Duben
ohodnotit

Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon

Další název:
Transformers - Temná strana Mesiaca (SK)
Rok:
2011
Délka:
154 minut
Premiéra v ČR:
30.6.2011
„Bude lidstvo zachráněno před zotročením mimozemskými roboty?“

Obsah filmu Transformers 3

 
V roce 1961 mimozemský vesmírný koráb, převážející vynález z planety Cybertron, ztroskotá na odvrácené straně měsíce. Havárie je zaznamenána i přístroji v NASA a prezident John F. Kennedy nařizuje misi na Měsíc. A tak v roce 1969 posádka Apolla 11 přistane na Měsíci, a když skončí oficiální část přenosu, vydají se prohlédnout havarovanou loď. To, co objeví, si nechají pro sebe, respektive pro tajné služby. V současnosti Autoboti pomáhají armádě Spojených států v oblasti prevence konfliktů po celém světě a pátrají po Deceptikonech, kteří se ukrývají na Zemi. Při jedné z takových pátracích akcí v Černobylu zjistí, že jim lidé zapomněli říct...
 
Související odkazy
 
Recenze: Transformers 3

Celkově potřetí uvidíme souboj mezi Autoboty a Decepticony, poprvé ovšem ve 3D. A to i v kině IMAX, což vám... číst dál

 
 
RECENZE: Třetí Transformers jsou špatná bondovka chřestící šrotem

Hit léta Transformers zklamal. Třetí díl robotických válek, který ve čtvrtek vtrhne do celého světa včetně Česka, ztratil vtip i mladou nadsázku. Jen řinčí hrdinnými hesly a šrotem. číst dál

