Zari
ohodnotit

John Wick 3

John Wick: Chapter 3

Další název:
John Wick 3: Parabellum (SK)
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
131 minut
Premiéra v ČR:
16.5.2019
„Každá akcia vyvolá reakciu“

Komentáře k filmu John Wick 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2019
Tak a John Wick je tu   potřetí a jak to dopadlo.   Začnu pozitivními věcmi,   opět slušné souboje, nápad   s Halle Berry a jejich   pejskama byl výbornej, akce s   koňma také dobrá. Lokace,   triky, audiovizuál,   přehlednost soubojů to vše   slušné. Negativní   záležitosti - bohužel už   malinko okoukané,   nezničitelnost Johna Wicka   už moc velká, konec divnej a   nereálnej, co zde reálné   bylo že? Ty vražedné spolky   a zápletka s Posuzovatelem,   moc to neladilo. John někam   příde, tam ho nechtěj, nebo   ho chtějí zabít, vzápětí   mu pomůžou, moc se to sem   nehodilo, ačkoliv chápu, že   to nějak ti scénaristé nebo   jeden napsat museli. Porád si   to sice drží kvalitní   technickou stránku a   slušných akčních   neukecaných řežeb je málo,   ale John Wick byl nejlepší   ten první, protože i   příběh a akce byla   uvěřitelnější. Druhý a   třetí díl spíš sází na   větší nářez a pestrý   vizuál se solidními souboji,   ale příběh se ztrácí a   akce malinko začíná být na   stejné kopyto. Chystá se   další film a je asi jasné   kam bude čtvrté   pokračování směřovat, ale   nevím zda by to nechtělo   chvilku Johna Wickyho   odpočívat a pokud další   film tak už opravdu   poslední, nebo se mýlím?
PROCESOR
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.10.2019
PROCESOR!
Po dvojce sem si myslel, že   už nemůže být nic   horšího, ale jak jsem se   mýlil! Trojka to   vyšperkovala ještě lépe.   Bitky, jako přes kopírák.   Absolutně nereálný, jako   snadná práce. Nesmyslné   střílení protivníka do   nohou, když je od něj asi   tak metr a pak, jako by mu to   došlo ho střelí do hlavy,   proč ho nestřelí rovnou do   palice? V minulých časech   měli všichni nekonečný   zásobníky, tady John   nabíjí pokaždý sotva   dvakrát vystřelí. Bitka s   mrňavými Asiaty co na něj   měli nějaký špičáky   působila celkem zábavně,   ale nejvíc mě rozsekal   jejich šéf, který i když   byl propíchnutý, tak si   stačil s Johnem ještě   pokecat. Jediný kdo to   trošku zachránil byly   pejskové o který sem měl   největší strach. Co   takovej film může někomu   dát, nějak nechápu.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Pokračování Wicka   nabušené akcí a   střílením a povedlo se to   není čas se ani na chvilinku   nudit,skvělé herecké   výkony, vedle Reevese,se   objeví stále krásná   H.Berry,M.Dacascos se svou   bandou a posuzovatel A,Huston   která přijde všem oznámit   že končí.Povedený   akčňák.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.5.2019
║Rozpočet   $55miliónov║Tržby USA   ║Tržby Celosvetovo ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ John fucking Wick,   všetkých si podá.   Samoúčelná akčná extáza.   Kde už nekope a nehryzie len   John Wick ale aj svoje si tu   odkopú aj kone prípadné   kúsavé psy. Nášup ako   hrom. Mrštná Halle Berry tu   je ako bonus. Hefty, frky   bavia. Bavil som sa   kráťovsky. /videl v kine:   90%/
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2019
WOW
Nový akční pilíř, jak by   měl vypadat totálně   vycezelovaný akční film.   Nápady, atmosféra,   fantastická kamera. střih a   celková choreagrafie   akčních scén, neskutečně   nasnímané. John Wick   dějově ustoupil trochu   stranou, ale   drží/překonává filmové   akční maximum   možného.Kdyby a to beru jako   menší drobnou výtku trochu   snížil stopáž, a méně   opakoval v některých   soubojích, máme tu nového   krále akčního filmu   posledních let. Potlesk je na   místě.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2019
