Zari
ohodnotit

Underworld: Vzpoura Lycanů

Underworld: Rise of the Lycans

Další název:
Underworld 3: Rise of the Lycans; Untitled Underworld Prequel / Underworld: Vzbura Lykanov (SK)
Rok:
2009
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
22.1.2009
„Jak vlastně začala válka mezi upíry a vlkodlaky?“

Komentáře k filmu Underworld: Vzpoura Lycanů

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2012
Underworld: Rise of the Lycans
Třetí pokračování   Underworldu, tím jsem byla   mile překvapena, nebyla jsem   si tak docela jistá do čeho   jdu, protože většina   příznivců tenhle snímek   docela zatracuje a protože   já jsem nebyla příliš   nadšená z předešlích   dílů tak mě možná proto   tenhle překvapil. Zde se   vracíme ke kořenům Lycanů   a dozvíme se celý příběh   romance. Roamnce lehce   připomínající příběh   Romea a Julie mě opravdu mile   překvapila. Filmem jsem byla   vtažena do děje okamžitě,   navíc jsem uvítala Viktora.   Kdo také stojí za zmínku je   Rhona Mintra, kterou jsem   viděla jen v několika   filmech či seriálech a zde   opravdu zářila, a kdyby se   její postava dožila a   setkala se s krásnou Selene   myslím, že by v ní měla   dosti konkurenci.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2021

