermanky,   stejně jako je zde ukázán   soukromý život jejich   podřízených. Pro mne velmi   oblíbený seriál. Působí   věrohodně, jakoby opravdu ze   života a určitě je   zajímavější než   uslintané - ach,och, či   rádoby detektivky.
qerulant
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2007
Ačkoli nejsem přílišný   fanda detektivních seriálů   (a těch, co pokračují a   pokračují a pokračují v   x-tých sériích už vůbec   ne), "Žilí" se mi   vcelku líbí. Vcelku hodně.   Jednotlivé díly mají švih,   hlavu i patu, a samotný   seriál ani po letech   nevykrádá scénaristicky   sám sebe. A když navíc je   Véronique Genest z mužského   pohledu stále přinejmenším   atraktivní, hmmmm... Jen na   můj vkus až příliš   zasahuje rodinný život   hlavní postavy do děje. Ale   to se zas určitě někomu   bude zamlouvat, takže je   vlastně vše v nejlepším   pořádku... :-)
Federer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Celkem to ušlo, dokud tam byl   Enguma, či jak se to píše.   Bez něj to byla nuda. Julie   je velmi sympatická, což   seriálu jen pomáhá.
wertyuio
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2009
gdsa
fdsfadsafastáře, jakožto   Vaše názory, proč se Vám   tento film líbí a nepište   zde příspěvky typu   "Tento film je   NEJELPŠÍ!" apod.   Komentáře totiž slouží   pro návštěvníky, kteří   ještě film např. neviděli   a rádi by si o něm udělali   obrázek, proč na něj jít   třeba do kina nebo si ho   koupit. HTML tagy nejsou   dovoleny. Pokud chcete   vytvořit odstavec, sta

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih109587minih109587Vraždy v kruhu (2015) [TV seriál] 
Vraždy v kruhu n
minih40709minih40709Chatova země (1972) 
Chato's Land n
minih188355minih188355Seveřan (2022) 
The Northman n
minih5424minih5424Čas pracuje pro vraha (1979) 
Čas pracuje pro vraha n
minih64769minih64769The Cottage (2008) 
The Cottage n
minih24359minih24359Žert (1968) 
n
minih66936minih6693621 Jump Street (2012) 
21 Jump Street n
minih43618minih43618Saw 4 (2007) 
Saw IV n
minih21181minih21181Tonoucí se stébla chytá (1967) 
Le petit baigneur n
minih29756minih29756K-19: Stroj na smrt (2001) 
K-19: The Widowmaker n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

09:05 - 09:45

38 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Diana a prokletí rodu Spencerů

09:15 - 10:05

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro diváky detektivek (...

09:00 - 10:15

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon.tv

08:55 - 10:10

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Henry James

James Henry

Naposled navštívené:
Henry James

James Henry