Hodnocení: 50 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Michael BayMichael Bay  
hraje:
Shia LaBeoufShia LaBeouf.....Sam Witwicky [24]   
Rosie Huntington-WhiteleyRosie Huntington-Whiteley.....Carly Miller [24]   
Josh DuhamelJosh Duhamel.....podplukovník William Lennox [38]   
Tyrese GibsonTyrese Gibson.....seržant Robert Epps [32]   
John MalkovichJohn Malkovich.....Bruce Brazos [57]   
John TurturroJohn Turturro.....agent Simmons [54]   
Patrick DempseyPatrick Dempsey.....Dylan Gould [45]   
Frances McDormandFrances McDormand.....Charlotte Mearing [53]   
Ken JeongKen Jeong.....Jerry Wang [41]   
Kevin DunnKevin Dunn.....Ron Witwicky [55]   
Julie WhiteJulie White.....Judy Witwicky [49]   
Kym WhitleyKym Whitley.....Jessica Morgan [49]   
Alan TudykAlan Tudyk.....Dutch [40]   
Keiko AgenaKeiko Agena.....asistentka Charlotte Mearing [37]   
Anthony AziziAnthony Azizi.....Lt. Sulemani [37]   
Glenn MorshowerGlenn Morshower.....generál Morshower [52]   
scénář:
Ehren KrugerEhren Kruger  
hudba:
Steve JablonskySteve Jablonsky  
Todd HabermanTodd Haberman.....dodatečná   
Stephen HiltonStephen Hilton.....dodatečná   
Andrew KawczynskiAndrew Kawczynski.....dodatečná   
Peter A. SchlosserPeter A. Schlosser.....dodatečná [30]   
Jacob SheaJacob Shea.....dodatečná   
kamera:
Amir M. MokriAmir M. Mokri  
střih:
Roger BartonRoger Barton  
William GoldenbergWilliam Goldenberg  
Joel NegronJoel Negron  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Transformers 3 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.6.2020
Nahrazení hlavní hrdinky tou škaredou Barbínou   s pyskama jako kačer Donald byla velká chyba.   Ale ono třetí díl skládacích autíček už je   stejně to samé dokola, tak se toho tolik   nestalo. 3D blbina.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2018
Ďalšia fantastická dialničná akcia, ktorá sa   stáva najspoľahlivejším režisérovym   trademarkom. Mariňáci, efektne lietajúci po   vzore hongkongského letu Temného rytera, a   finálne akčné inferno v Chicagu sú čírým   akčným potešením. Tentoraz na Baya aj nezvykle   prehľadným. Zvyšok stopáže, teda minimálne   polovica filmu, je však nevtipná, nudná a   miestami až otravná ako nikdy predtým.   Malkovichova postava jedna velká príšernosť, a   sledovať, ako zo seba robia idiotov tiež Frances   McDormand a John Turturro, je už za limitom   stráviteľnosti. A Patricka Dempseyho a Rosie   H.-W. vyhrabali v ktorej televíznej   mini-produkcii? Megan, we miss U. Miesto v pekle   za to, že tretím Transformerom dávam rovnaké   hodnotie ako Trierovej Melancholii, mam isté. Čo   narobím. Michael Bay je talentovaná komerčná   krysa, zapredaná US armáde, US vláde i   bezohľadným korporáciám, a súčasne   stelesňuje trblietavý lesk a technickú   neprekonateľnosť hollywoodských možností.   Zoberte mu kameru, a nebudeme mať koho   nenávidieť i obdivovať zároveň.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet $195miliónov║Tržby USA   $352,390,543║Tržby Celosvetovo   $1,123,794,076▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA   $70,083,052 //počet predaných kusov 3,264,720║   Tržby za predaj DVD v USA $56,461,017 //počet   predaných kusov 3,439,010║ Úvodných asi   20minút malo veľmi dobrý nábeh, skvelo to   vtiahlo do deja, rovnako tak kostra príbehu by   nebola zlá ale Michael Bay doslova rutinérsky a   bez inšpirácie len recykluje to čo sme od neho   videli v jeho predošlích filmoch, dejovo to je   strašne pasívne, neskutočne vatové a niektoré   scény moc vyumelkované, škoda, lebo technická   stránka bolo opäť dokonalá, triky famózne,   akcia slušná, hudba fajn aj keď sa občas   nevyhla podobnosťou trendových motívov z   Počiatku a Temného rytiera, obsadenie nových   tvári(Malkovich, McDormand, Tudyk, Dempsey) sa   dalo zniesť, nekazili súhru, niekoľko   vydarených gagov, + takým prim bonbónikom bolo   plachtenie špeciálnej jednotky pomedzi   mrakodrapy, takže suma sumáru = len priemer.   /videl v kine 3D verziu: 65%/ __P.S.: chce to   zmenu na režisérskej stoličke, nedá sa nič   robiť :(( ((adept: J.J. Abrams))
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2018
Třetí transformeři zkazí to, co se jim povedlo   a ještě k tomu přidají spoustu kravin. Asi   začnu u samotného děje. Ten má trochu více   spletitosti, takže to není jen jedna roztáhlá   věc na celý film. K samotné poslední scéně   není co dodat. Autoboti bojují, postupně jsou   zatlačováni Deceptikonskou většinou. Najednou   je tam speciální útvar, Seals a ještě   pozemní vojáci, které nikdo neviděl přijít.   Bojují co můžou, kolem nich běhá zpocený   Shia, přes celé bojiště kráčí ve   slowmotionu náhrada za Meghan Fox, která jde   domlouvat Megathronovi, jehož nemohli zabít už   v prvním díle. Do toho všeho najednou vlítne   Optimus, který byl celou dobu bůhví kde, a   běží si po ulici a zabíjí Deceptikony jako   nic. OK. Jako v předchozích dílech jde hlavně   o efekty. Dost mě zklamalo, že nahradili Meghan   Fox. Jednak to bylo na začátku zvláštní, kdo   viděl předchozí filmy jako já, musel být asi   ztracen. Ta hezká modelka tam neustále má   nějaké sexy pózy. Vlastně kvůli režisérově   představě, která požadovala po hlavní hrdince   jen sexy pózy, se s Meghan nepohodl. No náhrada   tam řve jen "Same" a chodí tam s   králíkem, z něhož rve králičí packu. Body   jsou hlavně za ty malé robůtky.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2018