Třetí snímek věčné   války mezi upíry a vlkodlaky   nás zavádí na samý   počátek, čímž se   odvypráví příběh jak to   všechno začalo. Jedná se   tedy o prequel, který si   údajně nároční fanoušci   vyžádali. Kate Beckinsale se   měla zúčastnit také, ale   odmítla. A udělala dobře.   Avšak pozor, své fanoušky   přeci jen nezklamala. Tvůrci   po poněkud slabším   předchozím filmu šli na   celou věc úderněji, takže   je tentokrát celý koncept   akčnější a tempem   rychlejší. Otázkou je,   jestli to však tentokrát   zase až moc nepřepálili.   Scénář vypadá, jakoby byl   použit motiv Spartakova   povstání a Shakespearovi hry   ' Romeo a Julie'. Neustále se   něco děje a o nějakém   plynulém dějovém vývoji   nemůže být ani řeč.   Gotický aspekt se zachoval,   avšak atmosféra by tak   temná být nemusela. Ne do   každé scény se to hodilo.   Nic naplat, snímek spíše   vypadá, jako by vypadl z   produkce určené přímo na   video. Ne, zase až taková   katastrofa to samozřejmě   není, ale na   velkorozpočtový film pro   kina prostě vypadá   zvláště až podivně.   Vysvětlením kde, co a jak   ale splnil svoji vyžádanou   povinnost.
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Já jsem viděl předchozí   dva díly několikrát. Trojku   jsem ještě neviděl. Avšak   nesmírně se těším   protože Underworld serie je   jedna zmala, kde jsou   pokračovaní ještě lepší.   Proto čekám od trojky   hodně.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Byl jsem velmi zvědav na tuto   trojku. I když jsem čekal   trochu jiný konec, tak musím   uznat, že se to tvůrcům   opět povedlo pěkně   natočit. Efekty a triky   výborné. Dost dobré   herecké obsazení. Bill Nighy   byl v roli bezcitného Viktora   zase skvělý ( měl parádně   udělané oči ).Určitě   doporučuju zhlédnout.
P.S.:Nejde mně ale do   hlavy, proč někdo nemůže   pochopit, že už tady nehraje   Kate Beckinsale. Je přece   logické, že v příběhu pro   její roli není místo. Ona   přece přijde až později no   ne.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Vo väčšine prípadov   platí, že stále je   najlepší prvý diel filmu,   dvojka je o čosi slabšia,   ale tretí diel je   najslabší, ale v tomto   prípade som bol milo   prekvapený. Dej tohto hororu   o upíroch a vlkodlakoch bol   pomerne dosť úchvatný a   strhujúci, bola tu skvelá   atmosféra, výborné efekty a   plno napínavých scén,   ktoré boli fascinujúce.
Lienocka22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Veľmi slušné pokračovanie,   respektíve vysvetlenie toho,   ako to všetko začalo :)   Tretia časť ma naozaj milo   prekvapila. Je tu dokonca aj   ponaučenie pre neposlušné   deti : Nikdy nechoďte s   niekým poza chrbát vašich   rodičov, potom to môže   takto dopadnúť :D
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2009
Upíři a vlkodlaci jak je   vidět hodně táhnou a když   jsem viděl jedničku říkal   jsem si super to tu ještě   nebylo pak přišla o trošku   slapší dvojka což už jsem   si říkal , že trojka bude   ještě horší, ale byl jsem   mile překvapen. Efekty super   a příběh je taky   zajímavý.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2012
Boj začal
Niektorí hodnotia trojku   najslabšie a tvrdia, že to   nie je ono, ale ja si dovolím   nesúhlasiť, myslím, že sa   celkom vydarila. Celkom   originálny nápad vrátiť   dej do stredoveku a objasniť   ako to všetko vlastne   začalo. Síce už neuvidíme   Selene v sexi latexovom   oblečku, Soňa však má   tiež čosi do seba. Avšak   hviezdi tu v plnej paráde   Viktor. Neskutočne bol   perfektne zahraný Tanis. Kým   v dvojke bol taký pôžitkár   bez významu, tu jeho úloha   bola významná a mnohé   ovplyvnil. O čo tu ide? V   podstate ide o zakázanú   lásku medzi Viktorovm   obľúbeným zvieratkom Luciom   (neskôr sa však stane vodcom   Lykanov) a Viktorovou dcérou   Soňou. Lykanské hordy   neustále sú drzejšie a   čoraz viac a častejšie   drancujú osídlia. Viktor   neverí a stále si myslí,   že je všetko prehnané. Ale   skutočne je tomu tak? Ide len   o akýsi strach ľudí, alebo   skutočne Lykani sa   začínajú organizovať a boj   vylepšovať. Sú to len   akési pobláznené hordy,   alebo skutočne majú   väčší hlad po upíroch a   dávajú to jasne najavo?   Uvidíme. Pušky a náboje tu   vystriedali meče a brnenia.   Lykani sú to vykreslení   skôr ako zvery, naproti tomu   upíri majú prekrásnu zbroj   a upírska aristokracia   prekrásne kostýmy. A potom   si vyberte komu budete fandiť   viac. Čo je jednoznačne   najsilnejšou stránkou filmu,   tak tá desivá stredoveká   atmosféra, najsilnejšia z   celej série. Či les, či   hrad, či okolie. Všetko   neskutočne temné. Ďalej   perfektné bitky, najmä tie v   lesoch, majú rozhodne svoje   čaro. Padnú teda nakoniec   upíri? Čo by som ešte   vyzdvihol na koniec? Rozhodne   tú záverečnú bitku, ktorá   ten večný boj medzi týmito   dvoma rasami nieže končí,   ale práveže začína,   myslím, že to spomínal i   Lucius, ktorý si je toho   vedomý. Plus fantastické   postavy a výkony Viktora a   Tanisa. Neostáva nič iné,   len sa tešiť na štvorku