John Wick stale vo forme...
V tomto pripade som bol   presvedceny, ze sa bude dojit   Wickovo vemeno :) s cielom   maximalizovat zisk.Aka   chyba!Akcny narez pokracuje vo   vynikajucej forme.Keanu a   vacsina ansamblu je   skvela.Teda okrem Halle Berry,   ktora posobi vyslovene komicky   a jej rola je zbytocna.Scenaru   uz tiez dochadza dych.Negativa   s prehladom prebije zbesila   akcia /konska bojovka epic/ a   uzasne choreo.Bavil som sa   viac ako pri dvojke.
Film jednoznacne   doporucujem.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2019
Je to akční nářez. Film je   nabitý akcí od první do   poslední minuty. Má to   atmosféru, má to náboj má   to švih a především   dokonalé souboje.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2019
Ani další John Wick   nezklamal, sice už   nepřekvapuje a akce je čím   dál víc (někdy až   příliš), ale drží se v   rámci svého žánru stále   vysoko.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2019
Baba Jaga opět na scéně.
John si zase všechny podá   různými způsoby pistolí,   brokovnicí, nožem , mačetou   , pěstí ,kopem ale dokonce i   knihou. Vzpoura proti radě   může začít.
Buckmister
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2020
Tak toto je snad poslední
Můžu říct , že jednička   měla jak akci s reálným   podtextem tak děj . Zde   hlavně akce to velmi , ale   velmi nereálná . Jak   čekají bojovníci na to až   přijde čas . Nemožné a   hlavně nereálné věci jsou   zde tolikrát , že jsem měl   v jednu chvilku chuť na to   přestat koukat . Je jasné ,   že musí být jako   nadčlověk , ale ne proti   fyzikálním vlastnostem . Ten   kdo toto tvořil nemohl být   nikdy u nějaké bližší   akce a popravdě jsem si pro   jistotu zkontroloval režii   jestli to je fakt stejný   člověk . Vnucují se zde   akce , které mohou skončit   dřív a jednodušeji , ale   několikrát za sebou to   udělá horší cestou . Byli   tam chvilky kdy na jeden   zásobník vystřílí armádu   a pak nabíjel po dvou   ranách. Tuto trojku psal   někdo hodně horkou jehlou   aby se vydělali prachy a   čtyři body dávám jen za   pár momentů co se mi líbilo   , ale bylo jich velmi málo
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2019
Brutální řežba potřetí
Třetí pokračování akční   série s Keanu Reevesem v roli   neuvěřitelného zabijáka,   kterému se přezdívá   "Baba Jaga". Film   jede na stejné vlně jako   předešlé dva díly s tím   rozdílem, že ve trojce je   dějových zvratů daleko víc   a mají drastičtější   následky. Film ale zhruba do   poloviny není až tak   poutavý jako jednička a   dvojka, od půlky filmu se ale   všechno rozjede a rozpoutá   se peklo. Akční scény jsou   opět skvěle zpracované a   přehledné, k tomu opět   funguje i velmi dobrá práce   s kamerou, díky které máte   při bojových scénách   jistý nadhled.   Audiovizuální efekty jsou   stále stejně kvalitní a   dělají z tohoto filmu   nadprůměrný snímek. Abych   to shrnul, John Wick trojka je   stále dobrá, ale, bohužel,   lehce stereotypní. Snad nás   tedy po trojce čeká už jen   jeden poslední díl.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2019
John Wick 3 se díky té   poctivé práci tvůrců   konečně stává pořádně   dramatickým akčňákem. K   tomu vpravdě inteligentnímu   ovšem pořád kousek chybí.   Některé hlášky jsou díky   svému načasování de facto   geniálně úderné.   Podrobnější sondu do   fungování zabijácké   komunity také nepodnikneme.   Místo toho opět nechybí   několik bizarnějších   momentů a situací, u   kterých se ptáme, proč   vlastně zůstaly ve   finálním sestřihu? Nutno   podotknout, že jsou bizarní   spíše v dobrém slova   smyslu. Třetí část tedy   mile překvapila. Uvidíme,   jestli se třeba někdy   dočkáme i čtvrté.