Tvůrcům pořád nedocházejí nápady a je o   čem točit. Na tom Měsíci to byl výborný   nápad. Tak už víme, proč tam to slavné Apollo   letělo :-). A dokonce do toho zapojili i   Černobyl :-).
Někdy si tak říkám, co   člověk ještě nevymyslí. Jak se ve filmech   dají využít události z historie naší planety   a pak z toho udělat takový trhák.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.9.2015
Na druhe strane mesiaca
Ešte výraznejšie ako minule, čiže, ak sa   mlátia medzi sebou stroje, je to aj ok, i keď   už aj pri ich súbojoch niekedy cítiť, že tie   scény sú dosť hluché, ak prídu na rad ľudia   a ostatné deje, je to nuda, nuda, nuda. Absencia   Megan Fox, poslabšia charizma Megatrona, kecy o   slobode, čoraz radikálnejší americký patriot   Bay a americká vlajka ako vzor slobody a   samozrejme musíme sa obuť do Iránu, radšej   nech sa starajú o svojich spojencov Saudskú   Arábiu, výkvet demokracie (irónia). Oveľa   slabšie ako predchádzajúce diely a len   niektoré akčné momenty sa dali skuknúť, plus   niektoré skvelé vizionárske preslovy Sentinela.   Inak slabota a niekedy s tou deštrukciou miest sa   to preháňa, viac škody ako úžitku z tých   Autobotov, aspoň to chvíľami tak vyzerá
thejduk
Hodnocení:
Přidáno: 8.12.2013
í
Autoboti a Deceptikoni dále bojují o panství   nad Zemí. Co v prvním díle bylo novum, v   dalších dílech by chtělo něco nového a to   chybí a ve čtvrtém chystaném dílu to asi   nebude lepší. Jen triky bez příběhu ke   sledování a vyššímu hodnocení nestačí.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Tak a je tu závěrečné rozloučení s roboty ve   velkolepé bitvě o to zda lidstvo přežije a s   nimy ti hodní roboti.Oproti druhému dílu,kde se   více kecalo a byl tam pokus o více humoru,který   na mně nefungoval zde je vidět spíše návrat k   prvnímu dílu.Některé vtipy dobré,jiné   méně,zvraty a určité scény byly kolikrát za   hranou,ale akční/sci-fi se dá ledasco   odpustit.Souboje a akční scény+triky opět na   špičkové úrovni!Lehounce nadsazených 7/10.
Barlockk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Byl sem na tom v kině
Super filmeček hlavně jak se ty roboti   přeměnujou. Má to začátek i konec a člověk   pochopí co se tam děje
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2013
Monstrózní akce pokračuje, tentokrát však v   jiném kabátku. Michael Bay si dal veliký pozor,   aby se nedopustil sebevykrádání a výsledek je   poněkud přímočarý. První hodinka se změnila   v rodinou chvilku, kdy se dohromady nic neděje.   Alespoň jsme se dozvěděli jak to bylo ve   skutečnosti se slavným přistáním na měsíci.   Děj se trošičku vyvíjel a seznámily jsme se s   novými druhy robotů. To vše do monstrózního   napadení Země, a tak teprve teď se začali dít   věci. Téměř apokalyptická bitva dává   naším hrdinům opět zabrat. Scéna s bortící   se budovou je neskutečně adrenalinová jízda.   Megan Fox vystřídala Rosie Huntington-Whiteley,   což nebylo na škodu. Ani to vlastně není   poznat, dokud si nevšimneme jiné barvy vlasů.   Příběh a bitevní scény už nejsou tak   roztříštěné a zmatečné jako ve druhém   díle a tak si lze dokonale vše vychutnat. Trochu   vadí dlouhý rozjezd, ale jinak tento díl   považuji za výborný a záživný.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5539minih5539Černý orel (1988) 
Black Eagle n
minih70452minih70452Skyfall (2012) 
Skyfall n
minih168953minih168953Zaklínač (2019) [TV seriál] 
The Witcher n
minih27723minih27723Supernova (2000) 
Supernova n
minih69914minih69914Tři mušketýři (2011) 
The Three Musketeers n
minih50625minih506252 blbouni v Paříži (2007) 
Seuls two n
minih27304minih27304Osudový kruh (1970) 
Le cercle rouge n
minih150407minih150407Brána válečníků (2016) 
Warrior's Gate n
minih39552minih39552Generál Eisenhower: Velitel invaze (2004) [TV film] 
Ike: Countdown to D-Day n
minih39478minih39478Tokijští kmotři (2003) 
Tokyo Godfathers n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Transformers: Probuzení monster (2023)

 Transformers: Probuzení monster (2023)
Transformers: Probuzení monster n
Transformers: Rise of the Beasts
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Caple

(pokračování)

Bumblebee (2018)

 Bumblebee (2018)
Bumblebee n
Bumblebee: The Movie
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Travis Knight

(pokračování)

Transformers: Poslední rytíř (2017)

 Transformers: Poslední rytíř (2017)
Transformers: Poslední rytíř n
Transformers: The Last Knight
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Čína / Kanada / Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers: Zánik (2014) [2k digital]

 Transformers: Zánik (2014) [2k digital]
Transformers: Zánik n
Transformers: Age of Extinction
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers: Pomsta poražených (2009)

 Transformers: Pomsta poražených (2009)
Transformers: Pomsta poražených n
Transformers: Revenge of the Fallen
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers (2007)

 Transformers (2007)
Transformers n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Transformers 3 (2011)Transformers 3 (2011)Transformers 3 (2011)Transformers 3 (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10