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Další výtečný díl série   o upírech a   vlkodlacích.Tentokrát   nahradila K.Beckinsale R.Mitra   ale nebylo to skoro znát jsou   si dost podobné.Opět   výtečné akční   scény,triky a efekty.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Tak jsem čekal že se to   nepovede ale mile mně  
to překvapilo   je to povedené jak po   herecké stránce ale i masky   jsou skvělé.Efekty jsou   přímo výtečné je to   povedené dílko .
Langley
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.2.2012
Třetí díl Underworldu mi   moc nesedl.Nebylo to hereckým   obsazením - hlavní hrdinka   Rhona Mitra si mou pozornost   docela získala.Vizuálně to   ale není taková zábavná   jízda, jako předchozí   snímky.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2009
U pokračování známých   nebo alespoň úspěšných   sérií se občas stává, že   se režie ujme někdo, kdo už   dříve pracoval na   předchozích dílech. Ať už   jako producent, scénárista   nebo jako v tomto případě   filmový výtvarník. Bohužel   málokdy to dopadá dobře,   jelikož reřie je o něčem   úplně jiném. Stejně jako v   případě nejnovějšího   "Underworldu",   který ctí novodobé tradice,   kdy už nejsou v kurzu   pokračování ale   "restarty".   Rozhodně netvrdím, že by   předchozí díly byly nečím   vyjímečným nebo snad   špičkovým ve svém žánru   ale dokázali zabavit. V tomto   případě nikoliv. Reřisér   nám ukazuje, jak začala   známá válka dvou klanů,   (vlkodlaci, upíři) kterou   známe z předchozích dílů.   Vydáváme se tedy do   minulosti, (nejspíš se   jednalo o středověk) kde se   střelné zbraně mění za   sečné, sexy Kate Beckinsale   za (prsatější, méně sexy   ale hlavně hrozně   nevýraznou) Rhonu Mitru a   zábava za nudu. Mohlo to být   zajímavé alespoň ze   začátku to tak trochu   vypadalo, ikdyž diváka   vyděsí špatné triky a   podivné masky, které   vypadají hůře než kdy   předtím. Problém je v tom,   že příběh je obyčejný   až hanba, (zakázaná láska)   herci se pitvoří více než   kdy předtím (je vtipné jak   se herec seriózních rolí   Michael Sheen snaží zahrát   hrdinu, který vede armádu   zvlášť ,když má výraz   jak kokršpaněl a to ani   nemluvím o Billu Nighyovi) a   už zmíněné triky a akční   scény jsou na velice špatné   úrovni. Dá se říci, že   Tatopoulos sérii pohřbil,   tak doufám, že se nikdo   nebude pokoušet jí vyhrabat.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2012
Začátek velké ságy
Třetí díl skvělé   hororové ságy Underworld   pojedná velmi dobře o   začátku sporu mezi upíry a   Lycany. Největší tahoun   série Kate Beckinsale syce   chybí, ale Rhona Mitra je   důstojná nástupnice a filmu   na kvalitě nikterak   neubírá.
Stylizace   celého ,, podsvěta" je   opět geniální a vizuálně   úžasná. Příběh se   odehrává ve středověku,   takže to prostředí je   ještě lepší a   zajímavější.
Zlepšily se i triky a   masky, hlavně soubojové   scény mezi Lycany a upíry   jsou mnohem lepší a   efektivnější. Takže trojka   se mi celkově dost líbila a   už se těším na velký   návrat Kate.
Ještě   že mí oblíbenci Lycani   dostávají více prostoru.   85%.
T2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $35miliónov║Tržby USA   $45,802,315║Tržby   Celosvetovo $91,327,197 ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $46,730,696 //počet   predaných kusov 2,287,305║   Asi nikdy nepochopím o čo   presne v tejto sérii ide ale   nevadí, po filmovej stránke   to je odbité rovnako ako   prvý diel(jedine druhý ako   tak uspokojil), príbeh nijak   zvlášť nefunguje(obyčajná   100x videná planina) a nemá   ani na čom stavať, ide tu   len o akúsi vraždivosť   medzi lycanmi a upírmi, čo   už v tretom pokračovaní nie   je nič nové a maximálne to   príde otravné... horšie je   že ani po akčnej stránke to   nenadchne, je to prevažne   domrvené zmeteným strihom,   takže v tomto ohľade si nič   dostatočne nevychutnáme,   trikovo priemer, režisér to   natočil bez najmenšej   invencie takže ťažko   povedať aj o nejakom   klasickom rutinérstve -   proste nehrozí, maximálne   tak oko poteší celkom   sympatická odroda Kate   Beckinsale v podobe herečky   Rhony Mitra. /35%/
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2009
7/10