naineko
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.9.2019
Tak jak byla jednička dobrá,   tak je trojka otřesná.   Setting čím dál tím víc   připomíná upírské   slátaniny (které ovšem u   těch upírů alespoň lze   pobrat). V podstatě vše jsou   jenom kulisy pro pěkné   záběry, případně   bojové/akční scény s   pěknými záběry. Už je   toho moc a prostě to nedrží   pohromadě. To, co fungovalo v   malém, v podstatě komorním,   měřítku (JW1), neustálo   nafouknutí v pokračováních   a rozpadlo se do   načančaných Expendables.
VykoukalL
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2019
Akce byla super jako u   předchozích dílů, tak   trochu jsem ale doufal že   pošlou Johna na odpočinek.   Zasloužil by si ho :-)
AtemuLukas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2019
Prosím dalšího Wicka už ne!
JW1 se mi hodně líbil, a i   když jsem viděl všechny   díly, tak musím říct, že   JW3 mne zklamal víc jak   dvojka. Jako brutalita je tu   opravdu na vysoké úrovni,   ale to je asi tak vše.   Příběh je opravdu hodně   primitivní a hloupé   počínání Wicka je až k   smíchu. Vše je totiž   postaveno na střelbě a bitce   v bodě A a pak zase v bodě   B, takže si vlastně s   hlavním hrdinou nevytvoříte   vztah. Bral bych, kdyby měl   film silnější příběh.   Keanu mám rád, ale doufám,   že další pokračování už   odřekne. Pokud ale máte   rádi akční filmy, kde je   jenom akce a žádný dej, pak   je tento film pro vás jak   dělaný.
phs
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.5.2019
phs
davam 3 body za neskutecnou   brutalitu, ktera se jinde   nevidi a je na tomhle filmu   podle me jedinou zajimavosti,   jinak dej stupidni, nasleduje   pouze jedna bitka za druhou a   nezranitelnost Johnyho je az k   smichu...
Kutil-R
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2019
John nezklamal
Tato řada Wicku, má prostě   své fanoušky a odpůrce. Ti   co milují 600 dílů   pičundyBlanky se pohoršují,   já jsem spokojen nadmíru s   výkonem mého oblíbeného   herce s kterým jsem se i   potkal v Londýně a který ve   mě zanechal dojem   normálního člověka, bez   arogance, povýšenosti a s   pokorou k fanouškům.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37884minih37884Zoufalé manželky (2004) [TV seriál] 
Desperate Housewives n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih56947minih56947Přenašeči (2009) 
Carriers n
minih4395minih4395Boeing 747 v ohrožení (1996) 
Executive Decision n
minih47102minih47102Neuvěřitelný Hulk (2008) 
The Incredible Hulk n
minih44684minih44684Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street n
minih41238minih41238Tsotsi (2005) 
Tsotsi n
minih18727minih18727Sexmise (1984) 
Seksmisja n
minih33391minih33391Snowboarďáci (2004) 
Snowboarďáci n
minih109374minih109374Místa (2014) [2k digital] 
Místa n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

John Wick: Kapitola 4 (2023)

 John Wick: Kapitola 4 (2023)
John Wick: Kapitola 4 n
John Wick: Chapter 4
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

John Wick 2 (2017)

 John Wick 2 (2017)
John Wick 2 n
John Wick: Chapter Two
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

John Wick (2014) [2k digital]

 John Wick (2014) [2k digital]
John Wick n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Kanada / Čína / Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

Reklama