Tuto sérii mám jako velice   oblíbenou proto jsem s   menší obavou očekával,jak   se projeví neúčast K.B. v   třetím ale vlastně prvním   díle ságy.Neprojevila   ,Vzpoura Lycanů mě velice   mile překvapila ,má od   začátku spád a tempo a   velice logicky navazuje na   předchozí díly,lépe   řečeno je doplnuje.Dějová   stránka se velice povedla a   vúbec nevadí že děj se   neodehrává v dnešní době   spíše naopak přidává to   na působivé atmosféře se   skvělým spádem.Film je   dlouhý přesně tak jak má   být žádná nastavovaná   kaše prostě vřele   doporučuji.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Dnes už je celkem běžná   praxe, že úspěšný film   má několik pokračování.   Jednou se natočí, co bylo   PO, pak se vymyslí, jak by to   celý začlo, no a to je   právě případ třetího   Underworldu. Vzpoura Lycanů   je příběhem, který   vypráví, jak vlastně k   válce mezi Lycany a upíry   došlo. Konec filmu je   stylovej...končí přesně   tam, kde začíná první   Underworld. Celkově jsem se   sice trošku nudil, ale i tak   jde o celkem obstojný   prequel.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Prequely-dojna krava filmoveho priemyslu
Nizkorozpoctovy prequel ma   sklamal.Prave nedostatok   financii ukazal nedostatky v   plnej nahote.Su to   predovsetkym slabe   efekty,lacne kulisy a biedny   pribeh.Ani krasna Rhona Mitra   nie je dostatocnym dovodom na   to,aby ste sa na film   pozreli,a preto ho doporucujem   len fanusikom serie.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Skvelá jednotka,obstojne   zaujimavá dvojka a zlá   trojka.Takto nejako to u   sérii Underwold u mňa je.Bol   som sklamaný,že odišla sexy   Kate Beckinsale,ale nahradila   ju ďaľšia sexica Rhona   Miltra a naozaj hrala postavu   Sonji,dceru kráľa upírov   Victora skvelučko.Michael   Sheen je v roli Luciana zasa   dobrý,už je vidieť,že je   starší,ale stále vo   forme.Herci sú dobrí,kamera   je občasne chaotická a   efekty,no povedzme,že z celej   trilogie najhoršie.Niekedy   sú fain,niekedy strašne   nevydarené,takže celkovo sú   priemerné.Délka filmu nie je   taktiež nič moc a celý film   je vlastne len o vzbure a   láske,pár akčných   scén,Victorova smrť a   koniec.Nie je to zlý film,ale   od Underworldu som čakal   viacej a to som zo začiatku   myslel,že dám aj 8   hviezdičiek,ale aj to je   veľa.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2009
Prave jsem ho dokoukal a musim   rict, ze me tento dil zaujal.   Predchazi prvnim dvema svym   dejem. Ukazuje nam ze jsou i   jine krasne upirky, nejenom   Kate Becknisale ale take Rhona   Mitra. Kdybych si mel ja   vybrat, ke ktere strane se   pripojit. Jednoznace volim   Lycany... ti maji srdce a   cit... Upiri jsou ....   (domyslete si). Film vas   urcite nezklame
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Dějově se dostáváme před   první dva díly Underworld,   vlastně kde to všechno   začalo. Určitě třetí   díly nepokulhává před   prvními dvěma. Sice pořád   známí upíři a vlkodlaci,   ale další super podívaná   plná krvavých bojů!
Clockwork
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Mno takze asi takhle,prvni dil   s nazvem Underworld byl   super.Druhy pokracovani byl   strasnej schitopropadak   ktrerej se prodaval na dvd za   120 Kc.Takze tahle dotacka   byla zarucenej recept jak si   zlepsit reputaci a pritahnout   znova lidi do kin.Myslim si ze   tvurci nemohli vybrat lepsi   prostredi nez stredovek   (lesy,hory atd...). Ted k   filmu,dobra kamera,kostymy a   herci. Jednu vitku bych ale   mel a to chvilema az moc   rychlej strich bojovejch   scen,ve kterejch jsem se   chvilema docela stracel,ale za   tu snahu vylepsit trilogii   davam adekvatni hodnoceni.
Kachy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Skvělá zábava, ostatně   jako oba přecházející   díly. Skvělé uzavření a   vyjasnění příběhu boje   upírů a lycanů. Tvůrci ani   do třetice nezklamali. Rhona   Mitra vypadá stejně skvěle   jako Kate Beckinsale v   předcházejících dílech.   Pokud se někdo rozhodne   risknout čtvrté   pokračování tak mu držím   palce laťka je nastavena   celkem vysoko…. Opakování   je matka moudrosti a tak si   jdu pustit předcházející   díly.......
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
skvělý film, jen jsem   čekala víc Kate Beckinsale,   než jenom na konci a to   ještě scéna z prvního   dílu.. všude jsem četla,   jak si tam má zahrát a nic..   :-((
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Pribeh je slaby jak caj, ale   vzhledem k tomu, ze se   tentokrat cely odehrava ve   stredoveku a k tomu, ze je to   mimoradne stylova podivana s   odpovidajicimi hereckymi   vykony (predevsim Victor), tak   je osm bodu mozna dokonce malo   :)
scareface68
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2010
Prvé dva diely som nevidel,   ale tento film sa mi páčil.   Jediné čo mi na ňom vadilo,   bolo obsadenie Luciana,   obsadiť tak zženštilého   herca do takejto role som   celkom nepochopil...
Kaaza
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2011
Jako viděl jsem dost kravin   co se týče upíru   (Stmívání, Poslední   upír), ale tomuto bych neměl   co vytknout, jen některé   nudné a zbytečné dialogy a   některé nepovedené scénky   které se dali překousnout.   Dokonalý film asi už dneska   nikdo nenatočí. Zas na   druhou stranu co se dnes   točí za blbosti to ani nemá   obdoby, proto před tímto   snímkem kolobouk dolů. Tento   film je podle mě   nejrealističtější co se   týče upírů a vlkodlaků.   Hodně zajímavá sága a   sporu mezi těmito rasami.   Kate B. je krásná a do role   upírky se mi strašně moc   líbý, ale bohužel tady   není protože to jede zas od   úplného začátku jako to   udělali s X-man. To je tak   někdo navrhne film, někdo ho   schválí, někdo ho natočí,   někdo ho shlédne, někdo ho   uzná za výtečný film ->   bude mít velký uspěch a co   teď že, už je konec   penízky nepotečou. Říkají   si: "My idioti, že jsme   tomu neudělali delší děj   ve více dílech aby bylo   ještě více peněz v   kapse", teď babu raď   aby to nevypadalo blbě, teď   to doháněj. To je špatně   podle mě, film si tak   neužijete a hodně strácí   na kvalitě. Nicméně jsem si   film báječně užil a   vychunal a říkám, že to   není žádná blbost, PERFECT   95% = 10/10*
renod
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
jo joo joo,dobrá práce   ....upíři s vyfachčenejma   zbraněma alá ruční i   strojní samostříly....   skoro si v tom filmu   nekousli,divný. Lykani -   dobrá práce kostymérů,   počítačových mágů,   střihačů. Poprvé ve filmu   upír/ka neshořel/a na   prach...zajímavý. Libili se   mi oba předešlé díly. Se   skutečností to nemá   "snad" :-) nic   společného, takže se v   tomto žánru dá pro diváka   připravit ledacos. Pěkně   sem si tu podívanou před   chvíli užil.
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2009
Tohle je vlastně první a ne   třetí díl :). Film   osvětluje okamžiky před   prvním dílem. Film nenudí,   má velmi svižné tempo.
Pyjan_eS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Vzpoura Lycanů ma jediné   štěstí a to krátkou   minutáž (92min). Díky tomu   je to docela koukatelné bez   zbytečného nastavování   děje. Řek bych ale, že se z   toho dalo vytřískat více.   Komu se líbili předchozí   dva díly, tak se nudit   nebude.
kara.lol
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Byla jsem naprosto unešená.   Děj posazen úplně na   začátek, navíc plný akce a   zvratů. Z předchodích   dílů jsem nějak tušila, o   čem tohle asi bude, ale   výsledek mě velmi mile   překvapil.
remky3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2009
Jak to už bývá zvykem u   každého pokračování, tak   i tomuto snímku se nevyhla   jakási šeď a pocit z   nastavované kaše. Popravdě   film je koukatelný, ale   hlubší stopu nezanechá.
Ocean
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Tretí diel upírskeho   príbehu sa ponorí do   histórie stáročia   trvajúceho krvavého   konfliktu medzi   aristokratickými Upírmi,   známymi ako mŕtvi   vládcovia, a divošskými   Lykanmi (vlkolakmi). Dej tohto   scifi hororu sa ponorí celkom   na začiatok, kde vlastne sa   konflikt medzi upírmi a   vlkolakmi začal.
markes13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.6.2009
fakt dobrý fantas magory film   prozatím jsem ho viděl v   slabé kvalitě jinak mě   zaujal a tá scéna v lese ta   byla dobrá fakt COOL
renefer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Filmy byl krásně   "temný", plný   vášně, lásky a odvahy.   Proti mám jen dvě věci-   herecké obsazení Luciana,   který vypadal jak Pepa Vojtek   z Kabátů:-( a smrt Soni, do   poslední chvíle jsem   čekala, že se zachrání.
Halleluja
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Musím přiznat, že mě   Underworld 3 pěkně   překvapil. Ne, že by byl   nějak světoborný, ale   zarazila mě přesnost   rekonstrukce tragické   Lucianovi minulosti,   události, která spustila onu   „válku“. Jsem dokonce   ochotna autorům odpustit, že   se nová "drsná"   Sonja blonďaté princezničce   Jázmin Dammak (mimochodem   miss Maďarska 2008)z   jedničky moc nepodobá,   protože vše ostatní do   detailu odpovídá.   Středověká atmosféra a   zase o trochu lepší triky se   zasloužily o to, že jsem si   na ten známý konec s chutí   počkala...
ajenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.12.2009
...
Jo povedenej filmík,pěkné   efekty,herci   skvělí...nečekala sem že   to bude tak dobrý...fakt se   jim to povedlo...
MikeFree
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Jeden z mála filmů, které   jsem si přála vidět jen co   jsem se dozvěděla, že je to   možné...Vždy mě tento typ   filmů velice bavil a   předchozí díly patřili   mezi jedny z   nejoblíbenějších   filmů...trochu jsem se při   vstupu do sálu bála,   protože nemívám zrovna   nejlepší zkušenosti s   počátky, ale film mile   překvapil...líbil se mi víc   než oba předešlé díly.   Že by to bylo tak dobré jsem   nečekala. Vřele doporučuji.
narg
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2008
prvni dil, byl rekneme   "inovativni" :) a   znacne prekvapil, dvojka ho ve   stejnem stylu doplnuje   (pridava efekty, prestrelky a   doplnuje dej z jednicky) a   dvojka i primo konci jako uvod   k trojce (kera se dala casem   cekat, jen se jeste nevedelo   kdy bude :)

co   sem videl trailer na trojku,   tak to bude neco jako jednicka   s dvojkou * 2, cili slusnej   narez (efektovej i akcni),   takze se tesim moc :D

takze kdo nevidel,   honem si doplnte vzdelani (k   tomu si dejte Van Helsinga)
bellls45
Hodnocení:
Přidáno: 14.12.2008
Viděla jsem první díl. Ten   docela ušel. Někdy jsem se   smála.
Ale nechápu   proč mají modrý oči? No   viděla neviděla jsem 2 al   myslim že to bude good.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih35530minih35530Recept na lásku (2001) 
Bella Martha n
minih12299minih12299Měsíční past (1988) 
Moontrap n
minih75966minih75966Cesta do pekel (2010) [Video] 
Hard Ride to Hell n
minih27942minih27942Elitní boj: Být nejlepší (1993) [Video] 
To Be the Best n
minih24133minih24133Ztracenci (1956) 
Ztracenci n
minih177819minih177819The Canterville Ghost (1944) 
The Canterville Ghost n
minih96296minih96296Rudý úsvit: Nová krev (2012) 
Red Dawn n
minih34908minih34908Proud času (2003) 
Timeline n
minih190280minih190280Letní úlet (2022) 
Along for the Ride n
minih84211minih84211Ledová archa (2013) 
Seolgookyeolcha n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Underworld: Krvavé války (2016)

 Underworld: Krvavé války (2016)
Underworld: Krvavé války n
Underworld: Blood Wars
Žánr: akční / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Foerster

(pokračování)

Underworld: Probuzení (2012)

 Underworld: Probuzení (2012)
Underworld: Probuzení n
Underworld: Awakening
Žánr: akční / fantasy / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Måns Mårlind, Björn Stein

(pokračování)

Underworld: Evolution (2005)

 Underworld: Evolution (2005)
Underworld: Evolution n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Len Wiseman

(pokračování)

Underworld (2003)

 Underworld (2003)
Underworld n
 
Žánr: horor / akční / milostný
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Maďarsko
Režie: Len Wiseman

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Něco se tu změnilo

Něco se tu změnilo

Naposled navštívené:
Něco se tu změnilo

Něco se tu změnilo